Turquoise Beach Hotel 4*– Atsauksmes

152
Novērtējums 5.810
№147 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.1 Numurs
6.0 apkalpošana
6.4 Tīrība
5.3 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 1 km attālumā no vecpilsētas, Sharm El Maya rajonā. Tā tika atklāta 2000. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām brīvdienām ar ģimeni vai draugiem.Vairāk →
аватар mp.karachentsev_k
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Jū lija beigā s atpū tā mies viesnī cā , atbraucā m uz 10 dienā m. Ierodoties 13:00, atstā ja mantas reģ istratū rā un devā s pusdienā s. Reģ istrē š anā s pulksten 14:00. Es uzreiz brī dinā ju, ka viņ i iedeva 1. … Tomēr ▾ Jū lija beigā s atpū tā mies viesnī cā , atbraucā m uz 10 dienā m. Ierodoties 13:00, atstā ja mantas reģ istratū rā un devā s pusdienā s. Reģ istrē š anā s pulksten 14:00. Es uzreiz brī dinā ju, ka viņ i iedeva 1.5 litru ū dens pudeli 10 dienas !!!! ! Tas ir, neviens nepapildinā s. Pirkt Vecrī gā par 1$.
Vidē jais viesnī cas personā ls (reģ istratū ra, viesmī ļ i, bā rmeņ i viesnī cā , istabu uzkopš ana, zonas apkopē jas) ir Super!! ! Labi padarī ts!! ! Viņ i dara visu, lai paspilgtinā tu visu š o svē tku negatī vo.
Tagad kā rtī bā:
1) Istaba ir parasta veca istaba ar vecā m mē belē m, nu nekas. Tas bija sagaidā ms. Labi, ka pastā vī gi bija karstais un aukstais ū dens, kondicionieris un ledusskapis darbojā s labi. Istabu uzkopš ana katru dienu. Nomainī ti dvieļ i. Viņ i atstā ja š okolā di dolā ra vietā.
2) Viesnī ca ir veca, bet labi uzturē ta. Grī das tī rī š ana, augu kopš ana. Nav jautā jumu.
No 100% dzī vojoš ajiem 30% Krievija + Kazahstā na, 70% ē ģ iptieš i.
Varbū t viņ iem ir jā pā rskata koncepcija un jā veido viesnī ca paš iem!
3) Baseins!!!
-vienreiz uz visiem laikiem tika izpirkti un viss. Uz ķ ermeņ a sā kā s briesmī ga alerģ ija, sā kumā domā ja, ka no saules, aiz ieraduma. Bet nē , izrā dā s viņ i tur lej 3 spaiņ us !!!!!! ! balinā tā js.
Tā pē c ē ģ iptietes ne tikai katru rī tu tajā mazgā savas lupatas, bet arī tad, kad viņ u bē rns skraida, viņ as tur iebā za apakš bikses. Tikai pē c skandā la viņ i vienojā s nolaist ū deni, notī rī t to un savā kt jaunu ū deni.
4) Pludmale - neticiet bildē m vietnē , tā s ir vecas bildes no 6 gadiem. Netī ri!!!
Labajā pusē ir laivas ar tabletē m, banā niem utt - ž oga nav. Visus vietē jos tur atved, izrā dā s visi iet uz pludmali.
Kreisajā pusē ir izpriecu kuģ u zemū denes, jo ir ž ogs.
Izrā dā s, ka praktiski nav kur peldē ties. Bet es arī negribu. Ū dens ir netī rs, traipi no petrolejas, un no tā ir ķ ī miska smaka. Vispā r apgulies pludmalē un ieelpo jodu, nu, š ajā vietā tas noteikti nederē s.
4. dienā sā kā m staigā t uz mež onī go pludmali pie Satiksmes ministrijas, 15 min no viesnī cas. Tur gan viņ i pirka un redzē ja zivis, peldē jā s un ieelpoja jū ras gaisu.
5) Ē dieni un dzē rieni!!!! ! Iesaku, ja iespē jams, paņ emt lī dzi alkoholu un pā rtiku, kas arī nebojā jas. Mē s pastā vī gi bijā m izsalkuš i, pat meitenes pastā vī gi gribē ja ē st.
Brokastī s ir rinda pē c olu kultenes (tē jas apakš tasī tes lielumā ), falafeliem, kā postiem. VISI!! ! Nav ko citu ē st.
Pusdienas - reizē m iedeva svaigu gurķ i, 4 veidu salā tus ar kā postiem (baltie, violetie), bez zupas))), rī sus un makaronus pā rpā rē m, deva gaļ u un zivis, bet nedaudz, kad prasi vairā k, viņ i saki, ka viss, bet ar to visiem nepietiek.
Vakariņ as ir tā das paš as. Tikai kilometru gara rinda, lai noliktu karoti rī su, dā rzeņ us un izsist gaļ as un zivs gabalu (sē rkociņ u kastī tes lielumā )
Augļ i - 6 dienas - melone, 3 dienas - apelsī ns, reiz viņ i deva vī nogas.

Vē los pastā stī t arī par 2 viesnī cas personī bā m!
Bā rmenis Ahmeds strā dā pludmalē , visu laiku izdilis rozā kreklā . Rupjš , nekaunī gs, jū s nevarat izlū gties dzē rienu. Viņ š pie mums pastā vī gi š ņ aukā ja haš iš u un prioritā te ir vietē jie, kurus veda braukt ar banā niem un tabletē m - viņ i pā rdod un pasniedz ū deni, kafiju un dzē rienus.

Viesnī cas vadī tā js Saids, gados vecs vī rietis ar brillē m. Ar mū ž ī gi neapmierinā tu seju, ka daudz ē dam, daudz dzeram un vispā r, ka atbraucā m) Viņ š nekad nesmaida, nesveicinā s, augstprā tī gi staigā un skatā s, lai kā rtē jo reizi nepaņ emtu lieku gabaliņ u.

Pozitī vie aspekti ir laba kompā nija, tuvu Vecrī gai, kur gā ja ē st augļ us un jū ras veltes, un mež onī ga pludmale, kur peldē jā s, skatī jā s zivis un baudī ja atvaļ inā jumu.

Bet es š eit vairs nenā kš u!
аватар Bestiona
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. Pie reģ istrā cijas ieradā mies 14.00. Tū lī t, bez rokassprā dzē m, mū s sū tī ja vakariņ ā s. Neskatoties uz to, ka tas nebija vakariņ u sā kums, ē diens bija pietiekamā daudzumā . No mū su autobusa š ajā viesnī cā reģ istrē jā s 20 cilvē ki. … Tomēr ▾ 1. Pie reģ istrā cijas ieradā mies 14.00. Tū lī t, bez rokassprā dzē m, mū s sū tī ja vakariņ ā s. Neskatoties uz to, ka tas nebija vakariņ u sā kums, ē diens bija pietiekamā daudzumā . No mū su autobusa š ajā viesnī cā reģ istrē jā s 20 cilvē ki. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir pati ekstrē mā kā , mū s izlaida 4 no 7 viesnī cā m.
2. Neviens neprasī ja naudu par telpas labiekā rtoš anu, dabū jā m otrajā stā vā ar sā nskatu uz jū ru un baseinu.
3. Istabu skaitam nepiecieš ams remonts, bet kopumā viss ir ok. Tī rī š ana vienas dienas laikā . Gultas veļ a balta, jauna, spilveni jauni. Visu laiku karsts ū dens, darbojas kondicionieris. Katrā tī rī š anas reizē tika pievienotas ziepes, š ampū ns, tualetes papī rs. Tī rī š anas kvalitā te. Telpā ir pietiekami daudz izvadu.
4. Viesnī cas teritorija ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Istabu ir maz, rindu ē damzā lē nebija. Atpū tnieki 90% Ukraina. Reģ istrā cijas beigā s jau iepazinā mies ar visiem atpū tniekiem
5. Personā ls ir pieklā jī gs, neuzbā zī gs, viņ i nekad neprasī ja naudu.
6. Ir pludmale, bet mē s tajā nopeldē jā mies 1 reizi ieraš anā s dienā . Ļ oti sī ks. Visi sauļ oš anā s krē sli darbojas, dvieļ i tī ri. Aizbraucā m uz pludmali pa labi pa mež u, tur ir skaistums, rifs dzī vs, daudz zivju, stintes, vē dzele....
7. Ē diens ir vienmuļ š , bet pietiekamā daudzumā . Augļ i vienmē r ir gvajaves, melone, granā tā boli, daž reiz mandarī ni. Gaļ as liellopu gaļ a, teļ a aknas, desiņ as, vista, zivis. Vakarā reizi 3 dienā s grilē t vistu, kebabu, zivis. Svaigu dā rzeņ u gurķ u, aisberga, redī su, burkā nu, saldo piparu salā ti. Baklaž ā ni daž ā dā s formā s. Visā di saldumi. Brokastu pā rslas ar pienu. Ceptas olas vai olu kulteni cep uzreiz, feta, cep savu grauzdiņ u, ievā rī jums katru dienu savā dā ks. Kopumā ē diens ir vienmuļ š , bet garš ī gs un nav garlaicī gs. No dzē rieniem tē ja, kafija, jupi, hibisks, karsts piens. Bā rā alus un vietē jais alkohols, kola, sprite.
8. Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta. Vecpilsē ta ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , pa ceļ am lielveikals ar fiksē tā m cenā m un neuzbā zī gu pā rdevē ju. Pievienoš u š ī veikala foto. Savvaļ as pludmale ir viegli sasniedzama, ekskursijā s mū s paņ ē ma pē dē jos un izlaida pirmos, kas ir ļ oti ē rti - nevajag riņ ķ ot pa Š armu ar autobusu.
Rezumē jot iepriekš teikto, gribu teikt, ka mē s atgriezī simies š ajā viesnī cā vē l un vē l. Es neticu nevienai negatī vai atsauksmei. Paldies Tour Kharkiv un aģ entei Marinai, ka izvē lē jā ties viesnī cu mū su pieticī gā budž eta ietvaros.
фото из номера закат вид на бассейн и наш корпус магазин с фиксироваными ценами недалеко от отеля территория отеля дикий пляж справа от отеля дикий пляж справа от отеля дикий пляж справа от отеля
аватар wadim.dw
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents; uzpirka, ka atrodas siltā lī cī un ir maiga ieeja jū rā bez pontona (ne visi esam ū denslī dē ji). Nu cena, kā jau š im laikam, dievī ga. 1. Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies 14, tā pē c uzreiz reģ istrē jā mies. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents; uzpirka, ka atrodas siltā lī cī un ir maiga ieeja jū rā bez pontona (ne visi esam ū denslī dē ji). Nu cena, kā jau š im laikam, dievī ga.
1. Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies 14, tā pē c uzreiz reģ istrē jā mies. Nā kamajā dienā cilvē ki, kas ieradā s no rī ta, visu rī tu sē dē ja reģ istratū rā ; Es nezinu, cikos viņ i beidzot tika nokā rtoti.
Reģ istrē joties viņ i iedod pusotra litra ū dens pudeli (un vairs nedod). Tiesa, viņ iem ir atļ auts savā kt ū deni no dzesē tā ja ē damistabā .
2. Skaitlis. Plaš s, ar lodž iju; mums pat bija skats uz jū ru (neko papildus nemaksā jā m). Istabā viss ir vidē ji vecs, bet darbojas pareizi. Ja zī me "Netraucē t" nav izlikta, viņ i to tī ra katru otro dienu; paldies par dolā ru, bet gulbji nav savī ti.
3. Teritorija. Viņ as praktiski nav. Divstā vu ē ka, baseins (aukstā ū dens), starp tiem gleznaina taka ar palmā m un krū miem; Pierasts doties pastaigā uz Vecrī gu (tā ir netā lu). Var pasē dē t uz vasaras terases iepretim ē damzā lei, bet pa dienu muš as, bet vakarā odi. Attiecī bā uz odiem: Es ļ oti iesaku jums paņ emt lī dzi visus pretodu lī dzekļ us, kas jums ir.
4. Uzturs. Kā viņ i biež i saka: "jū s nepaliksit izsalkuš i. " Grū ti pā rmest ī paš u š ķ irni, bet pā ris reizes uz grila bija gaļ a (vista un lū lija). Patika arī tas, ka nebija jā skrien pa taisno uz ē damistabas atvē rš anu, viss tika papildinā ts pē c vajadzī bas.
5. Stieņ i. Vispopulā rā kais ir ē damistabā . Atvē rts pusdienu un vakariņ u laikā . Pieejams pludmalē un pie baseina. Nez kā pē c gandrī z neviens neiet uz galveno bā ru reģ istratū rā . Saka, ka tur jā tiek skaidrī bā , par ko maksā un par ko ne.
6. Animā cija. Viņ a ir, viņ ai ir vieta, kur bū t pludmalē , viņ a ir ļ oti aktī va. Nav bē rnu animā cijas.
7. Internets. Pilnī gi trū kst. Pat reģ istratū rā . Viņ i piedā vā.5 jū s uz 7 dienā m sava veida piekļ uvi Wi-Fi, kas darbosies tikai reģ istratū rā (un daž reiz tas nedarbosies). Ļ OTI neiesaku ar š o problē mu sazinā ties ar vietē jiem amatniekiem (veikalā pie izejas no viesnī cas tā di ir). Neesiet skops un iegā dā jieties karti lidostā , un, ja jums nav laika, tad tikai vietē jā Vodafone filiā lē (20-25 ye).
8. Pludmale. Liels, smilš ains, tī rs. Daudz zviļ ņ u. Visas nepatikš anas ir jū rā . Nav pat runa par to, ka š eit ir sekls, bet gan par to, ka š ī lī č a daļ a bū tī bā ir kuģ u stā vvieta (ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m; un to dzinē ji nekā dā gadī jumā nav elektriski). Nav prieka. Kaimiņ os esoš ajā s pludmalē s nav atļ auts visur. Tā lu no savvaļ as pludmales. Neticiet, ka ir vajadzī gas piecas minū tes, lai tur nokļ ū tu.
9. Izklaide. Pā ris reizes vakarā uzstā jā s viesmā kslinieki. Pā rē jos vakaros - diskotē ka (nav populā ra). Jaunieš i brauc izklaidē ties uz Vecrī gu. Starp citu, par Vecrī gu: tur ir liels tirgus un agri vai vē lu tevi apciemos doma atvest (ī paš i ziemā ) svaigas zemenes. Labā k atturē ties - izmest pusi mā jas, pā rbaudī ta. Jū s varat ņ emt mango (svē rts par 10-20 procentiem).
10. Izlikš ana. Pē dē jā diena ī paš i sabojā ja iespaidu par viesnī cu: pulksten 12 nogrieza rokassprā dzes un viss, piemē ram, tu jau te neesi neviens. Ē ģ iptē jau ceturto reizi, bet tā du sī kumu nebiju redzē jis. Un viņ i arī aizkavē ja mū su lidojumu, piecas stundas sē dē jā m reģ istratū rā , nevis kā tē ja un kafija, neviens nepiedā vā ja glā zi ū dens.
Kopā . Viesnī ca, kā jau man, atbilst deklarē tajā m č etrā m. Piemē rots ģ imenē m ar maziem bē rniem, pensionā riem. Nirš anas, snorkelē š anas un vispā r jū ras cienī tā ji - ne š eit. Nenož ē loju, ka izvē lē jos š o viesnī cu, tač u vairs š eit neatgriezī š os.
аватар oksssanaa
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Novembra sā kumā apmetā mies š ajā viesnī cā kā pā ris. Daž ā s vietnē s ir norā dī ts, ka š ī ir 3 * viesnī ca, citā s - 4 *. Mans viedoklis ir tā ds, ka tas ir 4 *, un manā pā rskatā es jums pastā stī š u par visiem viesnī cas plusiem un mī nusiem. … Tomēr ▾ Novembra sā kumā apmetā mies š ajā viesnī cā kā pā ris. Daž ā s vietnē s ir norā dī ts, ka š ī ir 3 * viesnī ca, citā s - 4 *. Mans viedoklis ir tā ds, ka tas ir 4 *, un manā pā rskatā es jums pastā stī š u par visiem viesnī cas plusiem un mī nusiem.
1. Sā ksim ar skaitli. Istaba ar vecu, bet labu remontu, tajā ir visi apstā kļ i: ē rta divguļ amā gulta, labs apgaismojums, balkons, duš ā karstais ū dens. Numurā ir seifs un ledusskapis. Vienī gais telpas mī nuss ir trokš ņ ains kondicionieris, ar to reizē m bija grū ti aizmigt. Skats no balkona - uz viesnī cas teritoriju.
2. Uzkopš ana istabā notika katru otro dienu, tika veikta kvalitatī vi, regulā ri tika mainī ti visi dvieļ i, ziepes, salvetes utt.
3. Ar ē dienu bijā m pilnī bā apmierinā ti. Izsalkuš i nebijā m, bija daž ā di ē dieni, katru dienu bija gaļ a un zivis, uz grila bija gaļ a, piedevu dod bez problē mā m. Un deserts ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Katru dienu bija garš ī gi pufi un cepumi, viņ i tos pē rk vai paš i taisa - es nezinu, bet tie ir vienkā rš i nereā li! Var liet kolu / sprite / fanta / apelsī nu sulu / kafiju ar pienu, visi dzē rieni nav sliktā ki par mū sē jiem.
Kas attiecas uz alkoholu - viņ i lej savu vietē jo alkoholu, kurš , atklā ti sakot, nav tā s labā kā s kvalitā tes. Ja esi dzē rā js, tad labā k ņ emt lī dzi vai pirkt beznodokļ u veidā .
Viesnī cas teritorijā ir divi bā ri, bet pludmalē vē l viens bā rs, kur tiek lieti alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni. Redzē ju komentā ru, ka alkoholu lej maz, viens dzē riens - vienā s rokā s. Es personī gi paņ ē mu 4 vī na glā zes uzreiz un neviens neko neteica.
4. Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Tā atrodas pirmajā lī nijā , tā pē c jū ra ir pā ri ceļ am. Un tajā paš ā laikā viesnī ca atrodas pastaigas attā lumā no Vecrī gas, kur var doties pastaigā , apskatī t neticamo moš ejas skaistumu, iepirkties utt.
5. Bija kā ds animators, kurš sevi sauca par Miš u, ļ oti forš s puisis, visiem patika. Neuzkrī toš i, un tajā paš ā laikā ļ oti pozitī vi, sarī kota zumba, ū dens aerobika un daž ā das sacensī bas. Pē dē jā dienā , kad devā mies ceļ ā , kā animatore ieradā s arī cita meitene no Ukrainas, tā pē c viesnī cā nebū s garlaicī gi. Biež i viņ i par naudu organizē atpū tnieku eksportu uz kā dā m ballī tē m, klubu vai putu ballī ti. Bijā m putu ballī tē par 7 dolā riem/pers. - nepatika.
Personā ls viesnī cā ir draudzī gs un pieklā jī gs, nekā du rupjī bu vai ko tamlī dzī gu tur nesastapā m.
6. Pludmale atrodas pā ri ceļ am, un pati pludmales zona pie viesnī cas ir sakopta, bet blakus esoš ajā s pludmales zonā s, kas nepieder viesnī cā m, apkā rt guļ daudz atkritumu, protams, skumji skatī ties ka cilvē ki ir tā das cū kas.
Jū ra š ajā pludmalē , atklā ti sakot, ir slikta. Kā di ir mī nusi - atrodas lī cī , daudz laivu un laivu, maz zivju, bet nav rifu un koraļ ļ u. Ja esi ar bē rnu, tad, protams, viņ am tur bū s labi, jo ū dens ir sekls un viņ š nekur nesā pē s, bet pieauguš ie tā du "jū ru" nenovē rtē s.
Bet ir viens liels "BET". Pastaigā joties pa pludmali 8-10 minū tes, jū s varat nokļ ū t savvaļ as pludmalē . Parasti tur ir maz cilvē ku, kas principā ir pluss. Tur jau sā kas atklā tā jū ra, ir rifi, koraļ ļ i, daudz zivju, noteikti iesaku paņ emt masku, lai redzē tu visu š o zemū dens skaistumu! Un koraļ ļ i tur joprojā m noderē s.
Tā pē c savvaļ as pludmales klā tbū tne tuvumā kompensē normā las pludmales trū kumu paš ā viesnī cā , vismaz mums tas pilnī bā derē ja.
7. Viesnī cas teritorija ir diezgan maza, bet tur ir ļ oti mā jī gi, mazas divstā vu ē kas, kurā s ir 120 numuriņ i, uz vietas peldbaseins (bez apkures), sauļ oš anā s krē sli, bā rs pie baseina. Dvieļ us var mainī t katru dienu, protams, tie nav nekā di jauni, bet š ausmī gus bedrē s nesastapā m.
Rezumē jot, ar pā rliecī bu varu teikt, ka nekad neesam nož ē lojuš i, ka esam izvē lē juš ies š o viesnī cu un, ja kā ds no mū su draugiem lū gs kā du budž eta AI padomu Š armā , noteikti ieteikš u š o viesnī cu.
Дикий пляж недалеко от отеля (8-10 минут пешком) Номер Номер - ванная комната Номер
аватар Rosyna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmkā rt, par labo: es uzliku zvaigznes par labu atjaunotu istabu, kuru mē s dabū jā m par maksu (kā visur Ē ģ iptē ). Nu, ja jū s gatavojaties peldē ties Sarkanajā jū rā , tad jū s neatrodaties Turkvoaz (kā š o viesnī cu sauc Š arm). … Tomēr ▾ Pirmkā rt, par labo: es uzliku zvaigznes par labu atjaunotu istabu, kuru mē s dabū jā m par maksu (kā visur Ē ģ iptē ). Nu, ja jū s gatavojaties peldē ties Sarkanajā jū rā , tad jū s neatrodaties Turkvoaz (kā š o viesnī cu sauc Š arm). Pludmale tur ir nesakopta, un nav kur peldē ties, ir jū ras osta. Viesnī cas personā la attieksme pret viesiem, kas nav arā bi, ir gestapo. Viesnī ca nesniedz ū deni, jū s varat savā kt tikai plastmasas glā zē no dzesē tā ja. Viltī gi lē jā m pudelē s ū deni, lī dz mū s ierauga apkalpojoš o arā bu ļ aunā s, garlaicī gā s acis. Un tas atkal ir apstiprinā jums, ka viesnī ca ir 3 zvaigznes. Limits ir arī alkoholiskajiem dzē rieniem, 1 krū ze vienā rokā , ko izlē ja traki kliedzoš s bā rmenis. Mans viedoklis ir tā ds, ka viņ i apmetī sies š ajā viesnī cā , lai mū su tū risti uzturē tu bikses.
аватар Narine_81
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Netī rs lī cis, ar dī zeļ degvielas kaudzi krastā , un ar melnā m smiltī m. Jau no kuģ a rī ta degviela tiek ielieta tieš i jū rā , no kuras pē c tam krastā veidojas lieli eļ ļ as apļ i, no kuriem pē c tam ar grū tī bā m var nomazgā ties. … Tomēr ▾ Netī rs lī cis, ar dī zeļ degvielas kaudzi krastā , un ar melnā m smiltī m. Jau no kuģ a rī ta degviela tiek ielieta tieš i jū rā , no kuras pē c tam krastā veidojas lieli eļ ļ as apļ i, no kuriem pē c tam ar grū tī bā m var nomazgā ties. Tas notiek ap 7 no rī ta. Pē c tam pulksten 10:00 sā k startē t laivas un laivas, jo no atpū tnieku puses pavisam mazā jū ras gabaliņ ā , pludmalē , kur atpū š aties, tiek organizē ts jū ras terminā lis. Turpat lielas tū ristu grupas dodas ekskursijā s no visas Š armas. Atpū tniekiem nā k arī banā ni (tur arī klā t), mazas bē rnu plastmasas laiviņ as (jā ! kur peldas)!
Netiek ievē roti nekā di droš ī bas pasā kumi. Tas ir, uz jū su peļ ķ es, kur cilvē ki arī peld un kuģ i dodas, to ir daudz. Kad paisums ir ā rā , no mola otras puses izstā jas caurule. Patiesī bā š ajā viesnī cā nav jū ras, jo tur nav iespē jas tajā peldē ties! Tā kā vietē jie iedzī votā ji uz visu š o saules ostu katru dienu tiek atvesti ar pieciem autobusiem. Viņ i visi sē ž atlikuš ajā jū ras gabalā viens otram virsū . Sauļ oš anā s krē sli visi salauzti, krā sa uz tiem izdegusi, nokaisī ta, sarū sē juš i nagi izlī puš i. Peldē š anā s laikā jū su dvieļ us var paņ emt lī dzi un izklā t vai apsē sties uz savē jiem. Pludmale atvē rta lī dz 17:00. Un š ī s pludmales galvgalī centrā viesnī cas ī paš nieks sē ž uz kaut kā da nolobī ta veca krē sla un kā š eihs visus vē ro. Dī vains skats, spriež ot, ka viss pamestais, ko viņ š tur skatā s, bū tu labā k, ja viņ š trū kumus izlabotu.
Un arī viesnī cā visas vietē jo vē lmes, viņ iem pat daž ā das rokassprā dzes, apmeklē tā ji zili, bet vietē jie sarkani. Pret vietē jiem attieksme ir visskaistā kā , un viesi rupji, pat bļ auj uz viņ iem! Ī paš i garais tievs bā rmenis. Pludmale nopirkā m netā lu (caur vairā kā m viesnī cā m), citā di normā li nebū tu pirkuš i. Un ē diens, tā -tā , varbū t nav liela izvē le. Skaitlis bija normā ls. Bet pludmales, un jū ras tur nav! Nav animā cijas. Viss š ķ iet mantkā rī gs. Ū deni savā ca mazā s pudelī tē s uz viltī bas, no dzesē tā ja, tā pē c tika izteiktas piezī mes. Nemetiet naudu, kungi, meklē jiet citus variantus. Vē los, lai viesnī ca izlabo visus trū kumus.
аватар Irenkarol
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kas vē las budž eta brī vdienas, jū s esat š eit! Izvē loties ekskursiju, palasī ju atsauksmes, bet izmantoju iespē ju un devos, ir plusi un, protams, mī nusi! Ieč ekojā mies 20:00 piedā vā ja pavakariņ ot, pē c iekā rtoš anā s istabiņ ā iedeva 3 atseviš ķ as gultas, istabiņ a maza, veca bet tī ra, kondicionieris, duš a, TV, ledusskapis! Ē diens vienmuļ š , kurš ir gardē dis, tas te nenā k! Alkohols bija lī dz 22:00 (alus, rums, degvī ns). … Tomēr ▾ Kas vē las budž eta brī vdienas, jū s esat š eit! Izvē loties ekskursiju, palasī ju atsauksmes, bet izmantoju iespē ju un devos, ir plusi un, protams, mī nusi! Ieč ekojā mies 20:00 piedā vā ja pavakariņ ot, pē c iekā rtoš anā s istabiņ ā iedeva 3 atseviš ķ as gultas, istabiņ a maza, veca bet tī ra, kondicionieris, duš a, TV, ledusskapis! Ē diens vienmuļ š , kurš ir gardē dis, tas te nenā k! Alkohols bija lī dz 22:00 (alus, rums, degvī ns).
Ir ANIMATORI, no rī ta vingroja pie jū ras, volejbols, 3umba, ap 12:00 ū dens aerobika baseinā , vakaros š ova programmas (vē derdejas, š ovs ar gaismā m, daž ā das sacensī bas, bē rnu diskotē ka, pē c plkst. pieauguš ais! ). Lī dz vecpilsē tai var staigā t 10-15 minū tes ar kā jā m, tirgus sā kumā var apskatī t ekskursiju cenas (lē tā kas par gidiem no viesnī cas), iegā dā ties dā vanas bazā rā un apskatī t mā kslī go ū denskritumu, $ 3 jū s varat doties ar taksometru, lai redzē tu dziedoš o strū klaku (Soho).
Man nepatika, ka izrakstī š anā s bija 12:00, mums noņ ē ma rokassprā dzes, mums bija lidmaš ī na 19:00.14:50 mums vajadzē tu atbraukt transfē ram, tas noteikti neaizņ em ilgi , bet ir nepatī kami sē dē t uz ielas vai reģ istratū rā un gaidī t! Rokassprā dzes tika noņ emtas, bet viņ iem ļ ā va pusdienot! Biju ar bē rniem priekš manis, pā rē jais izdevā s ar uzviju, ekskursijas neplā noju, jū ra man bija svarī ga, blakus pā ri ceļ am 5 minū š u gā jienā !
аватар lyanna9277
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tū ristiem, kuri sapņ o par labu, bet lē tu atpū tu, bet kuri baidā s no visā dā m atsauksmē m, nolē mu uzrakstī t! Ej un neuztraucies! ! ! ! ! Esiet laipni gaidī ti, jo darbinieki š eit ir ļ oti jauki un adekvā ti. Ir viens trū kums, bet tas ir daudzā s viesnī cā s - reģ istrē š anā s no 12. … Tomēr ▾ Tū ristiem, kuri sapņ o par labu, bet lē tu atpū tu, bet kuri baidā s no visā dā m atsauksmē m, nolē mu uzrakstī t!
Ej un neuztraucies! ! ! ! ! Esiet laipni gaidī ti, jo darbinieki š eit ir ļ oti jauki un adekvā ti. Ir viens trū kums, bet tas ir daudzā s viesnī cā s - reģ istrē š anā s no 12.00. Ikreiz, kad tu atnā ksi. Ieradā mies 5 no rī ta, lū dzā m pē c iespē jas ā trā k nokā rtot, iedevā m 10 dolā rus. Solī ja reģ istrē ties ne ā trā k par 08.30, bet tas izrā dī jā s 10.00. Lī dz tam bijā m "skā buš i" jū rā , ejot prom no ceļ a...reģ istratū rā mums iedeva litra ū dens pudeli un bē rnam sausā s devas.
Man patika istaba, viss nepiecieš amais bija un bija darba kā rtī bā . Kondicionieris nav jauns, bet labs, 3 gaisa padeves lī meņ i, karstumā mū s ļ oti glā ba, jo naktī bija 35 grā di...un ne pā rā k auksts, neviens no mums neslimo))) Ledusskapis arī ir. … TV var skatī ties, ir kanā li pieauga. un ukraiņ u.
Numuri ir ļ oti jauki, jo tie ir tī ri! Kad pirmo reizi ienā cā m, mani pā rsteidza patī kamā smarž a istabā.
Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru otro dienu. Pat viesnī cas teritoriju pastā vī gi mazgā , tī ra katru dienu, var staigā t basā m kā jā m, tik tī rs. Arī restorā ns ievē ro kā rtī bu. Brokastis un pusdienas cilvē ki pavadī ja restorā nā , jo tur ir forš i, un visiem ļ oti patika vakariņ as uz ielas, mū s ieslē dza lieli fani no visā m pusē m. Bija ļ oti mā jī gi, skanē ja jauka relaksē još a mū zika. Pat pā rsteidza tī rī ba publiskajā tualetē - tā tad viss tī rs un jauki).
Uz ē diena rē ķ ina - ļ oti garš ī gi! Katru dienu papildus brokastī m gaļ a un zivis, liellopu aknas, garš ī gi pagatavoti sautē ti baklaž ā ni ar dā rzeņ iem, cepti kartupeļ i, makaroni mē rcē , rī si, garš ī gi pirmie ē dieni un garš ī gs jogurts!
Bet uz dā rzeņ u un augļ u rē ķ ina nedaudz nabadzī gi - no augļ iem tikai melones un apelsī ni, un no dā rzeņ iem gurķ i, paprika, aisberga salā ti un rī vē ti burkā ni... , kafija, kola utt.
Jū s varat savā kt ū deni dzesē tā jā , bet vē lams ar mazā m pudelī tē m. .
Mē s nopirkā m ū deni lielā s pudelē s par 1.5 USD viesnī cas veikalā . Tiem, kuriem ir biež as gremoš anas problē mas, labā k ņ emt lī dzi mū su ū deni.
Tagad par pludmali! Pludmale nav atļ auta lī dz pulksten 7:00! Un peldē t var tikai lī dz pulksten 18.00. Pē c tam pastaiga pa pludmali ir aizliegta. Tas pats attiecas uz baseinu. Baseins nav tik tī rs, kā gribē tos, un ū dens tur bija ļ oti karsts...jū ras ū dens tī rs, pludmale smilš aina, saulriets pie jū ras pakā peniski, labs bē rniem. Š eit nav koraļ ļ u! Bet var redzē t daž ā das zivis! Labā k peldē ties lī dz 9 rī tā , jo no 8.30-9.
00 sā k palaist laivas, kuģ i stā v pie pludmales, un ir viegla dī zeļ a smaka...Tad pludmalē no malas sā k nā kt tū risti, lai brauktu ar "banā nu"...Atbrauc daudzi arā bi no Kairas, "mū sē jie" un nevar. bū t redzamam), tač u tas netraucē normā li peldē ties un baudī t brī vdienas. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem! Visi nav jauni, bet matrač i ir labā stā voklī.
Vienī gais, kas mū s pā rsteidza, bija tas, ka mū su tū ristiem tika izdalī ti veci un pat saplī suš i dvieļ i un "savi" jaunā kie «
Pludmalē gatavo ļ oti garš ī gas svaigas sulas par 2$ un daž ā du saldē jumu ar mango š ķ ē lī tē m, arī.2$ par normā lu porciju. Visi cilvē ki garš oja un slavē ja. Ir arī pludmales bā rs ar daž ā diem dzē rieniem, tē ju un kafiju. Pludmalē ir masā ž a. Masierei vienmē r ir bijis daudz pacientu.
Nedaudz satrauca tas, ka no pludmales lī dz viesnī cai bija jā š ķ ē rso ceļ š , kur redzamī ba ir ierobež ota un tur lido maš ī nas) Daž kā rt mū s sagaidī ja viesnī cas sē tnieks un pā rsē dā s pā ri ceļ am. Bet es neriskē tu bē rnus palaist.
Visiem, kas vē las uzturē t kontaktus ar ģ imeni vai draugiem, iesaku iegā dā ties sā kuma iepakojumu Orange vai Vodafone, ir labs internets un pietiek ilgam laikam. Netā lu no viesnī cas var iegā dā ties. Arī.10 minū š u attā lumā no Old Town Hotel, atpū tas un iepirkš anā s centra.
Ļ oti skaista moš eja, kā pasakā )), mā kslī gie ū denskritumi...ir krievu aptieka, kur vienmē r ir krieviski runā još s ā rsts, kurš atbildē s uz visiem jautā jumiem un palī dzē s atrast zā les. Iesaku visu pirkt tikai š eit, jo viesnī ca uz pusi dā rgā ka!
Netā lu no viesnī cas atrodas Marina – jū ras osta, no kuras var doties neaizmirstamā jū ras ceļ ojumā , ī paš i iesaku Balto salu vai Ē ģ iptes Maldī vu salas. Lē ti ceļ ojis no Sindbadas tū res. No tū roperatora divreiz dā rgā k (((
Viesnī cu iesaku visiem, kas vē las vienkā rš i un klusi atpū sties.
Lai laba atpū ta un neaizmirstama zī lē š ana!
Вигляд з готелю Пляж Вигляд з номера Вигляд з номера Пляж, море Пляж, море Територія
аватар Igorchikago
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Par sī kumiem. Ē rta atraš anā s vieta (5 minū š u gā jienā lī dz vecpilsē tai). Ē rti numuriņ i ar skatu uz jū ru un lielu balkonu (es runā ju par #103), bet ne visi numuri ir tā di. Normā ls pieklā jī gs personā ls. … Tomēr ▾ Par sī kumiem.
Ē rta atraš anā s vieta (5 minū š u gā jienā lī dz vecpilsē tai).
Ē rti numuriņ i ar skatu uz jū ru un lielu balkonu (es runā ju par #103), bet ne visi numuri ir tā di.
Normā ls pieklā jī gs personā ls.
Ē rta piekļ uve jū rai.
Viss pā rē jais ir vienkā rš i š ausmī gi.
Ī paš i tie arā bi, kuri ceturtdien, piektdien ierodas uz visu dienu, lai vienkā rš i atpū stos pludmalē pie viesnī cas, pat neapmetas, bet ieņ em vietas sauļ oš anā s krē slos un mazā pludmalē , kas smarž o pē c dī zeļ degvielas.
Pē c sū dzī bā m administrā cijā viņ i vienkā rš i atnesa daž us sauļ oš anā s krē slus un nolika tos saulē .
Dvieļ i visi izbalē juš i, izbalē juš i. Jaunus dod tikai arā biem, kuri apmetas viesnī cā .
Ietaupī jumi burtiski uz visu. Pat glā zes istabā s ir vienreizē jā s lietoš anas papī rs un jaunas nedod. Bā ros un restorā nos viss ir 100 mg plastmasas glā zē s.
Jū s varat runā t par sabojā tu atvaļ inā jumu.
Номер Номер Гости на пляже Пляж с гостями
аватар SHON
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ī SS. Mā jī ga klusa viesnī ca pirmajā lī nijā , ar pilnī bā smilš ainu saulrietu, Vecrī gā (650 m). Koraļ ļ u rifs - 10 minū š u gā jiens gar pludmales lī niju. Numuri ir pieļ aujami, ar sā nu skatu uz jū ru un vecpilsē tas moš eju. … Tomēr ▾ Ī SS. Mā jī ga klusa viesnī ca pirmajā lī nijā , ar pilnī bā smilš ainu saulrietu, Vecrī gā (650 m). Koraļ ļ u rifs - 10 minū š u gā jiens gar pludmales lī niju. Numuri ir pieļ aujami, ar sā nu skatu uz jū ru un vecpilsē tas moš eju. Ē diens garš ī gs, izvē le maza.
Klusa ģ imenes brī vdienu viesnī ca bez animā cijas.
Apkalpoš anas nav, vismaz apkalpotā ji, bā ros nav bā rmeņ u (reizē m lū dzas, reizē m palī dz restorā nā ).
SVARĪ GĀ KAIS! ! ! Viesnī ca Zhmotsky. Neņ em to, noliec savā vietā , nesē di tur. Tur viss ir saimnieks (viņ a vieta pludmalē , tad krē sls zem palmas) ir smieklī gs. Tur vispā r nav viesmī lī bas, un pat ne smakas.
(Elementā rs piemē rs - vī rs no Lietuvas aizbrauc, ienā ca un paņ ē ma uz ceļ a sū dainu bulciņ u, tā pē c viņ i skrē ja lī dz pat shuttlei un kliedza, ka maksā s 10 dolā rus) No ā rpuses izskatī jā s iespaidī gi.
Rezumē jot - VIESNĪ CAS VIENAS LIETOŠ ANAI! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums tabala.s3652
Bērnu baseins bez apkures šajā laikā bērnam, iespējams, nav ērti.
4 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 20 atbildes
iemiesojums markovaviktoria88
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums zinka51
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 6 atbildes
iemiesojums osavitskaya43
Pastāstiet man, lūdzu, kurš nesen atpūtās Turguoise pludmales viesnīcā, vai ir vērts doties uz šo viesnīcu (budžets ir ierobežots) vai konsultējieties par citām iespējām. Lasiet atsauksmes par sliktu pārtiku. Vai tiešām pludmalē alkohols ir par maksu un pati pludmale ir netīra? Plānojam doties februārī.
6 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 24 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 1 км от Старого города, в районе Sharm El Maya. Был открыт в 2000 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Отель отлично подойдет для спокойного отдыха с семьей или друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 25 км от аэропорта города Шарм Эль Шейх.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 50 метров. Между отелем и пляжем проходит дорога. Заход в море с берега или с понтона.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Главный ресторан Paradise – интернациональная кухня (крытый), бар на пляже, бар около бассейна, диско-бар Romance, бассейн без подогрева в зимний период, платный Wi-Fi, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение в бассейне для взрослых без подогрева в зимний период, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, бочче. Гости, которые желают взять уроки дайвинга, могут воспользоваться профессиональными услугами в дайвинг-центре отеля. На территории отеля к вашим услугам такие водные виды спорта, как подводное плавание и виндсерфинг. По запросу проводятся расслабляющие массажные процедуры.
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 71 номер.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Sharm El Maya Bay, 45214, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 3663497
Tīmekļa vietne: Turquoise Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.