Lieliska viesnīca, kas noslaucīs Eiropai degunu

Rakstīts: 18 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 6 — 21 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Teā tris sā kas ar drē bju skapi...tā pē c mē s sakā m, ka š ķ iet.
Tā pē c es apmeklē ju Ē ģ ipti. Bijā m viesnī cā Sunrise Diamond. Tas aizņ em 20 minū tes, lai nokļ ū tu no lidostas par 25 USD.
Istabas ir daž ā das, ir noguruš as un ir jaunas, bet diez vai tiksi izmitinā ts vecajā s, jo ē kas tiek remontē tas (atpū tniekiem tas netraucē ) un gaida krievu tū rists.
Uzturs. Puiš i, ē diens nav tikai ļ oti labs, tas ir vienkā rš i lielisks.

Aizmirstiet par nekā rtī bu, kas mū s baroja iepriekš . Tagad te baro kā Eiropā , brokastis standartā - olas, desiņ as, desiņ as, sieri, daudz konditorejas izstrā dā jumu, pā rslas, augļ u salā ti, š ika kafija no aparā ta, svaigi spiesta sula, vī nes vafeles un pankū kas cep pusdienā s katru diena. Sautē ta gaļ a lī dzī ga mū su gulaš am, tikai daž ā dā s mē rcē s, vistas, baltā s un sarkanā s zivis, veselas un mī klā , spageti balognese, dā rzeņ u salā ti, tie gatavo shawarma, daž ā das kū kas, augļ i, kartupeļ i vienmē r ir daž ā dā s versijā s un kartupeļ u biezeni un frī . , un krē jumā ceptas, vakariņ as ir vienā das, bet sarakstam pievienotas pī les, jē ra gaļ as, garneles un krabji. Grilē ti dā rzeņ i.
Puiš i, tā ir katru dienu! ! ! Vienī gā s neē rtī bas. Kas ir karsts un salā tus jums aiz glā zes pasniedz paš i š efpavā ri - bet š is ir vē l labā k, nav kā rdinā juma uz š ķ ī vja sakraut vairā k. Ja restorā nā ir maz cilvē ku, viesmī ļ i vienmē r nā ks klā t un prasī s, ko atnest no dzē rieniem. Ja cilvē ku ir daudz, tad tī ra š ķ ī vjus un mazgā galdus nā kamajiem viesiem. Restorā na koncepcija veidota tā , lai brokastis, pusdienas un vakariņ as bū tu garas, tā pē c vienmē r ir vietas.
Pludmale. Pati viesnī ca atrodas stā vā nogā zē , lai tas neuztrauc jū s par kā pš anu pa kā pnē m karstumā . Pludmalē dež urē speciā ls mazais busiņ š , kas kursē pa apli, vedot pa taisno uz tavu ē ku, laika nav - aizvedī s pat viens. Pludmale sadalī ta savā starpā , sauļ ojā mies tur, kur bē rnus nelaiž . Ja tur parā dā s vecā ki ar bē rniem, viņ i uzreiz tiek pavadī ti uz izeju,
Telpas ir tī ras.
Ļ oti pā rsteidza personā la pieklā jī ba. Reģ istratū rā viņ i atstā ja krē slā.11 iPhone, darbinieki atgriezā s jau nodoti reģ istratū rā , atstā ja masku pludmalē , atcerē jā s tikai dienu vē lā k. Viņ i arī atnā ca un teica, ka atveda mums pē c 10 minū tē m. Viņ i pastā vī gi jautā restorā nā un pludmalē - vai viss ir labi, vai jums viss patī k. Personā ls ir vienkā rš i labi apmā cī ts!

Bijā m itā ļ u restorā nā A la carte. Reģ istrē jieties tū lī t pē c ieraš anā s. Restorā ns ir š iks. Lai nokļ ū tu vecpilsē tā maksā.4$, tur protams ir iepirkš anā s iela un uzmā kš anā s. Ž ē l viņ u, bet nav vē lmes pirkt viņ u preces. Nav nekā laba vai skaista. Nopirkā m brī niš ķ ī gi smarž ojoš u tē ju, paņ ē mā m mazliet parauga. Brū vē ja istabā -nav zā les un zaru garš as. Visas viņ u eļ ļ as, arī apdegumiem neder, aizej uz aptieku ja esi apdedzis un nopē rc pantenola krē mu nevis losjonu ar 10%, tas ir nekas. Vē l labā k, paņ emiet to no mā jā m.
Lai labas brī vdienas draugi!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu