Viesnīca ar nepamatotu vērtējumu

Rakstīts: 29 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 20 — 27 jūlijā 2021
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Izvē lē jā mies viesnī cu ar pretenziju uz luksusa, gribē jā m atpū sties un gū t iespaidus, bet. . . Viesnī cā ieradā mies 5.30, ilgi apbraukā jā m visas viesnī cas, cauri kaut kā diem graustiem un beidzot atvedā m. to. Viesnī cas vestibils ir jauks, grī das spī dī gas, kondicionieris darbojas, bā rs arī . Pases tika atņ emtas un klusums lī dz pulksten 7 no rī ta. 7 uzvilkā m rokassprā dzes un devā mies brokastī s. Galvenais restorā ns nebija pā rsteigts ne ar ē dienu, ne ar interjeru. Pabrokastojā m un atkal uz reģ istratū ru, un atkal iestā jā s klusums, neviens nenā ca klā t, neko nepiedā vā ja, lī dzi atbraukuš ie viesi izlē ma savu izlī gumu ar naudas palī dzī bu "kabatā ", nesteidzā mies, aizgā jā m. uz pludmali. Lī dz pludmalei ir vairā k nekā.170 pakā pieni)) Pludmale ir tī ra, maza, sauļ oš anā s krē sli ir jauni. Mē s guļ am. . . sauļ ojamies. . . Ap 12 meitenes ieradā s pludmalē ar viesnī cas viesu aptauju, teicā m, ka vē l neesam iekā rtojuš ies, meitene kaut kur atzvanī ja un teica, ka istabiņ a gatava.
Numurs
Izmē rā mazs, viss strā dā , tikai aizkari nobruž ā ti un netī rs tills, pelē kā krā sā , ar aizlā pī tu caurumu. Veļ a nav kokvilna, palagi visi ir spolē s. Tī rī ba Ē ģ iptei ir relatī vs jē dziens, tā pē c nesū dzē š os par putekļ iem, traipiem vai noguruš ā m mē belē m, viss kā parasti)). Pirms aizbraukš anas viena zeķ e bija pazaudē ta, paskatī jā s zem gultas, atrada tur kā da č ī bas un putekļ u kā rtu.

Ē diens
Ir daudz ē dienu gatavoti, bet es gatavoju labā k, lai gan neesmu profesionā ls š efpavā rs. Viņ i visu vā ra nesaprotamā eļ ļ ā , visticamā k rapš u sē klā s, viss ē diens izdala š ī s eļ ļ as garš u. Sweet nemaz nesajū sminā ja, izmē ģ inā ju katru saldo lietu, viss ir ļ oti slikti. Gaļ as ir daudz, kas mī l gaļ u, tas ir vē dersvē tki. Visi siltumnī cas dā rzeņ i, arbū zi un melones nav saldi. Dateles un apelsī ni ir garš ī gi. Grilē tas garneles katru vakaru, bet ē d tikai divas reizes, tā s ir gumijas. Darbinieki izdala pā rtiku, nav mantkā rī gi, bet tik un tā nepatī kami, ka jā stā v ar izstieptu š ķ ī vi un kaut kas tur jā prasa))) Alkoholu neņ ē mā m, alus slikts, visas sodas parastas, iepakotas sulas.
Izklaide
Viesnī cā animā cija laba, puiš i pozitī vi, vakara š ovi C pakā pē . Arī aiz viesnī cas nav nekā interesanta, ceļ š , viesnī cas, veikali ar visā diem atkritumiem, aptiekas, izgrauztas ietves, nolobī tas "skulptū ras" un savī ti zaļ umi.
apkalpoš ana

Bija dī vaini iespaidi. . . Iekā rtojā mies kaut ko paē st baseina bā rā . Pasū tī jums tika veikts ā tri, viņ a prasī ja saldē jumu, tā pē c viesmī lis teica...ej pats uz bā ru, tur ir saldē jums. )) Daudziem cilvē kiem patī k, ka viņ i pastā vī gi jautā , vai viss ir kā rtī bā ? Man tas š ķ iet uzmā cī gi, š ie pastā vī gie sveš inieku jautā jumi. . . vai viss ir kā rtī bā ? kā tev iet? Č au! utt. uz visu dienu š ī skaņ a, nevajadzī gais troksnis man saslimst. Jo ī paš i tā pē c, ka viņ iem ir vienalga, kā man iet))). Par sanitā riju vispā r grū ti runā t, tie ir vienreizē jā s lietoš anas dū raiņ os, bet iekš ā jau slapjš no sviedriem, var paņ emt kaut ko no grī das nokrituš u, un tad ar š ī m rokā m saspraust piparmē tru mohito. Trauki nav vienreizē jie, tikai kafija batoniņ os papī ra glā zī tē s, un viss pā rē jais ir vai nu vairā kkā rt lietojama, dzī ves nolietota plastmasa, vai fajansa.
Teritorija
Zaļ š , tī rs, apgriezts, laistī ts, maz ziedu. Teritorijai nav kur izstaigā t, nav tā saucamā krastmalas, visi aizņ em ē kas un pakā pienus. No pludmales lī dz ē damzā lei karstumā jā pā rvar vairā k nekā.170 soļ u. Var braukt ar shuttle, bet viņ iem arī jā maina no dī zeļ a uz elektromobiļ iem, citā di braukā pa viesnī cu, smird.
Ē ģ iptē biju kā das 6 reizes, š ī viesnī ca nav cienī jama. Maksā jot 1600 $ par 7 dienā m un vī luš ies, nevis pā rsteigti. . . tas ir pā rā k daudz! Mē s braucā m mā jā s un nolē mā m, ka viss! Ir pienā cis laiks atvadī ties no Ē ģ iptes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu