Viesnīca nav slikta, bet ar šausmīgām niansēm. Kā medus mucā karote darvas

Rakstīts: 16 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 16 decembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 4.0
Pē dē jais pusgads bijis ļ oti saspringts, tā pē c decembrī , dzimš anas dienā , gribē ju uzdā vinā t sev mazu muš u, zivju jū ru un pā rlā dē t, nomierinā t nervus.
Budž eta viesnī ca *** Viva Sharm ar labā m atsauksmē m un daudz ko citu, lai aizvestu atpū tniekus uz krā š ņ o Farš as pludmali ar skaistiem rifiem – tieš i tā diem.
PROS:
1. Skaista kopta, patī kama teritorija, tī ri baseini. Labi padarī ts.
2. Pietiekami izcils, diezgan daudzveidī gs ē diens. Var ievē rot veselī gu uzturu: daudz dā rzeņ u sautē ti un svaigi, daž ā di pā kš augi, ir zaļ umi. Vienī gais – gaļ a, zivis pā rsvarā tiek ceptas. Vispā r - gods un uzslava.

3. Interesanta, diezgan atmosfē riska pludmale ar skaistiem rifiem. Bet, ja jums nepatī k krā mu tirgi un senlietas, jū s š eit neesat.
4. Viesnī cas piepildā s, nav izmiruš as, cilvē ki ir, nebū s skumji.
5. Ir animatori, diskotē ka.
KONS.
1.
Pa dienu jā stā v piecā s rindā s: brokastu laikā pē c olu kultenes un č etrā s rindā s autobusā : uz pludmali un no pludmales. Rindas ir nopietnas š ā das - 15-30 minū tes. Mikroautobuss bija mazs, cilvē kus veda 2-3 soļ os. Tas viss ir mazliet kā padomju laikos rinda pē c desas.
2. Veci, netī ri pludmales dvieļ i salī dzinā jumā ar pieczvaigž ņ u viesnī cu dvieļ iem neapzinā ti liek uzskatī t sevi par treš ā s š ķ iras cilvē ku.
3. Pludmale, lai arī interesanta, bet diezgan pā rpildī ta un trokš ņ aina.
UROHI. Un tagad medus mucā pievienoš u karoti darvas, kas sabojā ja visu manu atvaļ inā jumu.
1. Norē ķ ins. Kā izrā dī jā s, stundas laikā pē c manas ieraš anā s ieradā s daudz vairā k cilvē ku. Izlī guma laikā viņ a pieļ ā va vairā kas stratē ģ iskas kļ ū das. Tā kā es gatavojos atpū sties viena, man bija svarī gi, lai istabā bū tu seifs. Raptors no odiem, matu fē ns, par to parū pē jos pē c atsauksmju izlasī š anas. Viņ a jautā ja, vai ir istaba ar seifu? Man teica nē.

Es domā ju, kā pē c man pie reģ istrā cijas ir jā maksā bē dī gi slavenie 10 USD, joprojā m nav seifa, atsauksmes ir labas. Un te tas sā kā s. Numurs, kas man tika piedā vā ts, ir vecs, pirmajā stā vā ar skatu uz brauktuvi. Pieķ eru sevi pie domas, ka atpū š os viena un pirmajā stā vā man bū s bail, un atnā cu atpū sties, lai neelpotu putekļ us ceļ ā un dzirdē tu taksometru rī boņ u lī dz rī tam. Atskaitu, jautā ju otrajam stā vam, naudu, ko piedā vā ju, nepaņ em: vai nu normā li cipari beiguš ies, vai nauda sekla, vai baidos, domā ju. Skatos kā lielā kā daļ a ienā cē ju aiziet, kā applaucē juš ies no piedā vā tajā m istabā m un kurš skandā ls, kurš problē mas risina ar naudu. Pā rsteidzoš i, parastie skaitļ i ir diezgan ā tri.
Kā izrā dī jā s, par labiem numuriem viņ i maksā s no 10 lī dz 50 dolā riem.
Viņ i man iedod otro stā vu. Mana nauda parasti netiek publiski paņ emta un, kā es pā rpratu, dod mā jienu, ka man bū tu jā maksā koferu pā rvadā tā jam.
Istaba nebija tik veca, bet otrais stā vs, tomē r, nu, maksā ja piecus dolā rus. Tad vē rī gi paskatos, un š ķ iet, ka esmu iemests kamerā . Visu istabu aizņ em trī s milzī gas gultas, lai gan es atpū š os viena. Pelē ka veļ a, piparmē tra, iespaids, ka tas nav mainī jies, sienas, mē beles nogalinā tu odu asinī s, netī ras durvis ar plaisā m, istabā nav skaidrs, ko smarž ot. Divreiz eju uz reģ istratū ru un lū dzu pā rģ ē rbties. Atnā kt apkopē ja pā rģ ē rbjas pie manis tajā paš ā pelē kā un saburzī tā veļ ā un pasaka, ka par to ir jā maksā . Saka, ka maksā š u rī t, mana nauda nav mainī jusies. Atbilde ir š odien, es mainī š os. Mazā kā nauda, ​ ​ ko viņ š mainī ja bija 5$, man bija jā samaksā saskaņ ā ar solī jumu, ka viņ š sarunā s ar administrā ciju un rī t man iedos normā lu numuru.
Labi. Nomierinā jies. Es ieieš u duš ā - bez dvieļ a. Divas reizes dodos uz reģ istratū ru ar lū gumu paņ emt lī dzi dvieļ us. Viņ i atnesa.
Telpa pie diskotē kas, lī dz 24.
00, nebija iespē jams aizmigt. Naktī sasala, sega bija plā na, pū ta pa logu.

Otrā diena. Š odien ir mana dzimš anas diena. Urrā - intervija ar gidu plkst. 8.45. Ir cerī ba tikt lī dz jū rai, reģ istrē ties un skriet. Š eit tā nebija. Reģ istrā cija pē c tū ristu tū res tū res, uz kuru netaisī jos lieku lī dzekļ u trū kuma dē ļ , ekskursija aizkavē jā s par vairā k kā stundu. Mana treš ā vai pat ceturtā kļ ū da: dvē sele neizturē ja un maigi protestē ja, ka gidam nepatī k un sakot, ka reģ istrā cija ir tieš saistē , sistē ma atvē rsies tikai 10.45. Visu izmetu, paņ emu taksi un dodos uz pludmali. Atgriež os, runā ju ar administrā ciju par numuru, neviens neko nezina, nemainī s. Gids uz vietas, dodos reģ istrē ties.
Te gids sā k man atriebties, ar vā rdiem: “tu esi ukrainis, ukraiņ i visi tā di; novelc saulesbrilles, tas ir necieņ a pret mani. ”. Tas bija pē dē jais piliens manā dzimš anas dienā.
Cī tī gi iekļ ā va divus plē sē jus, + apstrā dā jiet istabu ar moskī tu aerosolu, kas prasī ja apkopē jai. Es š ausmī gi reaģ ē ju uz odiem. Kodumi neturas vairā kas nedē ļ as.
Nā kamajā dienā pamostos labi paē dusi. Kā rtē jo reizi iekā rtoju istabu, neskatoties uz divreiz pievienotajiem kodumiem. Ar š ausmā m sā ku atcerē ties, kā kož blaktis, ko neesmu redzē jis kopš.80. gadu sā kuma, kad iekā rtojos studentu kopmī tnē s. Paceļ u matrač us, vairā kā s vietā s atrodu to uzturē š anā s pē das, viens izž uvis un viens trekns dzī vs. Izdaru slepkavī bu un skrienu ar blaktis lī ķ i pie administratores. Man uzreiz piedā vā vē l vienu vā rdu bez vā rdiem 512. Istaba tik skaista, tikai pirmajā stā vā . Uzreiz paskatos uz gultu, kuru nebija laika pā rģ ē rbt - saspiestas blaktis pē das, zem matrač a, uz matrač a vī lē m daudz palikš anas pē du, dzī va nav redzē ta. Es atsakos no numura.
Iemet mani atkal citā kamerā bez balkona, netī ra utt.
Es tajā neatradu nekā das blakš u pē das, tā pē c aiz izmisuma piekritu pavadī t nakti. Naktī zem miegazā les. Blakš u kodumi mež onī gi niez un paturiet prā tā , ka es te ierados, lai apbrī notu jū ru, zivis, nevis skaitļ us.
Nā kamā diena ir piektā atpū tas diena.

Viesnī cas personā lu jau saņ ē mu tik daudz, ka viņ u domas materializē jā s: pē kš ņ i sacē lā s vē jš , noņ ē ma smagu tentu (lietussargu, lietussargu), kas uzkrita man uz galvas un gandrī z aizsū tī ja uz nepareizo pasauli. Bet tas izdevā s.
Tiek piedā vā ts vē l normā ls tī kla numurs 509. Divā s vietā s konstatē tas blakš u pē das. Izdzī vojuš o nebija. Riskē ju, skatoties, ka te ā tri tracina, 520. saindē ja un ar skoč u aiztaisī ja spraugas durvī s, lai nesaplī st.
Viņ i vē l nekož.
Cits mans atpū tnieks draugs 529. istabā atrada pē das un vienu izž uvuš u kukaiņ u.
Svē tki tuvojas beigā m: nervi bojā ti, kodumi niez, pumpas uz galvas purva...
Un nedod Dievs, es varu lidot mā jā s bez starpgadī jumiem.
PS: Viesnī cas personā ls.
1. Sarkanie asins traipi no nogalinā tiem odiem un kniš ļ iem viegli noņ emami ar ū deņ raž a peroksī du, tā pat kā blakš u pē das (ceru, jo tā s ir asins apstrā des produkts, vismaz ar mazgā š anas lī dzekļ iem izskalotas. ) Tas cilvē kos uzreiz rada riebumu.
2. Pē c katras brī vdienu istabas pā rbaudi, vai nav blakš u, saindē laikus, divas reizes ar nedē ļ as intervā lu. Nekavē joties noņ emiet to pē das. Tā tad jū s redzē siet, vai ir jauni vai nav. Un neš okē jiet atpū tniekus, jo š ie kukaiņ i ir ļ oti labi nomaskē ti.
3. Neatļ aut izmantot pelē ku, saburzī tu veļ u, jo uzreiz š ķ iet, ka tā nemaz nav mazgā ta. Un ir nepiecieš ams gludinā t; tā tu nogalinā si blakš u olas un, nedod Dievs, kaš ķ i vai utis.
Pretē jā gadī jumā klienti ā tri aizbē gs no jums.
PS -2: Starp citu, 520. numurā jau ir apmetuš ies jauni cilvē ki. Ceturtdien pirmo reizi saindē jā s, svē tdien apmetā s.

Cilvē ki, kas tur ir, bē dziet – pē c pā ris dienā m izš ķ ilsies jauni pā ri...
PS -3. Starp citu, laba bedbugs audzē š anas vieta var bū t Farsha pludmale. Lai cik tas bija brī niš ķ ī gi un atmosfē riski. Vieta, kur no visur tiek vestas vecas lietas, mē beles, paklā ji, vieta, kur vietē jie arā bi pastā vī gi tusinā s uz veciem dī vā niem. Ē ģ ipte nav tik š okē ta no elektromagnē tiskā smoga, kā Kijeva, lai atbrī votos no blaktī m un tarakā niem, un klimats viņ iem, visticamā k, bū s piemē rots.
Diemž ē l man tagad "senlietas" asociē sies ar blaktī m. Nav brī nums, ka krā mu tirgus sauc par krā mu tirgiem.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu