Cataract Sharm Resort 4*– Atsauksmes

89
Novērtējums 5.810
№150 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.8 Numurs
7.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.3 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Neliela mājīga viesnīca Naama Bay centrā ar savu smilšu pludmali. Pastaigas attālumā atrodas daudzi suvenīru veikali, ūdenspīpes bāri, kafejnīcas, diskotēkas, kā arī Genena City iepirkšanās un izklaides komplekss. Attālums līdz Vecajam tirgum (vecpilsēta): 8 km, attālums līdz Soho laukumam: 12 km. Viesnīca atklāta 1996. gadā, pēdējais renovācija notika 2018. gadā. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар vojt168
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pā rskatiet viesnī cu KATARACT Galvenais viesnī cas pluss ir tā s atraš anā s vieta. Naamo lī č a centrs. Norē ķ ins. Ja mums paveiksies. Ja vē laties labu istabu tikai naudas dē ļ . Resnā kais reģ istratū rā ir ī paš i nikns. … Tomēr ▾ Pā rskatiet viesnī cu KATARACT Galvenais viesnī cas pluss ir tā s atraš anā s vieta. Naamo lī č a centrs.
Norē ķ ins. Ja mums paveiksies. Ja vē laties labu istabu tikai naudas dē ļ . Resnā kais reģ istratū rā ir ī paš i nikns. Mums rezervā cijā ir rakstī ta viena cena. Viņ am ir cits. Rezultā tā paņ ē mu tik, cik gribē ju. Krieviski neviens nerunā . Ko tu vari pierā dī t kam? Ē diens ir kā parasts trio. Tū lī t ieradā s pat nekas. Tiklī dz itā ļ i aizgā ja, viņ i to mainī ja. Jā prasa eļ ļ a. Citronu arī . Dodiet no grī das apakš as. Kataraktā nav ē diena gatavoš anas. Kamē r atved no Lajaļ inas, viss ir atdzisis, silda uz sveces. te tu silda tvertni putras. Mē s nelietojā m alkoholu. bet cilvē ki sū dzē jā s; ka alus uzreiz beidzas. Alkohola kā tā da nav. Viesnī ca velk maksimums trī s. Es nestā vē ju tuvu č etriem. Lai gan pozicionē ts kā č etrinieks.
аватар Tatiska
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir labi uzturē ta, jauks baseins, labiekā rtota teritorija. Otrā lī nija, bet nav tā lu. Atrodas Naama Bay centrā. Istaba jauka, tī ra, plaš a, bet viss vecs. Tī rī ts katru dienu! Personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs. Wi-fi tikai reģ istratū rā. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir labi uzturē ta, jauks baseins, labiekā rtota teritorija. Otrā lī nija, bet nav tā lu. Atrodas Naama Bay centrā.

Istaba jauka, tī ra, plaš a, bet viss vecs. Tī rī ts katru dienu!

Personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs.

Wi-fi tikai reģ istratū rā.

Pā rtika un alkohols ir kā rtī bā.

Animā cija un pludmale divā m viesnī cā m, bet vietas pietiek visiem.

Viss ir tā ds pats kā CATARACT LAYALINA RESORT 3 * (sī kā ka informā cija manā pā rskatā ).
аватар Svetlana_Nikolaevna2
Ē diens pieticī gs, budž eta viesnī cai tas ir normā li, numuriņ i veci, bet uzkopti labi, bā rā un restorā nā personā ls draudzī gs, pludmale smilš aina ar maigu ieeju, sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, nepatī … Tomēr ▾ Ē diens pieticī gs, budž eta viesnī cai tas ir normā li, numuriņ i veci, bet uzkopti labi, bā rā un restorā nā personā ls draudzī gs, pludmale smilš aina ar maigu ieeju, sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, nepatī kams iespaids bija ko radī jusi animatora nepareizā uzvedī ba, lietojot nepieņ emamus vā rdus, kas adresē ti viesiem, bet tas ir jautā jums personā la vadī tā jam, siltā Sarkanā jū ra kompensē pā rē jo trū kumus)))))))
аватар YOL09
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi bija Ē ģ iptē . Viesnī cu ieteica aģ entū ras Toucan gide. "Optimā lā cenas un kvalitā tes attiecī ba"! Ieradā mies no rī ta ap 10:00. Ā tri iekā rtojā s. Varbū t 10 dolā ri palī dzē ja, varbū t nē . … Tomēr ▾ Pirmo reizi bija Ē ģ iptē . Viesnī cu ieteica aģ entū ras Toucan gide. "Optimā lā cenas un kvalitā tes attiecī ba"!
Ieradā mies no rī ta ap 10:00. Ā tri iekā rtojā s. Varbū t 10 dolā ri palī dzē ja, varbū t nē . Numurs 816 ar skatu uz baseinu. No dī vainajiem paveras skats uz betona ž ogu. Istaba ir pieļ aujama. Vannas istabai nepiecieš ams remonts. Duš u aizsargā tikai aizkari. Grī da ir pā rpludinā ta ar ū deni. Tikai š ķ idrā s ziepes, š ausmī gi smird. Nekas cits (š ampū ns utt. ). Ledusskapis nedarbojā s. Droš s reģ istratū rā .
Ierodoties tika nodroš inā ts ū dens. Viena 1.5 litru pudele diviem. Nā kamais - pē rciet pats. Dzesē tā ju nav. Tikai bā rā un pludmales bā rā . Bet pludmale ir slē gta pulksten 17:00. Jā , to var ņ emt tikai plastmasas glā zē .
Ū dens baseinā ir ledus auksts!
Noņ emiet, kā vē laties. Varbū t katru dienu, varbū t nekad. Gultas veļ a netiek mainī ta. Segas pā rvalka nav. Palags viņ am.
Animā cija pludmalē un Laialiņ ā (viesnī cas otrā daļ a). Tik-tā...
Jū s nevarat pusdienot netā lu no Laialī nas pludmales. Dodieties uz savu kū rortu.
Ē diens vienmuļ š un. . . nekā ds. Sasmalcinā ti dā rzeņ i. Gaļ a - vista un zivis. No augļ iem - dī vaina bezgarš ī ga melone, daž reiz mandarī ni un apelsī ni. Vienmē r svaigi datumi. Makaroni, rī si, kartupeļ i. Daudz konditorejas izstrā dā jumu. Š ķ ī stoš ā kafija. Graudi bā rā par saviem lī dzekļ iem.
Un apogejs! Izbraukš ana pulksten 12:00. Viņ i nogriež rokassprā dzi un tad par visu ir jā maksā . Pat par ieeju pludmalē ! Un nav svarī gi, kurā laikā jū s aizbraucat. Tajā paš ā laikā daudzi tū risti pat lidostā bija nē sā juš i rokassprā dzes!
No priekš rocī bā m - atraš anā s vieta Naama Bay centrā , smilš aina maiga ieeja jū rā .
Ja es atgriezī š os Ē ģ iptē , tad noteikti ne š ajā viesnī cā! ! !
аватар Diana763411
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir tik un tā . Braucu uz š ejieni un sapratu, ka tas nebū s "wow". Nedaudz bija problē mas ar personā lu, jo attieksme ir tā da. Animā cija ir pretī ga, tā s praktiski nav. Pludmalē vienmē r ir daudz cilvē ku, un tas ir ļ oti neē rti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tik un tā . Braucu uz š ejieni un sapratu, ka tas nebū s "wow". Nedaudz bija problē mas ar personā lu, jo attieksme ir tā da. Animā cija ir pretī ga, tā s praktiski nav. Pludmalē vienmē r ir daudz cilvē ku, un tas ir ļ oti neē rti. Istabas ir pietiekami labas. Bet daž i iet nevis uz saulaino pusi, bet ar skatu uz sienu un tajos bija ļ oti auksti. Ē diens parasts, ne pā rā k daudzveidī gs, nav daudz, bet pietiek. Mē s š eit nebijā m izsalkuš i. Mums bija dī vaina situā cija, kad bijā m iekā rtojuš ies istabā ar skatu uz dā rzu, bet viņ i acī mredzot gaidī ja no mums kaut kā du uzmundrinā jumu. Mē s nolē mā m, ja mē s š ā di izš ķ irsimies, tad tas ir labi. Bet pē c divā m minū tē m viņ i mums piezvanī ja un teica, lai izietam no istabas, jo viņ us pā rcels uz citu istabu. Ja vē laties labu istabu, jums ir jā maksā . Mū s iekā rtoja sliktā kā istabiņ ā , lai gan pati istabiņ a ne ar ko neatš ķ ī rā s, bet tikai ar skatu uz sienu nesaulainajā pusē .
аватар _755618
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Maksimā lais, ko varat dot, ir 2*. Istabā: 1. Skaitlis. Par ko viņ i piemaksā ja par labā ko istabu - nav skaidrs) Kā viņ i norē ķ inā s: ja jums ir norā dī ts standarts (lai gan viņ iem ir tikai tā di), viņ i norē ķ inā s pē c nejauš ī bas principa. … Tomēr ▾ Maksimā lais, ko varat dot, ir 2*.

Istabā:

1. Skaitlis. Par ko viņ i piemaksā ja par labā ko istabu - nav skaidrs) Kā viņ i norē ķ inā s: ja jums ir norā dī ts standarts (lai gan viņ iem ir tikai tā di), viņ i norē ķ inā s pē c nejauš ī bas principa. (Patiesī bā viņ iem ir futrā lis 3 * un 4 *) 3 vai 4 - tas nekur nav rakstī ts. Bet atš ķ irī ba nav ī paš i redzama, š ķ iet, ka tas ir paredzē ts muļ ķ im. Istabā : uzreiz smarž o, it kā kā ds bū tu aizgā jis uz tualeti un nenoskalotu. Nā kamajā tī rot, tas pazuda (wow, kā pē c viņ i to neizdarī ja ā trā k? ). Pati istaba bija sakopta, svaiga veļ a. Bet, lai paslē ptu - skapī bija 2 salocī tas segas, kas tik ilgi nebija mazgā tas ...4 gadus, iespē jams, notraipī tas un smarž a bija nesaprotama, kā no nemazgā ta ķ ermeņ a ...

2. Ū dens. Pats galvenais ir 1 pudele ierodoties un viss. Pē c tam dzeriet ē damistabā no plastmasas glā zē m (mazā m). Bet ko darī t, ja vē laties dzert naktī ? Esiet pacietī gs...vai ejiet nopirkt pudeli. Pudeles par papildus maksa. Visvienkā rš ā kā un nepiecieš amā kā deficī ts! Ū dens!
Pamata uz mū ž u un no 30 grā du karstuma te par maksu. Neskatieties, ka viss iekļ auts ir izdomā jums. Ierodoties 3 reizes nā cā s lū gt ū deni, lai gan paš ā palagā rakstī ts, ka ū deni izsniedz uzreiz. Pē c pudeles saņ emš anas biju š okā - pē c 2 stundā m atnesa.

3. Pludmale. Atkarī gs no kontingenta - pludmalē daudz smē ķ ē + pats par sevi ir mazs. Smiltis ir salī dzinoš i tī ras, kā pē c salī dzinoš i? Jo ī paš i netī ra, nā ks pretī kociņ i utt. , kamē r nepamanī š u smiltī s izsmē ķ us vai ko tamlī dzī gu, pavadoņ i tur skatā s, acī mredzot, tā pē c cilvē ki nekurn. Bet pati dū mu smaka ir pretī ga.

4. Animā cija nepamanī ja.

5. Seifs TIKAI reģ istratū rā . Telpā neko nevar noslē pt.

6. Vietē jie viesnī cā š ķ iet smaida, bet negaidi no viņ iem vairā k. Š ajā viesnī cā tas nav Eiropas 3 vai 4 zvaigznes. Tikai 2...
Pats serviss, atkarī bā no tā , kurš - ir normā li, bet ir nekaunī gi (piemē ram, 1 "reģ istratū rā " ir pietiekami, un otrs ir ļ oti saspiests un nav ī paš i kontakts). Vispiemē rotā kie ir atvaļ inā jumā esoš ie ē ģ iptieš i vai arā bi - viņ i pasmaidī s un pasniegs glā zi. Arī š efpavā rs labs, ar humora izjū tu. Bet, kā saka, to ir maz.

7. Vannas istaba un vispā r viss ir jā remontē . Tualete normā la, duš as telpa tepat ...aizkarus no duš as telpas nemazgā , pie durvī m rokturi nedaudz kustas, bet kaut kas ir, nā ca "remontē t" pieklauvē jot. ...

8. Priekš ē jā s durvis ar spraugu, kā rtī gas. Vai vē laties aizslē gt savu istabu ar atslē gu? Tā tur nebija. Tikai aizbī dnis, tikai cietais serdenis...(es domā ju a la mehā nismu, kā padomju laikos - ķ ē de, lai durvis lī dz galam neatveras).

9. Putekļ i - nelielā daudzumā . Mans puisis tī rī ja - veikls, te viņ š ir č akls, tā pē c viesnī ca ir pluss. Bet ū dens...emae...

Secinā jums: ū dens par maksu ...vai jū s nopietni? $800 par viss iekļ auts 4* bez ū dens katru dienu?
Drosmī ga un forš a, viesnī ca nav tā vē rta, ņ em uzdrī kstē š anos uz "muļ ķ i".

Booking ir atsauksmes ar fotogrā fijā m, es nevaru tos pievienot š eit. Tā tad, paskaties uz viņ iem. Tualetes, duš as.

Paņ emiet Novotel. Dā rgā ks, bet tā vē rts.
аватар Aleksandr26011
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi lidojā m atpū sties, tā pē c ī sti nedevā mies ciklos, izvē loties viesnī cu. Istaba lieliska, puikas lieliski, iztī rī ti, visu izmazgā juš i. Gulta bija ideā la, istabā viss bija tī rs un skaists. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, mums iedeva istabiņ u, ienesa bagā ž u, jautā jumu nebija. … Tomēr ▾ Pirmo reizi lidojā m atpū sties, tā pē c ī sti nedevā mies ciklos, izvē loties viesnī cu. Istaba lieliska, puikas lieliski, iztī rī ti, visu izmazgā juš i. Gulta bija ideā la, istabā viss bija tī rs un skaists. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, mums iedeva istabiņ u, ienesa bagā ž u, jautā jumu nebija. Ē diens ir š ausmī gs, nevienam no viesiem tas nepatika. Ē dienu daudz, bet š odien viens ē diens, rī t no tā taisa salā tus. Š odien tas ir uzpū tenis, un rī t tas ir biskvī ts ar tā du paš u putu. Ē diens nav garš ī gs, nav svaigs. Dzē rienus atš ķ aida ar ū deni, pilnī gi viss. Animatori bija, bet vakari bija garlaicī gi. Viesnī cā ir daudz cilvē ku, un viņ i nevarē ja mū s izklaidē t š ajā viesnī cā . Braucā m ar taksi uz pilsē tu, braucā m ekskursijā s. Mums reklamē ja, ka viesnī ca atrodas pirmajā rindā , tiesa, bet kaut kā nepatika.
аватар natalia.borushko
Viesnī ca nepā rprotami ī steno uzlabojumu politiku, personā ls ir uzmanī gs un ņ em vē rā negatī vā s atsauksmes par tū risma objektiem. Plusi - atraš anā s vieta, draudzī gums un vē lme padarī t atpū tu pē c iespē jas ē rtā ku. … Tomēr ▾ Viesnī ca nepā rprotami ī steno uzlabojumu politiku, personā ls ir uzmanī gs un ņ em vē rā negatī vā s atsauksmes par tū risma objektiem. Plusi - atraš anā s vieta, draudzī gums un vē lme padarī t atpū tu pē c iespē jas ē rtā ku. Mī nusi - problē mas ar ū dens dabū š anu plastmasas glā zē s, pasniedz arī tē ju vai kafiju. Lai gan bija arī stikla trauki.
Mī nusi - mē ģ inā jumi izspiest naudu par istabā m ar skatu uz baseinu, apsardzes pā rstā vja Ali Mohammeda nekompetence, kurš sabojā ja pē dē jo atpū tas dienu, droš ī bas noteikumu pā rkā pš ana ar apdraudē jumu atpū tnieku veselī bai, jo no baseina pastā vī gi plū st uz grī das uz grī das. duš a, un netā lu pie sienas karā jas fē ns. Slapja grī da parasti neveicina to izmantoš anu. Tā tad noteikti ir droš ī bas jautā jumi.
Ja tiek atrisinā tas problē mas ar nekompetentiem darbiniekiem, viesnī ca ir diezgan piemē rota klusai ģ imenes atpū tai.
аватар olga.olga.1952
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, uzvilkā m rokassprā dzes 10 no rī ta un ieč ekojā mies istabā , naudu neiedeva, atsaucī gi darbinieki, vē los izcelt administratoru, kas raduš os jautā jumus atrisinā ja pozitī vi, paldies visiem darbiniekiem par labu, atsaucī gu attieksmi. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, uzvilkā m rokassprā dzes 10 no rī ta un ieč ekojā mies istabā , naudu neiedeva, atsaucī gi darbinieki, vē los izcelt administratoru, kas raduš os jautā jumus atrisinā ja pozitī vi, paldies visiem darbiniekiem par labu, atsaucī gu attieksmi. Apkopē ji pastā vī gi interesē jā s, kā palī dzē t, ko vajag, kas arī ir ļ oti jauki. Arī restorā nā jautā jumu nebija, katrs palī dzē ja un radī ja mā jī gumu, kā varē ja, ī paš i gribē tos izcelt animatorus, kuri, aizraujot ikvienu ar savu enerģ iju, prot strā dā t ar jebkuras vecuma kategorijas atpū tniekiem. Ļ oti patī kama komunikā cija ar viņ iem, viņ i nododas darbam un atpū tniekiem než ē lojot spē kus, pā rē jais izdevā s lieliski! ! ! Liels paldies visiem, kas mums palī dzē ja mū su atvaļ inā jumā . Jū ra silta, maiga, spī dē ja saule, atnā cā m atpū sties, nevis meklē t trū kumus, un mums tas izdevā s! ! !
аватар Maksivilian
Lieliska viesnī ca gan atraš anā s vietas, gan cenas un kvalitā tes attiecī bu ziņ ā . Ē diens ir pietiekams, restorā na zā les administrators pastā vī gi uzrauga trauku savlaicī gu tī rī š anu. Pludmalē pazuduš o dvieli videokameras atrada stundas laikā , tač u vē lams tā s neatstā t. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca gan atraš anā s vietas, gan cenas un kvalitā tes attiecī bu ziņ ā . Ē diens ir pietiekams, restorā na zā les administrators pastā vī gi uzrauga trauku savlaicī gu tī rī š anu. Pludmalē pazuduš o dvieli videokameras atrada stundas laikā , tač u vē lams tā s neatstā t. . .

Administrā cijas vē lmes: uz celiņ iem uzlikt soliņ us vai pie bā ra terasē pielikt krē slus, citā di vakarā nav kur apsē sties.
Novē lē jums atpū tniekiem: Š armas apskates ekskursijas laikā neiegā dā jieties eļ ļ as un smarž as par pā rmē rī gā m cenā m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums resheteyka
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums cem-prom
Mēs, es, mans vīrs un Griša (4 gadi) dosimies uz Šarm eš Šeihu decembra sākumā. Pirmo reizi braucam uz ārzemēm, apmēram 3 * -4 * nauda. Lūdzu, norādiet kaut ko līdzīgu Dessole Cataract Resort par cenu, taču ne trokšņainas brīvdienas.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums cem-prom
Layalina baseinos ir bērnu ūdens slidkalniņi.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums sarvilin
karstums ir apkaunojošs
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 18 atbildes
iemiesojums Listat19
Kādus pakalpojumus es varu izmantot tuvējās viesnīcās, izņemot pludmali. Paldies jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Небольшой уютный отель в центре Naama Bay с собственным песчаным пляжем. В шаговой доступности — многочисленные сувенирные магазины, кальянные, кафе, дискотеки, а также торгово-развлекательный комплекс Genena City. Расстояние до Old Market (старый город): 8 км, расстояние до Soho Square: 12 км. Отель открыт в 1996 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 12 км от аэропорта Шарм Эль Шейх.
Pludmales apraksts До пляжа 300 м, через променад, протяженность пляжа: 35 м, глубина 60 м. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, магазины, аптека, ежедневная уборка номера, room service (платно), 1 открытый бассейн с детской секцией, у бассейна: зонтики, шезлонги, полотенца.1 ресторан, 3 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне. Мини дискотека, детская анимация. Детское меню в ресторане (картошка фри, бургер, пицца).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Пляжный волейбол бесплатно, аква-аэробика бесплатно, дартс бесплатно, центр водных видов спорта — платно (на пляже). Вечерние шоу проводятся 2 раза в неделю. Массаж платно.
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 124 номера. Отель состоит из 2-этажных зданий.

Istabās

К услугам гостей номера с кондиционером, бесплатным Wi-Fi и собственной ванной комнатой. В номерах курортного отеля установлен шкаф. Все номера курортного отеля Cataract Naama Bay оснащены телевизором с кабельными каналами.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts $
  • balkons/terase
Adrese Cataract Resort Naama Bay, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: Tel: +2 010 01740 501
Tīmekļa vietne: Cataract Sharm Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).