Jautājums par viesnīca Ivy Cyrene Island Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
168 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kādi šobrīd ir ēdieni un laikapstākļi viesnīcā Aurora Cyrene Hotel?
Vai ir iespējams apmeklēt šo viesnīcu februārī? Kā tagad ir ēdiens un laikapstākļi? Un tad hismeteo saka, ka ir auksts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2018-01-286 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  26
аватар yana49
Domājam braukt pēc nedēļas, meklējam budžeta viesnīcu. Gribētos skaistu rifu un normālu ēdienu. Nu tā, lai viesnīca ir bez blaktīm un tarakāniem. Un tad es izlasīju šausmu parsētu. Vai arī lūdzu iesakiet kādu normālu viesnīcu ar rifu un pārtiku. Būšu bezgala pateicīgs.
аватар Vika284
Februārī Šarmā auksto vēju sezona un gandrīz visos līčos ir vējains, ir līči, kuros nebūs vēja un var peldēties un snorkelēt.
Es jums nestāstīšu par Auroru, kas zina par šīs viesnīcas mindguru
аватар Vika284
Ja vēlaties uz Šarmu februārī, tad izvēlieties viesnīcas bezvēja Hadabā un Ras um Sid, piemēram, labu 4 * pirmo līniju ar skaistu club el faraana rifu.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Slikta viesnīca,ēdiens slikts,un līcī vējains.Paskatieties uz viesnīcām Hadaba rajonā.Tur var redzēt budžeta viesnīcu un rifi būs lieliski!
аватар agent_borabora
Aurora Cyrene Hotel 4 * neiederas zem "skaista rifa un normāla ēdiena ... viesnīca bez blaktīm un tarakāniem"
Iepriekš minētie kritēriji ir:
Otium, Albatros Aqua Blue, Sierra...
аватар mindguru
Viesnīca atrodas ļoti vējainajā Montaza rajonā. Peldbaseins ziemā netiek apsildīts. Viesnīca ir bez blaktīm un tarakāniem, bet odu ir daudz. Ja gribi skaistu rifu, tad jāiet/jāpeld uz Baron Hotel teritoriju. Principā cepuri var dabūt, lai gan mūsu draugi sauļojās Baron viesnīcas pludmalē un pat paspēja izdegt (tas ir februārī!). Ēdiens tiešām ir vājš, kā te saka, bet tas ir tiem, kas pieraduši pusdienot un vakariņot Michelin restorānos. Mums visa kā pietika un visi ir laimīgi. Ja vēlaties svaigas jūras veltes vai zemenes - laipni lūgti Vecajā tirgū. Ja vēlaties izklaidi vai ūdenspīpi ar labu kafiju, Genena City gaida jūs. Viss ir pieejams cenā un kvalitātē. Lai jaukas brīvdienas!
аватар yana49
Paldies, šī ir pirmā reize Ēģiptē, un arī budžets ir ierobežots. Vējains, protams, vispār nav variants, ņemot vērā to, ka brauc 4 huuinky cilvēki, saldētavas joprojām ir tās. Apsveru arī Turquoise beach hotel 4*, Tivoli.Varbūt kāds nesen bija un teiks vai tur ir ļoti briesmīgi
аватар agent_borabora
Turquoise pludmales viesnīcā un Aurora Cyrene viesnīcā viss ir tieši tā, kā rakstīts negatīvās atsauksmēs. Par pirmo braucienu uz Ēģipti radīs vilšanos.
Varbūt jūs apsverat Oriental Rivoli? Viesnīca savā kategorijā ir diezgan kvalitatīva ēdiena un apkalpošanas ziņā. Līdzīgs Old Vic.
аватар mindguru
Interesanti, agent_borabora, kurās viesnīcās NEESI bijis, lai apgalvotu, ka viss ir tik slikti? Vai nu jūs apzināti piepildāt dažas viesnīcas un reklamējat citas ...
аватар agent_borabora
mindguru, reklamēju tās viesnīcas, kuru kvalitāte atbilst tās cenai un atbilst tūrista vajadzībām.
Mans viedoklis ir balstīts uz personīgi redzēto, pēc kolēģu, kuriem es uzticos, un mūsu adekvāto tūristu ieteikuma.
аватар mindguru
Paldies, ka šaubāties par manu atbilstību. Tev tāpat.
Lai neielaistos liekās diskusijās, teikšu sekojošo. Sliktākajā viesnīcā var atrast kaut ko labu. Labākajā viesnīcā var atrast par ko sūdzēties. Tas drīzāk atkarīgs no paša cilvēka un viņa noskaņojuma pozitīvai svētkiem.
Esi pozitīvs!
аватар yana49
Puiši spēlēja sliktu un labo policistu :) Un es apjuku vēl vairāk
аватар yana49
Paldies par atbildēm, turpināšu meklēt :)
аватар Vika284
Lasot atbildes un atsauksmes par viesnīcām, pašā šī jautājuma sākumā rakstīju, ka mindguru tev uzrakstīs precīzi un 100% objektīvi par šo viesnīcu
aģents _borabora Atceros no Egejas jūras reģiona kaut kā man bija šaubas par jūsu ieteikumu viesnīcām, ka es precīzi zināju, cik šīs viesnīcas maksā
аватар yana49
Vika284 Es neuztvēru jūsu līniju dziļumu, 100% uzreiz. ES sapratu :)
Es no sirds pateicos jums.
mindguru tev ir 100% taisnība, viss ir atkarīgs no cilvēka un noskaņojuma. Man galvenais, lai vīri nekliedz kā vilks no bada un pludmale ar koraļļiem ir mierīga.
Mani vispār neinteresē, animācija - piedzīvojumus tik un tā atradīšu. Protams, ir labi, ja pludmale atrodas pastaigas attālumā kā Turquoise beach hotel 4 *, bet attālums ir 1-2 km. man izslēdz transporta pakalpojumu izmantošanu uz pludmali. Kopumā, protams, būtu jauki atrast viesnīcu "miers un klusums", bet es domāju, ka šajā gadalaikā tas ir maz ticams (ar tādām cenām).
Apsveru Turquoise beach hotel 4 un Falcon Hills variantu, bet par pēdējo jau sen nav bijušas atsauksmes. Ko saka kungi?
аватар Vika284
Turquoise ir jaunākie jautājumi un atbildes, viss ir detalizēti aprakstīts viesnīcā https://www.turpravda.ua/eg/sharm_el_sheyh/Turquoise_Beach_Hotel-h8131-question-69772.html
аватар agent_borabora
yana49, viesnīcas izvēle Ēģiptē ir tikpat vienkārša kā bumbieru lobīšana:
- katrai viesnīcai ir savas unikālas iezīmes;
- vienkārši izlemiet par prioritātēm, un automātiskā izvēle būs no 2-3 iespējām.
Par Tirkīza pludmales viesnīcu jau ir rakstīts. Un Falcon Hills nav labāks.
аватар yana49
Ir daži viedokļi, kas savā starpā ļoti atšķiras, ir skaidrs, ka visi cilvēki ir atšķirīgi.
аватар agent_borabora
Vienkārši daži cilvēki adekvāti novērtē viesnīcas līmeni un bauda olu kulteni, skābo apelsīnu, rīsus un jumtu virs galvas. Galu galā, pēc viņu domām, viņi dodas tikai uz jūru un sauli)
Citi sagaida, ka no 4 zvaigžņu viesnīcas būs vismaz kāda garša, zemenes ar mango, kārtīga tīrīšana un, protams, ir vīlušies.
аватар oz.ivan2013
Es esmu fotoattēlā tieši šajā viesnīcā. Bijis tur 3 reizes. Pēdējo reizi 14. maijā. Tad viss bija lieliski. Lidoju uz turieni tāpēc, ka netālu atrodas Barona rifs. Tas ir fantastiski. Bet, ātri, apsargi lūdza atstāt ūdeni))) Un tuvumā ir koraļļu dārzi. Tomēr jūs, acīmredzot, neesat šajā daļā.
аватар yana49
oz.ivan2013 paldies. Varētu būt tā. Kopumā viesnīca man patika. Bet sakarā ar to, ka ir vējains, mēs to neuzskatām.
аватар Sijanie
Cienījamie "eksperti") Tiešām pie Authors of Sol Sirens rifa nav, viss ir tā, bet ja pastaigājat 100 metrus līdz Baronam, tur ir skaists rifs snorkelēšanai. Vai ir par slinku iet simts metrus pa taku?
Uz ēdiena rēķina - vai Autorā tas ir vairāk nekā izcils, vai arī daudzi te domā, ka viņiem pasniegs trifeles un foie gras par smuku santīmu? Salāti, kartupeļi, kartupeļu biezeni, makaroni, falafeli, pākšaugi, augļi. Bet tu nebūsi resna. Ēst vajag ar mēru.
Uz vēja rēķina, jā, vējš ziemā, bet pat Hadabā tagad ir vējš! Ir ZIEMA!!!!!!!
Turklāt laiks mainīgs, šodien vējš, rīt nē. Teikt, ka viņi saka, ka vējš ir visur, ir stulbi. Pat vējainums Sarkanajā jūrā ir atkarīgs no diennakts laika un mēness fāzes. Dzīvojiet Ēģiptē visu gadu, un jūs sajutīsiet šo malu.
аватар agent_borabora
Cienījamais optimist!
Rifam pie Barona nav nekādas jēgas, kad vējš neļauj peldēt visas 7 atpūtas dienas.
Daudziem tūristiem labs ēdiens nav tikai "Salāti, kartupeļi, kartupeļu biezeni, makaroni, falafeli, pākšaugi, augļi", bet tā ir ēdienu garša bez tomātu mērces, to pieejamība bez rindām, brīva pieeja neierobežotā daudzumā utt.
Iespēja nokļūt ziemā mierīgā laikā ir minimāla. Par to ir liecības laikapstākļu arhīvā.
Neskatoties uz ziemu un vēju, Šarmā ir vietas bez vēja ar 100% peldēšanās garantiju.
Vienīgā pievilcīgā lieta Aurora Cyrene viesnīcā ir cena.
аватар Sijanie
Cienījamā aģent_borabora
Nu, ak, mēs esam tik maigi) Vējš neļauj peldēt) Cik maiga, bailīga veselība)
Peldējāmies pie Barona 29. janvārī pirms divām nedēļām, turklāt no jahtas, un atklātā jūrā ir vēl vējaināks kā tieši piekrastē un nekas, zem ūdens nav vēja, tad kāpēc baidīties no tas tur.
Vējš tagad valdzina visur, pat Vecrīgā līcī, un tad ir, ir dienas, kad nav vēja, ir, kad pat tur ir stiprs.
Peldēties gribētājs tiek nopirkts, ūdens +20. Epifānijas dienā slāvu valzirgus peldas -10, te +20, un ak, Dievs, ir vējains, nu, ak, kādi maigi vīrieši šodien ir aizgājuši)
аватар oz.ivan2013
Jā, pie Borona var peldēt. Bet tikai tad, ja nirst no jahtas. Un, ja uz pontona, tad apsargi tūlīt atskrien. Pārbaudīju sevi. Un rifs ir vienkārši pārsteidzošs. Bet tuvumā ir koraļļu dārzi. Jums tikai jāzina, kur ieiet ūdenī, lai tiem nokļūtu. Tur ir vienkārši lieliski. Februārī es tur peldēju 2 stundas. Tiesa, tad viņš istabā sasildījās: vispirms karsta duša, tad viskijs un zem segas. Skaisti)))
аватар Sijanie
oz.ivan2013, es jums pilnībā piekrītu) Starp citu, viņi mani nekad nav padzinuši no barona pantona)
Un netālu no Barona virzienā uz vecpilsētu, 100 metrus no Barona, ir arī ieejas jūrā, ir tuksnesis un mežonīga pludmale) Ir krāšņi dārzi) Viss ir kā tu saki)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ivy Cyrene Island Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl