Viesnīca ir vidēja, 5 * nevelk skaidri.

Rakstīts: 20 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 18 novembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 6.0
Tikko atgriezā s. Pilnī gi piekrī tu iepriekš ē jam apskatam! Š is nav restorā ns, bet gan rū pnī cas ē dnī ca! Trauki netī ri, ē dnī ca nobruž ā ta, verandā galdiņ us ņ emt nemaz nav variants, un iekš ā arī - 2. variants: vai nu tu atnā c 19.00 un iebrū k pū lī ieņ emt vietas vai arī nevari nā kt plkst. viss vakariņ ā s (katrs vakars bija kā Auchan pirms NG), ē diens ļ oti specifisks, un visur absolū ti visur RINDAS - uz omleti no rī ta vai zivī m un jū ras veltē m, lai dabū tu ē diena š ķ ī vi, jā iet cauri viss kvests "stā vē t 5 rindā s", kas aizņ ē ma 15-20 minū tes! Un turklā t pludmalē uzkodu ē dnī cā tā s paš as blē ņ as - vispirms stā vi rindā pē c picas, tad pē c burgeriem, tad pē c kartupeļ iem un pretē jā pusē pē c dzē rieniem! Atpū tnieku ir daudz - bet ē dnī cas NAV paredzē tas tā dam skaitam!
Es izvē lē jos viesnī cu pē c vē rtē juma - un es jums teikš u, tā pat nesmarž o tuvu 5 * un vē rtē jums ir 8.7! Maksimums 6.5-7!
Ieradā mies 10:00 no rī ta ar bē rnu, iekā rtojā mies tuvā k 13:00 atkal par 20 $ (saka, ka mē s jums blakus uztaisī jā m 2 istabas), pē c lū guma pā rģ ē rbt bē rnam, viņ š pā rģ ē rbā s noliktavas telpā . !

No plusiem - viņ u ir ļ oti maz, liela teritorija, skaists rifs, silts ģ imenes baseins, gandrī z visi ir krievvalodī gie un arī animatori.
No mī nusiem - Ē DINĀ Š ANA ! ! ! Briesmī gas rindas, ē diena kvalitā te atstā j ko vē lē ties, alu un alkoholiskos dzē rienus var droš i liet vienreizē jā s krū zē s, vannasistabā netī ras, netī ras vecas un š auras telpas ar pelē jumu uz flī zē m, bā ros personā ls nav draudzī gs, ņ em vietu pludmalē ir arī kvests, alkohols principā nevar dzert vietē jo!
Secinā jums - vairs neieš u! Pat cilvē ki, kas tajā atpū tuš ies 2 reizes, maigi izsakoties, ir š okā , reitings ir mā kslī gi likvidē ts
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu