Sunrise Diamond Beach Resort Grand Select 5*– Atsauksmes

865
Novērtējums 8.310
№11 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.1 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.2 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
SUNRISE Diamond Beach Hotel, ko ieskauj skaisti dārzi privātas pludmales krastā, nodrošina visu, kas nepieciešams neaizmirstamām brīvdienām pie Sarkanās jūras. Viesnīcas tuvums pašam Šarm eš Šeihas centram ir papildu priekšrocība. Izbaudiet jautru laiku kopā ar saviem mīļajiem ūdens atrakciju parkā vai vienkārši atpūtieties, vērojot saulrietu pār burvīgās Sarkanās jūras mierīgajiem ūdeņiem. Viesnīcas pēdējā renovācija notiek 2020. gadā Viesnīca atrodas 15 km (10 min) no Šarm eš Šeihas centra un 25 km (20 min) no Šarm eš Šeihas Starptautiskās lidostas.Vairāk →
аватар ghg74
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka viesnī ca, tī ri un ē rti numuriņ i, garš ī gs un bagā tī gs ē diens, (zivju diena treš dienā s un sestdienā s), lai gan katru dienu ir zivis. Animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem ir diezgan pieklā jī ga. WI-FI darbojas lieliski visā viesnī cā . … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, tī ri un ē rti numuriņ i, garš ī gs un bagā tī gs ē diens, (zivju diena treš dienā s un sestdienā s), lai gan katru dienu ir zivis.

Animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem ir diezgan pieklā jī ga. WI-FI darbojas lieliski visā viesnī cā .
аватар Elena-romanec2
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Norē ķ ins. Ieradā mies vē lu vakarā , lika apsē sties un pagaidī t pie pieņ emš anas galda (galds bija netī rs un uz grī das bija nolietotas brilles), uzvilkā m rokassprā dzes un devā mies vakariņ ā s, reģ istrē š anā s bija diezgan ā tri. … Tomēr ▾ 1. Norē ķ ins. Ieradā mies vē lu vakarā , lika apsē sties un pagaidī t pie pieņ emš anas galda (galds bija netī rs un uz grī das bija nolietotas brilles), uzvilkā m rokassprā dzes un devā mies vakariņ ā s, reģ istrē š anā s bija diezgan ā tri.
2. Jū ra. Pludmale sakā rtota, zonē jums, ir vieta tikai pieauguš ajiem, ir vieta bē rniem, bet rifs ir miris, vajag peldē t uz sā nu lī dz Montekarlo viesnī cai, tur ir dzī vs rifs.
3. Teritorija. Puse no viesnī cas slē gta remontdarbiem, pa pludmali arī nav iespē jams izstaigā t, celiņ š tiek remontē ts. Netā lu no ieejas viesnī cā ir strū klaka ar ū deni no kanalizā cijas (kā apū deņ oš anai visā Ē ģ iptē ), bet kā pē c tā da strū klaka ar specifisku smaku pie galvenā s ieejas, nav skaidrs.
4. Uzturs. Ir daudz dā rzeņ u, augļ u: mandarī ns, gvajava, ā boli, zemenes, banā ni, bet ir jautā jumi par pamatē dieniem: ir zivs, tiek gatavota vai nu uz grila, vai fritē ta, bet grils noteikti ir piededzis. , fritē ta ir pā rcepta. Ē d gaļ u, parasti jē ra/liellopa gaļ u vai vistu/tī taru.
Ir pieejami konditorejas izstrā dā jumi, kū kas un kū kas. Makaroni, rī si, kartupeļ i. Viņ i nebija izsalkuš i. Alkohols ir tikai vietē jais (lē tā kais).
5. Animā cija. Tur ir. Vingroš ana, ū dens aerobika, dienas laikā viņ i izklaidē jas vakarā . Ir mini golfs, futbols, volejbols, ir laba trenaž ieru zā le. No jautā jumiem par animā ciju: animatoru-meiteņ u noguruš as drē bes, tikai skumjas(
6. Serviss. Personā ls pieklā jī gs, bet jā prasa viss: noslaucī t galdu, izņ emt netī ro stiklu, galvenais restorā ns ir draudzī gs, ko nevar teikt par a la carte, viņ i ir nedraudzī gi, mums nepatika, ir galvenajā restorā nā š ā du problē mu nav.
7. Tī rī ba telpā s. Tī rs, tī rī ts katru dienu, numuriņ i izremontē ti.
8. Ap viesnī cu kursē mikroautobuss, jo teritorija ir ar pakā pieniem, ar ratiem staigā t ir neē rti, bet var braukt ar autobusu vai pa taciņ u, kur brauc autobuss.
9. Ā rpus Viesnī cas teritorijas ir vienkā rš i tumsa, nav kur iet, viss ir izpostī ts.
10. Baseini. Ir apsildā mi, ir akvaparks, ē rti baseini bē rniem.
11. Uzņ ē mumiem vairā k par 6 cilvē kiem viesnī ca nav piemē rota, galdi netiek aprē ķ inā ti, galdiņ us nevar pā rvietot, tā di ir viesnī cas noteikumi.
Viesnī cu neiesaku, galvenais trū kums ir cenas un kvalitā tes neatbilstī ba.
аватар zlata22.11
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Gribē tos teikt, ka uzturē š anā s viesnī cā Sunrise Diamond bija labā kā atpū ta š ogad, BET visi brī niš ķ ī gie iespaidi par viesnī cu tika Ē NOTI izbraukš anas naktī no viesnī cas. Kad jau biju nodevusi atslē gas un kartes pludmales dvieļ iem un devos uz autobusu, pē c manis nā k darbiniece no reģ istratū ras un pā rmet halā tu zagš anā , paskaidroju, ka man bija viens halā ts (atvaļ inā jumā biju viena ar bē rnu no 9 gadiem) un bē rnam istabā nebija peldmē teļ a, un viens "mans" karā jas uz ā ķ a vannas istabā aiz durvī m. … Tomēr ▾ Gribē tos teikt, ka uzturē š anā s viesnī cā Sunrise Diamond bija labā kā atpū ta š ogad, BET visi brī niš ķ ī gie iespaidi par viesnī cu tika Ē NOTI izbraukš anas naktī no viesnī cas. Kad jau biju nodevusi atslē gas un kartes pludmales dvieļ iem un devos uz autobusu, pē c manis nā k darbiniece no reģ istratū ras un pā rmet halā tu zagš anā , paskaidroju, ka man bija viens halā ts (atvaļ inā jumā biju viena ar bē rnu no 9 gadiem) un bē rnam istabā nebija peldmē teļ a, un viens "mans" karā jas uz ā ķ a vannas istabā aiz durvī m. Viņ š ar kā du sarunā jas pa telefonu un saka, ka nav peldmē teļ a. Es teicu, ka š eit ir mans č emodā ns un paciņ a – meklē jiet. Uz š ā du manu reakciju viņ š pamā j ar roku un saka “labi”, piemē ram, ej. Viņ š mani nekaunī gi pazemoja mana bē rna priekš ā , nemaz nerunā jot par apkaunoš anu visa autobusa priekš ā! ! ! Vē lā k autobusā viņ i man paskaidroja, ka gribē ja tikai izkrā pt naudu, un pat ja es aizgā ju uz istabu un parā dī ju, kur es atstā ju peldmē teli karā joties (un es grasī jos to darī t), tad lī dzdalī bnieks ar kuru darbiniece no reģ istratū ras visu š o laiku runā ja pa telefonu, jau sen izveda no istabas. Bet tas man nepalika vieglā k! Tikai NAV!
И подобное  было каждый день
аватар zhukova.maria
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
PROS: Plaš a vannas istaba. Lieli pludmales dvieļ i. Skaista viesnī cas arhitektū ra. Zaļ ā zona. Skaists rifs. Stacionā rs pontons. Skaists baseins ar siltu ū deni. Nirš anas centrs. Glā bē ju darbs (ļ oti uzmanī gs). Indijas restorā ns. … Tomēr ▾ PROS:
Plaš a vannas istaba.
Lieli pludmales dvieļ i.
Skaista viesnī cas arhitektū ra.
Zaļ ā zona.
Skaists rifs.
Stacionā rs pontons.
Skaists baseins ar siltu ū deni.
Nirš anas centrs.
Glā bē ju darbs (ļ oti uzmanī gs).
Indijas restorā ns.
Kafijas automā ti.
Laba uzkopš ana.
Liels WC pie baseina (rindas nav, labi tī ra).
Akvaparks bē rniem (vairā k piemē rots pirmsskolas vecuma bē rniem).
Sea View numuri (spilgti saullē kti).

Mī nusi:
Vienkā rš i š ausmī gi kvalitatī vi alkoholiskie dzē rieni, vī ns no iepakojumiem (saindē š anā s 2 pieauguš ajiem).
Netī rs un trokš ņ ains galvenajā restorā nā.
Ē diens pludmales dienas restorā nā.
Lasis brokastī s ir zelta vē rts))
Neē rti sauļ oš anā s krē sli.
Problē mas ar ē nu pie baseina (sliktas nojumes).
Drū mi pelē kie numuriņ i (mū sdienī gā stilā ) neiederas skaistajā viesnī cas arhitektū rā.
Nav laba pludmales bā ra ar ē nu.
Man ļ oti pietrū ka ieejas jū rā no pludmales un pastaigu pludmales promenā des.
Birstes trū kums vannas istabā )))
Ozolkoka matrač i un spilveni (guļ kā uz dē ļ iem).
Veci pakaiš i spolē s (ļ oti nepatī kami ķ ermenim).
Nav bē rnu kluba.
Numuros nav stikla kausu (viesnī ca izmanto daudz plastmasas).
Lipton tē jas maisiņ i

Es domā ju, ka atsauksmes par š o viesnī cu vietnē Booking ir viltotas. Mē s tajos iepirkā mies. Cena neatbilst kvalitā tei.
аватар valitovak
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ģ imenes brī vdienas mums bija svarī gas, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu. Reģ istrā cijas procedū ra viesnī cā bija tik ā tra, ka mē s devā mies uz pludmali. Jū ra izrā dī jā s brī niš ķ ī ga, kā svaigs piens. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas mums bija svarī gas, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu. Reģ istrā cijas procedū ra viesnī cā bija tik ā tra, ka mē s devā mies uz pludmali. Jū ra izrā dī jā s brī niš ķ ī ga, kā svaigs piens. Viesnī cā ir animā cijas programma. Tajā ietilpst joga, volejbols, ū denspolo, š autriņ as, ū dens aerobika, boč ija. Animatori ir smieklī gi un pozitī vi.
Numurs bija ideā ls ar skatu uz jū ru. Apkalpoš ana numurā vienmē r ir bijusi visaugstā kajā lī menī .
Atseviš ķ i es gribu teikt par restorā niem
Ē diens ir tas, kas liek jums palikt š ajā viesnī cā . Viņ a pā rsteidz ar saviem priekiem. Š eit strā dā lieliski pavā ri. Lai saglabā tu slaidu figū ru, varat doties uz sporta zā li. Pē c vakariņ ā m jū s ienirt animatoru sagatavotajā atmosfē riskā vakara izrā dē . Liels paldies viesnī cai!
аватар masya_mariya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā viss ir super: ē diens, animā cija, draudzī gs personā ls) BET! Jū rā ir maz vietas peldē š anai - š aura josla, kur cilvē ki saduras, baigais pontons, kur ir tikai vienas kā pnes (jū rā var ieiet un izkā pt uz pusstundu). … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir super: ē diens, animā cija, draudzī gs personā ls)
BET! Jū rā ir maz vietas peldē š anai - š aura josla, kur cilvē ki saduras, baigais pontons, kur ir tikai vienas kā pnes (jū rā var ieiet un izkā pt uz pusstundu).
Отель
аватар _-76763
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Atmosfē ra ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , netā lu no vecpilsē tas un netā lu no lidostas. Personā la rū pes un uzmanī ba, apkalpoš ana augstumā . … Tomēr ▾ Viņ i bija ļ oti apmierinā ti.
Atmosfē ra ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , netā lu no vecpilsē tas un netā lu no lidostas.
Personā la rū pes un uzmanī ba, apkalpoš ana augstumā . Pirmkā rt, numuriņ i ir tī ri, ļ oti ē rtas gultas, veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu (Mahmud), patī kama garī ga atmosfē ra, santehnika, seifs, ledusskapis, moderns TV, wi-fi darbojas lieliski visā viesnī cā . Atpū tā mies - lieliski, vienkā rš i super, var arī jū ras krastā un baseinā un bā rā , kas ir uz vietas. Virtuve ir starptautiska, viss ir ļ oti garš ī gs, jū s vienkā rš i laizit pirkstus)))
Animā cijas komanda ir vienkā rš i Super, labi darī ti puiš i! (Manna, Joni, Paulī na, Marija, Sems, Mido, Andž elika)
Puiš i ir pozitī vi, sabiedriski, uztraucas par ciemiņ iem, palī dz risinā t jebkuru viesu jautā jumu. Viesnī cai pieš ķ iram visaugstā ko novē rtē jumu! Atpū tā mies no sirds, un noteikti vē l atgriezī simies Ē ģ iptē ! Š arm eš Š eiha.
аватар arinaartem7
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir pē c restaurā cijas, numuriņ i tī ri, gaiš i, uzkopš ana tiek veikta katru dienu. Ē diens ir daudzveidī gs, 4 a la carte restorā ni. Katru vakaru bija vakara programma, pa dienu neļ auj garlaikoties animatori, notiek š autriņ u meš ana, vingrojumi, joga, ū dens aerobika un citas aktivitā tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pē c restaurā cijas, numuriņ i tī ri, gaiš i, uzkopš ana tiek veikta katru dienu. Ē diens ir daudzveidī gs, 4 a la carte restorā ni. Katru vakaru bija vakara programma, pa dienu neļ auj garlaikoties animatori, notiek š autriņ u meš ana, vingrojumi, joga, ū dens aerobika un citas aktivitā tes. Brī niš ķ ī gs bē rnu klubs, ir rotaļ lietas, notiek meistarklases ar bē rniem. Bē rni bija sajū smā .
аватар padutova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir liela. Ļ oti skaists. Jauka un sekla pludmale un jauks pontons. Pie pontona ir koraļ ļ i un daudz zivju. Viesnī ca atrodas kaskā des virzienā uz jū ru. Daudzi baseini katrai gaumei: noslē gti un aktī vi, kā arī bē rniem. Animā cijas komanda un aktivitā tes ir ļ oti forš as! Garlaicī gi noteikti nebū s! Bet tas nav arī jautā jums, lai stilī gi atpū stos bez satraukuma. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir liela. Ļ oti skaists. Jauka un sekla pludmale un jauks pontons. Pie pontona ir koraļ ļ i un daudz zivju. Viesnī ca atrodas kaskā des virzienā uz jū ru. Daudzi baseini katrai gaumei: noslē gti un aktī vi, kā arī bē rniem. Animā cijas komanda un aktivitā tes ir ļ oti forš as! Garlaicī gi noteikti nebū s! Bet tas nav arī jautā jums, lai stilī gi atpū stos bez satraukuma. Pā rtika ir atseviš ķ s jautā jums. Tik daudz daž ā du, katrai gaumei. Lieliska a la carte. Mana mī lestī ba ir dzī vā mū zika jumta bā rā . Š ī ir viena mī lestī ba. Ļ oti, ļ oti relaksē još a. Paldies!
аватар _551145
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nā ca atpū sties kopā ar ģ imeni, vecā kiem un draugiem. Bija 1 nedē ļ a. Mums bija ieraš anā s vakarā , tā pē c 21:00 tikā m izmitinā ti bez problē mā m, pat ņ ē ma vē rā , ka ieradā mies ar grupu (lielu ģ imeni) un nometinā jā m visus lī dzā s. … Tomēr ▾ Nā ca atpū sties kopā ar ģ imeni, vecā kiem un draugiem. Bija 1 nedē ļ a. Mums bija ieraš anā s vakarā , tā pē c 21:00 tikā m izmitinā ti bez problē mā m, pat ņ ē ma vē rā , ka ieradā mies ar grupu (lielu ģ imeni) un nometinā jā m visus lī dzā s. Daudz zaļ umu, viss tī rs, istabā pavisam jauns. Virtuve vispā r ir bumba, katru dienu jū ras veltes, vismaz 3-4 zivju veidi, garš ī ga grilē ta gaļ a, jogurti, piens bē rni bija ļ ooooti iepriecinā ti, garš ī gi saldumi, augļ i. Uztraucos par bē rniem, lai nesā p vē ders no ē diena vai ū dens, bet atzī mē ju, ka visi ieradā s un veseli aizbrauca - gan pieauguš ie, gan bē rni!
Jū ra kā vienmē r super, un svarī gi, lai pontons š ajā viesnī cā vienmē r bū tu atvē rts no rī ta lī dz vakaram!
Daudzas zivis krastā var redzē t bē rni. Animā cijas ziņ ā puiš i visi ir lieliski: sports, dejoš ana, š ovi, putu ballī tes vai paints, diskotē kas ā rpus viesnī cas, vienmē r kopā ar atpū tniekiem, vienmē r labā noskaņ ojumā un atbalsts! ! !
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums DiamondBeach
‹ Viesnīca Sunrise Diamond Beach Resort Grand Select 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель SUNRISE Diamond Beach, расположенный в окружении живописных садов на побережье частного пляжа, предоставит все необходимое для незабываемого отдыха на Красном море. Близость отеля к самому центру Шарм-эль-Шейха является дополнительным преимуществом. Насладитесь веселым времяпрепровождением с близкими в аквапарке или просто расслабьтесь, наблюдая за закатом над спокойными водами чарующего Красного моря.

Последняя реновация отеля – в 2020 году

Отель расположен в 15 км (10 мин) от центра Шарм-эль-Шейха и в 25 км (20 мин) от международного аэропорта Шарм-эль-Шейха.

Atrašanās vieta В 20 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх,8 км от Наама Бей, в Хадабе.
Pludmales apraksts Пляж протяженностью 230 м, рядом кораллы. Вход в воду только с понтона.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

6 ресторанов (5 А ля карт ресторанов – 4 бесплатных и 1 за доплату), 11 баров, конференц-зал (до 200 персон – театральный стиль), 5 открытых бассейнов (все с подогревом), магазины.

А ля карт рестораны: итальянский, египетский, индийский, монгольский – бесплатно, по предварительной резервации и ресторан морепродуктов – за доплату. 11 баров.

Также в отеле действует концепция Posh Club, чтобы сделать пребывание пребывание гостей максимально удобным. Привилегии Posh Club: экспресс-регистрация заезда и отъезда, ранняя и поздняя регистрация отъезда, VIP-приветствие с игристым вином от дворецкого и менеджеров клуба по прибытии, служба дворецкого, услуги бизнес-центра, бесплатная цифровая газета, скидка 20% на будущие бронирования в отелях-партнерах.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн (в семейном бассейне, с подогревом), детский клуб (для детей от 4 до 12 лет), Мини аквапарк, Детский бассейн, Детская игровая комната, 2 детских площадки, Детский уголок еды, Спортивные мероприятия, Искусства и ремесла, Живопись и кулинария, Ежедневные обучение, спортивные занятия и игры, Мини-диско, Кино для подростков, Вечер кино, Услуги няни (за дополнительную плату).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Вечерние мероприятия: Живая музыка, Ежедневные вечерние анимационные шоу, Амфитеатр, Victoria Паб с диджеем. Водные развлечения: Аквапарк (8 горок и 4 детских горки), Аква аэробика, Соревнования по плаванию Олимпийский игры, Водное поло, Бесплатный урок погружения в бассейне. За дополнительную плату: Международный дайвинг центр, «Банан», «Сумасшедшая восьмерка» и «пончик», Аква центр, Парасейлинг, Снорклинг, Морские прогулки: яхты и лодки со стеклянным дном, Скуба дайвинг. Спортивные мероприятия: Футбольная площадка с травяным покрытием, Теннисный корт, Пляжный Воллейбол, Настольный теннис, Дартс, Бочча/Фразцузский мяч, Аэробика, Уроки танцев, Спорт для души и тела (Йога и Медитация на закате), Интернациональная команда аниматоров с ежедневной программой. Анимация активная.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 440 номеров.

Cледующие типы номеров включены в концепцию Posh Club: Junior Swim Up Suite, Diamond Pool Suite, Executive Jacuzzi Suite, Executive Swim-Up Suite, Jacuzzi Suite, Presidential Suite, Royal Villa.

Istabās

SAT HD/LED TV, Телефон, Wi-Fi (бесплатно), Сейф (Размер ноутбука), Стеллаж для багажа, Кондиционер, Мини-бар, Чайно-кофейный уголок, Фен и зеркало для макияжа, Банные принадлежности Aurora Sense, Весы (по запросу), Заказ еды в номер (за дополнительную плату), Утюг и доска (по запросу), Адаптеры для розеток (по запросу), Ванная комната с душем / ванной, Балкон или терраса, Номера-коннект, Номера для курящих/ некурящих.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Om El Sid Hill-Hadaba, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 366 5580
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.