Ļoti visaptverošs apskats

Rakstīts: 15 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 13 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 7.0
Kamē r atmiņ as ir svaigas, mē ģ inā š u uzrakstī t ļ oti detalizē tu apskatu. Tik daudz paplaš inā ts, ka tas attieksies uz viesnī cu, tū risma operatoru (Anex Tour) un Ē ģ ipti kopumā - paļ aujoties uz š ī s viesnī cas / operatora pakalpojumiem.

Biļ eti uz š o viesnī cu paņ ē mā m no 06.10 - 13.10. 201.2 pieauguš ajiem + 2 bē rniem (7 un 3 gadi). Izvē le krita uz viesnī cu sakarā ar novē rtē jumu un profilu skaitu š ajā konkrē tajā resursā , tā pē c es nekavē joties izteikš u savu viedokli par to.

Es nerakstī š u par ieraš anā s un izbraukš anas procesu, bet gan par atseviš ķ iem punktiem.

Sā kš u ar viesnī cas priekš rocī bā m, patiesī bā to ir diezgan daudz:


Istabu saņ ē mā m tikko pē c remonta. Tikai ugunī . Viss pa nullē m, duš as kabī ne ar duš u griestos (tagad tikai š ī bū s manā dzī voklī ), darbojas, normā ls kondicionieris, televizors, masī vas gultas. Super vispā r;

- Bezvadu internets. Bezmaksas 5 ierī cē m visā teritorijā . Nedaudz! ;

- Koraļ ļ u rifs no Pantone.
Ja pagā juš ajā gadā mani atvestu ekskursiju nirš anas programmā uz lī dzī gu vietu, š is, iespē jams, kļ ū tu par manu hobiju, nevis "nekad vairs". Vienkā rš i lieliski piemē rots snorkelē š anai!! ! ;

- bē rnu akvaparks;

- atbilstoš s personā ls (no uzņ emš anas lī dz uzkopš anai, kas bija ne tikai 1 diena no 7).

Viesnī cas mī nusi:

- pats svarī gā kais un nepatī kamā kais ir ē diens. Es esmu absolū ti nepretenciozs cilvē ks ē š anas jautā jumos. Es varu viegli pankū kas pā rklā t ar nutellu un virsū ar omleti ar keč upu - man vienalga, es neesmu gardē dis. Bet ko viņ i š eit pasniedz - pat es nevarē ju ē st. Un tas bija pirms mē s ar sievu bijā m pieķ ē dē ti pie tualetes. Gaļ a visa pā rcepta, vista tik ļ oti izkaltusi, ka ar to varē ja naglas iesist vai noteikti kaut ko iedzert, citā di tā vienkā rš i rī klē kā pt. Makaronu mē rces ir skā bas. Kartupeļ i ir pilnī bā nepietiekami termiski apstrā dā ti vai ž ā vē ti lī dz putekļ iem.
Dzē rieni ir tik dabiski, ka no otrā s sulas porcijas bē rnu plastmasas dzeramā krū ze neatgriezeniski kļ uva oranž a. Es varu uzrakstī t milzī gu kaudzi piemē ru, bet es pie tā apstā š os.

- jū s neredzē sit salvetes uz sava galda un pat nesapņ osit par to. Tualetes papī rs, kas jums palī dzē s;

- izteikts sauļ oš anā s krē slu trū kums jū ras krastā;


- Pantone - guļ us amerikā ņ u kalniņ i. Ir milzī ga iespē ja saspiest kā ju pirkstus viļ ņ a spraugā s, un sē dē š ana uz tā kopumā ir bī stama veselī bai (pē c manas pieredzes);

- "bē rnu ieieš ana jū rā ". Nu, izņ emot bē rnus lī dz 5 gadu vecumam un pē c tam uzraudzī bā . 7 gadus vecam bē rnam tas ir ļ oti garlaicī gi, un no Pantone uz savu risku un risku. Ieeja ir masī va akmens plā ksne, kas klā ta ar sū nā m, uz kuras viegli var uztī ties pat pieauguš ais aplokos;

- akvaparks - pieauguš o izmisumam. Un tā kā es esmu liels bē rns, es biju vī lusies;

- visa viesnī ca ir kaudze ar kaut kā diem nedodomiki vai sē tiņ iem. Jā , tas ir sī kums.
Bet es gribē tu iziet uz verandu un redzē t skaistu atklā tu teritoriju ar zaļ umiem, takā m, strū klakā m, baseiniem un jū ru. Š eit viņ i uzstā dī ja kaut kā du Tetris. Jā , sī kums, bet esmu atlikusi.

Un es vē los atseviš ķ i aprakstī t daļ u no atsauksmes par viesnī cu / ceļ ojumu rī kotā ju un pakalpojumu:

Kā plusu es ņ emš u tikai vienu lietu - atbilstoš us profesionā lus ceļ vež us transfē rā un viesnī cā (no tiem jau ir 3). Palī dzē ja atrisinā t jebkuru jautā jumu, bija ļ oti lojā li un draudzī gi. Ekskursiju iegā des jautā jumos es teiktu, ka tā s ir pat uzstā jī gas, bet ko lai dara, tas ir vienī gais veids, kā ar mū su brā li.


BRĪ DINĀ JUMS: kaut kas neļ ā va manam ceļ ojumam sā kt. Š ī viesnī ca ir "pamata". Kas ir "pamata"? Tas nozī mē , ka lielā kā daļ a Anex Tour darbinieku, transfē ru un gidu strā dā š ajā viesnī cā . Ko tas nozī mē ? Fakts, ka jebkurš transfē rs sā ksies un beigsies š ajā viesnī cā neatkarī gi no tā , vai tā ir viesnī ca-lidosta vai ekskursija.
No lidostas jū s bū siet pē dē jie autobusā un ceļ osiet vairā k nekā.2 stundas. Ekskursijā jū s savā ksiet cilvē kus no visā m viesnī cā m, un atceļ ā jū s nokļ ū sit atkritumos un aizvedī sit visus mā jā s. Tas ir tikai tā pē c, ka es stingri NEIESAKU š o viesnī cu, ja plā nojat no tā s izkļ ū t gaismā.

Ekskursijas: "brī fingā " jums pateiks, ka viss degs, daudz iespaidu jebkurai kaprī zei. Mē s devā mies ekskursijā uz "safari" (maš ī nas, kamieļ i, kanjoni, nirš ana / snorkelē š ana, kajaki). Gids viesnī cā teica sekojoš o "tā kā jū s esat ar bē rniem, tad jums bū s 2 bagiji, nevis č etrinieks, jo ir atseviš ķ as sē dvietas. " Tajā paš ā vietā atkal ar gidu no Anex Tour mani lidinā ja kvadriķ is un man ir vienalga, ka bē rnam ir 3 gadi. "Tas, ko jums teica viesnī ca, mani tas neskar, š eit tas ir š ā di! " Pē c daudzā m sū dzī bā m un dusmī giem skatieniem mē s saņ ē mā m 1 bagiju uz 2 sē dvietā m 4 personā m.
Nekā das droš ī bas jostas jums, bē rni gandrī z izlidoja no kabī nes vecā ku rokā s, un arī agregā ta uzticamī ba rada lielas š aubas. Un tā visā , jebkura ekskursija (pagā juš ajā gadā ņ ē mā m citas), viss ar milzī giem jautā jumiem par kvalitā ti par nepamatotu naudu. Esiet uzmanī gi ar š o! Tā laikam ir visa Ē ģ ipte.


Sazinā š anā s ar apdroš inā š anu: diemž ē l bē rniem bija 39+ temperatū ra un nā cā s sazinā ties ar apdroš inā š anu. Anex Tour anketā jautā s, vai ir bijis pieprasī jums, un sniegs atsauksmes. Tā pē c es domā ju, ka arī š is punkts š eit ir jā pā rskata. Pē c gariem stā stiem par manu problē mu pa telefonu reģ istratū rā (nevis no numura), man solī ja maš ī nu pē c 1 stundas (! ). Un š ī nav jums ā trā palī dzī ba, tas ir "taksometrs", kas jū s aizvedī s uz klī niku. Rezultā tā viņ a ieradā s pē c 2 stundā m Kā rlis!!!
Un, protams, mē s nedevā mies uz klī niku, mē s devā mies uz citu viesnī cu, lai savā ktu cilvē kus ar citā m sasodī tā m problē mā m (rezultā tā.5 pieauguš ie un 2 bē rni vienā maš ī nā ar visā dā m brū cē m). Mē s nevarē jā m atstā t slimnī cu ilgā k par stundu, un tas notika ar slimiem bē rniem uz rokā m.

Fu, apnicis rakstī t. Ī sā k sakot, 5 * "ē ģ iptietis" ir 3 * personai ar atbilstoš ā m vajadzī bā m. Un ņ emiet vē rā , ka es klusē ju par tarakā niem un netī riem galdiem ar traukiem, tas ir atkritumi, es negā ju tur meklē t mī nusus.

Paldies. Lai caureja nenā k lī dzi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu