Laba budžeta viesnīca, lieliski piemērota bērniem! Smilšaina pludmale, laba ieeja jūrā.

Rakstīts: 20 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 17 aprīlis 2019
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo atpū tā mies ar bē rniem (divi bē rni 1.6 gadi un divas mammas)
Mums tas bija svarī gi: no vē ja aizsargā ts lī cis (ir), smilš aina ieeja jū rā (ir), tuvu jū rai (vajadzē ja š ķ ē rsot ceļ u).

Mū s ielika istabiņ ā.2. stā vā , jo citu brī vu nebija. Solī ja nā kamajā dienā pā rvā kties uz pirmo stā vu (tā kā rati ir divi, tad nav ē rti katru dienu nest uz otro stā vu). Iedevā m 10$, bet patiesī bā varē ja arī nedot, viņ i tik un tā bū tu pā rcē luš ies.

Nā kamajā dienā viņ i pā rvā cā s uz istabu centrā lajā ē kā , lielā ku, pirmajā stā vā (ar ratiem ir ļ oti ē rti, es iebraucu no ielas un viss)

Mums bija trī s gultas pa 1.6 m, mē s tā s pā rvietojā m un gulē jā m č etrā s, ļ oti ē rti. Vispā r jau varē tu ņ emt bē rnu gultiņ as, viņ iem ir.

Ē damzā lē (restorā nā ) ir augstie krē sli, un kopumā ē dienkarte ir piemē rota bē rniem: dā rzeņ i, daž ā di salā ti, augļ i, makaroni, rī si, gaļ a, zivis. Bija arī saldumi – bulciņ as, bulciņ as, nacionā lie saldumi.
Ē dienkartes daž ā dī ba nav liela, tač u ir no kā izvē lē ties, un mums tas bija garš ī gi. Viss svaigs, skaidrs, ka gatavo katru dienu, regulā ri nes piedevas, maina š ķ ī vjus, noņ em katru salveti, serviss 5+! Visas uzturē š anā s laikā es neredzē ju, ka kā ds bū tu slims (un citā s viesnī cā s viņ i regulā ri novē roja, kā kā ds pavā ru netī rī bas dē ļ paņ ē ma rotovī rusu - arā bi š ajā ziņ ā ir slaveni ar netī rā m rokā m). Bet ne š ajā viesnī cā ! Pavā ri š eit ir ļ oti tī ri un draudzī gi, gā dī gi un uzmanī gi.

Vispā r personā ls ir atseviš ķ a dziesma. Salī dzinot ar personā lu citā s viesnī cā s, pat 5 *, bija jū tama bū tiska atš ķ irī ba: Turkuazā administratori, viesmī ļ i, apkopē ji, pavā ri, animatori, dā rznieki ir ļ oti draudzī gi - un jū tams, ka tas ir patiesi. Tiesa, bija prieks ar visiem komunicē t!

Pati viesnī ca ir veca, bet skaidrs, ka par to rū pē jas - tonē ja, grieza tur, nomainī ja flī zes.
Regulā ri atjauninā t, remontē t, kaut arī ne kapitā li. Visur ļ oti tī rs (kas nav raksturī gi arā biem) - tualetes, celiņ i, telpas - viss tika regulā ri un apzinī gi tī rī ts.


Jū ra. Pludmale ir smilš aina, ē rta ieeja. Medū zu bija daudz, bet pie tā m ā tri pierod. Lī č a dē ļ nav stipra vē ja, un jū ra ir siltā ka nekā tad, ja jū ra bū tu atvē rta. Ir skaistas zivis, jā peld prom no krasta aiz bojā m - es peldē ju ar masku, ir interesanti eksemplā ri)) Nav koraļ ļ u, rifu. Blakus ir laivas un jahtas, tas bija nedaudz kaitinoš i - daž reiz no turienes lidoja kaut kā di netī rumi un mazuts ((. es teiktu, ka jū ras tī rī ba ir 7-8 / 10.

Tirgus un vecpilsē ta. Pastaiga 5-15 minū tes ir ļ oti ē rta: var apskatī t skaistu moš eju, izstaigā t laukumu, paē st vietē jā zivju restorā nā.
Ļ oti iesaku Fish Mart restorā nu (no moš ejas, ja skatā s tieš i uz to, tad pa kreisi ir aleja, tur pa kreisi aiz lielveikala). Neticami garš ī gi!!! ! Es ļ oti, ļ oti iesaku jū ras velš u zupu (3 USD), krabju (vienu 2.
5$), svaigu gvajavu vai mango (1$), un vispā r iesaku ņ emt asorti grilē tas jū ras veltes, garneles garš ī gas!
Lai iegū tu augļ us, dodieties uz Bom Bon, kas atrodas nā kamajā ielā . Jauks puika ap 20, izdara labas atlaides un patī kami parunā ties))

No mī nusiem: es vē lē tos daudzveidī gā ku ē dienkarti, mazā k medū zu pludmalē un tī rā ku ū deni.

Kopē jais iespaids: es gribu atgriezties, un tas ir galvenais!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu