Verginia Sharm Resort & Aqua Park 4*– Atsauksmes

170
Novērtējums 6.310
№123 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.7 Numurs
6.5 apkalpošana
6.6 Tīrība
6.4 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Neliela mājīga viesnīca ar sakoptu teritoriju, iegremdēta ziedos un zaļumos. Laba cenas un kvalitātes attiecība. Viesnīca tika atvērta 2005. gadā. Pēdējā daļējā renovācija notika 2016. gadā. Tas sastāv no galvenās 1 stāva ēkas un 2 stāvu ēku kompleksa. Viesnīcā ir liels peldbaseins ar ūdenskritumu un strūklakām. Piemērots ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар k-g-m-7777
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los izteikt pateicī bu administrā cijai par labo un labi koordinē to darbu Virginia Sharm Hotel. Š ajā viesnī cā ar dē lu paliku pirmo reizi. Š ī s ir vienkā rš i lieliskas brī vdienas! Aukstas ziemas vidū atrodieties Ē ģ iptē . … Tomēr ▾ Es vē los izteikt pateicī bu administrā cijai par labo un labi koordinē to darbu Virginia Sharm Hotel. Š ajā viesnī cā ar dē lu paliku pirmo reizi. Š ī s ir vienkā rš i lieliskas brī vdienas! Aukstas ziemas vidū atrodieties Ē ģ iptē . Š ī ir pasaka! Š ī komanda ir 100%. Kur, kas nav skaidrs, uzreiz paskaidro, atved uz vietu. Mahmuds ir reģ istratū rā . Draudzī gs, runā krieviski.
Par viņ u padomiem dzirdē ju ik uz soļ a, kopumā neviens neko neprasī ja un pat mā jiena nebija. Istabu uzkopš ana katru dienu. Gultas veļ a - katru otro dienu.
Restorā ns - siltie ē dieni, salā ti, kū kas vienmē r svaigas (pē dē jo reizi Turcijā man nepatika, ka pusdienu pā rpalikumus sajauca un pasniedza vakariņ ā s). Augļ i - apelsī ni, melone, mandarī ni, granā tā boli, dateles.
Pie ieejas - apsardze, sveš inieki nav ielaisti. Visi darbinieki valkā maskas. Reģ istrē jies bez problē mā m, pat pirms laika.
Viesnī cas direktors biež i ieradā s, viņ š personī gi pā rbaudī ja viesmī ļ us zā lē , ē dienu gatavī bu, baseinu utt.
Animatori ir svaigas pozitī vas emocijas. Ī paš i animators Dima, tik daudz spē ka, pozitī va. Vienmē r laipni, simpā tiski, neuzspiež ot, ja esi noguris, un kā das diskotē kas rī ko! Dima ir super saimnieks! Super DJ! Kolektī vs draudzī gs un humoristisks! Liels paldies!
Vē l tikai 2 dienas un es negribu braukt prom. Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet. es atbildē š u.
аватар Aleksandr955072
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā ka viesnī ca, apstā kļ i un attieksme nav redzē jusi! Bija 8 dienas 2 pieauguš ie un 2 bē rni! Thrash pilns! Es negribu atcerē ties! Izlasiet atsauksmi 21.10. 21. un reiziniet ar divi sliktā kajā gadī jumā ! Mē s vienkā rš i neredzē jā m š o atsauksmi! Pirkts 11. … Tomēr ▾ Sliktā ka viesnī ca, apstā kļ i un attieksme nav redzē jusi! Bija 8 dienas 2 pieauguš ie un 2 bē rni! Thrash pilns! Es negribu atcerē ties! Izlasiet atsauksmi 21.10. 21. un reiziniet ar divi sliktā kajā gadī jumā ! Mē s vienkā rš i neredzē jā m š o atsauksmi! Pirkts 11.11. 21, vē l nebija! No visa pā rē jā , kas saistī ts ar viesnī cu, bē rniem patika tikai animators "Dima" un viss!
Negribas atkā rtot, izlasi iepriekš ē jo apmeklē tā ju atsauksmi!
Paš i atpū tā mies, jo bijā m jau tikuš i - braucā m ar taksi, ē dā m no lielveikala, meklē jā m pludmales.
Pā rtikas ir maz (netī rie trauki, kuru vienmē r trū ka, tika laisti partijā s, kartupeļ i un makaroni, laims un gurķ i ir galvenais ē diens, gaļ u izsniedza gabalos).
Pludmales ir klusa č ū ska - viss ir salauzts.
Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, tualetes, tī rī š ana! Transfē rs ir atseviš ķ s jautā jums - divi autobusi uz 60 cilvē kiem, un 200, kas vē las.
Agrā k tas aizņ ē ma 4 lidojumus uz pludmali vai no pludmales, kas ir apmē ram 2 stundas. Mē s izbraucā m pulksten 9 un devā mies pludmalē pulksten 11. Un jau 12 pirmais autobuss atpakaļ . Alva. Cī ņ as. Kliedzieni. Š ī nav treš ā rinda, bet gan 23! Lī dz pludmalei ar autobusu 20 minū tes.
Norē ķ ins Ibrahim paņ ē ma 20 USD un mainī ja pulksten 10.00! Mainī tā js teica, ka es neko nezinu, bet pē c 4 stundu pavadī š anas pie baseina kedā s bez rokassprā dzes, mē s bijā m samierinā juš ies un atdevā m 10 USD. Telpas skā rda tī rī š anas skā rds. Fotogrā fijas pievienos visu ī sto un manē jo!
Neskaties bez asarā m. Peldbaseins, sauļ oš anā s krē sli, lietussargi, slidkalniņ i - viss ir netī ri salauzts, oblezshoe un traumatisks.
аватар 97686081
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Paņ ē mā m biļ eti uz farvateru, š ī s viesnī cas vē rtē jums tur ir 8.2 no 10, bet patiesī bā vai nu tika apkrā pts, vai arī iegā ja ieskaitā iepriekš ē jie gadi, un š obrī d ir 5 no 10, ne vairā k. Ieradā mies agri no rī ta, viesnī cā bijā m pulksten 7. … Tomēr ▾ Paņ ē mā m biļ eti uz farvateru, š ī s viesnī cas vē rtē jums tur ir 8.2 no 10, bet patiesī bā vai nu tika apkrā pts, vai arī iegā ja ieskaitā iepriekš ē jie gadi, un š obrī d ir 5 no 10, ne vairā k.
Ieradā mies agri no rī ta, viesnī cā bijā m pulksten 7. Ar agru reģ istrē š anos nerē ķ inā jā mies, bet, atš ķ irī bā no iepriekš ē jiem Š armas apmeklē jumiem, mums pat rokassprā dzes uzreiz neiedeva un neielaida. paē st brokastis (teicot, ka cenā bijā m tikai pusdienas) - nav liktenī gi, bet negaidī ti. Agrā reģ istrē š anā s pat par papildus samaksu reģ istratū rā tika atteikta (mums grupiņ ā bija mamma ar 3 bē rniem, viņ a mē ģ inā ja sarunā t). Teica, ka visi tiks nokā rtoti pē c pulksten 13.00. Arī č emodā niem vietu nepieš ķ ī ra, piedā vā ja atstā t tieš i priekš namā . Teica, ka var iet uz pludmali bez rokassprā dzē m – jautā jumu nebū s. Ir divas pludmales - maksas EL Fanar par 3 USD par katru ieeju (ja ne no viesnī cas - ieeja ir 6 USD) un bezmaksas lī cī pie "Vecpilsē tas" (priekš pē dē jā ostas priekš ā ). Ar Fanar autobusu 10.15 (ejot minū tes 40), bezmaksas 9.00 (ejot apmē ram stundu). 8.30 pie viesnī cas izejas sā ka pulcē ties cilvē ki ar pludmales piederumiem, no kuriem uzzinā jā m, ka autobuss drī z tiks "š turmā ts". . . Kad viņ š (autobuss) piebrauca, pū ļ a vairs nebija mazs. Visi metā s pie durvī m, neievē rojot nekā du rindu un nepievē rš ot uzmanī bu bē rniem. Viņ i bija pā rpildī ti (visi, protams, bez maskā m), š oferis sā ka kliegt arā bu valodā , pienā ca viesnī cas darbinieks un sā ka spā rdī t stā voš os (saka tagad policija skatā s, lai brauktu tikai sē dvietā s). Tie, kas neiederē jā s, izrā dī jā s ne mazā ki par "laimī gajiem", kuri iekļ ā vā s 1. ierakstā , un viesnī cas darbiniece teica, ka pē c 10 minū tē m bū s vē l viens autobuss. Raugoties uz priekš u, teikš u, ka gaidot 2. autobusa reisu ir vismaz pusstunda vai pat 40 minū tes, jo. pludmale ir ļ oti tā lu (un ceļ š vē l tiek remontē ts), tā pē c vienā virzienā ir 15-20min. brauc! . .
Pludmale - sū dā ! Pirmkā rt, ir ne tikai š ī viesnī ca, bet arī Old Vic (un tos atved agrā k), nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, par tiem ir karš . Saulriets ir smilš ains, nav ne koraļ ļ u, ne zivju, aploks ir atdalī ts ar 20-30 metru virvi - izbaudiet to! Ja izpeld ā rā , tad "glā bē js" sā k svilpot, un visā das laivas, š ķ ī vji, banā ni un laivas ir viens pret vienu. Benzī na smaka un eļ ļ aini zaigojoš a plē ve uz ū dens pabeidza bildi. . . Ja neproti peldē t, tad droš i vien tev tur patiks, bet, ja esi ieradies Ē ģ iptē vē rot zemū dens skaistules, tad tu esi š eit noteikti nav. Ja ejot gar krastu pa labi kā das 10 minū tes, tad augš ā ir militā rā bā ze, ar atkritumiem nomē tā ts krasts (gan tū risti, gan karotā ji - pat daž iem sarū sē juš ajiem tankiem ir daž i nodeguš i), bet tur jau ir vismaz daž i koraļ ļ i un dzī vas radī bas.
Kopumā viņ i tika lī dz autobusam. Viņ i neiekļ uva 1. vietā , viņ i mū s izmeta no 2. (viņ i teica, ka tas ir Old Vic, nevis Verginia). Izbraucā m 3m pē c 40min gaidī š anas. saulē , jo baidī jā s iet kaut kur ē nā , lai neiederē tos š ajā .
Ieradā mies viesnī cā , uzreiz saņ ē mā m rokassprā dzes un istabiņ as atslē gu. Uzreiz skrē jā m uz ē damistabu, jo lī dz vakariņ u beigā m nebija palicis daudz.
Ē dieni ir standarta visā s uzturē š anā s dienā s - rī si, makaroni (vienmē r) un kartupeļ i vai kas cits ik pa laikam. Cepta zivs (tā pati), grilē ta vista, reizē m kā das desiņ as. Salā ti, apelsī ni no augļ iem gandrī z katru dienu, kā dreiz bija dateles, 3-4 reizes melone un granā tā bols (nu š o visu vē l jā paspē j dabū t, jo izņ em nedaudz un uzreiz izjauc). Daudz konditorejas izstrā dā jumu, bet nekā ī paš a. Tē ja, kafija, ķ ī miskie dzē rieni - Fanta uc Alus mazā s plastmasas krū zē s. Par pā rē jo alkoholu gan neteikš u - viņ i nedzē ra. . . Brokastī s ir ē dams tikai olu kultenis un ceptas pankū kas, uz kurā m vienmē r ir milzī gas rindas, jo. to visu apcep 4-6 pannā s. . .
NORĒ Ķ INĀ JUMS - atradu savu istabu, istabā ir 2 vienvietī gas gultas (mums biļ ete 2+1), bē rnam 8 gadi. Pirms tam citā s viesnī cā s VIENMĒ R bija 3 gultas (vai nu uzreiz, vai piegā dā tas), arī tad, kad bē rnam bija 4-5-6 gadi. Š eit, atgriezuš ies reģ istratū rā , saņ ē mā m atbildi, ka jū su ekskursijā nav paredzē ta 3. gultas klā tbū tne. Un vispā r vakarā bū s tikš anā s ar tavu gidu - visi jautā jumi viņ am. Vakarā gids neko nelē ma (un nelē ma, viņ a bizness bija pā rdot ceļ ojumus par trī skā rš ā m cenā m), viņ š teica, ka 2+1 tū rē s 3. vietas klā tbū tne ir pē c viesnī cas ieskatiem. Nu ejam kaut kā izmitinā ties, papē tot tuvā k, gultasveļ a izrā dī jā s nemainī ta - ar sveš iem matiem un netī riem pleķ iem. Atkal atgriezā mies reģ istratū rā , paskaidrojā m, teica, lai pagaidiet - atsū tī s pie mums apkopē ju.
p. s. bija vē l daž i tā di kā mē s - gan pē c gultu klā tbū tnes tū rē s 2+1.2+2, gan pē c netī rā s gultasveļ as.
Atnā ca apkopē ja un sā ka mainī t palagus. Viņ i viņ am paskaidroja, ka ir nepiecieš ams pā rvietot gultas, jo. mē s esam 3, un 2 gultas. . Viņ š teica, ka tagad atnesī s 3. gultu (f*ck, kā pē c viņ i to nevarē ja izdarī t reģ istratū rā , es nezinu. . . ) Vispā r viņ am iedeva Beigā s 3$ un visi bija laimī gi.
Istaba principā ir normā la - kondicionieris, balkons, seifs, skapis, naktsgaldiņ i, vecs televizors un ledusskapis. Pietiekami liels, pat ar papildu gultu nebija š aurs.
TĪ RĪ Š ANA. Mums bija 11 dienas. Gultas veļ a netika mainī ta, dvieļ i arī . Grī das, ja tā s bija mazgā tas, nebija ī paš i pamanā mas. Ī sā k sakot, visa tī rī š ana sastā vē ja no dvieļ u figū riņ u savī š anas.
Ū deni iedeva tikai 1. dienā - 1.5 litru pudele uz 3, tad tos iepildī ja vē sā kā ē damistabā .
Interneta NAV, lai gan uzdā vinā ja kā das 2 biļ etes uz 2 bezmaksas Wi-Fi lietoš anas dienā m, bet patiesī bā nestrā dā vispā r. Tā pē c, ja jums ir nepiecieš ams internets - iegā dā jieties SIM karti.
Teritorijā ir 1 peldbaseins un 3 slī dkalniņ i, bet ļ oti mazajiem ir vē l viens "baseins" ar nelielu slidkalniņ u. Lielajos slaidos ir iekļ auts laiks: no 10 lī dz 12 un no 15 lī dz 17.
MAKSĀ TA PLUDMA - skaista, ir ko redzē t ū denī , bet autobuss nav ē rts laikā (plkst. 10.15 un 14.30) un biļ ete nav uz visu dienu, bet gan uz vienu apmeklē jumu (t. i. doties uz viesnī cu pusdienot un jū s nevarē sit atgriezties).
LIFE HACK. 15 minū š u nesteidzī gā gā jienā (pa kreisi no viesnī cas) atrodas Rifa pludmale. Diezgan plaš s un var redzē t zivis. Ieeja tur maksā.3 USD. Bet uz OldVic viesnī cu (tā atrodas pā ri ielai no Verdž inijas) viņ i pā rdod biļ etes tur reģ istratū rā par USD 1.5. Pirmajā reizē es pats tur devos un nopirku biļ etes, otrreiz viņ i atteicā s pā rdot, sakot, ka tas ir tikai viņ u viesiem. Nā cā s lū gt kā du atpū tnieku no š ī s viesnī cas, lai nopē rk mums biļ etes (uzreiz nopirkā m pareizo summu, lai vairs nebrauktu š urpu turpu). Kopumā š ajā pludmalē pavadī jā m lielā ko daļ u atvaļ inā juma, pastaigā jā mies jebkurā izdevī gā laikā , un pē c pusdienā m var atgriezties pludmalē , vē lreiz nemaksā jot.
Vairā kas reizes bijā m uz maksas EL Fanar (pirms pusdienā m), jo. pē c pusdienā m saule ā tri noslē pjas un tur nav ko darī t (rudens-ziemas periodā ). Pē c pusdienā m var doties bezmaksas braucienā un no turienes pastaigā ties uz moš eju Vecrī gā (turpat netā lu), nu, no turienes lī dz viesnī cai ar taksi vai kā jā m, kā nu kuram ē rtā k.
Ir daudz restorā nu, augļ u un suvenī ru. Tā pat mazā kā daudzumā , bet ar tā du paš u sortimentu tuvā k viesnī cai uz IL Mercato ir lī dzī gs un blakus ielā (pie akvaparka) ir veikals Mango (ar fiksē tā m cenā m un iespē ju maksā t ar karti) un tuvumā esoš ajos stendos.
Animā cija. No 20.30 lī dz 21.00 - bē rnu (tas pats), bet bē rniem patī k. Pē c tam no 21:00 lī dz 21:30 daž i konkursi pieauguš ajiem - karaoke, melodijas minē š ana, viesnī cas misters utt. Nedē ļ as nogalē aicinā ja "vē derdejas" un "svā rkus".
KOPĀ  — ja jū s sastopaties ar lē tu ekskursiju, varat doties un pielā goties. Lī dzī gas problē mas (varbū t ne visas, bet daļ ē ji) ir visā s Š arm budž eta viesnī cā s. Un vispā r Š arms ar katru gadu paliek arvien vā jā ks - arvien vairā k pamestu viesnī cu, arvien vairā k atkritumu un netī rumu ielā s un pludmalē s, arvien mazā k interesantu rifu un dzī vu radī bu. . . Bet iespē ja uz brī di atgriezties vasarā . joprojā m atsver (man personī gi) visu mī nusus. Tagad ir atsā ktas hartas ar Krieviju, iespē jams, tas palī dzē s Ē ģ iptei izkļ ū t no postī jumiem.
аватар farm.effective
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vidē ja komforta viesnī ca, lai neteiktu, ka viss ir slikti un neteiktu, ka viss ir ļ oti labi. Reģ istrē š anā s: ieradā mies ap 6 no rī ta, uzreiz bija jā piemaksā.30$ par norē ķ inā š anos. Teritorija: maza, lai neteiktu, ka viss ir noguris, bet nav tikko izremontē ts. … Tomēr ▾ Vidē ja komforta viesnī ca, lai neteiktu, ka viss ir slikti un neteiktu, ka viss ir ļ oti labi.
Reģ istrē š anā s: ieradā mies ap 6 no rī ta, uzreiz bija jā piemaksā.30$ par norē ķ inā š anos.
Teritorija: maza, lai neteiktu, ka viss ir noguris, bet nav tikko izremontē ts.
Istaba: kā jau Ē ģ iptei 4 zvaigznes pat labi, viss darbojā s, tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu bez papildus maksas. Iesakā m ņ emt istabu nevis pie baseina, jo vakarā ir diskotē ka un trokš ņ aini.
Ē dieni: brokastis ir vā jas, salā ti un pankū kas, omletes, pā rē jais nav ī paš i labs.
Pusdienas un vakariņ as labas, ē dieni daudzveidī gi un garš ī gi.
Bez kokteiļ iem, dž ina un kolas vai sprite ar ledu.
No nopietnajiem trū kumiem vienu rī tu un nakti bija notekū deņ u smirdē š ana visā viesnī cā .
Personā ls: labs, pieklā jī gs. Uzņ emš anas nihilistā apmetā s viens cilvē ks, pā rē jie izturē jā s labi.
Pludmale: bezmaksas un maksas labi koraļ ļ i 2 USD vienai personai. ņ em 2 reizes dienā .
Iesaku: ekskursija ar nirš anu uz balto lagū nu (uzņ emta netā lu no viesnī cas), tur ir ļ oti skaisti.
Kopumā tas ir labi, bet š ī nav jums Turcija)
аватар cergeji13
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s devā mies uz Virginia Hotel 5 reizes, piesaistī ja atraš anā s vieta un labs bezmaksas koraļ ļ u rifs El Fanara pludmalē , relatī vā pieejamī ba. Viesnī cā visi zina, un mū s pazī st viesnī cā . Augustā viesnī cā atpū š as tikai arā bi, ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m, š ajā laikā Ē ģ iptē ir ļ oti karsts (š obrī d neiesaku ceļ ot uz Ē ģ ipti). … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz Virginia Hotel 5 reizes, piesaistī ja atraš anā s vieta un labs bezmaksas koraļ ļ u rifs El Fanara pludmalē , relatī vā pieejamī ba. Viesnī cā visi zina, un mū s pazī st viesnī cā . Augustā viesnī cā atpū š as tikai arā bi, ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m, š ajā laikā Ē ģ iptē ir ļ oti karsts (š obrī d neiesaku ceļ ot uz Ē ģ ipti). Ņ emot vē rā to, ka viesnī cas darbinieki mū s atpazina, mī ļ i pasmaidī ja, sasveicinā jā s, bet tas arī viss. Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta 5:00. Reģ istratū rā mums paskaidroja, ka tiks izmitinā ti pē c 14-00, un pabaros mū s ar brokastī m. Pā rģ ē rbā mies, paē dā m brokastis, viesnī cā nopirkā m 2$ biļ etes uz pludmali un gā jā m uz pludmali. Pludmale ir apmē ram 3-3.5 km, ceļ ojuma laiks 35-40 minū tes. Ņ emot vē rā to, ka ceļ š mums ir zinā ms.
Ieradā mies El Phanara pludmalē (bet ne tajā , kas bija iepriekš , mums viesnī cā neko nepaskaidroja, acī mredzot pat nezinā ja), bija jā kā pj kalnā un jā dodas uz bā ku, kam sekoja mū su pludmale. Pludmale un koraļ ļ u rifs labs (redzē jā m daudz, ir ar ko salī dzinā t). Kā pē c tik ilgi aprakstu, lai bū tu skaidra viesnī cas darbinieces attieksme pret mums. Autobuss, kuram vajadzē ja mū s sagaidī t no pludmales, neieradā s, un, lai nepaliktu bez pusdienā m, devā mies ar taksi. Ierodoties viesnī cā pē c vakariņ ā m bijā m apmetuš ies. Telpas mums zinā mas, nekas nav mainī jies uz labo pusi, prasa pamatī gu remontu. Sieva redzē ja gultu, bija š ausmā s, gulta bija netī ra ar sviedru un matu pē dā m, tikai viens palags. Acī mredzot arā bi tur dzī voja, viņ iem tas piestā vē ja. Istabas elektriskā durvju slē dzene tā karā jā s, ka grasī jā s izkrist, seifs istabā nestrā dā ja. Visu nofilmē jā m viedtā lrunī un devā mies komunicē t ar administrā ciju, veļ a nomainī ta, seifs un durvis paklusinā tas (to ietekmē ja tas, ka rā dī ju saimniekam video).
Š ķ iet, ka viesnī ca nav gatava un negrasī jā s uzņ emt eiropieš us, kad pusdienu laikā devos uz bā ru un prasī ju alkoholu, bā rmenis atbildē ja, ka alkohols ir jā maksā un kaut kur aizgā ja. Vakarā tiekoties ar viesnī cas gidu, lū dzā m noskaidrot, kā pē c mums nedod alkoholiskos dzē rienus, ja mums ir viss iekļ auts. Viesnī cas gids apliecinā ja, ka saskaņ ā ar viesnī cas koncepciju viņ iem vajadzē tu dot alkoholiskos dzē rienus un nodroš inā t autobusu uz pludmali. Raugoties uz priekš u, autobuss mū s nesaņ ē ma no pludmales trī s dienas, savukā rt viesnī cas ī paš nieks un viss personā ls mī ļ i smaidī ja un brī nī jā s: ". . . kā visi tā teica š oferim, bet viņ š to nedarī ja. nepaņ emt tevi. ” Neskatoties uz aprakstī tajiem faktiem, mums pietika optimisma, lai nesabojā tu pā rē jo. Kopumā viss, ko es gribē ju pastā stī t. Kopumā pā rē jais, neskatoties uz visu, manuprā t, bija izdevies. Ē diens ir normā ls, kā vienmē r, iepriekš ē jos gados, varbū t sā ka dot mazā k augļ us, deva garš ī gu vistu, liellopu gaļ u, zivis utt.
аватар FiboZ
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
8 dienas 2 pieauguš ie, 2 bē rni, 22 tū kst. . Istabas parastas, viss darbojas pareizi, ir ledusskapis, moderns TV (1 krievu kanā ls, pā rē jie vietē jie, var skatī ties filmas angļ u valodā ). Tī rī š ana ir laba pat bez uzgaļ a. Katru reizi ar gultas veļ as, dvieļ u maiņ u. … Tomēr ▾ 8 dienas 2 pieauguš ie, 2 bē rni, 22 tū kst. . Istabas parastas, viss darbojas pareizi, ir ledusskapis, moderns TV (1 krievu kanā ls, pā rē jie vietē jie, var skatī ties filmas angļ u valodā ). Tī rī š ana ir laba pat bez uzgaļ a. Katru reizi ar gultas veļ as, dvieļ u maiņ u. Kosmē tikas nav, atnesa savu, viesnī cu neizmantojam.
Ē diens uzreiz š ķ ita trū cī gs, bet pē c liela tū ristu skaita ieraš anā s kļ uva labā ks. Uzkodas vispā r nav un tas priecē ja, bē rni pilnvē rtī gi ē da 3x dienā . Ē diens garš ī gs, izvē les nav lielas, bet vienmē r ir zivis un viena vai divu veidu gaļ a, ir vairā k piedevu, no kuriem izvē lē ties, zupas, auzu pā rslas brokastī s. Ļ oti garš ī ga zivs un feta. Saldumi kā parasti Ē ģ iptē . Augļ i – melone, apelsī ni, mandarī ni, dateles, greipfrū ti un citi vietē jie nosaukumi, kurus mē s nezinā m.
Pludmales nav ī paš i labas, bet ir divas no tā m, koraļ ļ i El Fanara, ir piestā tne, un ir ieeja no jū ras, bet akmeņ aina, jū s nevarat daudz peldē t. Smilš ains pie Vecā tirgus nav slikts, bet tur stā v izklaides laivas, daž reiz nav iespē jams nopeldē ties. Mē s devā mies uz maksas pludmalē m Faraana, Naama Bay.
Animā cijas praktiski nav, par ko bijā m priecī gi. Teritorija - vienkā rš i super, amfiteā tra formā . Ja jums patī k klusums - lū dziet istabu prom no baseina.
Dež uranti ir pieklā jī gi un neuzkrī toš i.
Baseins nav apsildā ms, bet ū dens silts, teritorija labi noslē gta no vē ja un baseins atrodas it kā amfiteā tra iekš ienē .
аватар tatianapetrenko74
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī ir ceturtā reize, kad esam š ajā viesnī cā . Mums viņ š patika. Mazs, mā jī gs, kluss un zaļ š . Forš a atraš anā s vieta. Bet ne jau tas mū s piesaistī ja, bet gan koraļ ļ u pludmale, kuras dē ļ mē s atbraucā m. … Tomēr ▾ Š ī ir ceturtā reize, kad esam š ajā viesnī cā . Mums viņ š patika. Mazs, mā jī gs, kluss un zaļ š . Forš a atraš anā s vieta. Bet ne jau tas mū s piesaistī ja, bet gan koraļ ļ u pludmale, kuras dē ļ mē s atbraucā m. Š ogad esam vī luš ies. Viesnī ca ir nolietojusies, neiesaku. Tagad viesnī cā atpū š as galvenokā rt vietē jie iedzī votā ji, 95%, kazahi 4% un septiņ i krievvalodī gie. Viss vē l ir istabā s, tī ra, katru dienu maina dvieļ us, griež gulbjus. Ē dienkarte ir nabadzī gā ka nekā pē rn. Bet par koraļ ļ u pludmali tagad maksā.2 USD vienai personai. Smilš ainā pludmalē alus bā rā par 5$. Pirms gada uz koraļ ļ iem tas bija 2.5. Mē s vairs neapmeklē sim Verdž iniju. Meklē sim ko citu.
аватар gazzavi1
Mē s apmetā mies viesnī cā.2021. gada janvā ra beigā s. Viņ u izvē le par labu "Virginia" izdarī ta, pamatojoties uz atpū tai atvē lē to budž etu. Sā kotnē ji priekš roka tika dota viesnī cā m, kas atrodas pirmajā rindā . … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies viesnī cā.2021. gada janvā ra beigā s. Viņ u izvē le par labu "Virginia" izdarī ta, pamatojoties uz atpū tai atvē lē to budž etu. Sā kotnē ji priekš roka tika dota viesnī cā m, kas atrodas pirmajā rindā . Tač u Ukrainas bloķ ē š anas dē ļ cenas Ē ģ iptei (vienī gajam budž eta tū risma galamē rķ im) ir ievē rojami pieauguš as. Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta, pē c viesnī cas koncepcijas mums nebija paredzē ts ieturē t brokastis ieraš anā s dienā un pusdienas izbraukš anas dienā . Š ī mums bija liela vilš anā s. Mums brokastī s piedā vā ja kafiju, paldies, un par to mē s nopirkā m pusdienas izbraukš anas dienā par 7 USD / persona. Viņ i mū s nokā rtoja uzreiz, nevis 14:00 pē c noteikumiem. Par agro reģ istrē š anos nebija jā maksā . Mē s ieguvā m lielisku istabu otrajā stā vā ar skatu uz baseinu.
Teritorija kompakta, labiekā rtota, sakopta. Visā viesnī cā var just lī meni, bez patosa un pretenciozitā tes, viss ir cē li un cienī gi.
Par numuru sū dzī bu nav. Tī rī š ana tika veikta katru dienu. Katru dienu tiek mainī ti arī dvieļ i. Pirmā s trī s dienas mums tika nodroš inā ts bezmaksas internets, pē c tam 3 dienas par $2/persona.
Uzturs karantī nas periodā ir piedzī vojis krasas izmaiņ as. Ē dienu klā sts kļ uvis krietni mazā ks. Tač u š ī s izmaiņ as attiecas uz tū rismu kopumā , nevis uz š o viesnī cu. No piedā vā to ē dienu saraksta varat izdarī t savu izvē li. Ē diens ir svaigs, labi pagatavots. Bā rā nebija vieglā alkohola, proti, vī na. Tas nav bail, viņ i tika galā ar tiem dzē rieniem, kas bija pieejami.
Ļ oti gribu izcelt personā la darbu. Visi puiš i smaidī gi, izpalī dzī gi, ļ oti draudzī gi. Neviens no jums nespiež "vienu dolā ru". Kopumā vē los atzī mē t, ka Ē ģ ipte pē dē jo 4 gadu laikā ir lieliski augusi gan apkalpoš anas, gan attieksmes pret tū ristiem ziņ ā . Arvien mazā k "mež onī bas" arvien vairā k atturī bas.
Ak, jā...jā raksta arī par trū kumiem. Nezinu, vai uz nepilnī bā m var saistī t viesnī cas atraš anā s vietu treš ajā krasta lī nijā . Autobusi regulā ri un precī zi pā rvadā ja tū ristus. Bet mē s, trī s aktī vas nobrieduš as sievietes, labā k uz pludmali (un daž reiz arī no pludmales) devā mies kā jā m, lai uzturē tu savu fizisko formu. Lī dz smilš u pludmalei mums vajadzē ja 40 minū tes.
Bijā m diezgan apmierinā ti ar saviem svē tkiem. Bū dami nobrieduš i cilvē ki un ar diezgan bagā tī gu ceļ otā ju pieredzi, mē s uzskatā m, ka tī rī ba, draudzī gums, kvalitatī vs ē diens un laba attieksme ir daudz vairā k vē rta nekā milzī ga teritorija, tonnā m neē damas pā rtikas un kā da ī paš a (nevietē jā ) alkohola upes.
PS vē l viens jauks bonuss: viesnī cā ir spa, kur var saņ emt masā ž as kursu un citas procedū ras. Ņ emot vē rā ziemas Ē ģ iptes garos un aukstos vakarus, tas ir liels pluss.
Paldies Virdž ī nijai!
аватар Yulia700715
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cas teritorija ir tī ra, zaļ a, skaista, bet maza. Viņ i nekavē joties apmetā s, atnesa ē dienu uz istabu, jo mē s ieradā mies pē c vakariņ ā m. Ir akvaparks, trī s slidkalniņ i, baseins mazs, bez apkures, no slidkalniņ iem normā li braukt, peldē ties ir auksti. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija ir tī ra, zaļ a, skaista, bet maza.
Viņ i nekavē joties apmetā s, atnesa ē dienu uz istabu, jo mē s ieradā mies pē c vakariņ ā m.
Ir akvaparks, trī s slidkalniņ i, baseins mazs, bez apkures, no slidkalniņ iem normā li braukt, peldē ties ir auksti.
Istabā Tī rī š ana ir laba, Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, viesnī cas darbinieki katru dienu jautā - "Kā uzkopš ana, vai viss kā rtī bā ? ".
Pē c ē š anas: jau ļ oti noguris no 4. dienas, vienmuļ š , samē rā garš ī gs, bet sortiments nav liels, rī si, cepti kartupeļ i, (kartupeļ u biezenis, lauku veidā ), Makaroni, dā rzeņ i, vista dienā uz grila, a diena mī klā , katra zivju diena, kebaba tipa kotletes, saldumi katru dienu vienā di, brokastī s garš ī gas pankū kas un olu kultenis.
No alkohola un dzē rieniem, viskijs, degvī ns (visticamā k, atš ķ aidī ts), Sprite, Cola, Fanta, ī sts, nevis pulveris.
Animā cijas nav, no pulksten 19 ieslē dz mū ziku, var dziedā t karaoke, dejot, tas ir, var uztaisī t sev diskotē ku, uzlikt mū ziku, ko lū dz.
Nā ciet uz tikš anos ar gidu laicī gi, mū su pā rvadā tā js bija Coral Travel (Odeon), kavē jā mies 7 minū tes - viņ š aizgā ja (viņ u sauc Ahmeds) negaidot. Viņ i sniedza nepareizu informā ciju par reisu atpakaļ , teica, ka no viesnī cas tiks izņ emti pulksten 5.15, kā rezultā tā autobusu gaidī ja lī dz pulksten 6.20.
Istabas normā las, diezgan lielas, bet viss nav jauns, vietā m saskrā pē ts, nolietots, bet esam tikai lī dz miegam, tā pē c nav ī sti svarī gi, konkrē ti man jauns remonts, liela istaba utt. . Istabā ir seifs un viss bija kā rtī bā . Ņ em tikai obligā ti no odiem, jo ​ ​ viņ u tumsa pat ziemā . Istabu izvietojums ir labs, mums bija pieejams baseins; mazā s platī bas dē ļ - tuvu gan reģ istratū ra, gan restorā ns, katram sava veranda (ļ oti maz istabu bez tā s)
Personā ls ir draudzī gs, pieklā jī gs, sveicina, smaida.
Ir spa salons, meitenes ir lieliskas, cenš as, masē neslikti; ē rti, ka pē c masā ž as var arī apgulties pirtī un uz akmens; Hamam, dž akuzi, ir vairā ki trenaž ieri, 7 gab. , bez maksas;
Said taisa atlaides, kā rezultā tā var iegū t patī kamas procedū ras par labu cenu. Vasarā laikam neņ emtos, bet ziemā pat vakaros gribē jā s vairā k siltuma.
Ekskursijā m:
1. Uzkā pā m Mozus kalnā , tur ir auksts, Siltas zeķ es, ņ em lī dzi segu un Ū deni, lai tur nepē rk dā rgas lietas. Un sagatavojies, ka tur nav viegls ceļ š , ne tikai tumš s naktī , bet arī pā ri akmeņ iem, jo ​ ​ augstā k, jo garš ī gā k kā pt un stā vā ks nobrauciens.
2. Ja uz salā m brauc ar laivu, tad zeķ es, un no vē ja obligā ti, jo tur uzreiz novelk apavus un visi staigā basā m kā jā m, pa visiem stā viem.
Pludmalē s: viņ š brauc ar autobusu pie diviem daž ā diem vē stneš iem, viens ir tī ras smiltis, bē rniem vispā r vē ss, nav dziļ š un mī ksts gan krastā , gan uz ū dens, ir mols, no tā var nolekt. Bet zivju tur praktiski nav, visu redzē jā m nedaudz. Otrā ir forš ā El Fanar pludmale ar ļ oti skaistu rifu un daudzveidī gā m zivī m (pē c tā s pat nevajadzē tu doties citā s "daudzsološ ā s" pastaigā s).
Labu atpū tu un labu garastā vokli)))
Mī nusi:
Ē diens tā ds pats.
Tikai viens autobuss dienā tikai vienu reizi.
Ledusskapī augļ i sasalst.
Plusi:
Skaista teritorija, draudzī gs personā ls, tī rī ba.
аватар Sergey_asm
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s apsē dā mies uzreiz, burtiski 10 minū tes. Varbū t paveicā s, jo. cilvē ki sē dē ja uz dī vā niem un gaidī ja savus numurus. Apmetā s 10 soļ us no reģ istratū ras. Istaba diezgan plaš a, bet vienkā rš a, š eit nav karalisko kambaru), nedaudz poushatan, bet ne ī paš i kritisks, normā ls (par š o naudu). … Tomēr ▾ Mē s apsē dā mies uzreiz, burtiski 10 minū tes. Varbū t paveicā s, jo. cilvē ki sē dē ja uz dī vā niem un gaidī ja savus numurus. Apmetā s 10 soļ us no reģ istratū ras. Istaba diezgan plaš a, bet vienkā rš a, š eit nav karalisko kambaru), nedaudz poushatan, bet ne ī paš i kritisks, normā ls (par š o naudu). Ir televizors, ledusskapis š ausmī gi dū ca, pa nakti nā cā s izslē gt. Tē jas biznesa nav, tikai reģ istrē joties iedeva pusotru ū dens. Dvieļ i pilnā komplektā cijā , parastie, tikai ziepju dozatori.
No reģ istratū ras mū su koferus pacē la š veicars (tas viennozī mī gi nebija vajadzī gs, jo koferi ir uz riteņ iem un jā iet 10 soļ us), atnesa uz istabu, parā dī ja kur ir vanna (citā di laikam ne atradu)) un stā vē ja pie izejas un stā vē ja velkot aizkaru))) Es jautā ju - vai ar aizkaru kaut kas nav kā rtī bā ? )))...Kopumā visi vē las savu dolā ru)
Reģ istratū rā ir Oksana, viņ a ļ oti palī dz visos jautā jumos
Teritorija
Tas nemaz nav liels, aptuveni aprobež ojas ar vienu baseinu, ap kuru izvietotas telpas (Kopā.150 istabas). Pastaigas š ajā viesnī cā ir nereā li, jo. nekur. Bet tomē r teritorija ir sakopta, viss tī rs, sakopts, apgriezts utt. Teritorijā ir patī kami atrasties! Baseinā ir slidkalniņ i, normā li, strā dā ! Tur ir arī bā rs, ar vietē jo alkoholu un bezalkoholiskajiem dzē rieniem, alu pudelē s (ir ar sarkanā m etiķ etē m, garš o nejauki kā stiprinā ts un ir stella. acī mredzot kā tu smaidi un viņ i to uzlies). Viesnī cā nav kafijas automā ta. Ir arī minimags, var nopirkt kaut kā dus č ipsus, cenu zī me nemaz nebija nolauzta! Animā cija ir klā t, viņ i cenš as, cik var, diezgan!
Autobusi uz pludmali
Uzturs
Spē cī gi krā sas nebū s. Pē c viesnī cas cenas ē dinā š ana ir diezgan adekvā ta, tā vispā r nav daudz (sortiments nav spē cī gs), bet kvalitā te un garš a ir normā la! Nebija tā das lietas kā “nu, vismaz atrodi kaut ko ē damu, lai kaut kā piebā ztu vē deru”. Ē ģ iptes standarta brokastis (olas, pankū kas. . . ), pusdienas, vakariņ as - 2 veidu gaļ a, piedevas, dā rzeņ i. Kafijas automā ta nav, kafija daž ā s tē jkannā s. .
Es teiktu, ka š ī ir sava veida budž eta viesnī ca, pē c kuras nesā pē s krū tis par izmesto naudu - tas ir diezgan atbilstoš s savai naudai - bez š oka triecieniem istabā s un ē damistabā . Un tas viss bija ļ oti pā rsteidzoš i, jo. brauca stipri ar piesardzī bu pē c atsauksmju izlasī š anas un vē rtē juma apskatī š anas! Kā saka - gaidi sliktā ko, tad bū s iespē ja pā rsteigt)
Interneta vispā r nav, lidostā paņ em SIM karti
Kopumā kā vienmē r viss ir detalizē ti nofilmē ts video un visu var redzē t savā m acī m.
Обзор отеля! Под видео, в описании есть ссылки на обзор Завтрака, Обеда, Ужина и обзор номера в этом отеле. Обязательно смотрите всё своими глазами и не верьте никаким словесным отзывам!))
Parādīt vairāk »


iemiesojums Matveika
Apskatā lasīju: "Pludmale ir tālu (50 minūtes tika pamanītas kājām), autobuss no viesnīcas kursē reti un vēlu. Ir maz sauļošanās krēslu. Ir 3 bezmaksas lietussargi uz 3 viesnīcām. ka tas ir jūra, jo pludmale ir līcī." Kaut kas snorkelēšanas apstākļu burvībā ir sliktāks nekā Hurgadā :) izrādās... Kurš apgaismos?
6 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 12 atbildes
iemiesojums eremenko-alla
Sveiki, vai kāds nesen ir bijis šajā viesnīcā? Pastāstiet, kā ir tagad, pretējā gadījumā atsauksmes beidzas 2017. gada sākumā
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums info6545
‹ Viesnīca Verginia Sharm Resort & Aqua Park 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Небольшой уютный отель с ухоженной территорией, утопающей в цветах и зелени. Хорошее соотношение цена-качество. Отель открыт в 2005 году. Последняя частичная реновация прошла в 2016 году. Состоит из основного 1-этажного здания и комплекса 2-этажных корпусов. В отеле есть большой бассейн с водопадом и фонтанами. Подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta В 18 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, в 7 км от бухты Naama Bay, в 5 км от Старого города, в районе Hadaba.
Pludmales apraksts Гости посещают 2 пляжа (расстояние до пляжей около 2 км от отеля): Песчаный пляж Al Kheimah расположен в районе Шарм Эль Мая (старый рынок), коралловый пляж El Fanar расположен на улице Фанара в районе Хадаба. До пляжей курсирует бесплатный автобус каждый час с 09:00-15:00. Пляжные полотенца необходимо брать из отеля —бесплатно. Бар на пляже 10:00-17:00 — платно (напитки и питание).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, заказ такси, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi интернет только в лобби (бесплатная карточка на 3 дня предоставляется один раз за весь период отдыха на каждого гостя в номере), магазины сувениров, интернет-кафе (платно), 1 конференц-зал (площадь 176 м2, рассчитан на 80 гостей), 1 открытый бассейн 450 м2 (без подогрева в зимний период), у бассейна: зонтики, шезлонги и полотенца — бесплатно, водные горки для детей и взрослых в бассейне без подогрева в зимний период, Автобус до Наама Бей курсирует ежедневно один раз в день (платно, необходима предварительная резервация на ресепшен с 12:00-14:30). В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (бесплатно, по запросу).

Рестораны и бары:

Главный ресторан Septimus — завтрак 07:00-09:00, обед 13:00-14:30, ужин 19:00-21:00;

Verginia ресторан A la Carte (19:00-21:00 платно);

Acacus бар у бассейна (10:00-18:00);

Ghadams лобби бар (18:00-22:00);

Бар на пляже (10:00-17:00, платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период, 3 водные горки для детей и взрослых в бассейне без подогрева в зимний период, детская анимация, детский клуб для детей от 2 до 6 лет (дети находятся в клубе под присмотром родителей), игровая комната для детей от 6 до 12 лет, детская зона в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, библиотека, дартс бесплатно, вечернее шоу бесплатно, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, дайвинг-центр платно (на пляже Palma Beach), пляжный волейбол (бесплатно), джакузи на открытом воздухе, 3 водные горки для детей и взрослых в бассейне без подогрева в зимний период. Анимация – soft. В шаговой доступности находится развлекательный комплекс Alf Leila Wa Leila.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 156 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер (бесплатно), LCD телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), телефон, Wi-Fi (платно), мини-бар (платно), балкон или терраса (не везде), предоставляется дополнительная кровать (бесплатно). Ванная комната с душевой кабиной или ванной, фен (бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Motelats St., El Hadaba, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +2 069 3664780
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.