Xperience Kiroseiz Premier 5*– Atsauksmes

65
Novērtējums 6.910
№90 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.5 Numurs
7.5 apkalpošana
6.7 Tīrība
6.9 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2008. gadā un katru gadu tiek daļēji atjaunota. Xperience Kiroseiz Premier ir Xperience Kiroseiz Parkland kluba zona, kurā ir savs restorāns, baseins, bārs un atpūtas telpa. Piemērots visu kategoriju tūristiem, īpaši ģimenēm.Vairāk →
аватар burmistrova.e
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas tajā paš ā teritorijā kā Xperience Kiroseiz Parkland. Viesnī cas teritorija nav liela, bet sakopta, zaļ a, tī ra. Akvaparks laikam normā ls - grū ti novē rtē t))) Telpas kopumā tī ras - pē c arā bu standartiem, plaš as. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas tajā paš ā teritorijā kā Xperience Kiroseiz Parkland. Viesnī cas teritorija nav liela, bet sakopta, zaļ a, tī ra. Akvaparks laikam normā ls - grū ti novē rtē t))) Telpas kopumā tī ras - pē c arā bu standartiem, plaš as. Tikā m sē dinā ti agrā k par norunā to laiku - ļ oti apmierinā ti. Ē diens nav ļ oti daudzveidī gs, bet garš ī gs. Ir bā rbekjū zona, kur viņ i vienmē r pusdienā s un vakariņ ā s gatavoja liellopa gaļ u vai vistu. Bija kaut kā da zivs. Augļ i - ā bols, apelsī ns, gvajava, persiki. Bija arī atvē rta gatavoš anas zona, kur brokastī s tika vā rī tas vafeles vai pankū kas, un tur tika vā rī ti arī makaroni. Viesnī cā ir divas pludmales - smilš u un koraļ ļ u. Transfē rs ir jā rezervē dienu iepriekš . Smilš ainajā pludmalē vakariņ as bija pretī gas, koraļ ļ os - normā li, bija pat zupa. Kopumā viesnī ca ir apmierinā ta.
аватар Galina207392
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Plusi: 1. Lai gan oficiā lā reģ istrā cija ir 14:00.10:00 tikā m uzvilkti aproces, un 12:30 iekā rtojā mies istabā . 2. Mani patī kami pā rsteidza tī rā telpa 4365 ar lielu terasi un krā š ņ u skatu uz zaļ ajā m palmā m un akvaparku. … Tomēr ▾ Plusi:
1. Lai gan oficiā lā reģ istrā cija ir 14:00.10:00 tikā m uzvilkti aproces, un 12:30 iekā rtojā mies istabā .
2. Mani patī kami pā rsteidza tī rā telpa 4365 ar lielu terasi un krā š ņ u skatu uz zaļ ajā m palmā m un akvaparku.
3. Lielisks akvaparks, pilnī bā funkcionē još s ar daudziem slidkalniņ iem gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
4. Milzī ga zaļ ā zona ar palmā m, daž ā diem augiem un ziediem.
5. Ideā lo fotozonu masa.
6. Viss ir tī rs, jū s neiedziļ inā sities.
7. Ē diens ir super bez apstā jas. Brokastis, pusdienas un vakariņ as, kā arī uzkodas starp tā m. Ir viss un pat vairā k. Pludmalē s viņ i barojas un dzer.
8. Reģ istratū rā , reģ istrē joties uzreiz iedeva lapiņ u ar restorā na grafiku un autobusu sarakstu
9. Standarta istabā bija 3-5 vannas dvieļ i + 3 duš as ž elejas. + ziepes 1 gab. + š ampū ns 3 gab, papildinā ts katru dienu. Viss ir bez maksas.
10. Istaba katru dienu tika papildinā ta ar 1.5 litriem ū dens bez maksas.
11. Viesnī cā ik uz soļ a ir bā ri, kuros bez maksas dod alkoholiskos un bezalkoholiskos dzē rienus, alu, kokteiļ us, latte, kafiju, kapuč ī no, kakao, sulas, ū deni.
12. Standarta numurā ir viena trī svietī ga gulta un viena divguļ amā gulta. Es to saucu tā , jo tie bija patieš ā m milzī gi.
Matrač i ir tikai bumbas raķ ete – ideā ls miegs.
13. Viesnī cai ir 2 privā tas pludmales: koraļ ļ u un smilš u. Jū s izvē laties, kur doties rī t. Man vairā k patika koraļ ļ i, un vī ram un dē lam - smilš aini.
14. Pa ceļ am uz pludmalē m vai Naama Bay visu laiku skatī jā mies uz Š armu, ļ oti interesanti katru dienu apmeklē t bezmaksas mini tū res.
15. Personā ls ir š ī s viesnī cas dvē sele. Visi ir patī kami, smaidī gi, vienmē r jautā , kā klā jas un labprā t palī dz jebkurā jautā jumā . Daudz darbinieku.
Mī nusi:
1. Baseini visi bija neapsildī ti, lai gan tū roperators sola vairā ku baseinu apsildī š anu.
2. Pierakstī ties uz pludmali vajag dienu iepriekš , bet vienreiz vajadzē ja "uzstā t", ka esam ierakstī ti, jo atbildē ja, ka vietu vairs nav.
3. Pirmo reizi 8. novembrī viņ i ar autobusu tika nogā dā ti Naama Bay bez maksas, un jau 13. novembrī transfē rs kļ uva apmaksā ts - 1 USD no cilvē ka abos virzienos (tas ir, 0.5 katrā ).
4. Bezmaksas Wi-Fi vispā r nav, neierobež otu var nopirkt tikai par 10$, bet mē s bū tu pirkuš i, ja derē tu, bet nestrā dā ja, tā pē c nopirkā m 9.5 GB vodafone SIM karti par 15$. uz Naama Bay Ar mums diviem pietika.
аватар bovshyk33
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s esam 6 cilvē ki, 4 (30-40 gadi) + 1 bē rns 5 gadi + mamma 50+. Reģ istrē š anā s: rokassprā dzes tiek uzvilktas pulksten 10:00, tuvā k pulksten 12:00 tā s dod numuru. Nedaudz smē rē jā mies 10-00 un iedevā m rokassprā dzes un numurus - standarta un ģ imenes. … Tomēr ▾ Mē s esam 6 cilvē ki, 4 (30-40 gadi) + 1 bē rns 5 gadi + mamma 50+.
Reģ istrē š anā s: rokassprā dzes tiek uzvilktas pulksten 10:00, tuvā k pulksten 12:00 tā s dod numuru. Nedaudz smē rē jā mies 10-00 un iedevā m rokassprā dzes un numurus - standarta un ģ imenes. Standarta numurs: ū dens, kafija, tē ja; ledusskapis, seifs, tē jkanna, plakanā ekrā na televizors, divguļ amā gulta un pusotra. Balkons ar skatu uz baseinu. Viss ir diezgan tī rs un labs, aizkari jā mazgā , mū sē jie nož ā vē juš i rokas.
Ē dieni: viss standarts 5 * un Ē ģ iptei - olu kultenis, pankū kas, jogurts, desiņ as, Feta, gaļ a - pī le, vista, liellopu gaļ a, sā nu ē dieni, pica, deserti, augļ i.
Pludmale: otrā lī nija - divas pludmales, koraļ ļ i - trī s pā rsē š anā s, smilš u - divas. Ar koraļ ļ iem viņ i barojas pusdienā s - kartupeļ i, vistas kotletes, liellopa gaļ a, dā rzeņ i, kū ka. Ir viss iekļ auts bā rs.
Vakarā : š ova programma - vē derdejas...
Teritorija: tī ra, no 7 rī tā viss mazgā ts, noberzts, laistī ts.
Akvaparks: daudz slaidu bē rniem un pieauguš ajiem.
Kurš raksta sliktas atsauksmes - grū ti atbildē t.
Esiet cilvē ks, un viņ i pret jums izturē sies tieš i tā pat - pasmaidiet, un jū s smaidī sit pretī .
Вид с номера Вид на аквапарк
аватар vasilina_rindyuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Bijā m pirms 2 gadiem š ajā viesnī cā , bija ļ oti labi, tā pē c nolē mā m atbraukt arī š oreiz, jo cena bija adekvā ta. Bet š ogad š ausmas, pirmkā rt atkritumi visur, viesnī cā , pludmalē s, darbinieku daudz mazā k, un nesteidzas tī rī t, vienreizē jā s lietoš anas traukus, krū zes visur, sirds nevietā . … Tomēr ▾ Bijā m pirms 2 gadiem š ajā viesnī cā , bija ļ oti labi, tā pē c nolē mā m atbraukt arī š oreiz, jo cena bija adekvā ta. Bet š ogad š ausmas, pirmkā rt atkritumi visur, viesnī cā , pludmalē s, darbinieku daudz mazā k, un nesteidzas tī rī t, vienreizē jā s lietoš anas traukus, krū zes visur, sirds nevietā . Vai pludmalē s ir lietussargi, kurus zem tiem var sadedzinā t? Pludmalē nav pusdienu kā tā du, ir tikai uzkodas, proti, katru dienu pusdienā s ē d frī kartupeļ us un burgerus (maize un to negarš ī gā desa), ņ emot vē rā , ka uz pludmali jā brauc ar autobusu, bet lidojumi tikai divas reizes. no rī ta un divreiz pē cpusdienā , viens Variants ir vai nu visu dienu sē dē t pludmalē , vai doties uz viesnī cu pusdienot, un jau tur pie baseina atpū sties, ko mē s darī jā m, jo ​ ​ ir ļ oti karsts un pludmalē visu dienu bū t vienkā rš i nereā li.
Š eit kontingents ir vairā k vietē jais, es saprotu, ka viņ iem š ī ir sezona, un varu teikt, ka tas ir tikai ž ests, es nezinu, vai var zinā t, kuri cilvē ki paliks viesnī cā , bet tas ir mega tikpat svarī gi , pirmkā rt ir trokš ņ aini, rupji cilvē ki, kas piegruž o tieš i jū rā , biju liecinieks, kā cilvē ki vienkā rš i dzer sulu jū rā un iemet tur glā zes, kuras pē c tam savā cu, jo tā ir tikai skā rda, autobuss viņ us palaiž pirmos, viņ i stumj bez rindas , kā jau mež oņ i, vā rdu sakot, vē l neesmu satikusi cilvē kus.
Kas attiecas uz pā rtiku, tas ir normā li, brokastis un vakariņ as ir labas, var izvē lē ties. Kas attiecas uz istabu, tā arī nav slikta, plaš a, viss nav jauns, bet nav saplī sis, istaba ir uzkopta.
Jū ra ir krā š ņ a, iespē jams, tikai tā glā bj situā ciju. Nav animā cijas vispā r, nu, bet neviens netraucē , tad mums tas ir pluss)
Ieradā mies 4 no rī ta, ieč ekojā mies 10:00, numuriņ š uzreiz nebija slikts, drī zā k negribē jā s ieč ekot pat naudas dē ļ , strī dē jā s, ka brī vu istabu nav.
Esam Š armā treš o reizi, un š ī laikam bija pē dē jā , jo uz paš u Š arm negribu braukt, man liekas, ka pē c karantī nas ir mainī jies, kļ uvis baigi netī rs.
аватар 3483377
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Patiesī bā mē s ieradā mies 4 no rī ta, gaidī jā m lī dz pusdienā m, lai reģ istrē tos. Viņ i atteicā s nē sā t rokassprā dzes lī dz 10. Lai gan biļ ete tika maksā ta no 1 ieskaitot. Otra lieta, kas pā rsteidza viesnī cu, bija 5 zvaigznes (bija rakstī ts bezmaksas Wi-Fi), bet viņ i par to prasī ja 10 USD no vienas ierī ces. … Tomēr ▾ Patiesī bā mē s ieradā mies 4 no rī ta, gaidī jā m lī dz pusdienā m, lai reģ istrē tos. Viņ i atteicā s nē sā t rokassprā dzes lī dz 10. Lai gan biļ ete tika maksā ta no 1 ieskaitot.
Otra lieta, kas pā rsteidza viesnī cu, bija 5 zvaigznes (bija rakstī ts bezmaksas Wi-Fi), bet viņ i par to prasī ja 10 USD no vienas ierī ces.
Nā kamais, kas visvairā k sabojā ja atpū tu, ir arā bi, kuri par 95% ir pilni ar viesnī cu (vē l neesmu sastapis cilvē kus, kuri neievē roja rindas).
Reģ istratū rā.15 minū tes jū s gaidā t krieviski runā još o / un tas ir viss, ko viņ š zina jā jā š obrī d vienu minū ti.
Trakas rindas no arā biem akvaparkā , kas vienmē r kā pj ā rpus rindas.
Smē ķ ē cigaretes tieš i viesnī cā (novē rots vairā k nekā.10 reizes), atkal arā bi.
Man nebija laika aizbraukt ar autobusu uz pludmali (uz pusi pā rē jā s man paš am bija jā nokļ ū st pludmalē . ​ ​ Atceļ ā vispā r klusē ju (trakais arā bu pū lis ielauž as autobusā , viņ i sē ž viens otram virsū brē c un raustī jā s savā starpā . Tā dā pē rtiķ u mā jā vispā r nebija vē lmes iet - bija jā brauc ar taksi.
Mū zika viesnī cā ir muļ ķ ī gi veidota priekš arā biem.
Ē diens ir murgs par 5 zvaigznē m (viens un tas pats visas 8 dienas / makaroni rī si vistas un liellopa gaļ a).
Salā ti, tā pat kā cū kā m, drū p no visa, kas iespē jams.
Tas nav nekas neiespē jams, viens veids var brī dinā t.
Viss, kas man patika viesnī cā (daž i bā rmeņ i, kas labi runā krieviski) un apkopē ja.
Es aizmirsu paš u svarī gā ko - pē c arā biem viņ i atnā ca uz baseinu un tur peldē ja bē rnu izkā rnī jumi, man liekas, ka tas ir bē rniem, jo ​ ​ baseins ir 50 cm.
Viesnī ca nav tā s naudas vē rta, par biļ eti samaksā ja 2.500.
Iespaidi š ausmī gi, Ē ģ iptē esmu bijis 15 reizes un tā du neapmierinā tī bu nebiju piedzī vojusi.
Tas bija kā atrasties pē rtiķ u mā jā .
Un tas viss ir 5 zvaigznes.
Vienreiz bijā m uz smilš u pludmali, visa pludmale ir pieblī vē ta ar vairā k nekā viena krieva arā biem / tā dā vidē , pā rē jais automā tiski apstā jas (ja atpū tā ties blakus lielam skaitam arā bu, jū s mani sapratī sit).
Viņ i atteicā s mani pabarot lī dz pulksten 10:45.
Esmu viesnī cā kopš č etriem no rī ta.
Baseinā pē c pulksten 18:00 nevar peldē ties 39-40 grā du temperatū rā .
Attieksme pret apmeklē tā jiem ir stabila.
Pirms izvē laties š o viesnī cu, padomā jiet 209 reizes)) tā ir tikai skaista attē lā , un rezultā tā jū s vienkā rš i sabojā sit savu atvaļ inā jumu.
аватар zvolinskaya.a
Atsauksmes no cilvē kiem, kuri zina, ka Ē ģ iptē nav 5 * viesnī cu par 20 tū kstoš iem; negaidiet, ka viņ i uzturē š anā s laikā mainī s gultu un paņ ems lī dzi dzē rienus, jo mē s zinā m viņ u alkoholu. Mē s ieradā mies pulksten 4:00, viņ i teica 100 USD par nakts norē ķ inu, no pulksten 7:20 USD. … Tomēr ▾ Atsauksmes no cilvē kiem, kuri zina, ka Ē ģ iptē nav 5 * viesnī cu par 20 tū kstoš iem; negaidiet, ka viņ i uzturē š anā s laikā mainī s gultu un paņ ems lī dzi dzē rienus, jo mē s zinā m viņ u alkoholu.

Mē s ieradā mies pulksten 4:00, viņ i teica 100 USD par nakts norē ķ inu, no pulksten 7:20 USD. Nolē mā m pagaidī t. Pirmie iespaidi bija neaprakstā mi:
Vestibilā applū dusi tualete, visur tualetes papī rs, netī ras sienas.
Brilles ir visur: uz grī das, uz galdiem, baseinos, krū mos. Tumš as brilles. Pā rē jais ē diens vienkā rš i guļ uz grī das. Cik reizes mē s uz kaut kā paslī dā m - es neatceros)) Tas ir visā teritorijā . (sapratu, ka tā s ir atpū š as cū kas, bet nu atmiņ as)
Odi neizmē rojami. Iegū stiet aerosolu.
Sauļ oš anā s krē sli 90% jau ir mainī juš i krā su un nokrituš i lī dz grī dai.

Atradā m viesnī cas karti, devā mies meklē t Premier teritoriju. (Mū s aizveda uz Parkland reģ istratū ru. Un gribu precizē t, ka biļ ete uz Premier ir par pā ris tū kstoš iem lē tā ka nekā uz Parkland. )
Bū tu labā k neatraduš i))) Visur ir atkritumi, nobruž ā ts bā rs, pusstrā dā još s baseins un kulminā cija - divi balož u lī ķ i ar jau nograuztiem kauliem (tas ir, kopš tā laika viņ i tur neguļ vakars), uz flī zes tieš i pie baseina, kurā arā bi jau atpū š as un dī vainā kā rtā mū s vē roja. Tā ir premjera teritorija, tas ir, teorē tiski mums tur vajadzē tu dzī vot. Premjeras pieņ emš ana bija atvē rta, bet iekš ā viss bija sagrauts, un tā mē s sapratā m, ka tas nedarbojas.
Š ī viesnī cas daļ a nefunkcionē un, pē rkot biļ etes uz pirmizrā di par daž iem tū kstoš iem lē tā k, jū s dzī vojat parku teritorijā , kas tiek pā rdota dā rgā k.

Istabas: mums ir paveicies, draugiem nē . Kamē r viņ i gulē ja, no kondera tecē ja ū denskritums. Ar kliedzieniem viņ us pā rcē la un tur uzreiz apmetinā ja citi cilvē ki, kuri priecā jā s, ka tas vispā r strā dā , lai gan tek.
Telpā s ir putekļ u kā rtas, stiklus un spoguļ us nemazgā . Ļ oti gribas ticē t, ka gultasveļ a mainī ta pē c vecajiem ī rniekiem.
Tī rī š ana: nomazgā jiet grī du, nomainiet dvieļ us, ielieciet ū deni un tualeti.
Pludmales dvieļ i tika nomainī ti, kad piegā jā m klā t un pajautā jā m. Mazgā ar kaut ko ļ oti kodī gu, vī ram 5. dienā mež onī ga alerģ ija uzlika uz kakla un uz rokas, kur nē sā ja pludmales dvieli.

Ē diens: 3. Par naudu izvē le ir normā la. Jautā jums par kvalitā ti. Š ķ iet, ka vairā kas dienas viņ i pakļ auj vienus un tos paš us produktus, lī dz tie beidzot kļ ū st skā bi) Tas attiecas uz dā rzeņ iem / salā tiem / uzkodā m. Gaļ a un zivis ir labi.

Animā cija: nu vienī gais, ka 70% ir vē rsti uz arā biem. smilš ainajā pludmalē kopumā ir lieliski: volejbols, š autriņ as, vingrinā jumi

Pludmales: paš as pludmales ir samē rā normā las. Priecā jos, ka gan koraļ ļ i, gan smiltis, lai arī koraļ ļ i ir beigti, bet zivju ir daudz.

Autobusi: tumsa) uz pludmali var doties vai nu 8:30 vai 10. Atpakaļ.11:45 vai 16. Jū nijā visu dienu tur sē dē t ir nereā li. Bet pē c vakariņ ā m viņ i tev vairs nenesī s - izvē lies.
Vairā kas reizes braucā m stā vus, braucot kā das 20 minū tes.
Neviens biļ etē neseko lī dzi, cikos tev vajadzē ja izbraukt, piebā za sevi un aizbrauca. Vietē jie bē rniem vietas neaizņ em, bet rokā s arī neņ em. Un jū s paskaidrojat arā bu bē rnu pū lim, ka viņ i nevar paņ emt pusi autobusa.

Slaidi: jauni, labi, nav briesmī gi. Labs personā ls kalnos.

Personā ls: viesnī cas bā ros un restorā nos - viss prā tī gs. Neprasiet no cilvē kiem, lai viņ i jums pastā vī gi smaida - viņ i ir darbā , stresa apstā kļ os, karstumā , pastā vī gi starp cilvē kiem - jū s varat uzsmaidī t ikvienam.

Kontingents: Pirmajā reizē nonā cā m viesnī cā , kur ap 70% ir vietē jie, arā bi. Sarež ģ ī ti. Viss ir paredzē ts viņ iem, viss viņ iem. Š ķ iet, ka ir viņ u brī vdienu sezona. Ļ oti trokš ņ ains, rindas vā rdu nemaz neatpazī st. Es domā ju, ka slā vu tū risti atstā j daudz atkritumu. . - nē )) mē s esam zaķ i, kā izrā dī jā s)

Wi-Fi maksā ja 10 USD, nozveja tikai vestibilā un pie baseina. Netē rē jiet savu naudu, nekavē joties iegā dā jieties karti. Viņ i atrodas viesnī cas veikalā . 16gig $16, ir mazā k.
Naama Bay: mē s devā mies uz turieni ar bezmaksas autobusu pulksten 20:00, atpakaļ.23:00, mē s negaidī jā m un devā mies ar taksometru - 4 USD.

Kopumā mē s vairs nebrauksim. Braucā m karsti, par 14 tū kstoš iem - ļ oti lē ti, par š o naudu normā li. Bet es runā ju ar cilvē kiem, kuri maksā ja 500 USD par personu - es bū tu ļ oti sarū gtinā ts)
Ļ oti nogurusi viesnī ca ar maz darbinieku.
Pirms gada bijā m albatrosā , 4 * - debesī s un zemē .
аватар lausama
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta un viesnī ca bija diezgan apmierinā ti (ja nekoncentrē jas uz sī kumiem). Draudzī gs apkalpojoš ais personā ls. Labs ē diens. - Teritorija tī ra un liela, maz koku un puķ u, lielisks akvaparks. - Nesa uz koraļ ļ u pludmali un smilš aina. … Tomēr ▾ Atpū ta un viesnī ca bija diezgan apmierinā ti (ja nekoncentrē jas uz sī kumiem). Draudzī gs apkalpojoš ais personā ls. Labs ē diens.
- Teritorija tī ra un liela, maz koku un puķ u, lielisks akvaparks.
- Nesa uz koraļ ļ u pludmali un smilš aina. Smilš u pludmale ir vienkā rš ā ka nekā koraļ ļ i un mazā k interesanta.
- Ā rpus viesnī cas varat staigā t gar citā m viesnī cā m. Blakus vakara izklaides zona "HOLIVUDA".
- Tī rī š ana numurā ir klibota (reģ istrē š anā s brī dī nemazgā ta grī da). Ledusskapis nestrā dā , pa dienu vā jš un neregulā rs televī zijas signā ls.
аватар marishechka65
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmierinā ts ar papildus. maksa iepriekš . Netā lu no lidostas, ja jums patī k lidmaš ī nas, kas lido virs galvas, jū s bū siet sajū smā ) pā ris reizes dienā jū s varat redzē t lidmaš ī nu vē derus, kas lido pā rsteidzoš i klusi virs galvas. … Tomēr ▾ Apmierinā ts ar papildus. maksa iepriekš . Netā lu no lidostas, ja jums patī k lidmaš ī nas, kas lido virs galvas, jū s bū siet sajū smā ) pā ris reizes dienā jū s varat redzē t lidmaš ī nu vē derus, kas lido pā rsteidzoš i klusi virs galvas. Vannas istabas ir tī ras un jaunas. Veļ a tī ra, laikam ar apkopē jas matiņ iem, ceru no rokā m. Viens matracis no 4 nebija ī paš i labs - centrā bija stipri saspiests. Sienas koridorā nosmē rē tas ar atpū tniekiem, vai nu pā rtiku, vai netī rumiem, kā arī istabas ā rdurvis, bet flī zes tī ras un jaunas. Notī ra normas, putekļ us neslauka, bet, ja izkā p no duš as basā m kā jā m uz grī das, tad nekas nelī p pie kā jā m.
Vakariņ as gan smilš ainajā , gan rifu pludmalē ir skumji. Vā rī ti kartupeļ i, gurķ is, tomā ts, bulciņ a ar kotleti, keč ups, pā ris biskvī ti no vakariņ ā m - tas arī viss. Tas atrodas uz rifa. Uz smilš ainā s, treknā s pitas maizes ar malto gaļ u, gurķ i, tomā tu, kaut kā ds nesaprotams zivju sautē jums. Viss. Dzē rieniem jā dodas atseviš ķ i uz citu vietu. Tā das ir pusdienas uz minū ti 5* viesnī cā . Ja jums ir laba apetī te, iesaku uzkrā t augļ us vai pusdienot viesnī cā .
Rifs nav slikts, ja pirmo reizi, bū s ko redzē t. Redzē jā m delfī nus un milzu starus. Ja jū s bijā t Blue Bay Oasis rifā vai Sharm Plaza, tad tā ir aptuveni 1/4 no viņ u rifiem. Uz smiltī m brauc pusstundu, uz rifu min. 20. Noteikti valkā jiet maskas, naudas sods 250 USD, ja policija pā rbaudī s. Personā ls patī kams, neviens nepieķ eras. Sauļ oš anā s krē sli, lai arī veci, ir kvalitatī vi, katru vakaru tiek mazgā ti. Ē diens gatavots kā ar cimdiem, ko vismaz redzē jā m atvē rtajā virtuvē . Ē dienu izvē le ir, nav ļ oti slikta, es teiktu š iki, ja bū tu 4 *.
Š ausmī gi daudz odu, par smidzinā tā ju grib $6 min, labā k paņ em lī dzi savu. Š ova programmas normas - vī rietis svā rkos, vē derdejas, dejas un č ū skas. Reiz mē s redzē jā m karaoke. Bē rnu animā cija nebija redzē ta. Normu teritorija, pietiek pē c vakariņ ā m pirms gulē tieš anas pastaigā ties. Diennakts bā rā viņ i gatavo vē su karsto š okolā di ar brendiju, esiet uzmanī gi ar latte, pastā v risks sē dē t uz jerk visu dienu. Mē s saņ ē mā m apmē ram 170 USD vienai personai 4 dienā s, es dotu 130 USD. Spriež ot pē c atsauksmē m par Hiltoni un Rixos, nokļ uvā m labā viesnī cā , vienī gais, kas traucē ja, bija kontingents, kas kuplā skaitā nā ca uz degoš ajiem. Nav manieres, nav audzinā š anas, nav kultū ras.
Ļ oti labs akvaparks, slidkalniņ i darbojas visi, izņ emot pē c kā rtas. Vē l viena lieta, kas man ļ oti nepatika, nebija liela autobusu izvē le no un uz pludmali. Vai nu pludmalē , vai pusdienu labi, vai taksi. Smilš aino nemaz neizpē tī jā m - klusa bezvē ja lī č a nomale, lī dz ceļ iem dziļ š ū dens un kuģ u karte, bet ja ir ar maziem bē rniem, tad jā brauc tur, rifu pludmalē ir mini pludmale ar akmeņ iem, ja nav bē guma, tieš ā m var nopeldē ties, bet ne peldē t, bet zem pontona dziļ ums jau ir 8-10 metri.
Kopumā nav slikti, bet nezinu, vai brauktu tur vē lreiz, bet, ja kā ds brauktu pirmo reizi, es ieteiktu. Ē ģ iptē bijā m 8 reizes, bet serviss neglā bjami krī t, un koraļ ļ i mirst, par atpū tu š o valsti vairs neuzskatī sim. Internets, starp citu, ir maksas.
аватар Denis333459
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu vē rtē ju ar 8. Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, bija kritē rijs - silts lī cis. Tī rī bas ziņ ā viesnī ca izlozē.10. Ē dienu ziņ ā - 7. Nekā dus trū kumus numuriņ ā neatradā m. Viesnī ca otrajā lī nijā . … Tomēr ▾ Viesnī cu vē rtē ju ar 8. Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, bija kritē rijs - silts lī cis. Tī rī bas ziņ ā viesnī ca izlozē.10. Ē dienu ziņ ā - 7. Nekā dus trū kumus numuriņ ā neatradā m. Viesnī ca otrajā lī nijā .
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi devos atvaļ inā jumā . Bet man un manai ģ imenei tas patika. Gribē tos, protams, lai bē rniem bū tu nedaudz vairā k ū dens slidkalniņ u, citā di tie bija tikai 3. Bet viss pā rē jais bija brī niš ķ ī gi. Mē s pat nož ē lojā m, ka pavadī jā m tik daž as dienas, lai paliktu š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi devos atvaļ inā jumā . Bet man un manai ģ imenei tas patika. Gribē tos, protams, lai bē rniem bū tu nedaudz vairā k ū dens slidkalniņ u, citā di tie bija tikai 3. Bet viss pā rē jais bija brī niš ķ ī gi. Mē s pat nož ē lojā m, ka pavadī jā m tik daž as dienas, lai paliktu š ajā viesnī cā .
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель построен в 2008 году, ежегодно проводится частичная реновация. Xperience Kiroseiz Premier — это клубная зона отеля Xperience Kiroseiz Parkland, у которой есть свой ресторан, бассейн, бар и лаунж. Подходит для всех категорий туристов, особенно для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 7 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 1 км от центра города и в 8 км от Старого города, в районе Naama Bay.
Pludmales apraksts У отеля два собственных пляжа, которые находятся в 15 минутах езды на автобусе каждый.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), утюг / гладильная доска: по запросу (бесплатно), room service: круглосуточно (платно), заказ такси (платно), ТВ-зал, магазины, аптека, комната для переговоров (макс. 30 чел., платно), 1 конференц-зал (макс. 270 чел., платно), 13 баров, 7 ресторанов, 4 бассейна (2 c подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна (1 с подогревом в зимний период), 3 водные горки (с подогревом в зимний период), детский клуб от 4 до 12 лет, мини-диско, детское меню в ресторане (fast food), детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, кинотеатр — платно (фильмы на арабском языке), мини-гольф, дискотека, 2 теннисных корта с грунтовым покрытием, аренда оборудования и освещения — платно, водное поло: бесплатно, аквааэробика: бесплатно, дартс: бесплатно, зумба: бесплатно, yроки танца живота: бесплатно, водные виды спорта платно (на пляже), вечернее шоу, бочче: бесплатно, мини-футбол, дайвинг центр и центр водных видов спорта — платно (на пляже), 5 водных горок (с подогревом в зимний период), волейбольная площадка находится на пляже Xperience Hilltop Beach.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 340 номеров. Состоит из основного 3-этажного здания и комплекса 3- и 4 этажных корпусов.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе (по запросу, бесплатно), сейф, телефон, Wi-Fi (платно), спутниковое телевидение (русские каналы), ванная комната, фен, балкон или терраса, ежедневная уборка номеров, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Naama Bay, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt.
Tālruņi: Tel: +20 69 360 1212
Tīmekļa vietne: Xperience Kiroseiz Premier
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.