Brīvdienas Šarm eš Šeihā

13 augusts 2019 Ceļošanas laiks: no 03 augusts 2019 ieslēgts 12 augusts 2019
Reputācija: +152
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Brī niš ķ ī ga ideja atpū sties Ē ģ iptē .

Bet ir kaut kas svarī gs, lai ceļ ojums sniegtu tikai pozitī vas emocijas. Izvē loties labu viesnī cu, lū dzu, ņ emiet vē rā , ka labā kie numuriņ i tiek pieš ķ irti nevis bijuš ā s Padomju Savienī bas valstu pā rstā vjiem, bet tiem, kuri labprā tā k maksā dzeramnaudu : ) Tā pē c, ierodoties, atstā jiet labu iespaidu un mē ģ iniet paņ emt jaunā ka istaba un ne paš ā augš ā , jo jumts ļ oti uzkarst no saules un ne vienmē r ir ē rti dzī vot no augš as, jo pastā vī gs karstums. Ja ir trī sstā vu ē kas, tad mē ģ iniet tikt lī dz otrajam lī menim : )


Vē l viena ī paš a iezī me ir sekla pludmale, kas sniedzas tā lu jū rā . Katrai viesnī cai, kas atrodas pie jū ras, ir piestā tne, parasti ļ oti gara. Š eit uz to uz pieņ emamā ku dziļ umu un staigā t peldē ties jū rā . Tas ir diezgan normā li, starp citu. . . Vienkā rš i nopē rc speciā las č ī bas, lai nedurtu kā jas. Tas ir raksturī gi visā m viesnī cā m š ajā vietā , tā pē c es to nenosauksi par mī nusu, tā ir tikai specifika un tā ir paš saprotama; )

Ilgā ka pastaiga pa jū ru iespaidu nemaz neaizē nos, un kristā ldzidrais ū dens, ļ oti silts un patī kams, atstā s izcilu iespaidu. Zivju pā rpilnī ba iepriecinā s.

Viesnī cu teritorijā parasti ir daudz baseinu. Viss nepiecieš amais bē rniem : ) Nu arī pieauguš ajiem : )

Apkalpojoš ais personā ls parasti ir ļ oti draudzī gs. Padomi padara viņ u smaidu vē l priecī gā ku, un interesantas kompozī cijas uz gultas gulbju, krokodilu, ziloņ u un daudz ko citu vienmē r iepriecinā s : )

Daž i vā rdi par ceļ vež iem un, kā es saprotu, par vispā rē jo tendenci, kas saistī ta ar vē lmi pē c iespē jas efektī vā k nopelnī t papildu naudu. Diezgan agresī va uzspieš anas un pā rliecinā š anas politika. Neatbilstī ba starp aprakstu un ceļ vež u uzslavā m par to, ko jū s iegū sit reā lajā dzī vē .

Es sniegš u piemē ru, kā notikumi var attī stī ties. Pē c ieraš anā s jums ļ oti ieteicams ierasties uz tikš anos ar gidu, un viņ i to pasniegs kā kaut ko ī paš i svarī gu, bez kura jū s gandrī z atgriezī sities mā jā s. Sanā ksmē jums paskaidros, ka š eit likumi nav tā di paš i kā visur citur un jū s varat izvē lē ties ekskursijas un kaut kur doties tikai caur oficiā liem pā rstā vjiem, nevis ar treš o personu pakalpojumiem.

Viņ i arī iebildī s, ka, ja jū s nolemjat izmantot ā rē ju organizā ciju ceļ ojumu pakalpojumus, jums bū s problē mas ar apdroš inā š anu, ar izbraukš anu, ar policiju utt. utt. : ) Tas ir atkarī gs no tā , cik cilvē ks ir iespaidojams. viņ i tiek pieķ erti, tā pē c agresija var bū t lielā ka vai mazā ka, un nū deles var bū t vairā k vai mazā k, atkarī bā no sarunu biedra lī dzjū tī bas.


Ja jū s viņ a runas nepā rliecina izvilkt kā rtī gu summu par gaidā majā m ekskursijā m, tad viņ š ļ oti agresī vi pieprasī s no jums pases, kuras it kā nesī s uz policiju, lai izdarī tu atzī mi par visu bloķ ē š anu. iespē jamā s ekskursijas, ka mē s nekur neejam un mums nav tiesī bu to darī t, un anketā viņ š lū gs ierakstī t, ka, ja mē s kaut kur dosimies, tas bū s mū su paš u briesmas un risks, un mē s, piemē ram, apņ emamies bū t tikai viesnī cas teritorijā : )

Un visbeidzot viņ š , iespē jams, piebildī s, ka jums ir laiks mainī t savas domas pirms kā rtē jā s dienas pusdienā m. Un, protams, viņ š rā dī s video ar kā du skandā lu lidostā ar policiju un tū ristiem, kuri it kā patvaļ ī gi devuš ies tū rē s nevis caur oficiā liem pā rstā vjiem, bet caur citiem cilvē kiem, kuri, starp citu, ir uz katra stū ra. Ā rpus viesnī cas viņ i piedā vā tā s paš as ekskursijas reizē m lē tā k; )

Apmā cī ts cilvē ks, protams, sapratī s, ka tas ir nekas vairā k kā š ķ irš anā s mē ģ inā jums, tač u daudzi tam noticē s un iekritī s, kā arī iegā dā sies daudzas ekskursijas un ceļ ojumus, izmantojot š os psihologa ceļ vež us. Tā pē c nolē mu ī si aprakstī t š o iespē jamo epizodi, lai visi saprastu, ka š ā di triki un psiholoģ iskais spiediens ir krā pniecī ba. Esiet uzmanī gi : )

Pa teritoriju un ā rpus tā s staigā daudz miež u, kuri piedā vā arī izbraucienus un ekskursijas. Kaulē ties. Un ī sti neceriet uz kaut ko ekskluzī vu vai labu. Uz jahtas jū rā - lieliska ideja! Ikviens tev to piedā vā s! Un kā ds to novē rtē s! Rezultā tā jahta izrā dī sies ne tik ē rta, viss bū s ā tri un saburzī ts, ē diens nebū s tā ds kā bildē s un netiks pagatavots tieš i tā dos apstā kļ os kā gribē tos. . . Un gaidī si gandrī z š ķ ū nī tī , ar vairā kiem ventilatoriem un vairā kiem soliņ iem aptuveni pusotru stundu krauš anas uz š ī s jahtas : ) Un, ja vē lē sies uz tualeti, labs draugs atlaidī s par 1$ : ) Bet neizslē dzu, ka patiks! Tas ir individuā li.

Safari ar motoru ir brauciens ar vilcienu cauri putekļ iem tuksnesī , ieelpojot putekļ us un izgarojumus. Kā dam arī patiks, ī paš i bē rniem, prieks...neesmu sajū smā ; )

Parasti ā rpus blakus esoš ajā m viesnī cā m atrodas mazumtirdzniecī bas punkti, tirgi, veikali. . . Tur ir viss. Cilvē ki ir laipni un izpalī dzī gi, bet kaulē jieties, un jū s bū siet laimī gs. Jū s varat iegā dā ties visu vai gandrī z visu. Nav vē rts iet kaut kur iepirkties ļ oti tā lu. . .


Lidostas pā rbaude ir ļ oti dedzī ga. Ī paš a uzmanī ba, kā es saprotu, piesaista tehnoloģ ijas, ierī ces un zā les. Viņ i var ilgstoš i un rū pī gi pā rbaudī t. Neņ emiet rokas bagā ž ā neko pudelē s, š ķ idrumus, ž eleju, kosmē tiku, krē mus - viss ir bagā ž ā , vai arī jū s dosieties prom bez tiem.

Ļ oti forš as brī vdienas, ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi cilvē ki, ļ oti labi pavadī ts laiks. Ieteicams!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums