galvenais ir labs garastāvoklis, silta un maiga jūra un patīkama kompānija

Rakstīts: 26 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 17 — 24 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cā ieradā mies 9-50, uzreiz izsniedzā m rokassprā dzes un piedā vā jā m iet brokastī s. Pē c brokastī m, samaksā juš i 10 USD par agro reģ istrē š anos, mums iedeva istabiņ u, mums nepatika, jo bija pirmajā stā vā ar izeju no terases uz bē rnu baseinu, palū dzu nomainī t, iebildu nedaudz, bet pē c tam, kad sapratu, ka gribam klusumu, uzreiz iedevu vē l vienu istabu, treš ajā stā vā ar balkonu un skatu uz jū ru.
Viesnī cas teritorija ļ oti liela, zaļ a, kopta, var staigā t kā botā niskajā dā rzā ))) Es saskaitī ju 4 baseinus + 2 bē rniem, baseini ir tī ri, vairā kas reizes dienā puiš i iet slaucī t un mazgā t zona ap baseinu. Daž kā rt izlido tukš as glā zes vai izsmē ķ i, tač u tas ir saistī ts ar vē ju un viesnī cas viesu kultū ras trū kumu, kuri nevar izmest glā zi miskastē , kas atrodas 3-5 metru attā lumā viens no otra.
Pludmale ir vienkā rš i krā š ņ a smilš aina un garš pontons. Koraļ ļ i diemž ē l ir beigti, bet zivis peld apkā rt, ir ko redzē t.

Istabas visas gandrī z vienā das, atš ķ irī ba ir tikai skatā pa logu, mē beles vecas, bet istabā pavadī ja maz laika, tikai gulē ja un mazgā jā s duš ā , tā pē c ī paš u uzmanī bu nepievē rsa nepilnī bas, skats no balkona bija vienkā rš i pasakains. Tī rī š ana, protams, nebija perfekta, bet viņ i nesē dē ja dubļ os. Gultas veļ a mainī ta katru dienu un dvieļ i tie paš i.
Pateicoties restorā na galvenajam viesmī lim Aiminam, ē diens restorā nā izvē rtā s par svē tkiem, viņ š mū s uzņ ē ma kā tuvus radiniekus, izrā dī ja tē viš ķ as rū pes, vienmē r pozitī vs ar smaidu, jautā ja vai viss patī kami, vai garš ī gi. Cilvē ks ar dvē seli uztraucas, lai viesiem patiktu, lai tie atstā tu patī kamu iespaidu. Pateicoties viņ am, ē š ana pā rvē rtā s par maltī ti un negribē jā s iet prom. Attiecī bā uz ē dienkarti gandrī z katru dienu brokastis ir vienā das, bet var izvē lē ties pē c savas gaumes (rū guš piena jogurti ar piedevā m pē c garš as: medus, ievā rī jums vai dateļ u ievā rī jums, olu kultenis, makaroni, rī si, salā ti un tikai tomā ti, gurķ i , paprika, burkā ni, kā posti, lai pagatavotu jū su salā tus, siers lī dzī gs mū su apstrā dā tajam, bet nedaudz cietā ks, desa un vē l daž i ē dieni, kurus neesmu mē ģ inā jis). Pusdienas: zupa, makaroni, rī si, 3-4 veidi ar mē rci, ko neesmu mē ģ inā jis, salā ti un svaigi dā rzeņ i, cepta zivs, daž reiz cepta, vistas tī rradņ i, kebabs un desertā visā di cepumi un augļ i (apelsī ni, dateles ). Vakariņ as: daudz piedevu (daž ā di rī si, kartupeļ i, kaut kas sautē ts), noteikti ir garš ī ga gaļ a uz grila vai vistas vai liellopa gaļ a, salā ti, dā rzeņ i un Ļ OTI garš ī gi deserti))) Ar kokosriekstu, š okolā di, riekstiem, medu.....no melones, dateļ u, mango augļ iem...
Viesnī cā tieš ā m ir ļ oti vē jains, bet tas nerada diskomfortu, tieš i otrā di, palī dz izturē t karstumu. Es labā k klusē š u par viesnī cas ceļ vedi, jū s sapratī sit, kad ieradī sities.
Ja vē lies labi atpū sties š ajā viesnī cā , jā ņ em lī dzi pozitī vs noskaņ ojums un mazā k uzmanī bas jā pievē rš niekiem, istabā tikai gulē si un duš ā , restorā nā tikai ē dī si, nepaliek izsalcis, un pats galvenais, labs garastā voklis, silta un maiga jū ra un patī kama kompā nija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu