Lieliska viesnīcas cenas un kvalitātes attiecība

Rakstīts: 22 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 22 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Labdien visiem. Mē s bijā m viesnī cā no 15.05. 10. lī dz 22.05. 19. Sā kš u ar viesnī cu. Nav lielā kais, bet arī ne ļ oti mazs. Teritorijā atrodas bē rnu akvaparks un akvaparks vecā kiem, kaut kas lī dzī gs dž akuzi un viens koplietoš anas baseins. Ir mini ū denspī pes bā rs, liels restorā ns, kurā bija tieš i pietiekami daudz sē dvietu, amfiteā tris ar animā ciju, baseina bā rs un virs vestibila, un pā ris a la carte restorā ni. Pati viesnī ca mā jī ga, kopta, galdi visi tī ri, trauki arī , zā le nopļ auta, koki apgriezti, atkritumi nekur neguļ .
Telpas ir ļ oti noguruš as, bet, ja bū s iespē ja uzdā vinā t jaunā ku, tad iedos. Istabas tī ra ļ oti slikti, uz grī das ir traipi un netī rumi, putekļ us slaucī ja tikai reizi nedē ļ ā un ne vienmē r ar tī rī š anu tika lī dz balkonam, lai gan gulta vienmē r bija tī ra un dvieļ i arī . Bet š ā da tī rī š ana ir Ē ģ iptes standarts, ja vien, protams, ja neatrodaties Rixos)) Wi-Fi, diemž ē l, viesnī cā tiek apmaksā ts, un es teikš u tā , nav jē gas to pirkt, tas joprojā m strā dā slikti. Ja jums ir nepiecieš ama piekļ uve internetam, vislabā k ir iegā dā ties karti lidostā un neaizmirstiet lū gt pā rbaudī t savu kontu, lai redzē tu, cik gigabaitu jums ir iekasē ta maksa.
Ē diens restorā nā ir mana mī ļ ā kā daļ a. Man ē diens vienmē r ir ļ oti problemā tisks stā sts, bet te viss ir ļ oti garš ī gs un visa kā ir daudz. Š ķ irne bija acij un garš as kā rpiņ ā m tī kama. Bē rniem restorā nā ir atseviš ķ a zona, kur var atrast frī kartupeļ us, mazuļ u desiņ as, zupas, dā rzeņ us un vistu. Pā ris reizes uzkā pa uz krabjiem, uz lielajiem, kur gaļ u var ē st lī dz kaulam un mazos, zivis un gaļ u daž ā dā s variā cijā s (bija kamieļ a gaļ a, teļ a gaļ a, vista) katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s. Tikā m pie ļ oti garš ī gas zivs, kas sajaukta ar kalmā riem, un priekš pē dē jā vakarā pie cepta tunč a. Š eit ir arī liela saldumu izvē le, daudz biskvī ta kū ku un gardu kū ku, papildus putu deserti, baklava, turku gardumi un pat eklē ri. Augļ u ir maz, bet no dā rzeņ iem var izvē lē ties, ko vien vē lies. Daudz mē rč u, daudz konditorejas izstrā dā jumu un super garš ī gi. Brokastis vienmē r ir vienā das: pieejams olu kultenis, olu kultenis, daudzu veidu pā rslas, ievā rī jumi, konditorejas izstrā dā jumi, piena putras, uzkodas, maizes smē rvielas un pat cepti kartupeļ i. Dzē rieni, tā pat kā visā Ē ģ iptē , tiek raž oti uz vietas. Pie baseina ir pieejamas uzkodas burgeru un hotdogu veidā . Bet saldē jums, diemž ē l, netiek ā rstē ts bez maksas.

Š eit ir tikai divas pludmales un visas 3. lī nijā . Viena pludmale ir smilš aina, ir neliela peldvieta, nav rifu, dzidrs ū dens, un ļ oti labi tū ristiem ar bē rniem. Ir neliels rotaļ u laukums un daudzas ū dens aktivitā tes. Pati pludmale ir tī ra, bet smiltis ū denī nav ī paš i labas, sanā k ar mū li un lieliem akmeņ iem, reizē m aļ ģ es apskalojas viļ ņ os. Pusdienas š ajā pludmalē nespī d ar izvē li, bet ē diens ir garš ī gs. Pā ris maizī tes, divi/trī s piedevas, viena veida gaļ a un zivis, daž i augļ i un daž i dā rzeņ i. Restorā nā un paš ā pludmalē ir bā rs.
Otrā pludmale ir koraļ ļ i. Ieeja jū rā tikai no mola. Piestā tne ļ oti ē rta, nevis plastmasas kā parasti, bet koka un ar soliņ iem. Dziļ ums ir ap 15 m uzreiz, rifs skaists, zivju nebija ī paš i daudz, bet var redzē t daudz interesanta. Ē diens ir labā ks, ī paš i garš ī ga pica uz pitas maizes. Vietas pietiek visiem š ur tur. Dvieļ us var ņ emt lī dzi pludmalē un nenest, kas ir ļ oti ē rti.
Autobusi kursē tikai divas reizes dienā , divi turp un divi atpakaļ . Grafiks ir nedaudz neē rts, bet pie tā pierod. Biež i vien sanā k ar pusdienā m pludmalē .
Vakaros katru dienu autobuss no viesnī cas atved tū ristus uz Naama Bay un daž ā s dienā s uz Soho. Bet jū s varat braukt ar vietē jiem mikroautobusiem un par pusdolā ru vienai personai jū s varat nokļ ū t jebkurā vietā Š armā )
Animā cija bija bē rniem diskotē ku veidā un pieauguš ajiem pulksten 21:00. Katru vakaru ir cita programma: Miss Hotel, Vē derdejas, Č ū sku burvē js un tamlī dzī gi. Pludmalē s, kā arī pie baseina ir arī animā cija: š autriņ as, joga, aerobika, ū dens polo un volejbols.
Un zinā š anai tie, kam lī dzi ir agri lidojumi, protams, dod devas. Kā jebkurā viesnī cā , deva ir visizplatī tā kā , tač u pat š eit paldies par rū pē m. Iepakojumā dod: Pā ris burgeru maizī tes ar sviestu un ievā rī jumiem, pā ris saldo bulciņ u ar un bez pildī juma, pudeli ū dens, sulas, banā nu un siera gabaliņ u.

Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, iesakā m doties ar vai bez bē rniem. Cena-kvalitā te sevi attaisno!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu