Normāla viesnīca ar savām niansēm un trūkumiem

Rakstīts: 29 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 21 — 28 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 4.0
Pē c ieraš anā s mā jā s man bija laiks uzrakstī t atsauksmi.
Mē ģ inā š u ī si aprakstī t visus punktus no A lī dz Z.
• Ierodoties viesnī cā , atnā cā m uz reģ istratū ru, iedevā m talonus un uzreiz sā kā m krā pties pē c naudas, tur redzams, ka vauč erī norā dī ts divvietī gs standarta numurs, bet par piemaksu 20$ par numuru ir gatavi nodroš inā t "Superior" istabiņ a (kas ī stenī bā ir lielā ka un atrodas pie baseina) te jau izdara izvē li maksā t vai nē , tur rā da gan standarta, gan superior, gribē jā m tikt pie baseina, tā pē c pē c izsoles cena no papildu samaksas par istabu bija 5 USD.

• Attiecī bā uz wi-fi katram reģ istratū rā pē c pieprasī juma izsniedz č eku ar paroli, interneta kvalitā te ļ oti pieļ aujama, labā k pirkt SIM karti.
• Ē diens normā ls, salā ti, gaļ a tiek izdalī ta pa porcijā m (domā ju, ka tas ir pareizi, jo mū sē jie trī s minū tē s atstā j tukš u pilnu mandarī nu š ķ ī vi), grilē ti dā rzeņ i, svaigi dā rzeņ i, augļ i, kū kas, ū dens, sulas, tē ja, kafija, izvē le diezgan liela, izsalcis nepaliks.
• Vē los pievē rst ī paš u uzmanī bu bā ra darbam, bā rmenis ignorē apmeklē tā jus, var pacelt balsi, ja uzreiz netiek veikts viss pasū tī jums, ielej kā du divu veidu alu (vienu nereā li dzert, otru + ir normā li), kokteiļ i bā rā ir svē tki, kad viņ š to var darī t, ja bā rā ir daudz cilvē ku, viņ š vienkā rš i atsakā s tos gatavot un viņ a maksimums ir rums un kola.
• Mā jturī ba, ja ī sti nesū dzas, var uzskatī t par labu, katru dienu tī ra un maina dvieļ us un gultas veļ u.
• Pludmales dvieļ i pilnā rullī vienu dienu var bū t kā jauni, otro dienu kā dvielis, kas katru dienu noslauka grī du, viss atkarī gs no veiksmes.
• Animatori lieliski dara savu darbu un neļ auj garlaikoties, viņ iem milzī gs pluss.
• Jū ra un pludmale: uz pludmali un atpakaļ aizved autobuss, kurā kā vienmē r cilvē ki guļ pū lī , un, ja netiek iekš ā , jā gaida, kamē r viņ š aizbrauks lī dz jū rai un tad atgriež as viesnī cā un aizved, autobuss ir mazs un cilvē ku daudz un jā gaida 30-40 minū tes, ja neiekā pi pirmajā . Taksometrs uz pludmali maksā.2 USD tiem, kas nevē las pielā goties autobusam.

Pati ieeja pludmalē ir pretī ga procedū ra, kas maksā divus cilvē kus un rakā s pa jū su somā m, lai jū s nepā rdzī votu ar alkoholu vai pā rtiku, jo viņ iem nebū tu izdevī gi nodroš inā t sauļ oš anā s krē slus, saulessargus utt. tā di apstā kļ i.
Tiem, kas neprot peldē t, iesaku uzreiz paņ emt lī dzi vesti (vestes noma pludmalē maksā.2$ uz vienu dienu) vai apli, dziļ ums no pontona uzreiz 30 metri, nevar. vienkā rš i ej iekš ā un peldies.
Kopumā man patika viss, ja nebū tu š ie iepriekš aprakstī tie mirkļ i!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu