Apmierināts ar viesnīcu

Rakstīts: 10 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 11 — 18 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c mū su ceļ ojumu aģ enta ieteikuma, pareizā k sakot, viņ i uzklausī ja ieteikumu un apskatī ja atsauksmes, video un fotogrā fijas. Ekskursija bija uz 7 naktī m, ar agru ielidoš anu un agru izlidoš anu, no aviopā rvadā tā ja puses viss notika laikā un bez starpgadī jumiem. Mani apmierinā ja reģ istratū ras darbs, ā tri iekā rtojā s, nesagaidī ja lī dz 14. Istaba bija laba, gulta ē rta, bija tē jas un kafijas komplekts, papildinā ts, ū dens arī , tī rī š ana, maiņ a dvieļ i, gultas veļ a bez atgā dinā jumiem un mū su prombū tnē .
Skaista teritorija, kurā ir daudz koptu zā lienu un citu augā ju, kas tiek kopts un ir pamanā ms. Labi tī ri baseini, viss pa ceļ am satiktais personā ls sveicina, jautā vai viss kā rtī bā , viss tik sirsnī gi un sirsnī gi. Animatori aicina piedalī ties sporta spē lē s, vē lme bū tu, tač u grū ti nokomplektē t komandu, daudzi vienkā rš i vē las atpū sties, nenovē rš ot uzmanī bu no aktivitā tē m. Kuram kas patī k.
Ē diens bija vairā k nekā apmierinoš s. Izvē lei ir gan gaļ as ē dieni (vairā ki veidi vienlaikus), gan zivju ē dieni, bet dā rzeņ us (daž ā dos veidos un pagatavoš anas metodē s), sā nu ē dienus, konditorejas izstrā dā jumus un saldumus nemaz nevar pieskaitī t. Laba kafija, vietē jais alkohols, nedaudz pamē ģ inā jā m, var iedzert, ja gribi, ja pats neuzkrā j. Augļ iem bija sezona, izņ emot mango, š is brī numauglis, mans mī ļ ā kais, viņ i pirka paš i, tā kā sezona un cena ir normā la, nopirka arī nedaudz negatavu mā jā s. Soho laukums ir apmē ram 10 minū tes ar automaš ī nu, ja varat doties pastaigā vakarā . No ekskursijā m bijā m safari un Ras-muhamedā , man patika, viss bija labi organizē ts, interesanti un nebija dā rgi, pasū tī jā m tibaturu vietē jā uzņ ē mumā , internetā bija daudz pozitī vu atsauksmju, sazinā jā mies caur viber.

Pludmale ir kopta, tī ra, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lietussargu un barjeru no vē ja, jebkurā laikā atrodama brī va. Pontons koka, stacionā rs, nav garš , zivju daudz, maska ​ ​ noteikti noderē s, š ī skaistuma labad atpū tai izvē lamies Charm.
Man patika viesnī ca, ja dodaties meklē t trū kumus, tie noteikti tiks atrasti, devā mies atvaļ inā jumā un lieliski atpū tā mies, ieteiksim atpū tu Kleopatrā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu