Naama Waves Hotel 5*– Atsauksmes

28
Novērtējums 6.810
№119 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.2 Numurs
6.6 apkalpošana
6.9 Tīrība
5.7 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Naama Bay otrajā līnijā. Neskatoties uz nelielo platību, viesnīcā ir vairāki peldbaseini, ūdens slidkalniņi un baseins ar mākslīgo viļņu. Viesnīca atrodas netālu no promenādes ar daudziem suvenīru veikaliem, kafejnīcām, ūdenspīpes bāriem, bāriem un naktsklubiem. Viesnīca tika uzcelta 2019. Piemērots ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар ivan.ivanov69
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tukš ā baseina tuvumā nepā rtraukti kaldina mū ziku. Viesnī ca atrodas uz IKP slī dceļ a, pastā vī gi lido dienu un nakti = es gandrī z vienmē r valkā ju ausu aizbā ž ņ us. Sā pī gā kais ir tas, ka vienkā rš i nav pieejas jū rai, jā iet 20 minū tes, jā brauc ar liftu, tad cauri piekrastes atkritumu izgā ztuvei un tu atrodies Anapā. … Tomēr ▾ Tukš ā baseina tuvumā nepā rtraukti kaldina mū ziku. Viesnī ca atrodas uz IKP slī dceļ a, pastā vī gi lido dienu un nakti = es gandrī z vienmē r valkā ju ausu aizbā ž ņ us.
Sā pī gā kais ir tas, ka vienkā rš i nav pieejas jū rai, jā iet 20 minū tes, jā brauc ar liftu, tad cauri piekrastes atkritumu izgā ztuvei un tu atrodies Anapā.90. gadu sā kumā ar sauļ oš anā s krē sliem viens pret vienu, pludmale. aizsē rē jusi ar smē ķ ē još iem tū ristiem. Pā rspē j mū ziku no milzī ga skaļ ruņ a. Jautā kā pē c? Runā t nav iespē jams, atkal ausu aizbā ž ņ i glā bj. Paš as masā ž as pā rdevē jas nevar tantē m pastā stī t par masā ž u, jo ir stulbi nedzirdamas.
Vispā r pilnī gs sur.
аватар Lana03_12
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Redzams, ka viesnī ca ir jauna, viss tik tī rs un patī kams. Viesnī cā ieradā mies 10:00 un tikā m laipni sagaidī ti. Starptautiskā reģ istrē š anā s istabiņ ā.14:00, lai ilgi negaidī tu, reģ istratū rā iedeva dzeramnaudu un pē c stundas dabū ja tavu istabu. … Tomēr ▾ Redzams, ka viesnī ca ir jauna, viss tik tī rs un patī kams. Viesnī cā ieradā mies 10:00 un tikā m laipni sagaidī ti. Starptautiskā reģ istrē š anā s istabiņ ā.14:00, lai ilgi negaidī tu, reģ istratū rā iedeva dzeramnaudu un pē c stundas dabū ja tavu istabu. Istaba lieliska, liela un ē rta. Gultas lielas, plaš s balkons, minibā rs, vanna un duš a, daudz rozetes. Labi iztī ra istabu, katru reizi papildina š ampū nus un ž elejas. WiFi labi darbojas uz vietas, bet istabā neķ eras, nā cā s sē dē t uz balkona, lai internets darbotos.
Viesnī cas teritorija un atraš anā s vieta ir lieliska, viss ir blakus. Uz pludmali aiziet kā das 10 minū tes (karstumā tas nav viegli), domā ju, ka bē rniem bū s grū ti. Tū ristu rī cī bā ir 2 pludmales, abā s ir bā rs un uzkodu bā rs. Vienmē r var atrast sauļ oš anā s krē slus, arī pludmalē var paņ emt lī dzi dvieli, lai nenestu no viesnī cas. Ē diens nebija ī paš i patī kams, viss ir viena tipa un ē diena garš a nav piesā tinā ta.
Animatori forš i, var redzē t, ka cenš as, vienmē r jautā , vai ar atpū tniekiem viss kā rtī bā . Ī paš s paldies Lerai, viņ a vienmē r bija gatava atbildē t un palī dzē t uz mū su jautā jumiem. Bet izklaides programma tā pati, katra diena viena un tā pati. Bet š ķ iet, ka tas ir visur Ē ģ iptē , š ī nav jums Turcija). Vakara š ova programma nav slikta, bet atkā rtojas ik pē c 5 dienā m. Š ī s viesnī cas tū ristiem ieeja klubā ir bez maksas. Dzē rieni vienmē r ir auksti, ir alkohols un lej to nesaudzē jot. Naama Bay tirgus atrodas blakus viesnī cai. Tur var atrast visu, ko vien vē lies, un nav jā iet uz veco tirgu (cenas ir tā das paš as, ja kaulē jas).
Kopumā viesnī ca man patika, jaunieš iem visvairā k. Es domā ju, ka tas nav piemē rots ģ imenē m.
аватар elenagyb
Pirms divā m nedē ļ ā m atgriezā mies no atvaļ inā juma Š arm eš Š eihā FUN&SUN Active Tropitel Waves 5* viesnī cā . Atpū ta ar ģ imeni. Es teikš u uzreiz, ka daž ā s vietnē s viņ i raksta, ka Tropitel Naama Bay un Tropitel Waves viesnī cas ir viena viesnī ca. … Tomēr ▾ Pirms divā m nedē ļ ā m atgriezā mies no atvaļ inā juma Š arm eš Š eihā FUN&SUN Active Tropitel Waves 5* viesnī cā . Atpū ta ar ģ imeni. Es teikš u uzreiz, ka daž ā s vietnē s viņ i raksta, ka Tropitel Naama Bay un Tropitel Waves viesnī cas ir viena viesnī ca. Nē ! Tā s ir daž ā das viesnī cas. Par visu kā rtī bā .
Ekskursija netika izvē lē ta ļ oti ilgi, aģ entū ra (TUI) apliecinā ja, ka, lai arī viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , lī dz pludmalei jā staigā.5 minū tes. Pirms ekskursijas iegā des, kā jau visi tū risti, lasī jā m atsauksmes un tā s bija daž ā das, daž ā s vietnē s rakstī ts, ka viesnī ca atrodas treš ajā rindā . Uzpirka to, ka viesnī ca ir jauna, celta 2019. gadā .
Ieraš anā s. Viesnī cā ieradā mies pē c 10.00 un gaidī jā m lī dz 14.00. Mū s uzreiz uzaicinā ja ē st. Kamē r bijā m restorā nā , viņ i sagatavoja istabu un uzreiz mū s tajā ieveda. Vī rs reģ istratū rā prasī ja klusā ku istabiņ u, mū s aizveda uz istabu virs restorā na 3. stā vā . Tas atrodas nelielā attā lumā no baseina, kur tiek atskaņ ota mū zika un tiek veikta animā cija. Ievā kš anā s notika ļ oti ā tri. Mē s par to neko nemaksā jā m un reģ istratū rā neko nepieprasī jā m.
Numurs. Istaba liela, divas lielas gultas (3 personā m), vannas istabā vanna un duš a (kuram kas patī k), papildus lielajam spogulim ir arī spogulis grimam. Visi vannas istabas piederumi (š ampū ns, matu kondicionieris, duš as ž eleja, ziepes) tika regulā ri papildinā ti. Numurā ir seifs (bez maksas), tē jkanna, peldmē teļ i un č ī bas. Tē ja, kafija, cukurs un krē jums maisiņ os - papildinā ts katru dienu. Tā pat katru dienu istabā tika likti 1.5 litri ū dens plastmasas pudelē s. Ja ū dens nebija pietiekami, vestibila bā ra puiš iem varē ja paņ emt pudeli ū dens, viņ i zina vā rdu “pudele” un vienmē r bez problē mā m deva ū deni. Uzreiz teikš u, ka š ajā bā rā dabī go arabikas kafiju var dzert jebkurā diennakts laikā . Ieraš anā s dienā bā rā bez maksas tika piegā dā tas 2 sulas pakas un 3 bundž as ū dens: fanta, sprite, kola. Istabu uzkopš ana - katru dienu, komentā ru nebija. Varat ievietot zibatmiņ u televizorā un skatī ties.
No visiem numuriem paveras skats uz viesnī cas iekš pagalmu, kā arī uz teritoriju un baseiniem.
Peldbaseins. Pareizā k sakot, baseini, tie ir daž ā di, teritorijā ir č etri. Viens ir galvenais, ar salu pa vidu, otrs ar jū rai lī dzī giem viļ ņ iem, treš ais atrodas pie bē rnu spa un ceturtais ir tā saucamajā akvaparkā (divi slidkalniņ i). Pie galvenā baseina notika animā cija, bet paš ā baseinā notika ū dens aerobikas nodarbī bas. Jebkurā laikā vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, mē s neievē rojā m tā dus, ka no rī ta sauļ oš anā s krē sli bū tu aizņ emti. Blakus baseiniem ir duš a, tualete. Katru rī tu no baseina tiek ņ emts ū dens analī zei.
Teritorija. Viesnī cas teritorija neliela, kompakta, kopta, jo viesnī ca ir jauna - puķ es un krū mi vē l jauni. Reiz skatī jos, kā bruģ akmens plā tnes mazgā ar speciā lu maš ī nu. Viesnī cas ē kas ir savstarpē ji savienotas un atgā dina pakaviņ u, kura gali ir savstarpē ji savienoti. Aiz ē kā m atrodas amfiteā tris, kurā katru vakaru notika daž ā di pasā kumi. Uz vietas ir pieejams spa. Kur tas atrodas, to var redzē t tikai izkā rtnē , jo uz tā s nav nevienas zī mes.
Spa-salons. Tas ir kaut kas. Visi darbinieki ir sava amata meistari. Nolē mu aiziet uz hamam, lai pats noskaidrotu atš ķ irī bu no turku valodas. Mani ne tikai skrubē ja ar ziepju putā m, bet taisī ja kokosriekstu skrubi visam ķ ermenim, un es tā nogulē ju uz marmora plā tnes kā das 10 minū tes. Masā ž a ir ļ oti daž ā da, viņ i taisa ē ģ iptieš u akupresū ru. Sā kumā Yasmin (meitene, kas mani apkalpoja) jautā ja, kā masē t: stipru vai normā lu, un tad viņ a to darī ja. Š ī s ir 1.5 stundas patiesas relaksā cijas. Mans vī rs veica visa ķ ermeņ a masā ž u - tas aizņ ē ma 40-50 minū tes. Bija ļ oti apmierinā ts.
Uzturs. Viesnī cas koncepcija ir izklaide un ē diens 24/7. Jū s nekad neatstā sit izsalcis. Lai gan ē diens tiek izdalī ts izdalot (karantī nas ierobež ojumu dē ļ ), restorā nā rindu nav, vietas vienmē r ir. Starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m jū s vienmē r varat kaut ko ē st. Ja vē laties ē st vakarā , varat uzkodas vestibila bā rā . Arī uzkodu bā rā (Pool Bar) no 15.00 lī dz 17.00 katru dienu var ē st saldē jumu.
Ē diens restorā nā bija daudzveidī gs: gaļ a, zivis, kalmā ri, vista, pī le. No rī tiem vienmē r svaigs – melone vai apelsī ns. Ī paš u uzmanī bu ir pelnī juš i augļ i: banā ni, melones, dateles, apelsī ni, arbū zs, plū mes, aprikozes. Vakarā - grilē ta gaļ a vai zivs. Ir veselī gs ē diens – tvaicē ti dā rzeņ i, vā rī tas zivis, rī si. Desertu daudzveidī ba. Nav vienreizē jā s lietoš anas trauku!
Teritorijā ir 2 restorā ni - austrumu un itā ļ u virtuves ē dieni. Kad jū s varat apmeklē t bez maksas jebkuru pē c savas izvē les - tas ir ekskursijas bonuss. Mē s bijā m austrumos. Cieņ a š efpavā ram: ē diens, tā pā rpilnī ba, viss bija ļ oti garš ī gs. Serviss ir visaugstā kajā lī menī .
Ī paš s paldies restorā na š efpavā ram, pē c mana lū guma divas dienas gatavoja vieglu vistas buljonu. Restorā na vadī tā ji pē c tam prasī ja, ko es darī š u, varbū t vē l kaut kas jā pagatavo. Tā ir uzmanī ba un rū pes. Tas bija prieks.
Pludmale. Pludmale atrodas 8-10 minū š u gā jiena attā lumā caur skaisto Tropitel Naama Bay viesnī cu, kurā ir daudz labu fotoattē lu vietu. Pludmale nav ī paš i liela, tač u blakus vajadzē tu atvē rt atseviš ķ u pludmali. Dvieļ i tiek izsniegti pludmalē un baseinā uz kartes, jums nav nepiecieš ams valkā t. Pludmales bā rā ē dinā š ana notiek pē c grafika – frī kartupeļ i un ā trā s uzkodas. Bija arī augļ i. Dzē rieni un vietē jais alkohols ir bez maksas. Pludmale tiek slē gta 17:00, bet mē s bijā m vē lā k - tā ir atvē rta. Kā dreiz uz pludmali kursē ja autobuss, tač u pandē mijas dē ļ tas tika atcelts. Ieeja jū rā ir smilš aina, dziļ ums neliels, rifa nav. Tā pē c š is noteikti nav paredzē ts snorkelē š anas un Sarkanā s jū ras zemū dens pasaules skaistuma cienī tā jiem, tač u tas ir lieliski piemē rots maziem bē rniem un tiem, kuri neprot vai baidā s peldē t dziļ umā .
Personā ls. Viesnī cā un pludmalē ir aktī va dienas un vakara animā cija, jums nebū s garlaicī gi. Animā cija tika veikta tā , ka tā nevienu netraucē ja. Pie lielā baseina animatori rī koja vingrojumus, jogas, š autriņ u meš anas sacensī bas utt. . Uzrunā ja visus uz visiem saviem pasā kumiem un aicinā ja. Arī uz vakara priekš nesumiem – pie restorā na ieejas pirms vakariņ ā m tika aicinā ti visi. Animatori aicinā ja arī uz pasā kumiem Tropitel Naama Bay Hotel, un atpū tnieki no š ī s viesnī cas ieradā s mū su viesnī cā .
Biju uz jogu, kuru vadī ja Anastasija, man ļ oti patika.
Viesnī cas darbinieki ir lieliski, atsaucas uz lū gumiem un vē lmē m, ļ oti cenš as, par ko vē lreiz liels paldies! Reiz mē s atnā cā m no pludmales un duš ā nebija ū dens, uz mū su jautā jumu “Kad bū s ū dens? ” viņ i teica 10 minū tes. Un ā tri atrisinā ja š o problē mu. Mē s pā rcē lā m izbraukš anas laiku uz vē lā ku datumu, viņ i zvanī ja no reģ istratū ras un teica par to. Tā da ir uzmanī ba.
Par visiem jautā jumiem varat vē rsties pie Anastasijas gestrā cijas, viņ a vienmē r pamudinā ja un palī dzē ja.
Viesnī cā ir pakalpojumu kvalitā tes uzraugs.
Ļ oti labi, ka viesnī cā ir viesnī cas gids Ahmeds, viņ š nā k divas reizes dienā : no rī ta un vakarā . Par visiem jautā jumiem, lū dzu, sazinieties ar viņ u. Viņ š labi zina krievu valodu, ja vajadzē s tulku, viņ š palī dzē s.
Wi-Fi viesnī cā ir bezmaksas, to var ņ emt lī dzi visur, bet vislabā k vestibilā .
Atraš anā s vieta. Netā lu atrodas viena no galvenajā m zonā m - Naama Bay, ar lielu skaitu veikalu, restorā nu, naktsklubu utt. Mazā Budas klubs viesnī cas viesiem ir bez maksas, kas ir labs jaunieš iem. Ja gribi uz Vecrī gu, tad pie viesnī cas ir taksi par 3-5 dolā riem, aizvedī s un vajadzī bas gadī jumā atbrauks un aizvedī s par tā du paš u cenu (vienojā mies ar taksi par 8 dolā riem abos virzienos).
Iepazinā mies ar daudziem labiem un patī kamiem cilvē kiem, un mums bija visbrī niš ķ ī gā kie iespaidi par nā kamo uzturē š anos Ē ģ iptē . Ja vē laties relaksē još u un tajā paš ā laikā aktī vu atpū tu - š ī viesnī ca ir paredzē ta jums!
вид из номера Бассейн
аватар Ljudmila966787
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss ir lieliski! Jauna viesnī ca ar lieliskā m istabā m, ē rtā m gultā m, jaunu santehniku ​ ​ vannas istabā . Viesnī ca ir kompakta, bet ļ oti ē rta. No visiem numuriem paveras skaists skats uz baseinu. Baseini ir daž ā di, ir baseins ar jū rai lī dzī giem viļ ņ iem, vē l viens akvaparks un baseins ar salas dizainu, baseini bē rniem. … Tomēr ▾ Viss ir lieliski! Jauna viesnī ca ar lieliskā m istabā m, ē rtā m gultā m, jaunu santehniku ​ ​ vannas istabā . Viesnī ca ir kompakta, bet ļ oti ē rta. No visiem numuriem paveras skaists skats uz baseinu. Baseini ir daž ā di, ir baseins ar jū rai lī dzī giem viļ ņ iem, vē l viens akvaparks un baseins ar salas dizainu, baseini bē rniem.
Viesnī cas koncepcija ir izklaide un ē diens 24/7. Jū s nekad nepametī sit izsalcis. Pat tad, kad viesnī ca ir pilnī bā noslogota, ē damistabā nav rindu, vienmē r ir vietas. Starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m jū s vienmē r varat kaut ko ē st. Mū su viesnī cas teritorijā ir 2 restorā ni - austrumu un itā ļ u virtuves ē dieni. Biju divos un abi ir lieliski! Viens pā rgā jiens tiek pie bonusa brauciena.
Ļ oti laba viesnī cas atraš anā s vieta, 5-8 minū š u gā jiens lī dz pludmalei caur skaisto Tropitel Naama Bay viesnī cu. Pludmale nav ī paš i liela, bet netā lu no mū su viesnī cas tiks atvē rta atseviš ķ a pludmale (tā da). Dvieļ i tiek izsniegti pludmalē un baseinā uz kartes, jums nav jā valkā . Pludmales bā rā ē dinā š ana notiek pē c grafika – frī kartupeļ i un ā trā s uzkodas. Dzē rieni un vietē jais alkohols ir bez maksas. Ž ē l tikai, ka pludmale tiek slē gta 17:00, pretē jā gadī jumā es gribē tu baudī t jū ru un maigo sauli…
Netā lu no Sharma Naama Bay galvenā s ielas ar daudziem veikaliem, restorā niem, naktsklubiem utt. Aktī va dienas un vakara animā cija viesnī cā un pludmalē , jums nebū s garlaicī gi).
Personā ls ļ oti draudzī gs un atsaucī gs, atsaucas uz lū gumiem un vē lmē m, ļ oti cenš as, par ko vē lreiz liels paldies! Iesaku š o viesnī cu un atgriezī š os! ! !
аватар raimundomontana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
IERADĪ Š ANĀ S: mē s visi izturē jā m COVID-19 testus, tač u neviens tos nepā rbaudī ja pē c ieraš anā s, ne arī viesnī cā . Ē ģ ipte, atrodoties zaļ ajā zonā , ī paš i nesatraucas...Personā ls pā rsvarā iet bez maskā m. … Tomēr ▾ IERADĪ Š ANĀ S: mē s visi izturē jā m COVID-19 testus, tač u neviens tos nepā rbaudī ja pē c ieraš anā s, ne arī viesnī cā . Ē ģ ipte, atrodoties zaļ ajā zonā , ī paš i nesatraucas...Personā ls pā rsvarā iet bez maskā m. Gaismas, kas iztur pā rbaudi katru ceturtdienu.
Aprī lī atpū tā mies.

CHECK IN: Mē s ieradā mies viesnī cā.20:00, viņ i mums atņ ē ma talonus un pases, uzlika rokassprā dzes un uzaicinā ja mū s uz restorā nu.
Pē c vakariņ ā m reģ istratū rā mē s parakstī jā mies uz anketu un mums iedeva atslē gas un kartes.
Mē s saņ ē mā m labu numuru.
Tā tad norē ķ iniem likā m solī du 5 *****

ISTABA: Istaba ir lieliska, liela un tī ra.
Istabā ir viss nepiecieš amais: peldmē teļ i, č ī bas, kosmē tika, mini bā rs (piepildī ts vienu reizi). Tī rī š ana katru dienu.
Istabai arī.5*****

UZTURS:
- Brokastis: standarta olu kultenis, pā rslas, jogurts, piena rī si, auzu pā rslas, siers, desiņ as, cepti baklaž ā ni, fetas siers.
No dā rzeņ iem: tomā ti, gurķ i, kā posti, ledus salā ti, cilantro, olī vas, olī vas, zaļ ie pipari.
No augļ iem: apelsī ni, dateles, melone.
Arī svaigi spiesta apelsī nu vai melones sula vienmē r tiek atš ķ aidī ta)
Viss ir tī rs, personā ls uzmanī gs un draudzī gs.
Brokastis pē c mū su vē rtē juma 3***

PUSDIENAS: Divu veidu zupas, rī si, 3 veidu makaroni, sautē ti dā rzeņ i, 2 veidu liellopu gaļ a, vista, zivs fileja, dā rzeņ i, augļ i, melone, dateles, apelsī ni, gvajava.
Vakariņ as tiek lē stas 4-**** vienmuļ š ē diens.

VAKARIŅ AS: daudz neatš ķ iras no pusdienā m, ā rā nav grila...
Vakariņ as vē rtē jam ar 3***, tā m vajadzē tu bū t daudz interesantā kā m par pusdienā m...

LA: š ī ir Tropitel Naama lī č a un Day&Night Taropitel Wales viesnī cu vā jā kā puse. Pludmale ir kopī ga, pontons ir miris, lietussargi visi sarū sē juš i un saplē sti. Ieieš ana jū rā ir maiga, pludmales lī nijas garums ir aptuveni 50 metri. Vietas visiem nepietiek, tā pē c arī muš as uzbrū k ...(pirms pusdienā m) Alva: (
Pludmales mī nuss ir tas, ka atpū tnieku ausī s svilpo mū zika ...
Pludmalē tualetes ir netī ras. Personā ls nav draudzī gs.
Turklā t pludmales strā dnieku darba diena sā kas 08:00, viņ i var zā ģ ē t ar slī pmaš ī nu, griezt krū mus utt. Visā dā veidā neļ aujot jums atpū sties.
lpp. s.
Pludmales zona nav liela, tač u to varē ja veidot ar pilnu saules aizsardzī bu un pasargā tu no sē kš anas akustikas, kas ne visiem ir vajadzī ga...
Koncentrē jies uz pludmales kvalitā ti!!!
Pludmales vē rtē jums 2**

ANIMĀ CIJA: Viss ir super! Aktī vi puiš i. Liels paldies Uļ janai par jogas nodarbī bā m. Katru dienu viesnī cas teritorijā notiek mā kslinieku izrā de vai performance.
Animā cijas rezultā ts 5+*****

ATRAŠ ANĀ S VIETA: Soho 13km ar taksometru $5 ar mikroautobusu. 5 L. E. Lī dz vecpilsē tai 6 km.
Naama Bay, pats centrs, tur ir visas diskotē kas, restorā ni, veikali, aptiekas (bet viss ir dā rgs).

SECINĀ JUMS: Nā mas lī č a sliktā kā pludmale.
Ē diens ir daudz sliktā ks nekā lī dzī gā pieciniekā Tropitel Naama bay, uzskata atpū tnieki kopē jā pludmalē.
Viesnī ca neuzrauga atpū tnieku stā vokli (daudz dzē rā ju).
Otro reizi es š eit nenā kš u. Viesnī ca nevelk uz 5 *****. Labā k ir apsvē rt viesnī cas netā lu no Marina Sharm vai Gafy, Sun&Fun.
аватар ogren
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Divkā rš i iespaidi par viesnī cu. Viss ir jā izlemj caur viesnī cas administrā ciju. Ā tri atbild uz pieprasī jumiem. Es rakstu atsauksmi ar nolū ku, daž as dienas vē lā k, atrodoties viesnī cā . Nav eiforijas no tā , ko viņ š redzē ja! Atpū tā mies 7. … Tomēr ▾ Divkā rš i iespaidi par viesnī cu.
Viss ir jā izlemj caur viesnī cas administrā ciju.
Ā tri atbild uz pieprasī jumiem.
Es rakstu atsauksmi ar nolū ku, daž as dienas vē lā k, atrodoties viesnī cā . Nav eiforijas no tā , ko viņ š redzē ja!
Atpū tā mies 7. -17.03. 2021. Grupa 4 pieauguš ie + 2 bē rni, 11 un 13 gadi
Mums iedeva divas istabiņ as 314. un 315. treš ajā stā vā ar "satriecoš u panorā mu" uz visu viesnī cu un baseinu (no jebkura numura no 2. un 3. stā va bū s normā ls skats)
Iesaku paņ emt istabu prom no baseina, jo visu dienu skan skaļ a popmū zika.
Viesnī ca nebija pilna, varē ja pā rvā kties uz jebkuru numuru.
Gids no tū roperatora "TUI Group" mū s netraucē ja, nā kamajā dienā izsū tī ja.
Viņ š agri piezvanī ja, aizvainots, ka visi nenā k uz viņ a "lekcijā m".
Viņ š par mums neinteresē jas, jo uzreiz atteicā mies no "ekskursijā m". Š ī s "superekskursijas" ir atseviš ķ s jautā jums.
Numurā ir peldmē teļ i. Č ī bas (nes tikai pē c pieprasī juma).
Istabā atrodas tē jkanna, tē ja, kafija (piena pulveris) un cukurs iepakojumos.
Ū dens 1.5 litri dienā , neatkarī gi no cilvē ku skaita telpā .
Mums jā tiek galā ar administrā ciju.
Bā rs istabā ir apmaksā ts, dā rgs.
Notika incidents, vakarā pē c vakariņ ā m atpū tnieki no restorā na paņ ē ma 1.5 litrus. Kalpi uztaisī ja kipiš u, nu, atstā ja cilvē ku mierā . Iedeva pudeli, tā ir tikai ņ irgā š anā s, jā iet uz bā ru ubagot.
Bā rā mē ģ inot paņ emt vairā k par divā m glā zē m, tas sā k izskatī ties š ķ ī bi. Ir "ierobež ojumi" dzē rienu skaitam vienā rokā .
Pati viesnī ca "forš a", bet maza. Acī mredzot tas ir jauns. Teritorija, ē kas, interjeri, istabas, mē beles, vannas istaba - viss ir ok.
Ar tī rī bu viss kā rtī bā , daudzi raksta par papildus tī rī š anu. Darbinieki ne vienmē r cenš as visu izdarī t uz "5".
Peldbaseins un viesnī cas teritorija.
Baseins ir mazs, bet jauks. Un visapkā rt zaļ umi. Saulainā dienā nav ē nas. Apkure strā dā ja labi.
Baseins ar "viļ ņ iem" strā dā ja 1 reizi 5 min. pulksten 1. Ū dens ir vē ss.
Nestrā dā ja fabulas ar slaidiem. Bē rni ir satraukti.
Iepriekš ē jos 2021.  gada pā rskatos slaidi darbojā s.
Ja kā ds nā k š eit uz jū ru, tad viņ a š eit nav! Es domā ju, patiesī bā tā ir, bet tas ir kā Evpatorija. Jū s nevarat sapņ ot par koraļ ļ iem un zivī m. Tā s nemaz neeksistē ! Un skats ir nevis uz atklā to jū ru, bet gan uz lī č a pretē jo krastu. Un plus vē l daudz kuģ u, jahtu un laivu.
Pludmale maza, sauļ oš anā s krē sli labi, bet stā v kaudzē m, lietussargi vietā m saplī suš i. Un ne pā rā k tī ra pludmale. Tas nemaz nerada vē lmi doties uz jū ru.
Ceļ š uz jū ru nemaz nav kaitinoš s. No mū su viesnī cas 100m lī dz viesnī cai 1. lī nija, lai gan š ī nav pirmā . Ceļ š uz "pludmali" caur vairā kā m viesnī cā m. Caur zaļ o zonu lī dz liftam 300-400 metri. Un no viesnī cas uz leju lī dz pludmalei 200-250 metri. Automaš ī na ved atpakaļ kalnā (ne vienmē r, ā trā k ar kā jā m).
Uzturs.
Tā ir lielā kā problē ma š ajā viesnī cā . Pā rtikas ir ļ oti maz. Gaļ a, vista, zivis ir vienā formā , un visa zivs nav cepta, Un dī vainā kā rtā ē diens nav karsts. Rī si ir auksti, nav atkā rtoti uzsildī ti.
Monotonija.
Brokastis ir nabadzī gas, bet izsalcis neizbrauksi.
Reiz bija aknas. Jē ra gaļ a kotleš u veidā . Gadā s frī kartupeļ i.
Liellopu gaļ a vā rī tas gaļ as veidā ar mē rci. Ir dā rzeņ i, nav daudz. Maz sieru, nav sortimenta.
Ir maz konditorejas izstrā dā jumu, bet jū s varat ē st. Nav nevienas kū kas, no kurā m izvē lē ties. Arī augļ i nav laba izvē le. Meloni, ā bolu, gvajavu sagriež mazos gabaliņ os. Datumi. Tas viss notiek pē c kā rtas, daž ā dā s dienā s, nevis uzreiz. Saka, ka bija zemene, bet es to neredzē ju. Man nebija laika)) Augļ u nav vispā r! Š o redzu pirmo reizi!
Alkohols kā visur, atš ķ aidī ts. Bet! Vestibilā glā zē ir 5 dzē rieni. Jū s varat tos dzert, un ļ oti pat neko. Bā rmeņ i jaunajiem tū ristiem stā sta, ka par to maksā . Jā rā da ar pirkstu uz pudelē m aiz bā rmeņ a un jā saka izlej, citā di no plastmasas izlej vī na ā du. Alus pā rsvarā tiek pildī ts pudelē s, bet ir arī muca. Jautā jiet no pudeles. Ir atš ķ irī ba.
Tā pat ir ar kafiju. Ir kafijas automā ti ar granulē tu Nescafe, reti atkritumi. Un ir profesionā ls kafijas automā ta tauriņ š ar dabī go kafiju. Jā norā da, ka vī na miza ar š ķ ī stoš o kafiju nav ielieta, par š ī s kafijas labo kvalitā ti pā rliecina bā rmenis. Izmē ģ inā ju, neiesaku dzert.
Pakalpojums ir problē ma!
Puse darbinieku ar neapmierinā tu seju! Nedraudzī gi un č ivinā t, kad kaut ko prasi!
Viņ iem patī k, kad..."uz vilnas", reti dubļ i...ki.
Nekā das pū les taisī t normā lus kokteiļ us.
Pē c sarunas ar bā ra vadī bas darbiniekiem attieksme mainī jā s uz labo pusi.
Jums ir jā lū dz ē diens. Sajū ta, ka viņ i atdod savē jo, ir pē dē jā .
Pē c vietē jā strā dnieka teiktā , mums vienkā rš i nepaveicā s! Š ķ iet, ka viss ir atkarī gs no vadī tā ja, kurš š obrī d ir atbildī gs. Ir lieliski, labi, slikti un ļ oti slikti. Mē s netrā pī jā m pā rā k slikti. Galu galā es devos š eit, pamatojoties uz atsauksmē m un video atsauksmē m. Un tur viss bija savā dā k.
Nepaļ aujieties uz "skaļ ā m" atsauksmē m.
No kā tas ir atkarī gs, nav skaidrs. Loterija.
Istabas uzkopš ana ir ok. Neatkarī gi no tā , vai jū s pieš ķ irat dolā ru vai nē , tam nav nozī mes. Tī ra pat tad, kad zī me karā jas netī ri. Š ampū ns tika iedots ieraš anā s dienā un nā kamajā dienā tikai caur administrā ciju prasī ja vairā k. Tā lā k nekā du problē mu nebija.
Viesnī cas vestibils ir mazs, bet jauks. Bet labā kais ir tas, ka viņ am priekš ā uz ielas, viesnī cas iekš pusē , ir platforma ar krē sliem grieztu rotangpalmas olu veidā . Cilvē ki pulcē jas kompā nijā s, pā rvieto krē slus, galdus un atpū š as.
Animā cija 50/50, pie baseina tikai pē c brokastī m. Vietē jie puiš i un ukraiņ i, č ehi "mē ģ ina izklaidē t" atpū tniekus.
Diena pie baseina un jū rā . Mū zika visu dienu, vienmuļ ī ba, kā dam tas priecē .
Vakarā konkursi, priekš nesumi.
Vakarā naktskluba apmeklē jums ar dejā m un kokteiļ iem, bet alus ir maksas.
Š ķ iet, ka Wi-Firfr ir (bet darbojas ar pā rtraukumiem). Bankas lietotnes nedarbojas. Tas ir skumji.
Viesnī cu tī kls "nav aizsargā ts" no paroles zā dzī bas.
Mums gandrī z nebija interneta, viber video nevarē ja izveidot.
SIM karti nenopirku, internets ir dā rgs.
Principā strā dā daudzi normā li puiš i. Pie baseina, pie baseina bā ra, pie reģ istratū ras, animatoriem un arī restorā nā , tač u ne visi pret jums izturas normā li.
Kopumā viesnī ca ir lieliska!
Kas attiecas uz mani, ne pā rā k jauneklī gs. Es domā ju, ka ar normā lu vadī bu, vadī bu un ē dinā š anu š ī viesnī ca var bū t lielisks piecinieks.
Manuprā t, liela nozī me ir vadī bas personā lam, un, kad tu lido, tam nav nozī mes.
Mē s bijā m martā (un pē c atsauksmē m š ķ iet), ka viņ iem visu laiku ir taupī ba.
P. S. Milzī gs FE Tui pā rstā vim (ļ oti dzī vespriecī gs jaunietis), kurš gribē ja mums uzbē rt visā das muļ ķ ī bas (kurš bija sapulcē , viņ š.1, 5 stundu atpū tas pavadī ja visu spē li, ko viņ š berzē tū ristiem) Ž ē l laika. Jū s nedrī kstat staigā t. Viņ š piezvanī s (uzraksti lapu, noliks zem istabas durvī m), lai tu atnā c un aizpildi kā das ekskursiju veidlapas. Gudri cilvē ki to darī ja un absolū ti š ī tikš anā s nevarē ja ietekmē t pā rē jo.
Un pē dē jais, kas nav saistī ts ar viesnī cu.
Ja dodaties ekskursijā (nav svarī gi, no kā ), jebkurā gadī jumā tā ir naudas izkrā pš ana.
Ierindas tū risti ir berzē ti par Ē ģ iptes apskates objektiem, kurus viņ š var redzē t tikai uz reklā mas broš ū rā m.
Es neiesaku ieturē t maltī ti Beduī nu restorā nā . Kā č igā ni. . .
Nirš ana sū dī gi!! !
Visnormā lā kais un brauc ar kvadracikliem, viss pā rē jais ir tikai ar cilvē kiem, kuri paš i zina un ir bijuš i.
Nevaru ieteikt š o viesnī cu!
Noteikti ne 5*.
аватар andruhacj
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kš u ar plusiem: 1. Plaš as un labi aprī kotas telpas. Ja jū s saskaraties ar istabu ar terasi pirmajā stā vā , tas kopumā bū s lieliski. Lieliska vieta, kur vakarā pavadī t laiku ar draugiem. 2. Bā rs 24/7. Forš a lieta. Turklā t tas patieš ā m darbojas visu diennakti, tač u tas bū s arī mī nusu sarakstā. … Tomēr ▾ Sā kš u ar plusiem:

1. Plaš as un labi aprī kotas telpas. Ja jū s saskaraties ar istabu ar terasi pirmajā stā vā , tas kopumā bū s lieliski. Lieliska vieta, kur vakarā pavadī t laiku ar draugiem.
2. Bā rs 24/7. Forš a lieta. Turklā t tas patieš ā m darbojas visu diennakti, tač u tas bū s arī mī nusu sarakstā.
3. Kontingents. Ļ oti subjektī vs pluss, bet manas uzturē š anā s laikā atpū tā s pā rsvarā ukraiņ i un baltkrievi, ļ oti forš i puiš i.

Pā riesim pie mī nusiem:

1. Personā la pretī gā attieksme pret viesiem. 90% ir super saš utuš i, nemitī gi dū c un taisa tik skā bu seju kā visi atpū tnieki viņ iem ir parā dā . Izņ ē mums bija puisis reģ istratū rā un apkopē ja. Bā rmenis, pavā ri un mū su gids Ahmeds bija ļ oti nepatī kami cilvē ki.
2. Bā rs. Otrajā mū su uzturē š anā s dienā viss viņ u alus kļ uva skā bs, pludmalē un bā rā . Tas viņ iem netraucē ja izliet to tū ristiem, it kā nekas nebū tu noticis. Lielā kā daļ a dzē rienu garš o š ā di.
Biež i lej no plastmasas pudelē m, nevis no stikla, kas stā v aiz tā m. Vienmē r prasiet liet no stikla!
3. Ē diens. Monotons ē diens, pastā vī gi atkā rtojas. 6 dienas mā cī jos visus brokastu ē dienus. Pludmalē , izņ emot kartupeļ us un hotdogu, nevajadzē tu rē ķ inā ties ar neko pā rā k daudz.
4. Pludmale. Ņ emot vē rā , ka tur tiek izmitinā ti atpū tnieki no divā m viesnī cā m, tas ir ļ oti mazs. Cilvē ki ir ļ oti tuvi viens otram, tač u TUI pā rstā vji stā sta, ka Š armā covid nav.
5. Transfē rs uz jū ru. Protams, gā jiens nav ī paš i tā ls, bet, ja esat noguris, tad vajadzē s lū gt, lai jū s aizved uz viesnī cu robež ā m. Tikai tā pē c, ka neviens tev to nepiedā vā s.

Vispā r, ja daž ā dotu ē dienu, neaplejiet viesus ar bojā tu alkoholu un sarunā tos ar personā lu, viesnī ca iegū tu 5 zvaigznes. Un tik tieš ā m 4-ka ar stiept.

P. S. Kā cilvē kam, kurš tur atpū š as tieš i pē c DAY&NIGHT koncepcijas, neiesaku turp doties ar bē rniem, tā vietā izvē lieties tuvē jo viesnī cu. Š eit ir daudz jaunieš u, viņ i var traucē t gulē t.
аватар SlyaikGubik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Divkā rš i iespaidi par viesnī cu. Rakstu atsauksmi konkrē ti divas dienas pē c ieraš anā s, kad sajū tas atdzisa, pā rgā ja dusmas un eiforija! Atpū tā mies 24. -31.01. 2021. Uzņ ē mums 4 pieauguš ie bē rns. Mums tika pieš ķ irtas divas istabas 235 un 236 otrajā stā vā ar brī niš ķ ī gu skatu uz visu viesnī cu un baseinu, pē c mana lū guma un pē c mū su ceļ ojumu aģ enta lū guma, bet mums prasī ja naudu par uzņ emš anu. … Tomēr ▾ Divkā rš i iespaidi par viesnī cu.
Rakstu atsauksmi konkrē ti divas dienas pē c ieraš anā s, kad sajū tas atdzisa, pā rgā ja dusmas un eiforija!
Atpū tā mies 24. -31.01. 2021. Uzņ ē mums 4 pieauguš ie bē rns.
Mums tika pieš ķ irtas divas istabas 235 un 236 otrajā stā vā ar brī niš ķ ī gu skatu uz visu viesnī cu un baseinu,
pē c mana lū guma un pē c mū su ceļ ojumu aģ enta lū guma, bet mums prasī ja naudu par uzņ emš anu. Es neiedevu, domā ju, ja nepatiks, iedoš u 20$. Nevajadzē ja. Viesnī ca tik un tā nebija pilna.
Numurā ir peldmē teļ i. Č ī bas, gludeklis un dē lis ir pieejami pē c pieprasī juma.
Pati viesnī ca jauka, bet maza. Acī mredzot jauns. Teritorija, ē kas, interjeri, istabas, mē beles, vannas istaba - viss ir ok.
Tī rī ba ir ok.
Baseins ir mazs, bet jauks. Un visapkā rt zaļ umi. Ir problē mas ar apkuri. Pirmajā dienā ū dens bija vē ss, apmē ram 24 gr. Pē c manā m pastaigā m un lū gumiem visiem, kas var, nā kamajā dienā ū dens bija karsts. Apmē ram 30 gr. Pā rē jā s dienas atkal knapi siltas. Un pats galvenais, viņ i mē ra ar savu termometru, rā da 28, bet cilvē ki neiet uz baseinu, jo š ķ iet, ka ir 23-24 grā di. Mana sieva piecas reizes uzkā pa baseinā visā s dienā s.
Tā da pati situā cija ar Vilni. Baseins ir ledus auksts, un cilvē ki tajā neienā k. Attiecī gi vilnis nav iekļ auts. Es domā ju, ka tas darbojas sezonas laikā , kad tas sasprindzina. Pē c ilgas pā rliecinā š anas un saš utuma mū s ieslē dza speciā li fotogrā fijai. Un viņ a vairs nestrā dā ja. Mazajā baseinā ar slidkalniņ iem vienmē r ir karsts.
Ja kā ds te jū rā ē d, tad viņ a te nav! Es domā ju, patiesī bā tā ir, bet tas ir kā Evpatorija vai Kirillovka. Jū s nevarat sapņ ot par koraļ ļ iem un zivī m. Tā s nemaz neeksistē ! Un skats ir nevis uz atklā to jū ru, bet gan uz lī č a pretē jo krastu. Un plus vē l daudz kuģ u, jahtu un laivu.
Pludmale maza, sauļ oš anā s krē sli labi, bet stā v kaudzē m, lietussargi vietā m salū zuš i. Un ne pā rā k tī ra pludmale. Nerada vē lmi doties uz jū ru.
Starp citu, ceļ š uz jū ru nemaz nav kaitinoš s. No mū su viesnī cas 100m lī dz viesnī cai 1. lī nija, lai gan š ī nav pirmā . Caur zaļ o zonu lī dz liftam 300-400 metri. Un no viesnī cas uz leju lī dz pludmalei 200-250 metri. Maš ī na brauc atpakaļ kalnā .
Uzturs.
Tā ir lielā kā problē ma š ajā viesnī cā . Pā rtikas ir ļ oti maz. Gaļ a, vista, zivis ir vienā formā , un visa zivs nav cepta, Un dī vainā kā rtā ē diens nav karsts. Rī si ir auksti, nav atkā rtoti uzsildī ti.
Reiz bija aknas. Jē ra gaļ a kotleš u veidā . Grilē t divas reizes 7 dienu laikā . Frī kartupeļ i tikai bā rā pie jū ras.
Liellopu gaļ a vā rī tas gaļ as veidā ar mē rci. Ir dā rzeņ i, nav daudz. Fetas sieru liek vienreiz. Man nebija laika to ņ emt, otrreiz nebū s.
Ir maz konditorejas izstrā dā jumu, bet jū s varat ē st. Nav nevienas kū kas, no kurā m izvē lē ties. Arī augļ i nav laba izvē le. Meloni, ā bolu, gvajavu sagriež mazos gabaliņ os. Manyusenkaya hurma, datumi, granā tā bols. Tas viss notiek pē c kā rtas, daž ā dā s dienā s, nevis uzreiz. Saka, ka bija zemene, bet es to neredzē ju. Man nebija laika)) Augļ u nav vispā r! Š o redzu pirmo reizi!
Alkohols kā visur, atš ķ aidī ts. Bet! Vestibilā glā zē ir 5 dzē rieni. Jū s varat tos dzert, un ļ oti pat neko. Bā rmeņ i jaunajiem tū ristiem stā sta, ka par to maksā . Jā rā da ar pirkstu uz pudelē m aiz bā rmeņ a un jā saka izlej, citā di no plastmasas izlej vī na ā du. Alus pā rsvarā tiek pildī ts pudelē s, bet ir arī muca. Jautā jiet no pudeles. Ir atš ķ irī ba.
Tā pat ir ar kafiju. Ir kafijas automā ti ar granulē tu Nescafe, reti atkritumi. Un ir profesionā ls kafijas automā ta tauriņ š ar dabī go kafiju. Jā norā da, lai nelej vī na ā du
Pakalpojums ir problē ma!
Puse darbinieku ar neapmierinā tu seju! Nav draudzī gs un č ivinā t, kad kaut ko lū dz!
Jums ir jā lū dz ē diens. Sajū ta, ka viņ i atdod savē jo, ir pē dē jā .
Pē c vietē jā strā dnieka teiktā , mums vienkā rš i nepaveicā s! Š ķ iet, ka viss ir atkarī gs no vadī tā ja, kurš š obrī d ir atbildī gs. Ir lieliski, labi, slikti un ļ oti slikti. Mē s trā pī jā m tik slikti. Galu galā es devos š eit, pamatojoties uz atsauksmē m un video atsauksmē m. Un tur viss bija savā dā k.
No kā tas ir atkarī gs, nav skaidrs. Loterija. Galu galā pirms mē neš a viss bija kā rtī bā .
Istabas uzkopš ana ir ok. Neatkarī gi no tā , vai jū s pieš ķ irat dolā ru vai nē , tam nav nozī mes. Tī ra pat tad, kad zī me karā jas netī ri. Š ampū nu iedeva ieraš anā s dienā un jau 4. dien prasī ja vē l.
Viesnī cas vestibils ir mazs, bet jauks. Bet labā kais ir tas, ka viņ am priekš ā uz ielas, viesnī cas iekš pusē , ir platforma ar krē sliem grieztu rotangpalmas olu veidā . Cilvē ki pulcē jas kompā nijā s, pā rvieto krē slus, galdus un atpū š as. Mē s spē lē jā m govi (krokodilu) lielā kompā nijā .
Animā cija ir laba. Par visiem 100 strā dā gan vietē jie puiš i, gan ukraiņ i.
Vakarā konkursi, priekš nesumi. Diena pie baseina un jū rā . Mū zika visu dienu. Tas mani iepriecina.
Vakarā naktskluba apmeklē jums ar dejā m un kokteiļ iem, bet alus ir maksas.
Š ķ iet, ka Wi-Firfr ir, tač u tas darbojas ar pā rtraukumiem. Divas dienas mums gandrī z nebija interneta.
Izdevā s aizbraukt uz spa. Pirmo reizi mū ž ā es iepazinos ar draudzī gu, pieklā jī gu rieš anu.
Bet tā kā esam 5, mū s aizsū tī ja uz Naama viesnī cu 1. lī nijā . Tas ir š ausmī gi! Neiesaku nevienam! Masā ž a nav lieliska. Hamam vispā r nav vā rdu! Netī rs, vecs un nepiecieš ams remonts. Un attieksme. . . Mū s kā zosis dzina pa gaiteņ iem no masā ž as uz pirti un hammam. Vienkā rš i pieguļ oš s. Neuzdroš inies iet! Nekā das relaksā cijas! Turklā t pludmalē , blakus mums, masā ž a ir 5 USD. To es uzzinā ju vē lā k.
Varbū t viesnī ca š eit, Waves, atš ķ iras.
Negadī jums!
Sievai ir DR 27.01. Istaba iekā rtota, viss kā rtī bā .
Tajā dienā bija atvē rts tikai itā ļ u restorā ns. No atsauksmē m zinā ju, ka viņ š ī sti nevē las doties uz austrumiem. Bet izvē les nebija.
Iepazinā mies ar puiš iem, viņ iem arī tajā dienā bija DR. Iesim kopā , 7 cilvē ki. Sieva eleganta, papē ž os un ar ziedu puš ķ i, teica, ka nav kur likt. . . restorā nā ! ! ! Man bija jā nes ziedi atpakaļ uz savu istabu.
Ē diens auksts, nav garš ī gs, kā no ē dnī cas. Viss ir pā rā k garš , lai aprakstī tu. Seabass vietā viņ i atkal no ē dnī cas atnesa filejas gabalu mī klā .
Mē s bijā m ļ oti neapmierinā ti, ka prasī jā m glā zes š ampanieš a un pē c tam viskiju. (Dzē rieni ir mū su)
Vakariņ as ir 1 stunda.
Pē c divdesmit stundā m es pieeju pie restorā na vadī tā ja un saku: mums ir divi DR, kur ir apsveikumi? Un viņ š...es nerunā ju krieviski, un novē rš as. Pē c 10 minū tē m iznā k 1 viesmī lis ar divā m kū kā m un stendiem, bez vā rda! Kaut kur klusi tika ieslē gta mū zika. Tas viss ir apsveicami!! !
Man bija neliels kautiņ š reģ istratū rā . Tam nebija jē gas.
Savā cā mies, paņ ē mā m kū kas, devā mies uz galveno restorā nu. Ir pat skaļ ruņ i, mū zika.
Ar lielu pierunā š anu lū dzā m š ī restorā na menedž eri sarī kot š eit normā lu apsveikumu. Apsē dā s svinē t. Pē c desmit minū tē m 10 cilvē ki ar bungā m ar dziesmu patieš ā m izlaboja situā ciju. Apsveicu forš i! Es domā ju, ka viss, DR ir izlutinā ts. Paldies vadī tā jam, kā gaidī ts.
Pē c dienas es nolē mu doties uz degvielas uzpildes staciju. Ar š o attieksmi kaut kas ir jā dara. Mums nepaveicā s, bet vismaz pē c mums cilvē ki to nedarī s.
Liels paldies Viktorijai. Piezvanī ju vecā kajam menedž erim. Visi runā ja par ē dienu, attieksmi, bakstī š anu. Labs cilvē ks, bet izlikā s pā rsteigts. 10 reizes atvainojos!
Viņ i mums izteica komplimentu (atvainoš anos) augļ u š ķ ī vja veidā istabā un Bohatat Oriental restorā na apmeklē jumu viesnī cā Tropitel Naama, pirmajā rindā . (Mums tas ir apmaksā ts)
Tā ir pavisam cita lieta! Serviss, grilē ti ē dieni, pudele vī na!
Izslē gts! Iesaku visiem!
Burtiski nā kamajā dienā pē c sarunas ar vadī tā ju un Gastrolation cilvē ki mainī jā s, viņ i sā ka normā li pasniegt ē dienu un sā ka č aukstē t visu teritoriju, zā lā jus un krū mus. Varē tu bū t sagadī š anā s. . .
Principā strā dā daudzi normā li puiš i. Pie baseina, pie baseina bā ra, pie reģ istratū ras, animatoriem un arī restorā nā , tač u ne visi pret jums izturas normā li.
Kopumā viesnī ca ir lieliska!
Kas attiecas uz mani, ne pā rā k jauneklī gs. Es domā ju, ka ar normā lu vadī bu, vadī bu un ē dinā š anu š ī viesnī ca var bū t lielisks piecinieks.
Lielā mē rā mū su atvaļ inā jumu izglā ba jautra kompā nija, bet es teiktu, ka nepaveicā s ar viesnī cu.
Manuprā t, laikam ir liela nozī me, kad tu lido. Mē s bijā m janvā ra beigā s, starpsezonā , un izskatā s, ka viņ iem š obrī d ir taupī ba.
Iesaku viesnī cu! Bet ar daž iem brī dinā jumiem. . .
P. S. Milzī gs FE Tui pā rstā vim, kurš.1, 5 stundu no mū su atvaļ inā juma pavadī ja visai spē lei, ko viņ š berzē tū ristiem, tiekoties ar aģ entu. Atvainojos par laiku. Jū s nedrī kstat staigā t. Viņ š piezvanī s, lai jū s aizpildī tu veidlapas. Tā darī ja gudri cilvē ki.
Tas ir svarī gi! ! ! Tiem, kam patī k ņ emt lī dzi dvieļ us un halā tus!
Pirms izbraukš anas no mā jā m, jau sē ž ot autobusā uz lidostu, gaidī jā m 30 minū tes. Izrā dā s, viņ i pā rbaudī ja visus aizejoš o numurus. Kā mums teica.
Un pē dē jais, kas nav saistī ts ar viesnī cu.
Ja dodaties ekskursijā uz jahtu ar Baltā s salas un Ras Mohammed apmeklē jumu, nav svarī gi, kurš .
Rezervā tu redzē siet tikai no jū ras, no 5-7 km attā luma. Š ī nav tā da pati ekskursija kā ekskursiju autobusā , mani nebrī dinā ja.
Un Baltā s salas nav! (Vismaz ziemā ) Tikai baltas smiltis un ū dens lī dz ceļ iem! Viņ š ir applū dis. Un burā t 200-300 metrus no jahtas atkarī bā no tā , kur viņ i apstā jas. Viņ i saka, ka tas ir redzams tikai vasarā . Foto uz jahtas nav profesionā ls. Viņ i vē las $ 25-40, galu galā viņ i dod par 10.
Viņ i vē las $ 15-25 par fotogrā fijā m un video zem ū dens, es to paņ ē mu par 5.
Tā tas notiek.
Lai visiem labas brī vdienas!
аватар Fansy7
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Teikš u uzreiz: neesmu izlutinā ts, bet tas bija miskaste. Pati viesnī ca, numuriņ i, apkalpoš ana, uzkopš ana - ok, bet ē š ana, izklaide - pilnī gs atkritums. Cietas trī s, bet ne 5 zvaigznes. Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, video apskats bija iespaidī gs. … Tomēr ▾ Teikš u uzreiz: neesmu izlutinā ts, bet tas bija miskaste. Pati viesnī ca, numuriņ i, apkalpoš ana, uzkopš ana - ok, bet ē š ana, izklaide - pilnī gs atkritums. Cietas trī s, bet ne 5 zvaigznes. Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, video apskats bija iespaidī gs.
Patiesī bā ir tikai viena bilde.

Mē s ieradā mies 27. decembrī , bija laiks tikai vē lā m vakariņ ā m, kuras neviens nevarē ja ē st: maizī tes ar sojas desu, gurķ i un tomā ti. Alkohols ir vidē js (visi izdzī voja), no kokteiļ iem bā rā varē ja dzert tikai Pina Colada.

Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s ē diens bija vienmuļ š un bezgarš ī gs. Nebija jū ras velš u, tikai daž as apš aubā mas kvalitā tes zivis. Viņ i piedā vā s jū ras veltes pludmalē vai viesnī cā - neņ emiet to, tas ir sū dī gi. Ū dens aerobika - ok, mini disko - ok, vakara š ovi - š ausmī gi.

Atseviš ķ i rakstī š u par Jaungada izrā di, kuru, par laimi, nebija spiesta iegā dā ties š ajā viesnī cā , iegā dā joties ekskursiju. Mums to piedā vā ja uz vietas, par 30 dolā riem, bet tas pat nav š ī s naudas vē rts.
Izklaide, kā jau parastā s dienā s, ē diens tas pats, bezmaksas alkohola nav (š ampanietis vai ņ em lī dzi savu vai maksā.25$ par pudeli). Par ko tad tu maksā?

Pludmale maza, tā lu jā brauc, kā rtē jo reizi negribas. Š ī ir treš ā rinda, nevis otrā.

Vai es ieteiktu š o viesnī cu citiem? Protams, nē .
аватар olenochka1960
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Martā es atpū tos, pirms robež as tika slē gtas, man bija laiks. Man patika istaba, personā ls, restorā ns un principā viss, vienī gais, ko neiesaku, ir bezmaksas ekskursija. Labā k to darī t paš am, ietaupot laiku un skatī ties uz to, kam ī sti nav ž ē l laika. … Tomēr ▾ Martā es atpū tos, pirms robež as tika slē gtas, man bija laiks. Man patika istaba, personā ls, restorā ns un principā viss, vienī gais, ko neiesaku, ir bezmaksas ekskursija. Labā k to darī t paš am, ietaupot laiku un skatī ties uz to, kam ī sti nav ž ē l laika. Iesaku apmeklē t SOHO un protams vakarā . Pludmale ir ok. Viesnī ca nav rupjī ba, tī ra, numuriņ i plaš i. Vispā r jauns ir jauns. Izmantojiet priekš rocī bas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums moloshelena
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums tovrotor
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums dsmsoligorsk
Viņi to raksta pēc pieprasījuma.
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель находится в заливе Naama Bay на второй линии. Несмотря на небольшую территорию, гостиница располагает несколькими бассейнами, водными горками и бассейном с искусственной волной. Отель находится недалеко от променада с множеством сувенирных магазинов, кафе, кальянных, баров и ночных клубов. Отель построен в 2019 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до Наама Бэй: 900 м. Аэропорт Шарм Эль Шейх: 15 км.
Pludmales apraksts Расстояние до моря: 700 м, пляжные полотенца бесплатно, рекомендованная специальная обувь, вход в море пологий.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Бассейн с искусственной волной, 2 бассейна с подогревом в зимний период, услуги такси, магазины, врач по вызову, химчистка, услуги по глажке одежды, амфитеатр.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
Bērniem Игровая комната, детский уголок.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дневные спортивно-развлекательные программы, массаж платно.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

176 номеров.

Istabās

Терраса/балкон, кондиционер, ванная комната, фен, мини-бар, телефон, набор для кофе и чая, сейф в номере, ТВ.

Adrese Halomy Rd, Second Sharm Al Shiekh, South Sinai Governorate, Египет
Tālruņi: +2069 36 00 570
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).