PAREIZĀKĀ APSKATS

12 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 16 Aprilis 2017 ieslēgts 16 Aprilis 2017
Reputācija: +1807.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

EKCURIJAS — ievē rojami pieauguš as cenas ekskursijā m Ē ģ iptē .

UZMANĪ BU — Ļ OTI SVARĪ GI: jū su kupona numurs sakrī t ar apdroš inā š anas numuru (JĀ ATTIEK), tā pē c, pē rkot ekskursiju, UZMANĪ GI apskatiet č eku, lai PAREIZI bū tu norā dī ts jū su kupona numurs, nevis kā ds cits!! !


Mē s nolē mā m NEriskē t un NEpirkt ekskursijas uz ielas un no pludmales miež iem. Situā cija Ē ģ iptē ir nestabila, terorakti un tamlī dzī gi, tā pē c gribē jā s bū t droš i par operatoru. Amatpersonu un ielu apsaimniekotā ju cenas bū tiski atš ķ iras, piemē ram, Jordā nija pie ierē dņ a maksā.350 USD, uz ielas - 200 USD, bet puiš i, kas pā rdod ekskursijas uz ielas NAV nekā du atbildī bu par droš ī bu un naudu NEATDOD. (piemē ram, kad mē s tū ristiem, kuri no viņ iem nopirka ceļ ojumu uz Izraē lu un kurus nelaida uz robež as - nauda netika atgriezta). Kvadracikls pie viesnī cas gida maksā.35-40 dolā rus, uz ielas - 10-15 dolā rus. (ir pat 5 dolā ri katrs). Es jums pastā stī š u par ī stu atgadī jumu, kas notika ar tū risti no mū su viesnī cas tieš i tad, kad bijā m atvaļ inā jumā : viņ a devā s braukt ar kvadracikliem ar puiš iem, kas pā rdeva ekskursijas pludmalē , nokrita, uz kā jas bija milzī ga hematoma, uzpampā s plecs. uz augš u. Palī dzī ba no pavadoš ajiem puiš iem - tikai ū dens glā ze, pieredze, plecu paraustī š ana "apdroš inā š ana neder". Tā pē c mē s visi klausī jā mies Š O un nolē mā m to ņ emt tikai no amatpersonas.

Kas tika izvē lē ts: JAHTA (ieskaitot BALTĀ SALA) - 75 dolā ri. uz vienu cilvē ku - devā mies ar milzī gu kuģ i (jahta ala uz burā m, bet brauc ar motoru): 3 (trī s) pieturas, 2 (divas) peldē š ana, savukā rt maskas un spuras BEZ MAKSAS, superī gi koraļ ļ i tiek aizvesti uz Ras Mohamed rezervā ts (un ne Tirā nas sala, kur dž eki no pludmales paņ em lē tā k) un viena pietura skaistā kajā vietā - Baltajā salā - skaistas baltas smiltis, tirkī za jū ra, neparasts skaistums.

Ē diens uz jahtas bija izcils - pusdienā s bija kalmā ru zupa ar garnelē m, cepta zivs, milzī gas garneles, svaigi salā ti, piedeva un bija arī mini liellopa iesmi uz iesmiem - ļ oti garš ī gi, kopumā lieliski ceļ ojums.

Un vē l svarī gā k, sertificē ti ū denslī dē ji, kuri visu laiku ir kopā ar jums ū denī un palī dz, un viss ir kā rtī bā . Ir arī lī dzī ga ekskursija, bet ar pirā tu š ovu - jahtu sauc par "Melno pē rli" (ļ oti labi dekorē ta), tā pē c, ja jums ir bē rni ar jums, tad jums ir labā k š ajā ekskursijā , un ja jū s esat vairā k interesē Baltā sala no debeszila krasta, tad neņ emiet pirā tu jahtu, bet brauciet ar to, uz kuras bijā m.

EKSKURSIJAS JAHTAS KOPĒ JAIS VĒ RTĒ JUMS: 5+ (IZCILI) vai pat 5++ (ņ emot vē rā ē diena daudzumu (proti, jū ras veltes, nevis vistas vai zivis) vai pat, kā saka, 7 (septiņ as) zvaigznes ( ņ emot vē rā , ka kā jau Baltā sala tika solī ta, viņ i tika aizvesti baudī t skaistumu).

!! ! ! PALDIES PAR FOTO FOTO NOVĒ RTĒ JUMU!! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Яхта & Белый Остров