Jaukas brīvdienas

Rakstīts: 10 marta 2019
Ceļošanas laiks: 21 — 28 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Pā rē jais tika plā nots ilgi, viesnī cu izvē lē jā mies rū pī gi, pē tī jā m gan 5-ku, gan Aqua blue 4. Cena ī paš i neatš ķ ī rā s, tomē r izvē lē jā mies jaunu viesnī cu, zinot par tā s "daž ā m nepilnī bā m" kā maz ainavu veidoš ana un aukstie baseini. Bet no otras puses plusi ir pavisam jaunas izcilas telpas, un ne tikai viss smarž o pē c novitā tes, kā arī iespē ja bez ierobež ojumiem izmantot 4-istabu, izrā des Leila wa Leila var skatī ties bez maksas, vispā r , mē s savu izvē li nenož ē lojā m.
Akvaparks. Protams, mū s pā rsteidza akvaparki abā s viesnī cā s, pē dē jo reizi atpū tā mies Lililendā Hurgadā , tas arī ir ar akvaparku, bet tagad salī dzinot, Lililenda nervozi pī pē pie malas))). Slaidu ir daudz, katrai gaumei, bailē m un riskam, es ne visu apguvu, man nepietika drosmes, vī rs izslaucī ja visus iespē jamos, mē s visi bijā m mega apmierinā ti. Bet biež ā k akvaparkā tomē r bija 4, siltie baseini bija priekš metā .
Jū ra un pludmale. Personī gi mū s nesagā dā ja neē rtī bas, ka viesnī ca atrodas 3. lī nijā , lī dz jū rai vienmē r gā jā m kā jā m, pā ris reizes atbraucā m ar autobusu, lē nā m ejot vajadzē ja kā das 10 minū tes. Pludmales atraš anā s vieta 5 balles, ī paš i ziemai, bezvē ja lī cis, ieeja no krasta un dzī vī gs rifs netā lu mež onī gā pludmalē pie pasta. Kurpes prasā s, dibens akmeņ ains, koraļ ļ i, bet zemū dens pasaule super. Mū su pludmalē iebraukš ana ir normā la, bet tomē r labā k apavos. Nav bē guma, nav viļ ņ u, pasaka, bet kurš raksta par noguruš iem sauļ oš anā s krē sliem, vai jū s nopietni? vai tas tieš ā m ir tik svarī gi ar š ā du skaistumu zem ū dens?

Aiz viesnī cas. Pastaigas attā lumā atrodas promenā de vai iepirkš anā s pasā ž a Il Mercato, vecais tirgus, restorā ns Fares, kā arī daudz daž ā du veikalu netā lu no viesnī cas.
Uzturs. Par uzturu ir daudz rakstī ts, neatkā rtoš os, ir vairā ki restorā ni, ir no kā izvē lē ties, mums patika virtuve, ir arī uzkodas. Pludmalē ir arī bā rs, ja bū tu viens, bez bē rna, tad varbū t pusdienā s un uz viesnī cu nebrauktu.
Lieliska nedē ļ a, lieliskas brī vdienas, paldies Albatros, priecā jos, paldies visam personā lam, kas padara mū su brī vdienas bezrū pī gas un ē rtas. Mē s noteikti atgriezī simies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu