Nu šis ((

Rakstīts: 19 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 18 aprīlis 2019
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 9.0
Nopirku biļ eti caur Anex. Bet viņ i lidoja no TUI caur Windrose Airlines uz Cleopatra viesnī cu.
Pirmkā rt, ī si par katru. Aģ entū ras Anex pā rstā vim tika lū gts izvē lē ties lidojumu ar pusdienu izlidoš anu. Paņ ē ma, samaksā ja un pē c dokumentu saņ emš anas maina mū su reisu uz nakts lidojumu 3:20. Es saprotu, ka š ī ir harta utt. , bet kā pē c tad pā rliecinā t un teikt, ka WR gandrī z nekad nemaina savu aizbraukš anu, bet, lū k, mums nav paveicies! Nu ejam. Ar TUI gandrī z nekā du problē mu nebija. Bija divas sliktas lietas:
1. Tikš anā s ar gidu nā kamajā dienā.12:30. Mums ir bē rns, viņ am ir sapnis 1.8 gadus un patiesī bā ne mana sieva, ne es lī dz viņ am netikā m. Mē s esam pieredzē juš i, bet vai varat nosū tī t kā du piezī mi, tā pat kā citi operatori ?!

2. Dienu pirms izlidoš anas 21:00 caur reģ istratū ru nā cā s piezvanī t mū su gidam, kurš nesniedza viesnī cai informā ciju par atgrieš anā s lidojumu! Sapratu, paldies par satraukumu TUI
Ī sumā par WR, tas ir š ausmas ...Airbuses A321 nogalinā ti, paš izgatavoti sē dekļ i ar neslē ptiem roku balstiem.
Gaismas salonā nakts lidojuma laikā netiek dzē stas. Mums ir jā aizklā j guļ oš ā bē rna seja no viņ u prož ektoriem. Divas rindas trī s uzkabes, ar savu augumu 1.76 m nevarē ju salikt kā jas kopā , lai tā s neatpū š as, eja š aura. Viņ i atlidoja nevis 3:30, bet 4:05, lidmaš ī na krakš ķ ē ja, milzī gs rē ciens, neko tā du neesmu redzē jis. Ļ oti ieteicams lidot ar boing.

Kleopatra — mē s gaidī jā m vairā k ar vē rtē jumu 8.2. Viesnī cā ieradā mies ap 7:00, reģ istratū rā teica, ka pirms 10:00 mū s nenokā rtos. Tā ir norma, aizbraucā m uz tikš anos un ap 9:30 iekā rtojā mies ar bē rnu gandrī z pie jū ras. Bet viņ i atteicā s nē sā t rokassprā dzes lī dz reģ istrē š anā s brī dim, argumentē jot, ka mums nav tiesī bu uz brokastī m, ja gribam, tad +30$. Nu kā tas ir iespē jams? Vai esam vietē jie iedzī votā ji, ka paš i atbraucā m ar maš ī nu? ! Mē s esam lidojumu ķ ī lnieki! Es to uzskatu par muļ ķ ī bu. Istaba bija 3014, jauka, plaš a, labi uzturē ta. Tiesa, skapis š ausmī gi č ī kstē ja, mini bā rā nebija pilnī gi nekā . Kam, protams.

Divas dienas mazgā jā s ar gandrī z aukstu ū deni, bija problē ma ar mikseri, bet viss tika salabots. Gaisa kondicionieris pat nesasilda lī dz 23 grā diem, un tas ir slikti. Visu nakti strā dā ju uz maksimumu, un, attiecī gi, dū koņ a ausī s. Patī kama apkalpoš ana, viesmī ļ i pludmalē pie jū ras utt. . Virtuve pieauguš ajiem ir viduvē ja, salī dzinot ar TUI Magic Life, kur š efpavā rs ir turks (tur ir paradī ze pā rpilnī bai, izskatam un pasniegš anai, bija 2018. gadā ) Briesmī gs "bē rnu galds "Bē rniem paņ emiet atlikuš o ē dienu, kas nav piparots, un pasniedziet. Pastā vī gi makaroni ar tomā tiem un smirdī gu kartupeļ u biezeni. Mums paveicā s, ka paņ ē mā m lī dzi biezpienu un tvaicē tu putru. Ja lidojat ar bē rniem lī dz 3 gadu vecumam, kuri neē d piparus, sā ļ us utt. , nepaļ aujieties uz viņ u bē rnu ē dienkarti. Kopumā viesnī ca priecē ja, bet uzsveru, ka š odien nav tā s naudas vē rts. Tā kā.2015.  gadā ir labs vē rtē jums un daž as balvas, š ajā ceļ ā jau daudz kas ir mainī jies. Bē rnu animā cija "-" no manis.
Bē rnam jau no mazotnes ir jā ieaudzina normā las, cilvē ciskas ī paš ī bas. Bet, kad viņ u galvenais Animators bē rnu diskotē kā ņ em un ar visu savu muļ ķ ī bu plī š a pā rģ ē rbtam vī rietim no kā jas dupš ā iesit nī lzirgā un pē c tam ar dū ri plecā un kliedz, lai visi viņ u sit, tad tas ir muļ ķ ī bas. . Tad pū lī esoš ie bē rni sā k viņ u sist, un tas pā raug zinā mā mē rā naidā un dusmā s. Tad viņ i par to neaizmirsa un katru reizi, kad viņ š parā dī jā s sabiedrī bā , bē rni viņ u apbē dinā ja un sita, nevis spē lē jā s un dejoja!! ! Es vē roju, kā lielā kā daļ a vecā ku reaģ ē , apstiprinā ja, un man palika bail. Mī ļ ie š ā di vecā ki, nebrī nieties vē lā k, ka jū su bē rns tiek piekauts vai viņ š sā k izrā dī t savu agresiju. Apkalpojoš ais personā ls +
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu