Viva Sharm Hotel 3*– Atsauksmes

101
Novērtējums 7.010
№70 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.3 Numurs
7.3 apkalpošana
7.2 Tīrība
6.9 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca ar kompaktu teritoriju un nelielām istabām otrajā krasta līnijā. Šī viesnīca atrodas slavenajā Ras Oum Sid plato, tikai 350 metru attālumā no niršanas vietas. Ieteicams relaksējošām brīvdienām. Pēdējā renovācija tika veikta 2021. Viesnīcas viesi var izmantot arī viesnīcas Falcon Hills iespējas. Tas sastāv no divām 2 stāvu ēkām un diviem 2 stāvu blokiem.Vairāk →
аватар atv_ott1
 •  apceļots 1 mēnesis atpakaļ
Novērtējums 8.0
Otro reizi š ajā viesnī cā . Kā rtī gs, tī rs, pieklā jī gs, pieejams karstais ū dens, uzkopš anas serviss ar gulbjiem. Ē dienu pietiek, izvē le neliela, bet viss garš ī gi. Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s laikā , bez koncesijā m. … Tomēr ▾ Otro reizi š ajā viesnī cā . Kā rtī gs, tī rs, pieklā jī gs, pieejams karstais ū dens, uzkopš anas serviss ar gulbjiem. Ē dienu pietiek, izvē le neliela, bet viss garš ī gi. Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s laikā , bez koncesijā m. Nav animā cijas. Tū ristu nez kā pē c bija ļ oti maz, domā ju kā di 20 cilvē ki.
Negatī vie punkti, kas nebojā kopē jo iespaidu: 1) transfē rs uz pludmali 1 reizi: pirms pusdienā m 8-30, atpakaļ.13-30. Ja nu vienreiz pē c pusdienā m...Bet taksis ir pieejams kā jā m uz pusstundu; 2) Viesnī cu izvē lē jos tikai dē ļ pludmalē m, tur bija Farsha un El Fanar, bet pē c mū su ieraš anā s viņ i mainī jā s uz Palma Beach. Es biju ļ oti sarū gtinā ts, bet ar š iem riskiem ir jā rē ķ inā s; 3) Izbraukš ana nedaudz sabojā ja iespaidu: no rī ta istabiņ a tika izī rē ta, mums atstā ja pludmales dvieļ us, devā mies uz pludmali un atgriezā mies 13:00. Un, kamē r mē s gaidī jā m taksi, viņ i pē kš ņ i sā ka griezt mums rokassprā dzes))) sī kums, bet uz pilnī gas pozitī visma fona tas bija nepatī kami...
Kopumā iespaidi ir ļ oti pozitī vi.
Manuprā t, š ī ir minimā lā cena-kvalitā te 3*, ko var dabū t Š armā .
аватар Tatiska
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Iesaku budž etam! Mū s atveda uz viesnī cu 4-00 ...nokā rtojā mies 9-00. Sā kumā man iedeva ļ oti vecu istabu...Aizgā ju uz reģ istratū ru pē c pā ris stundā m, nomainī ja uz labu bez papildus maksā jumiem. Istaba plaš a, tī ra, ē rta, gaiš a. … Tomēr ▾ Iesaku budž etam!

Mū s atveda uz viesnī cu 4-00 ...nokā rtojā mies 9-00.
Sā kumā man iedeva ļ oti vecu istabu...Aizgā ju uz reģ istratū ru pē c pā ris stundā m, nomainī ja uz labu bez papildus maksā jumiem.

Istaba plaš a, tī ra, ē rta, gaiš a...ļ oti patika!

Pā rē jā laikā tī rī ja katru dienu, rū pī gi, katru dienu veidoja visā das figū riņ as no dvieļ iem... labi darī ti puiš i!

Viesnī ca maza, mā jī ga, kopta teritorija, tī ra, 2 peldbaseini, autobuss aizved uz pludmali ...tur ir kā di 9 un atpakaļ apmē ram 13 ...reizi dienā ...un tas ir mī nuss par viesnī cu. Bet 15 minū š u gā jienā ir apmaksā ta laba pludmale, labs rifs, cena 2 dolā ri.

Atraš anā s vieta nedaudz klusa...apkā rtnē ir tikai veikali un viesnī cas...lī dz Naamai var aizbraukt ar taksi - 50 mā rciņ as.

Personā ls labs, draudzī gs un pretimnā koš s.

Wi-Fi tikai reģ istratū rā . Kā visā s viesnī cā s.

Ē diens š eit ir slikts. Viss ir vienā ds. Izvē le ļ oti maza, bet ē st var.

Alkohols - degvī ns, alus, dž ins, viskijs, rums, brendijs.
Standarta komplekts Ē ģ iptē . Pagatavo kokteili.

Animā cija ir vā ja.

Kopumā viesnī ca ir laba!
аватар Alsukazan12
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā s pē c attā luma no jū ras, ejams gandrī z 3 km, ceļ š aizņ em 25-30 minū tes ļ oti ē rti, viesnī cai ir marš ruts uz pludmali, nekad neesmu izmantojis, staigā t ir veselī gi, pumpas kā jas) )) Ē diens ir parasta gaļ a, vista, salā ti un zaļ umi. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s pē c attā luma no jū ras, ejams gandrī z 3 km, ceļ š aizņ em 25-30 minū tes ļ oti ē rti, viesnī cai ir marš ruts uz pludmali, nekad neesmu izmantojis, staigā t ir veselī gi, pumpas kā jas) )) Ē diens ir parasta gaļ a, vista, salā ti un zaļ umi. Bija konditorejas izstrā dā jumi, tikai laiziet pirkstus, starp citu, es to ē du tikai atvaļ inā jumā , jo. visas kalorijas iet ar staigā š anu un peldē š anu. Es neizmantoju Wi-Fi, man ir SIM karte no pē dē jā brauciena, es tur vienkā rš i iemetu naudu internetā . Blakus ir Bassem un Mango tirdziņ i, cenas fiksē tas, viss daž ā ds. Es devos uz El Fanar maksas pludmali, nedaudz tā lā k no viesnī cas pludmales 10 minū š u gā jiena attā lumā , tur ir ļ oti skaists rifs, un jū s varat redzē t sauli)) Kopumā man viss patika, tā pē c es neesmu izvē lī gs cilvē ks, man viss derē ja, jū ra ir tikai pasaka!
аватар vitalii.z1990
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s viesnī cā.2021.  gada oktobrī . Iekā rtojā s ā trā k nekā pē c nolikuma, istabiņ u iedeva diezgan normā lu, veļ u tī ru un bez caurumiem un matiem no iepriekš ē jiem tū ristiem. Autobuss ved uz pludmali divas reizes dienā , pludmalē vairs nav Stuffing, bet gan Palm Beach, ē diens ir mazliet biedē još s, bet izsalkuš i nebijā m, vietē jais alkohols ir pā rpilnī bā . … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā.2021.  gada oktobrī . Iekā rtojā s ā trā k nekā pē c nolikuma, istabiņ u iedeva diezgan normā lu, veļ u tī ru un bez caurumiem un matiem no iepriekš ē jiem tū ristiem. Autobuss ved uz pludmali divas reizes dienā , pludmalē vairs nav Stuffing, bet gan Palm Beach, ē diens ir mazliet biedē još s, bet izsalkuš i nebijā m, vietē jais alkohols ir pā rpilnī bā . Teritorija man ļ oti patika.
Подробный видео обзор отеля Бассейн
аватар marisabykova
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Reģ istrē ties: Tiklī dz ieradā mies (bija 10:00), mums lika pagaidī t lī dz 14:00, jo brī vu istabu it kā nebija, tad arī zirgu ē st nedeva. 12 mē s kaut kā bijā m iekā rtojuš ies, BET...Kad iegā jā m istabā , pirmkā rt, tur smirdē ja briesmī gi pē c krā sas, otrkā rt, vispā r bija trī s gultas (lai gan maksā jā m par vienu divvietī gu), pē c tam, kad pavadī jā m nepilnas 10 minū tes istabā un pie mums reiba galva, devā mies uz reģ istratū ru sakā rtot. … Tomēr ▾ Reģ istrē ties:
Tiklī dz ieradā mies (bija 10:00), mums lika pagaidī t lī dz 14:00, jo brī vu istabu it kā nebija, tad arī zirgu ē st nedeva.
12 mē s kaut kā bijā m iekā rtojuš ies, BET...Kad iegā jā m istabā , pirmkā rt, tur smirdē ja briesmī gi pē c krā sas, otrkā rt, vispā r bija trī s gultas (lai gan maksā jā m par vienu divvietī gu), pē c tam, kad pavadī jā m nepilnas 10 minū tes istabā un pie mums reiba galva, devā mies uz reģ istratū ru sakā rtot.
Mums teica, ka jā samaksā vē l 10 USD, un mē s bū tu iekā rtojuš ies tajā , kas mums bija paredzē ta, un mums teica, ka viņ i ā rstē odus no briesmī gā s krā sas smakas. NESEKO NAUDAI! ! ! Ja jū s runā jat ar viņ iem un uzstā jat uz savu, viņ i joprojā m iedos jū su numuru (var jū s ievest istabā , tas var kā du nobiedē t, bet viss bū s kā rtī bā )
Istabā :
Pirmajā istabā bija regulā ra duš a un apakš daļ a ar mazā m malā m.
Mū su istabā , kurā dzī vojā m, bija neliela vanna ar maziem sā niem un vairā k vai mazā k duš a.
Vannas istabā ir divi dozatori, viens pie izlietnes ar ziepē m, otrs ar it kā š ampū nu duš ā (iesaku ņ emt lī dzi otas, pastas, š ampū nus, jo tas viss nebū s) bū s arī.4 balti dvieļ i un 2 lieli dvieļ i pludmalei un sauļ oš anā s krē sliem.
Gulta pati par sevi ir mī ksta un ē rta, tač u pamanī ju, ka uz spilvena kā ds mati un sega un palags bija notraipī ti.
No balkona paveras skats uz klusu baseinu, paš ā balkonā ir 2 krē sli un mini galds.
Ir seifs, kas nestrā dā , var izsaukt palī dzī bu, nomainī si paroli, un nā kamajā dienā ar š o paroli nevarē si atvē rt.
Uzturs:
Bufetes stila ē dienreizes, ir divas zupas, bet tā s visas ir arā biskas un nesaprotamas (ē d uz savu risku), tad visā di piedevi, kartupeļ i, makaroni, rī si, daž ā das mē rces (bet ņ em vē rā , ka tas nav tas pats ē diens, ko esam pieraduš i ē st, tas var bū t specifisks un pē c garš as nesaprotams)
Ir arī gaļ a, zivis un kebabs (reizē m ļ oti pikants), ir daž ā di salā ti, saldumi un maize (lavaš s, bulciņ as utt. )
Brokastī s vienmē r tiek gatavota omlete, pusdienā s tiek pasniegti alkoholiskie dzē rieni un bezgarš ī gs alus un vī ns, vakariņ ā s tiek pasniegta gaļ a vai zivis.
Var liet pudelē s ū deni, liet apelsī nu sulu, ā bolu sulu (tikai ķ ī mija) un it kā mohito, ir arī kafija (var ar pienu), tikai melnā tē ja.
Teritorija:
3 baseini (viens liels dziļ š (220 cm), blakus bē rniem) ja nedaudz pastaigā jas ir vē l viens baseins, ļ oti kluss un 170 cm dziļ š .
Mū zika vienmē r tiek atskaņ ota galvenā dziļ ā baseina tuvumā (visbiež ā k arā bu valodā ), lī dz otrais mū zikas baseins ir gandrī z nedzirdams). Netā lu no galvenā baseina ir arī bā rs (jū s nevarat paļ auties uz lieliskiem kokteiļ iem)
Tieš i pie ieejas viesnī cā ir suvenī ru veikals, augļ i, č ipsi, saldumi un ikdiena. ķ ī mija.
Ekskursijas:
No Anex tū res bija bezmaksas pilsē tas apskate un par pusdienā m varē ja samaksā t 20$ (vienai personai), pati ekskursija nemaz nav iespaidī ga, tī ri naudas sū ciens, pie viesnī cas var nopirkt lē tā k.
Jū s aizvedī s uz kā du statuju, tad uz nesaprotamu parku ar dzī vniekiem, kas kustas un rū c (bē rniem var bū t jautri, bet viss izskatā s pē c iespē jas briesmī gā k), tad ļ oti dā rga eļ ļ as rū pnī ca (pastā stī s par to lietderī bu u. t. t. , bet patiesī bā tas viss ir tā pē c, lai no tevis atņ emtu vairā k naudas) (Piemē rs: š ajā rū pnī cā bija akmens, kas it kā noņ em sviedru smaku, dziedē brū ces pē c skū š anā s utt. , utt. Un tas maksā.3 lietas par 10 USD, tad, kad mē s ieradā mies ekskursijā uz Kairu, tie paš i akmeņ i tajā paš ā eļ ļ as rū pnī cā , man š ķ iet, maksā ja USD 5 par 5 gabaliem)
Pē c tam jū s aizvedī s uz veikalu ar saldumiem un kafiju (kur tas maksā vairā kas reizes vairā k nekā pie viesnī cas)
Un ilgi gaidī tā s pusdienas restorā nā , kur visu ē dī si steigā , jo var aizmirst, bet es nestrī dos, jū ras velš u zupa bija garš ī ga, dos.
Bijā m arī ekskursijā s Kairā , apskatī jā m piramī das, Sfinksu un Nacionā lo muzeju (muzejs kustā s, tā pē c nezinu kā un kur bū s tā lā k)
Piramī das ir iespaidī gas bet visu sabojā arā bi kuri nenormā li kaitina (NEDOD viņ iem telefonus, biļ etes utt. viņ i var paņ emt un tad paprasī t naudu)
Tu bū si visu dienu un ieradī sies tikai naktī un tev iedos sauso devu uz ceļ a (ja tā var nosaukt, pievienoš u foto), ū deni nedos, tā pē c ņ em iekš ā avansu, bet tu pats dzer š o maizi un maizi, apelsī nu un gurķ i ar tomā tu, viss.
Viņ i teica, ka atnesī s uz istabu vakariņ as, bet mē s tā s negaidī jā m.
Pludmale:
Ko viņ i rakstī ja zemā k komentā ros par Farsh pludmali, bet viss ir forš i, bet viņ i tevi nelaidī s un pat neņ ems naudu, š ai viesnī cai pat nepieder daļ a no š ī s pludmales, jū s aizvedī s uz pludmale kur ir mazi un daudz akmeņ u (labā k iet č ī bā s , ir indī gas zivis akmeņ u veidā ), bet ja iet tā lā k pa pantus ir ļ oti skaista un dziļ a, ir daudz koraļ ļ u un daž ā di skaisti zivis.
Jū s tiekat aizvests uz š o pludmali, to sauc par Palmas pludmali, no š ī s viesnī cas ar maziem autobusiem noteiktā laikā un arī aizved. Bet bija reizes, ka viņ š mū s nemaz neņ ē ma un mē s devā mies ar citu autobusu no citas viesnī cas, bet tas, ka viņ i nenā ca pē c mums reģ istratū rā teica, ka viņ š nevienu neredzē ja un aizgā ja (bet mē s tur stā vē jā m 16:40 (autobuss 17:00), bet nevienu neredzē jā m), bet ar kā jā m var iet, tas aizņ em 30-40 minū tes vai ar taksi par 2 USD.
Izlikš ana:
Izrakstī ties vajag pirms 12, pusdienā s ē st neļ auj, jo esi jau izrakstī jies, protams var maksā t, bet pē c viņ u teiktā tie ir 10 USD no cilvē ka, lai gan par tā du naudu tur nekas ī paš s nav. .
Par animā ciju neko nevaru teikt, jo neapmeklē jā m diskotē ku utt. Bet es zinu, ka tie var notikt lī dz 2 naktī , tā pē c, ja jū s dzī vojat netā lu no galvenā baseina, jums nebū s ļ auts normā li gulē t.
Reģ istratū rā krieviski runā još o tikpat kā nav, nedod Dievs, slikti saprot un pat angliski.
Булочки с невкусной странной колбасой с сыром более менее  Это сух паёк Как выглядит сам сух паёк В ресторане на бесплатной экскурсии где ели в спешке Территория где тихий бассейн Как выглядит столовая Что мы в основном могли взять и на фото какие будут сладости и булки Сладости и  из фруктов было только финики(непонятные терпкие) апельсины и невкусная гуава или что-то типо того Булочки и лаваш
аватар anatoliykrivobok89
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika š ī viesnī ca par mazu naudu. Bijā m pē c divā m nedē ļ ā m kad atvē ra. Man patika viss izņ emot transfē ru uz pludmali. Istaba tī ra, gulta, dvieļ i. Klusa viesnī ca budž eta brī vdienā m. Wi-Fi labi uztver reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Man patika š ī viesnī ca par mazu naudu. Bijā m pē c divā m nedē ļ ā m kad atvē ra. Man patika viss izņ emot transfē ru uz pludmali. Istaba tī ra, gulta, dvieļ i. Klusa viesnī ca budž eta brī vdienā m. Wi-Fi labi uztver reģ istratū rā .
аватар ekspert29051974
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti jauka, nav liela, bet ļ oti tī ra un kopta, personā ls pieklā jī gs, istabu skaits pē c remonta, ē diens vienvietī gam, bet garš ī gs, pludmale ir kaut kas neticams! ! ! ! ! … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti jauka, nav liela, bet ļ oti tī ra un kopta, personā ls pieklā jī gs, istabu skaits pē c remonta, ē diens vienvietī gam, bet garš ī gs, pludmale ir kaut kas neticams! ! ! ! !
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas cena bija pievilcī ga. Pā rvā cā s ā tri un bez problē mā m. Bija brī niš ķ ī ga uzturē š anā s Viva Sharm viesnī cā . Katru dienu tī rī š ana. Ļ oti auksts ū dens baseinā . Divas reizes autobuss brauc uz pludmali, autobusu gaidī ja daudz cilvē ku. … Tomēr ▾ Viesnī cas cena bija pievilcī ga. Pā rvā cā s ā tri un bez problē mā m. Bija brī niš ķ ī ga uzturē š anā s Viva Sharm viesnī cā . Katru dienu tī rī š ana. Ļ oti auksts ū dens baseinā . Divas reizes autobuss brauc uz pludmali, autobusu gaidī ja daudz cilvē ku. Ļ oti forš a pludmale. Baseinā patika mū zika, konkursi, vakarā m programma. Mustafa animators labi padarī ts!
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ja jū s paņ emat lē tu biļ eti uz š o viesnī cu, tad tas ir labi. Ja par to maksā vairā k - slikti. Runā jot par trio, viesnī ca nav slikta. Numurs tika iztī rī ts pē c pieprasī juma. Lī dz pludmalei ir pusstunda, vai mikroautobuss ved, bet ir piebā zts, labā k braukt ar taksi. … Tomēr ▾ Ja jū s paņ emat lē tu biļ eti uz š o viesnī cu, tad tas ir labi. Ja par to maksā vairā k - slikti. Runā jot par trio, viesnī ca nav slikta. Numurs tika iztī rī ts pē c pieprasī juma. Lī dz pludmalei ir pusstunda, vai mikroautobuss ved, bet ir piebā zts, labā k braukt ar taksi. Un pati pludmale ir viena no labā kajā m Š arm eš Š eihā , bet tā ir pā rpildī ta, pā rpildī ta, viesnī cai tur nav lielas platī bas. Teritorija ir normā la.
аватар virina172
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Visas atsauksmes ir patiesas, gan labas, gan sliktas. . . Lielā problē ma viesnī cā ir transporta pakalpojumi uz pludmali. Un remonts pirmajā ē kā...Viss pā rē jais ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Visas atsauksmes ir patiesas, gan labas, gan sliktas. . . Lielā problē ma viesnī cā ir transporta pakalpojumi uz pludmali. Un remonts pirmajā ē kā...Viss pā rē jais ir kā rtī bā . Labs personā ls, profesionā li administratori. Labs ē diens un lieliska pludmale. Kas atpū tā s 5 * - jū s š eit neesat. Pieticī ga klusa budž eta viesnī ca. ES iesaku.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ilona.red.fox.io
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums ziskin
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Iriska131372
atbilde ir aktuāla par 2018. gadu
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums mandubyral
Ko jūs varat teikt par šo viesnīcu? vai ir vērts uz turieni tagad doties? cenas ļoti labas!
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 31 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель с компактной территорией и небольшими номерами на второй береговой линии. Этот отель находится на знаменитом плато Рас-Ум-Сид, всего в 350 метрах от места для занятий дайвингом. Рекомендуется для спокойного отдыха. Последний ремонт проведён в 2021 году. Гости отеля также могут пользоваться инфраструктурой отеля Falcon Hills. Состоит из двух 2-этажных корпусов и двух 2-этажных блоков.

Atrašanās vieta В 17 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, в бухте Рас Ум Эль Сид.
Pludmales apraksts Песчаный и коралловый пляж расположены в километре от отеля (названия пляжей: Hala и Farsha). До пляжа курсирует бесплатный автобус 2 раза в день. Бар на пляже за дополнительную плату.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, Wi-Fi в общественных местах, в лобби и около бассейна (платно), taxi service (платно), услуги по глажке одежды, главный ресторан (07:00-10:00, 13:00-15:00, 19:00-21:30), 3 бара (лобби бар 17:00-22:00, 2 бара у бассейнов 10:00-17:00), 2 бассейна для взрослых без подогрева в зимний период, магазины, автобус до центра города (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева. Детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Кинозал, караоке. Дайвинг центр (платно).
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 120 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Hadabet Om El Seid St., Sharm El Sheikh
Tālruņi: +2 069 366 1734
Tīmekļa vietne: Viva Sharm Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.