Jautājums par viesnīca Ivy Cyrene Island Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
168 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai tā ir taisnība, ka viesnīcai Aurora Cyrene nav bagātas zemūdens pasaules?
Vai tā ir taisnība, ka nav bagātas zemūdens pasaules? Atsauksmes raksta, ka viņi dodas snorkelēt viesnīcā Baron vai Cyrene Grand Hotel. Tas ir tālu? Vai apsardze iet cauri?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2017-12-116 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар blade04
Jā, tieši tā. Ja jums ir nepieciešama zemūdens pasaule, izvēlieties citu viesnīcu
аватар yallasharm
Taisnība! Viņi dodas uz Baronu snorkelēt, tur ir pantons un zivis ar koraļļiem)) Pastaiga apmēram 10 minūtes, apsardze ļauj jums cauri.
аватар mindguru
Mēs bijām šajā viesnīcā. Peldēties labāk ej uz viesnīcu Baron. Tas nav tālu. Drošība parasti nekādā veidā nereaģē. Kā pēdējo iespēju izlikties, ka aizbraucat un atgriezieties pēc pāris stundām. Nākamajā dienā neviens tevi neatcerēsies.
аватар shurix1979
Jā, uz Auroras zemūdens pasaule ir normāla, tiklīdz pabaro bulciņas no restorāna, uzpeld liels daudzums zivju. Mana sieva pat peldējās ar viņiem un baroja ar rokām!!! Un tad zem pontoniem kaut kas milzīgs paslaucījās, mums teica, ka tas ir tuncis.
аватар Matveika
Paldies visiem!
аватар Veronika7081
shurix1979, bet kāpēc barot zivis ar maizītēm no restorāna? Un tad mēs brīnāmies, kāpēc haizivis peld tuvu krastam un uzbrūk cilvēkiem.
аватар alex45
Un ko, haizivis baro ar maizītēm? Cik man zināms, Šarmas un Hurgadas apgabalā ir REF haizivis. kas neuzbrūk cilvēkiem.Cilvēkiem bīstama haizivs, piemēram, baltā, tur nav sastopama.Drīzāk briesmas rada cita veida zivis.
аватар shurix1979
serna7081, Ir skumji, kad cilvēki tā domā. Kopumā baidieties no haizivīm, nelidojiet uz Ēģipti)))
аватар shurix1979
alex45, starp citu, divi dzīvoja zem mola, var redzēt vai nu vēlā pēcpusdienā, kad bija aizliegts glaimot ūdenī, vai agri no rīta. Ap tiem citas mazas zivtiņas peldēja tik forši!
аватар mindguru
Haizivis baro tūristi, kuri ēd bulciņas.
аватар alex45
shurix1979, tādi - kas tie ir? Peldēju starp rifu haizivīm, baltajām, protams, neuzdrošinātos tuvoties! Varbūt vari būt konkrētāk, jo tie pat izskatās savādāk. Peldoties redzēju barakudas, lai gan mazas, man nulle uzmanības Un barot zivis ar maizi? tā nav viņu diēta!
Ja jūs runājat par zivju fotoattēlu, tad šī ir lauvu zivs, uz zivju spurām ir indīgas adatas, kurās neirotoksīns var pieklājīgi kaitēt līdz pat nāvei. Tāpēc zivis labāk neaiztikt, jūras eži un koraļļi vispār.
аватар shurix1979
alex45, jā, es domāju bildē redzamās zivis (lauvazivis. Dzīvojām zem pontona, vai varbūt man tā likās. Bet vakarā tās skatījāmies gandrīz katru dienu vienā un tajā pašā vietā.
Kas attiecas uz bulciņām, es tev nemeloju, šo mums ēģiptiešu apsargs pats parādīja un mēs tās vairākas reizes pabarojām un apēdām divos "vaigos".
IN, es tikko atradu lauvu zivju attēlus no savas sievas tālruņa.
аватар Veronika7081
Shurix1979. Skumji, ka cilvēki dzīvo šodienai. Zivju barošana pievelk tuvāk krastam ne tikai nekaitīgas, bet arī bīstamas zivis. Piemēram, ķirurgs zivis, ja nebaidās no haizivīm. :) Ja zivis ir pieradušas pie tā, ka tās tiks pabarotas, tās zaudē spēju patstāvīgi iegūt barību. Miltu izstrādājumi vairumā gadījumu noved pie zivīm ja ne līdz nāvei, tad sāpīgām ciešanām. Nu, par izglītību par nepieciešamību saglabāt Sarkanās jūras ekosistēmu stabilitāti, meklējiet googlē. Par laimi, ir daudz informācijas.
аватар Veronika7081
alex45, tāpēc 2010. gadā, piemēram, Šarmā viņiem uzbruka: garspuru haizivs - longimanus (tieši 3 gadījumi) un mako haizivs (1 gadījums).
аватар alex45
Labi, vai kāds var man pateikt, cik daudz haizivju uzbrukumu ir bijuši Šarmas apgabalā? Iespējams, mazāk nekā upuru skaits Krievijas aviolainera avārijā, nemaz nerunājot par autoavārijām. Es nevaru uzskatīt par bīstamiem gadījumus, kuros ir tendence uz nulli.
Par ķirurgu zivi! Viņi neveic operācijas ar cilvēkiem, viņu vārpas, asas kā skalpelis, atrodas pie astes un viņiem ir vajadzīgas, lai pasargātu sevi no plēsējiem un savstarpējām cīņām par mātītēm.Starp citu, viņu ir daudz pat seklumā. ūdens.Jaukas zivis. Murēnas ir arī bīstamas, ja uzkāpjat uz tās, pretējā gadījumā tas neuzbruks.
Kopumā, protams, jābūt uzmanīgiem, pretējā gadījumā jūs gūsit apdegumus no medūzām un dabūsiet jūras ežu adatas kājās un gūsit savainojumus uz koraļļiem.
Joprojām atceros, kā pirmajā viesošanās reizē Hurgadā peldēju pāri rifam, bet bija paisums, un kāds cits tūrists bēguma laikā norāva vēderu uz koraļļiem un nobrauca duci jūras ežu muguriņas. Smieklīgākais ir tas, ka aiz rifa tuvumā bija pakāpieni.
Esiet uzmanīgi un labi atpūtieties.
аватар Veronika7081
alex45, krievu lainera avārija ir pavisam cits stāsts. 2010. gadā haizivju uzbrukuma laikā Šarmā gāja bojā viens cilvēks, 4 tika ievainoti. Turklāt viņi cieta diezgan nopietni - ar apakšējo un augšējo ekstremitāšu zaudējumiem un mīksto audu plēstām brūcēm (atkarībā no tā, kurš un ko). Es nesaku, ka nebrauc uz Šarmu, jo, kā saka, no lāstekas, kas uzkritusi uz galvas, var nomirt, bet vienkārši aicinu zivis nebarot. Un jums ir lieliska dep.
аватар alex45
Atvainojiet, Kijevā ir vairāk upuru dienā nekā jūsu piemērā.
Protams, zivis nav ieteicams barot, tās pierod.. Bet Napoleonu ir interesanti pabarot ar vārītu olu, un šis ir kārtīgs liemenis! Es nepretotos un viņš ir nekaitīgs.
аватар alex45
shurix1979!
Tavā bildē ir ļoti skaistas un tajā pašā laikā bīstamas zivis - lauvu zivis.Neiesaku aiztikt!
аватар millamilla
alex45 un shurix1979 nepievērš uzmanību ko raksta serna7081, ir jau tik daudz cilvēku, kas šaubās par serna7081 uzturēšanos Ēģiptē vispār, varbūt viņa bija pirms 10 gadiem Varbūt!
аватар Vika284
serna7081 Ēģipte nav Dienvidāfrikas vai Austrālijas vai Floridas piekraste, kur haizivju uzbrukumu briesmas ir lielas, jo visu laiku, kamēr Ēģipte ir uzņēmusi tūristus Šarmas, Hurgadas uc viesnīcās, ir bijuši vairāki haizivju uzbrukumi. Tas nav nekas, salīdzinot ar haizivju uzbrukumu skaitu, piemēram, pie Austrālijas un ASV krastiem. Zinot par šīm briesmām, tūristi dodas uz šīm valstīm un peld un nodarbojas ar ūdens sporta veidiem.
аватар Veronika7081
millamilla, tev ir grūti pārdzīvot pastāvīgu nodevību, ja ir patoloģiska interese par pilnīgi svešiem cilvēkiem. Protams, neklausiet, pabarojiet visu ciemu ar maizītēm par veselību, bet tad neraudiet: cik slikti viesnīcas darbinieki, ka viņi nepalīdzēja manai tantei pēc tikšanās ar haizivi uzkāpt pontonā.
аватар shurix1979
Alekss45
Tātad mēs zinām, neviens negrasījās viņiem pieskarties)))
Nedēļas laikā tikai pāris reizes pabarojām 1-2 mazas maizītes.
PS
serna7081
Neviena zivs tajā pašā laikā netika nodarīts kaitējums))) Un vēl jo vairāk tūristam)))
Neesi negatīvs, esi pozitīvs!!!
аватар Veronika7081
shurix1979, ja neietekmē, tad labi. Esmu pozitīva, cita starpā man rūp cilvēki. :)
аватар HighlanderSerg
serna7081 rūpējoties par to, ka tu esi mūsējais, jūs redzējāt haizivis Ēģiptē vai citā valstī, kur jūs nebijāt un, iespējams, bijāt klāt, kad roka tika sakosta
аватар NikaNikita
Serna7081 vai jums personīgi uzbrūk haizivis Ēģiptē vai valstī, kurā jums nav uzbrukušas?
аватар Veronika7081
Ak, Višņevo-Vasilkovskas sprādzienbīstams maisījums. :) Cik garlaicīgi bez tevis.
аватар Veronika7081
NikaNikita, piespied mēli par haizivju uzbrukumiem man. Tā ka tarakāni tev uzbruka mājās.
аватар blade04
Jā labi
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ivy Cyrene Island Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl