Viesnīca klusām ģimenes brīvdienām

Rakstīts: 20 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 8 — 15 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s ieradā mies pulksten 5.40 un uzreiz paē dā m brokastis vestibila bā rā . Nokā rtots jau 6.30. Rokassprā dzes tika uzvilktas 10.00. viesnī ca ir ļ oti zaļ a. Istabu izvietojums standarta centrā lajā ē kā , visas telpas izvietotas tā , lai varē tu redzē t jū ru (no 3. stā va), skats labs.
Ē diens ir atš ķ irī gs. Katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s bija jū ras veltes (tvaicē tas zivis, grilē ti, kalmā ri un astoņ kā jis ar dā rzeņ iem, 1 izdalī ts grilē ts krabis. No augļ iem, ā boliem, apelsī niem, mandarī niem, datelē m, persikiem, arbū zi 1 reizi).
Uzkopš ana katru dienu, veļ as maiņ a katru dienu, č ī bas un peldmē teļ i pē c pieprasī juma reģ istratū rā bez maksas.

Jū ra: lagū nas ir mazas, seklas. Droš ī bas apavi ir labā ki bē rniem. Pontons nav mazs, bet tā nav problē ma. dziļ ums ir ļ oti liels, zivis ir daudzveidī gas.
Animā cija Izklaide: meitenes, labi darī ts, kā viņ i varē ja pa dienu aicinā t atpū tniekus uz sporta pasā kumiem, bet mē ģ iniet paņ emt mū su roņ us no sauļ oš anā s krē sliem. Vakarā viss ir daudz trakā k: pirmkā rt, bē rnu dejas (bē rniem lī dz 8 gadiem, kuri vecā ki vairs neinteresē ), no 9.30 Mr. Hotel konkurss (bija 2 reizes 4 dienā s un tie paš i konkursi), Miss Hotel, uguns š ovs 2 reizes, 1 reizi vietē jā s dejas, pā rē jā laikā animatori dejoja mū su priekš ā . Kopumā vakarā nav animā cijas.
Ā rpus viesnī cas ir veikali, kur var iegā dā ties suvenī rus un augļ us.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu