budžeta viesnīca

Rakstīts: 23 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 17 novembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Sā kš u ar to, ka mē s ar ģ imeni Ē ģ iptē esam otro reizi. Tas nav daudz, bet ir jau ar ko salī dzinā t. Jau no paš a sā kuma sirsnī gi pieņ ē ma, izdeva anketas, izsniedza izlī guma atslē gas. Mē s iegā dā jā mies tū ri 2 + 2 (bē rni 6 un 13 gadi) pielikumā Tour. Mū s izmitinā ja 2-vietī gā standartā . Uz jautā jumu “kā pē c? ” Mums atbildē ja, ka Ukrainā kā da tū roperatora aģ entū rā mums š ā du numuru pā rdeva. Piedā vā jā m apskatī t vē l vienu 4-vietī gu istabiņ u par papildus samaksu 10$ par nakti vienai personai. Istaba izrā dī jā s tā da, tikai tajā vairs nebija divguļ amā gulta un pufas, bet gan vienvietī ga. Š ī s brī vā s vietas attiecī gi ir mazā k. Nolē mā m, ka neko papildus nemaksā sim un nemainī sim. Ar visu š o mū su istabā bija 3 vannas dvieļ u komplekti un cilvē kam arī.3. Lū dzā m nodroš inā t ceturto komplektu (jo esam č etri), pā rliecinā jā m, ka viss tiks izdarī ts. Dienu vē lā k š ajā virzienā nekas nav mainī jies. Mē s atkal devā mies uz reģ istratū ru un vē lreiz pajautā jā m.
Mums teica, ka viņ i to darī s.
Un atkal nekā . Nā kamais mē ģ inā jums bija ar istabeni, uzrakstī ja zī mī ti, atstā ja dzeramnaudu, pievienoja š okolā des tā felī ti, rezultā ts 0! mē s to visu atstā jā m mierā un izdarī jā m savus secinā jumus. Vē lā k satikā m kā du sievieti, viņ a atpū tā s ar meitu un dzī voja tieš i vienā istabā ar mums. No tā izriet secinā jums, ka mū su otrais numurs ir vietē js.

Diē ta š ajā laikā bija normā la, bet vienmuļ a. Bet atkal - pā rē jo tas neietekmē ja. Sulas bā ros un restorā nos bija ne tikai Yupi pulverī . Ē dienu klā sts ir pietiekams, tā pat arī daudzums. Arī garš as ziņ ā normā ls uzturs. Gaļ a, jū ras veltes, dā rzeņ i, augļ i, saldumi. Nebija austrumu saldumu, tikai cepumi, š okolā des virtuļ i. Tiem, kas ē d ne tikai koš ļ ā t - pietiek. Ne mē s, ne bē rni nebijā m izsalkuš i, bija daudz, garš ī gi.
Tī rī š ana istabā tika veikta katru dienu, dvieļ u maiņ a arī , bet uzkopš anas kvalitā te nav ī paš i laba-zem gultas putekļ i, sē klas, iespē jams, no iepriekš ē jiem viesiem. Un tas ar padomiem.
Animā cija ir aktī va, bet vā ja. Puiš i parasti ir lieliski puiš i, viņ i kā pj ā rā no ā das, izdomā konkursus, š ovus, uguns š ovus. Bet beigā s ir trū kumi, priekš laicī gi nodzisa lā pa, mū zika ir pā rā k gara. Ņ emot vē rā , ka viņ i ir "Sofijas Turbo-Blue" lomā - viņ i ir lieliski puiš i. Bē rni, jums visiem ir liela CIEŅ A! ! ! ! ! ! ! Jevgeņ ijs, Kristī na, Anija, Marč ello, jums ir labi! ! ! !!
Ekskursiju organizē š ana augstā organizatoriskā lī menī , ja nu vienī gi vē l vairā kas reizes lū gta precizē t izbraukš anas laiku. Mū su izpratnē tā ir iegā dā ta ekskursija, ir skaidri pateikts, kas tieš i, kad un cik. Kā pē c pilnveidot? galu galā mē s š eit ieradā mies atpū sties, nevis norā dī t visus soļ us.
Starp citu, par ekskursiju mē s pasū tī jā m 3-in-1 kompleksu konkrē tai dienai, un mē s to pā rcē lā m, nesaskaņ ojot ar mums uz citu.

Vai tas ir iespē jams? Kā bū tu, ja mē s tajā dienā plā notu kaut ko citu? Jo ī paš i tā pē c, ka tas viss ir iepriekš izdomā ts! Ekskursiju pā rdeva viens gids, otrs pavadī ja. Varbū t tas ir uz labu, jo organizā cija tika noturē ta augstā lī menī – katrā grupas kustī bas posmā tika pā rbaudī ti visi klā tesoš ie, lai nevienu nepazaudē tu. Es domā ju, ka tas ir pareizi. Diena bija brī niš ķ ī ga - peldē jā mies uz batiskafa, skatī jā mies koraļ ļ u rifu ar daudzā m skaistā m zivtiņ ā m, vizinā jā mies ar banā nu, pā rcē lā mies uz citu ostu un piestā jā m uz 3 klā ju jahtas, nirš ana ar fotogrā fijā m un video koraļ ļ u rifos (atkal koraļ ļ u zivis un skaistums), pusdienas uz kuģ a, aizkuģ oja uz citu vietu, kuģ ojot virsū virs koraļ ļ u rifa. Lieliska pastaiga! ! ! ! ! Paldies Muhamedam!
Viņ a uzturē š anā s laikā viesnī cā viņ a sievai bija dzimš anas diena.
Par to te parū pē jā s administrā cija - istabā atradā m torti ar apsveikuma vē stuli. Liels paldies! Š eit jū s visu izdarī jā t pareizi.
Tagad nedaudz par teritoriju - salī dzinoš i liela, kopta. Viens mī nuss ir baseins ar akvaparku nez kā pē c aukstā ks par augš ē jo. Te atpū š as mazie ciemiņ i, paš i jū tī gā kie! ! ! ! ! Nu, vē l viens milzī gs trū kums ir atpū tnieku kultū ra. Kungs, jū s esat cilvē ki, bet uzvedieties kā cū kas. Protams, es saprotu, ka viss ir iekļ auts, bet jums nav jā kļ ū st par cū ku. Ir pietiekami daudz urnu, pelnu trauku, stendu trauku savā kš anai. Ir patieš ā m grū ti ievē rot tī rī bas pamatnoteikumus.
Dzī vojā m 1101. istabiņ ā . Istaba vidē ja, skapji č ī kst, balkona durvis noslī dē ja, slī d pa grī du, durvju apakš ē jā eņ ģ e salauzta, gaisma uz balkona izslē gta. Vannas istabā sarū sē jis plaukts, nolauzts ā ķ is pie durvī m.
Svē tku beigā s viņ i novē roja atpū tniekus, apmeklē ja tū roperatora pā rstā vjus, jautā ja, kā atpū tniekam klā jas, vai ir kā di komentā ri.
Atkal teicā m par dvieļ iem un pē dē jā atvaļ inā juma dienā beidzot atvedā m 4. dvieļ u komplektu.

Uzzī mē sim rezultā tu. Budž eta viesnī ca, vidusš ķ ira, ar saviem plusiem un mī nusiem. Jū ra ir krā š ņ a, un tas sedz daž us viesnī cas trū kumus. Bet ar pā rliecī bu varu teikt, ka tas neatbilst statusam 5+. Labā kajā gadī jumā "č etri", un uz to skatoties, ir bail iedomā ties, ko sagaidī t no "Troikas"
Mū su svē tki bija izdevuš ies, ja neķ eramies pie sī kumiem, aizbraucā m uz skaisto jū ru, sanā ca. Daudz pozitī vu emociju, daudz iespaidu.
Vē los novē lē t viesnī cas vadī bai uzlabot ī paš uma stā vokli un paaugstinā t apkalpoš anas lī meni lī dz 100% atbilst statusam 5+
Paldies par visu!
Gribē tos nā kamreiz satikties un sajust jaunas un tikai labas emocijas.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu