Laba viesnīca, slikts personāls

Rakstīts: 18 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 8 — 22 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
1. Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, par cenu, kas, iespē jams, ir piemē rota
2. Viesnī ca ē rta, zā lā ji, palmas, tī rs, atseviš ķ s baseins neģ imenē m, super zā le vakara programmā m, stikls, ar kondicionieri, neko tā du nebiju redzē jis
3. Istabas izcilas, 3 istabas pē c kā rtas, ar starptelpu durvī m, tuvu ē damistabai, klimats strā dā nevainojami, duš as telpa ar dž akuzi un bidē , plaš a, tī ra, ir svari! tī rī š ana, veļ as maiņ a, bez traipiem, pludmale tuvu, ar bē rniem izrā dī jā s super ē rti garajā seklajā ū denī , snorkelē š ana uz mola ir lieliska....
4. Ē diens normā ls, daudzveidī gs, pat labs, apkalpoš ana ē dnī cā labs

5. Mī nusi, diemž ē l tie ir. Tas ir atseviš ķ s galvenais personā ls.
5.1 Uzņ emš ana, sā kā s ar ieraš anos, elektromobiļ a š oferis, bagā ž as iznesē js, nez kā pē c teica, ka bē rnu ratiem nepaveicā s, jā koferi, bet nav ratu, nā cā s nedaudz pacelt balsi, un pē kš ņ i sagriezā s ka tas bija iespē jams.
5.2 reģ istratū ra glabā ja mū su pases 3 dienas un neziņ oja, pē c transfē ra no viesnī cas gida kategoriski noliedza to esamī bu, izsmē la visus nervus, nā cā s kliegt, pieprasī t to izsniegš anu, viņ š apgalvoja, ka nav.....pilnī gs absurds, lai gan tie bija vienī gie viņ a rakstā mgalda plauktā maisā . tas bija ļ oti nervozi, rupji, mē mi, neloģ iski..... tad mē s sapratā m, ka viņ i visi rada problē mas no nekā , tad varonī gi tā s risina un izspiež padomus. . .
5.3 ļ oti baidā s no draudiem, ka uzrakstī š u rakstisku sū dzī bu, tad it kā nomaina, viss uzreiz atrisinā s, bet jā nervozē .
5.4, ​ ​ daudzi cilvē ki ir rupji un agresī vi, uz izteikumiem reaģ ē ar kliegš anu un vicinā š anu ar rokā m, rodas iespaids, ka vienkā rš i ienī st tū ristus, lai gan it kā saprot, ka dzī vo no tū risma.
5.5 Neesmu pā rliecinā ts, bet rodas iespaids, ka tas ir domā ts padomju varai, kaut kā du iemeslu dē ļ viņ i ņ irgā jas par itā ļ iem, bet tas ir neprecī zi. . .

5.6 par problē mu radī š anu, pludmales bā rā.15 minū tes pirms pusdienu sā kuma pilnī gi neiespē jami apsē sties, tī rais absurds, tevi vienkā rš i izsit, nelaimī go hotdogu vai taco pē c tam 30 minū tes nes, atkal itā ļ i tiek pasniegtas ā rpus kā rtas, viņ i nepieņ em pasū tī jumus, pat mana sieva, mierī gums pats kliedza 3. dienā , tā pē c es viņ u neatpazinu)))((((. . .
5.7 bā rmenis kategoriski atsakā s mohito liet nevis glā zē , bet glā zē , kā pē c??? ? , problē ma no zila gaisa
Jū tams, ka vadī ba apzinā s problē mas ar personā lu, cenš oties tā s novē rst, ē damzā lē ikdienas anketas par apkalpoš anu, un kā rtī ba ir, bet reģ istratū ra, pludmales personā ls ir. . .
Nepareizi ir arī tas, ka viesnī ca norobež ojas no viesnī cu gidiem, sastapā m TUI ceļ vež us, krā pniekus, melus, bezatbildī gi traucē ekskursijas, atklā ti maldina, lai tikai dabū tu naudu, tad meklē vē ju laukā , kā rezultā tā tas atstā j nospiedums viesnī cā , jā bū t izvē lī gā kam, ielu gidi strā dā labā k, lē tā k
Ja mazā k kontaktē jas ar personā lu, tad viss kā rtī bā ! !
Pē c tikš anā s ar ē ģ iptieš iem turku kalpoš ana ir vienkā rš i debeš ķ ī ga.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu