Viesnīca ir zelta vidusceļš cenas un kvalitātes ziņā.

Rakstīts: 30 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 24 marta — 7 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Punkti:
1. Teritorija un ē kas.
Teritorija skaista un kopta, daudz ziedu, neizskatā s ī paš i liela, jo ir diezgan stipri apbū vē ta un galvenā ē ka ir tuvā k vidum.
2. Baseini.
Apsildā ma tikai viena vai drī zā k puse galvenā s galvenā s ē kas tuvumā . Lielajā , kas atrodas pie jū ras (infiniti) bez apkures, marta beigā s/aprī ļ a sā kumā bija auksts.
3. Uzturs.
Diezgan daudzveidī gs, visa kā daudz, rindu praktiski nav, arī no rī ta pē c olu kultenes / olu kultenes. Netā lu no pludmales atrodas Beach grils, laba kafejnī ca ar burgeriem, kartupeļ iem, picā m un salā tiem. Tajā ir arī bā rs. No septiņ iem vakarā strā dā dzē ru-dzē ru krogs, tur ir dzē riens un uzkodas, ir biljarda galds.

A la carte: zivs amatierim (garneles un saldē tas zivis, kā citur Ē ģ iptē ), itā ļ u valoda nemaz nav slikta.
Var dzert stipro alkoholu, alus ir labs, mohito arī nav slikts. Š ķ ī stoš ā kafija no automā tiem, brokastī s katls ar olu krē mu. Ū dens istabā pudelei uz "snuķ a", pā rē jais laiks no dzesē tā ja uz glā zi.
4. Pludmale.
Tipiski nabq, sauļ oš anā s krē sli ir labā stā voklī , gandrī z vienmē r ir brī vi. Piestā tne ir ī sa un ē rta, ieeja ū denī no platformas, nevis pa kā pnē m (kā , piemē ram, Nū bijā ), jū s varat lē kt bē guma laikā (lai gan oficiā li tas nav iespē jams)).
5. Cipari.
Mē s to ieguvā m galvenajā ē kā , otrajā stā vā . Mē beles nav jaunas, bet ne miruš as, vannas istaba ir moderna un ļ oti tī ra priekš Ē ģ iptes.
5. Animā cija.
Standarts, š autriņ as, joga, laika pā rbaude utt. Vakarā mister hotel, dejas, uguns š ovs un tamlī dzī gi. Bē rniem, dejas un visā di konkursi.

Mē s lidojā m caur TUI operatoru. Slikti, kā arī anex ar pievienoties. Nesē js ir "vē ju roze", lidmaš ī nas redneck konfigurā cijā ar sē dekļ u ķ ebļ iem (tomē r kā savienojums ar piebū vi), tie, kas ir 1.80 m gari un augstā ki, lido uz š ī krē sla, joprojā m ir tik smags darbs. Muļ ķ ī ga apdroš inā š ana ar paš risku 30 buki, apdroš inā š anas summa 30 tū kst $, bet jā maksā par visiem medicī nas pakalpojumiem!!!! ! ! uz vietas, un tad Ukrainā , ierodoties, pē c divā m nedē ļ ā m atdos, nerē ķ inoties ar paš risku. Tie. pē c Tui un viņ u apdroš inā tā ja domā m, jums vajadzē tu nē sā t lī dzi daudz naudas, lai "ja nu kas notiks", un tad viņ i to jums atdos kā . Slikti debī liķ i. Gids nav ī paš i sasniedzams, ekskursijas-khuyursia utt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu