Mēs lieliski atpūtāmies, pat neskatoties uz karantīnu

Rakstīts: 25 maijā 2020
Ceļošanas laiks: 15 — 22 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Vē lreiz vē los izteikt savu pateicī bu un pateicī bu Continental Plaza Beach & Aqua Park Resort, tā nu sagadī jā s, ka skolas tika ievietotas karantī nā koronavī rusa dē ļ , pē kš ņ i nolē mā m izolē ties Ē ģ iptē ! Tā bija ļ oti gudra cena, bija grē ks neizmantot situā ciju! Nu diezgan bumba. 180 USD vienai personai uz 7 dienā m! Ar lidojumu. Cik tū risma operators maksā viesnī cai? 15 USD dienā ? Par š o naudu mums jā bū t ļ oti pateicī giem viesnī cai. Neskatoties uz š ausmu stā stiem par robež u slē gš anu, mē s tomē r lidojā m un nenož ē lojā m ne mazums! Jā , mē s lidojā m maskā s, jā , mums ierodoties mē rī ja temperatū ru. Bet š ī ir Ē ģ ipte! Un lai visa pandē mija gaida! Š oreiz lidojā m caur Anex Tour. Ī paš s paldies. Pā rvadā tā js "Azur" ir lielisks. Lidmaš ī na liela, trī srindu, ē rta. Bez kavē š anā s.

Tieš i reģ istratū rā mū s sagaidī ja "kā radiniekus".

Acī mredzot mū su vā rdi ir datu bā zē , un mē s arī paņ ē mā m lī dzi uzņ ē mumu, tā pē c tikā m izmitinā ti bez papildu samaksas superior numuriņ os vienā spā rnā , centrā lajā ē kā , ar skatu uz jū ru.

Gribu izteikt pateicī bu viesnī cas administrā cijai, visam personā lam, lī dz pat viesnī cas slē gš anai 22. martā viss personā ls savu darbu paveica labi. Mū su ieraš anā s brī dī , 15. martā , viesnī cā bija maz cilvē ku, nu, cilvē ki varbū t 150. Katru dienu tū risti nedaudz aizbrauca, un jauni nenā ca, bet VISI darbinieki bija savā s vietā s, no apkopē jā m un dā rzniekiem. š efpavā ram, viesnī cas galvenajam administratoram . Lī dz 22. martam, un mē s bijā m priekš pē dē jie, viesnī cā bija palikuš i 8 cilvē ki.

Viss bija kā vienmē r.
Ē diens daudz, diezgan garš ī gi gatavots, salī dzinot ar kaimiņ u viesnī cā m (pē c 6. reizes pieredzes Ē ģ iptē preč u komplekts visā m viesnī cā m ir vienā ds), strā dā ja visi bā ri, strā dā ja animatori, dvieļ i tika izdalī ti kā vienmē r, daivinga centrs strā dā ja, pludmales reindž eri, visi bija savā s vietā s, ļ oti uzmanī gi pret viesiem. Liels paldies viņ iem.


Atseviš ķ a apbrī na par jū ru. Ir vē rts doties uz š o Š armas rajonu un š o viesnī cu jū ras dē ļ . Tie, kas ir iemī lē juš ies zemū dens pasaulē , to novē rtē s. Pa visu rifu var redzē t daž ā das skaistules, aizpeldē ju uz kaimiņ u viesnī cā m, gan pa labi, gan pa kreisi. Prieks. Bet tā diem braucieniem ir vajadzī gas spuras. Pirmajā reizē , kad man nebija pleznu, mē s tā s ī rē jā m nirš anas centrā par 2 USD dienā . Mazā cilvē ku skaita dē ļ krastā izbrauca ī paš i eksemplā ri. Un sardī ņ u bari, un dzeloņ rajas, un milzu papagaiļ u zivs, un mantarajas! Milzī gs melns manta stars! Un barakudas.
Un milzī ga Napoleona zivs, kas dzī vo š ajos rifos un ļ oti mī l tū ristu kompā niju. Tā ir dievī ga!

Neskatoties uz radu nervozitā ti no dzimtenes, mē s lieliski atpū tā mies, pat neskatoties uz karantī nu. Atgriezā s bez problē mā m ī stajā laikā bez kavē š anā s. Vē lreiz paldies Anex Tour. Ierodoties, gids uzreiz teica, ka nepiedā vā ekskursijas, karantī nu. Viņ i mū s paņ ē ma bez problē mā m un laikā . Tā pē c š oreiz atpū ta ir brī niš ķ ī ga, vē lreiz paldies viesnī cai! Gaidiet mū s nā kamgad martā!

Remaroč ka. Kopš marta š ajā viesnī cā , jo tā atrodas lī cī un to aizsargā kalni, ir ļ oti ē rti laikapstā kļ i. Bez straumes, bez vē ja, jū ra 22 grā di, gaiss 28.

Spoileris. Janvā rī biju tuvē jā viesnī cā pa kreisi, arī pretendē ju uz 5 zvaigž ņ u, bet daudz sliktā ku servisu. Bet gaisa temperatū ra ir 24, ū dens ir 21. Tā tad š ajā Š armas daļ ā (Pasha Bay) ir labi visu gadu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu