Itāļu viesnīca un krievvalodīgie tur nav par labu

Rakstīts: 18 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 9 — 16 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 10.0
Sā kš u ar labo
1. Zaļ a un tī ra zona, viņ i pastā vī gi tī ra, griež , laistī ja. Daudz atkritumu tvertņ u.
2. Ļ oti skaista jū ra ar daudz zivī m un daudz ko citu. Nav obligā ti jā lec no pantones vai jā dodas kaut kur apskatī t zivis. Dodoties lī dz ceļ iem, jau var redzē t lielu skaitu jū ras iemī tnieku.
Ar labu visu par pā rē jo

1. "Nogurusi" viesnī ca: vecas mē beles, ā rdurvju rokturi istabiņ ā s nestrā dā un ja aizbrauci aizmirsi atslē gas un aizcirta durvis, tad dodies uz priekš u meklē t darbinieku ar atslē gā m). Vispā r istabiņ a pacieš ama, ja nepievē rš uzmanī bu skrā pē jumiem, č ī kstoš ā m durvī m, saplī suš ā m flī zē m. . . Pludmalē s noplucis sauļ oš anā s krē sli, pussaplē suš i matrač i, pludmalē ir VIP "kambaris" ar nodzeltē juš iem matrač iem. un ne visai tī rs par 8 eiro.
2. Komunikā cija viesnī cā ir apgrū tinā ta. Visi runā itā ļ u valodā . Daž i ir angļ u valodā nedaudz vairā k. Maksimā li 3 cilvē ki vienā viesnī cā runā krieviski, pā rē jie ir lī menī lū dzu, sveiki, paldies. Pā rē jā beigā s mē s redzē jā m krieviski runā još u animatoru meiteni (es, godī gi sakot, nezinu, ko viņ a tur dara). Atpū tnieki ir skaidri sadalī ti itā ļ os un krievos, par to runā lentes uz plaukstas locī tavā m. Nemanot lentī ti, viņ i pieiet pie tevis un sā k kaut ko kaislī gi stā stī t itā liski, bet, ieraugot zilo lentī ti (itā lieš iem ir oranž a), tirā di pabeidz ar vā rdu "Č au" un apgriež as un aiziet. Attiecī gi visas izklaides un programmas ir itā ļ u valodā (principā mē s pludmalē dejot negribē jā m un tas mums derē ja). Mū zika viscaur ā rzemju, 90% itā ļ u (nebiju domā jusi, ka varē tu palaist garā m mū su izpildī tā jus) Pā rkā pjot robež u, dzirdē siet krievu runu, veikalos lieliski runā un saprot krieviski. Secinā jums: viesnī cā Tamra viņ i principā nemā cā s krievu valodu!
3. Uzturs. Š eit, protams, viss ir individuā li. Es nekrā soš u, bet man tas nepatika. Vienī gais ir garš ī gs siers, daž reiz gaļ a un zivis (bet ļ oti ierobež otā daudzumā ), pitas maize un daž i saldumi. Bet atkal ir tā , kā jums tas patī k. Laba kafija maksā.2 USD. Sulas, soda, vī ns, alus (vietē jā raž oš ana) bez maksas un tikai iepildī š anai. Svē tku beigā s uzzinā jā m, ka ir arī kokteiļ i, dž ins, viskijs, arī uz vietas raž oti, kas ir bez maksas (mums kaut kā tas ī paš i neinteresē jā s, bet par to nerunā ) Visas zī mes un zī mes ir 95% itā ļ u valodā , daž viet ir angļ u valoda un uz zī mē m ar sarakstu, ko nedrī kst darī t, ē st krieviski.
4. Apmeš anā s notiek pē c principa krievi augš ā (kur vieglā k) un itā ļ i ar pieeju jū rai. Viņ i satiekas ar to paš u))) Itā ļ i ar vī nu un desertiem un krieviski runā još i neveikli "č au".

Mē s neplā nojam atgriezties š ajā viesnī cā un nesniegsim padomu saviem draugiem. Š ī lī nija ir pilna ar citā m viesnī cā m ar tā du paš u jū ru. Nav lī dz galam skaidrs, kā pē c tur apmetinā t tos, kuri nav gatavi tikties? !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu