Kurš uz ko dodas

Rakstīts: 16 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 15 — 22 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 7.0
Tas viss ir atkarī gs no tā , kā pē c jū s š eit esat. Istabas, ē diens, apkalpoš ana nav 5*, bet izsalcis nebū si. Ņ emot vē rā viesnī cas izmē rus - tū ristu ir maz. Vairā k vietē jo. Ģ imenes atpū š as.
Tā tad vispirms: mums, izvē loties viesnī cu, bija vairā ki svarī gi punkti: akvaparks un labs rifs. Par ē dienu un pā rē jo mū s brī dinā ja. Es pat baidī jos, ka bū s lielas problē mas ar pā rtiku)) tū roperators mū s arī brī dinā ja, ka numuriņ i tik daudziem tū ristiem (2 + 2 bē rni) atrodas viesnī cas otrajā daļ ā , kur ir akvaparks. Bet, kā izrā dī jā s, š ī.2. daļ a nemaz nav apdzī vota.
Mē s ieradā mies 6 no rī ta. Viņ i man iedeva naudu un uzreiz apmetā s 1. lī nijā ar skatu uz jū ru. Viņ i pievienoja mū su istabai vē l vienu gultu. Rokassprā dzes tika uzvilktas pulksten 10. Bija bez brokastī m. Bet lidmaš ī nā paņ ē mā m lī dzi uzkodas, tā pē c izsalkuš i nebijā m.

Istaba: vecas mē beles, aizkaros ir caurumi)). Atstā jam 1 c. u. tī rī š anai. Gulta saklā ta, grī da izmazgā ta, ū dens 4 litri (esam 4 cilvē ki), pat T-krekli sakrauti. ))
Jū ra: rifs ir skaists. Daudz zivju. Un tā pē c noteikti ir vē rts to apmeklē t.
Daudz baseinu. Animā cija nav ī paš i laba. Bet viņ a ir. No rī ta vingroš ana, pē cpusdienā ū dens futbols.
Kas attiecas uz pā rtiku: ja jū s plā nojat š eit iegū t visas 5 * viesnī cas privilē ģ ijas - jū s š eit neesat! Un ekskursijas cena nav 5 *, neaizmirstiet par to. Bet tu nebū si izsalcis. Vienmē r vairā ku veidu gaļ a un sā nu ē dieni. Nu, kā jau visā s viesnī cā s, dā rzeņ i un salā ti nav garš ī gi. Ir augļ i un daudz saldumu. Ņ emot vē rā mana jaunā kā dē la izvē lī gos ē š anas paradumus, viņ š ne reizi nav teicis, ka viņ am tas nepatī k. Brokastī s piedevas + gaļ a vai zivis, olu kultenis, pankū kas. Pie pā rtikas rindu nav. Pusdienas no 13.00, š odien pienā ca 14.30. Pietiek.
Secinā jums: vai es š eit nā ktu vē lreiz? Jā . Pā r jū ru un zivī m. Galu galā , tā pē c es š eit ierados.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu