Šīs viesnīcas galvenais priekšnieks ir tās viesis

Rakstīts: 5 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 13 — 27 novembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Sunrise Montemare Resort – austs no tū kstoš maigiem apskā vieniem, lai dziedinā tu ķ ermeni un dvē seli. Man patī k, ka mani lutina...bet tas notiek biež i...Un pats galvenais, kad viņ us gaida un sveicina kā Karalieni, kas atgriezusies mā jā s. “Viss ir priekš jums, jū s esat neatvairā ms” ir nebeidzama atbalss no cieš ā personā la un kū rorta vadī bas komandas. Var nopirkt daudz, tač u mā kslī gi radī t viesmī lī bas atmosfē ru ir ļ oti grū ti, jo zem starojoš a smaida nevar noslē pt viltus notis. Un tas, ka š ī s viesnī cas galvenais Boss ir tā s Viesis, saka ar pirmo sveicienu, slapji dvieļ i un citrona sula. “Jums nepatī k istaba, lai gan tā bija augstā kā kategorijā nekā maksas, izvē lieties jebkuru, kurā jū taties ē rti! ". Izvē lē jos labā ko, pirmajā rindā ar skatu uz jū ru un zaļ u zā lienu ar palmā m, pirmajā stā vā , veicot papildus samaksu par telpas uzlaboš anu.
Istabā bija viss nepiecieš amais, ieskaitot peldmē teļ us, č ī bas, zobu birstes, zobu pastas un vē l...Es uzsveru, jū s izvē laties, nevis kā ds jū su vietā , piekrī tot, ka esat nepieņ emams, Galu galā jū s esat pirmā vijole Sunrise Montemare Resort orķ estris un š ī koncepcija ir pastā vī ga uzturē š anā s viesnī cā , kurā piepildā s visas jū su vē lmes, jo jū s esat viesis...Kompleksa kaskā des arhitektū ra ar daudzā m terasē m ar sniegbaltiem mī kstiem dī vā niem ir integrē ta dabiskajā ainava ar daudzlī meņ u apgaismojumu, ieskaitot visu baseinu un plantā ciju apgaismojumu.
Strū klakas, ar zaļ umiem savī ti balkoni, slaidas palmas, kas neš ū pojas no vē ja, jo tā te vienkā rš i neeksistē un tas ir ļ oti svarī gi, jo tā , ķ ermenis ī paš i atpū š as, kad stihija netrako un tu integrē jies š ajā mū ž ī gajā vasara, kā putni, kas iespaidī gi staigā pa teritoriju, ne par ko neuztraucoties, viņ i nemaz nebaidā s, jo š eit viss ir radī ts nevis aizvainot, bet gan lolot un lolot...


Un ī paš i atpū tai)) visā viesnī cā kursē elektromobiļ i. Atliek tikai apsē sties uz kā da no daudzajiem soliņ iem, paņ emt klausuli, lai dzirdē tu: "Ar prieku, maš ī na jau ir ceļ ā pie jums. " Jā , es citē ju ar precizitā ti, pirmais vā rds atbildē , jū s dzirdē siet tieš i š o: "Ar prieku" ...Pats pirmais, kam es pievē rš u uzmanī bu, ir pludmale, patiesī bā tā ir jū ra, kas mū s piesaista no visiem. mū su planē tas stū riem.
Jū ra š eit ir pā rsteidzoš a, skaists koraļ ļ u rifs, braucā m ar jahtu, bet to varē ja nedarī t, jo viesnī cas pludmale ir lieliska. Nav straumes, varbū t daž reiz, diezgan maz, š ī nav Nabka, kur jū s peldat, piemē ram, baseinā ar pretstraumi)) No 14 dienā m absolū ts miers bija 5 dienas. Pā rē jā s dienas bija jauki viļ ņ i, pa kuriem braukt, tas ir ļ oti relaksē još s un nomierinoš s.

Man ļ oti patī k peldē t, tas man ir pats svarī gā kais atvaļ inā jumā , un tā pē c ar š iem viļ ņ iem bija iespē ja peldē t ilgi un absolū ti ē rti, ko arī darī ju vairā kas reizes dienā . Atklā š u noslē pumu, vai zivī m arī patī k relaksā cija un miers? Tā du ir ļ oti daudz, kad valda absolū ts miers, pat peldoties bez maskas, tā s ir ļ oti labi redzamas un ir ļ oti veiklas un aktī vas. Man arī ļ oti patī k, ka nokā pjot no pontona jū rā uzreiz dziļ ums.

Ū dens tevi labā k tur, satricina uz viļ ņ iem kā mazuli š ū pulī , un, ja apnī k peldē t, kuram ir problē mas ar mugurkaulu, vari iztaisnoties pilnā augumā un turē t rokas uz ū dens, lai atpū stos. mazliet, bet jū su kā jas joprojā m nesasniegs dibenu un nesavainosies par š o dibenu. Un, ja vē l esi slikts peldē tā js, tev ik pē c 10 metriem ir apdomī gi uzstā dī tas glā bš anas bojas, kurā m var pieturē ties pie miera un paralē li tā m - ierobež ojoš a virve ar bumbiņ ā m. Ja nemaz neproti peldē t, tad tev piedā vā s veste, kurā varē si peldē t dziļ umā vai ienirt krasta tuvumā , ne tā lā k par 2 metriem, kā arī ir speciā li sauļ oš anā s krē sli, kuros tu vari gulē t ū denī , elpot smarž ī go vē ju un viļ ņ us Es masē š u tavu ķ ermeni...
Atpū š oties un nejauš i piepeldē jot tuvu koraļ ļ iem vai aiz bojā m, vai ieejot no krasta ū denī vairā k nekā divus metrus, tad modrais glā bē js sā ks svilpt. Tici man, viņ š redz visus? Pontons ir ļ oti ī ss, stacionā rs ar koka apdari, labi, ar ļ oti maigiem soļ iem, teicams nolaiš anā s lī dz jū rai. Ja jau esi š eit paē dis ļ oti labas vakariņ as un vispirms vē ders iznā k ā rā , un tad tev, absolū ti nenā k par ļ aunu ē rti izkā pt no jū ras pa kā pnē m uz pontonu pat tad, kad ir viļ ņ i. Pludmales teritorija lī cī , kaskā des zemā kajā lī menī . Ir pieejams pludmales bā rs ar gardā m mango, zemeņ u un gvajaves sulā m, kā arī baseina bā rs. Lai neietu pusdienot centrā lajā restorā nā , varat paē st bezmaksas pusdienas zivju restorā nā , kas atrodas blakus pludmalei, jū s apkalpos viesmī ļ i, ī paš i, kad restorā nā bū s Rami, jū s bū siet ielenkts ar ī paš u uzmanī bu un aprū pi viņ š ir brī niš ķ ī gs.
Jū s ietaupī siet laiku, it ī paš i, ja dienas gaiš ais laiks ir ī ss un vē laties ilgā k palikt pludmalē , lai peldē tu vai apgultos uz ļ oti mī ksta klā ja krē sla matrač a.


Ir ļ oti daudz veidu sauļ oš anā s krē slu, visur daž ā di, bet visi ar ļ oti, ļ oti mī kstiem matrač iem. Pludmalē - taisna forma, pie baseina - izliekta, zem ķ ermeņ a izliekuma, ir nojumes, divguļ amā s gultas, ja vē laties romantiku, to var viegli realizē t individuā la Cabana diviem, kā arī daudz dī vā niem, atzveltnes krē sliem un citā m ē rtā m mē belē m, lai Jū s katru sekundi atpū stos. Viesnī cas komanda strā dā , lai, uzturoties š ajā viesnī cā , mums bū tu visu diennakti brī vdienas. Vairā kas reizes uz baseina bā ru tika atnesta milzī ga skaista augļ u kū ka.
Ē dienu kultu š eit rada š efpavā rs Asams, kurš vienlaikus paspē j bū t klā t centrā lajā restorā nā , visos a la carte restorā nos, apmeklē t pludmali, sazinā ties ar katru viesnī cas viesi, lai piepildī tu visas vē lmes un, pats galvenais, , kontrolē t visu diennakti, lai uzturs bū tu bagā tī gs, svaigs un ļ oti garš ī gs.

Reiz pusdienu laikā gribē jā m mango, pē c 7 minū tē m mango jau bija uz mū su galda, viņ š , kā burvis, cenš as piepildī t visas mū su vē lmes, Ja viesnī cai ir dvē sele, tas noteikti ir Asams. Reiz viņ š pats mums personī gi gatavoja zivis. Un, kad mē s devā mies prom, viņ š atnā ca mū s sagaidī t uz vestibilu, un tad viņ š arī devā s uz autobusu, lai atvadī tos.
Viņ u nav iespē jams aizmirst, viņ š ir tik pieklā jī gs, atceros, ka es izvē lē jos sev tunci un eju garā m, viņ š ieraudzī ja un uzreiz izvē lē jā s man pareizo mē rci un pievienoja manai zivij, Jā , vienmē r bija no kā izvē lē ties : tuncis, garneles, pī le, teļ a gaļ a, liellopu gaļ a, vesela zivs, fileja, sarkanā zivs, daudzas karstas un aukstas mē rces, garš ī ga vaniļ as mē rce, nutella, zemesriekstu sviests, melnais medus, kraukš ķ ī gi kruasā ni, mango, melones, bumbieri, ā boli, apelsī ni, greipfrū ti un daudz kas cits. Kā du dienu es jautā ju: “Kā pē c bez zemenē m? Uz ko viņ š man atbildē ja: "Tagad ir mango sezona, sezonas augļ i ir noderī gā ki. " Pē c tam, kad izvē lē jos augļ us, vienmē r ņ ē mu mango.


Ierodoties pirmais, kuru ir vē rts apmeklē t, nav jū su gids), bet gan Anvarč iks SPA centrā . Viņ š jums ieteiks labā kā s masā ž as metodes, lai mazinā tu muskuļ u sasprindzinā jumu, izvadī tu toksī nus un pē c iespē jas uzlabotu ķ ermeni. Sievietes strā dā ar sievietē m, vī rieš i strā dā ar vī rieš iem.
Pastā stī š u par sievietē m, 8 dziedniekiem, nepā rspī lē ju, trī s indieš i un pieci ē ģ iptieš i, visi profesionā ļ i. Kaž ociņ š burtiski izglā ba manu kā ju pē c “ekskursijas” uz Izraē lu. Mē s tur bijā m pirms gada, veicā m daudz pirkumu, pat mums muitā atdeva nodokļ u kartupeļ us. Š ajā vizī tē viņ i gribē ja braukt vē lreiz, jo pagā juš ajā reizē bija saaukstē š anā s, un pats galvenais, kristietis aizmirst par visā m pasaules svē tī bā m, lai vē lreiz apmeklē tu vietu, kur kā ju spē ra Jē zus Kristus. Viņ i paņ ē ma lī dzi naudu, lai pie Nā ves jū ras nopirktu vitamī nus un citas lietas. Pagā juš ajā reizē , š ķ ē rsojot robež u, viņ i gaidī ja uz ielas un tā pē c nesaprata, kā da tur situā cija.

No mū su ģ imenes bijā m trī s, ielaida tikai vienu, protams atteicā s. 30% atmaksa un tas, ka muitā jā gaida 4 stundas un tikai pē c tam tevi aizvedī s atpakaļ uz Š armu, uz grabulī š a bagā ž niekā , jo beidzā s sē dekļ i un ielika vietas bagā ž niekā , tas viss š okē ja mums. Vairā k tur par velti

. Par š ā du “ekskursiju” ne visi atdeva naudu, gids atstā ja 160 USD par pā rskaitī jumu bagā ž niekā )). Tā tad, kad atgriezā mies mā jā s, viesnī cā )), Kaž oks izglā ba manu kā ju. Mana nabaga kā ja, vairs nevarē ju saliekt, pē c stumbra)) Masā ž a tiek veikta no kā ju pirkstu galiem lī dz pirkstu galiem, ieskaitot galvu, plus beigā s mums vienmē r bija sejas maska. Pasū tī ts "Paradī zes programma". Tajā ietilpst: pirts, hammam, dž akuzi, tad meitenes uzklā j kokosriekstu un kafijas skrubi, kad hammamā guļ at uz karsta akmens, tad vē l viena maska ​ ​ ķ ermenim, tad masā ž a un es par visu uzreiz aizmirsu . ..

Mans mī ļ ā kais Sunrise Montemare Resort, tu esi skaista un labā k vispā r nekur nebraukt. Te ir kur tē rē t naudu, piemē ram, juvelierizstrā dā jumu veikalā , kur piektā s paaudzes juvelieris meistars rada mā kslas š edevrus ar dimantiem, ir daudz sudraba un zelta rotu jebkuram maciņ am.
Starp citu, cenas dimantiem ir ļ oti pievilcī gas, š eit š ie produkti tiek pā rdoti daudz dā rgā k. Tuvumā esoš ajā veikalā vari nopirkt eļ ļ as, tē ju, garš vielas, un ja vē lies ņ emt lī dzi mango, viņ š to tev nopirks par paš izmaksu tirgū , nepelnot sev naudu, jo te visi tevi mī l un gaida. .

Vakarā jū s atpū š aties, klausoties dzī vo mū ziku un dejojot, š eit visi dejo. Man tas sā kumā bija pā rsteidzoš i. 21.00 sā kas programma, viņ i dzied ļ oti aizdedzinoš i, nav iespē jams pretoties. Tas ilgst 2 stundas, tad visi dodas atpū sties. Neviens nepā rkā pj, bet visi ir ļ oti smieklī gi, latī ņ u, itā ļ u izlase, eiropieš i, austrumnieki un daudz kas cits. Totti, animā cijas vadī tā js - wow) katastrofa)) strā dā katru dienu, lai nodroš inā tu, ka viesi ir priecī gi un laimī gi. Viņ a puiš i Vlads, Diā na, Mateo, Mahmuds un citi vienmē r ir gatavi jū s izklaidē t un uzmundrinā t.

Kaut kā vienam pā rim nā kamajā dienā bija jā dodas prom, un meitene no tā cieta tik daudz, ka gribē ja, lai pē dē jais vakars ilgst mū ž ī gi. Dzī vā mū zika jau ir beigusies, un viņ a saka Vladam: “Un tu dejo ! ! ". Un dejoja kā ī sts diplomā ts, lai viņ a samierinā tos ar to, ka rī t dosies prom. Mierī gi tā , kulturā li, kamē r viņ a nav nogurusi. To var saprast, jo no Sunrise Montemare Resort ir tik grū ti š ķ irties.

Neaizmirstiet pasū tī t fotosesiju ar Dž eksonu, viņ š ir profesionā lis, jo dzī vespriecī gie mirkļ i ir jā iemū ž ina. Mē s pasū tī jā m daudz fotogrā fiju, jo viņ š visas dabū ja izcilā kvalitā tē , viņ š zina daudz skaistu amatu, strā dā par rež isoru, un tu esi modes modele, ir lieliski justies kā Miss Universe un viss ir priekš tevis ...Jū s zinā t, kā pē c š eit viss ir tik labi, viss ir ļ oti vienkā rš i - kas ir galvenais stratē ģ is, tā da ir komanda. Pasaulē nav nekā ideā la. Tač u droš i vien Sunrise Montemare Resort ī paš nieks nolē ma visiem pierā dī t pretē jo.
Viņ š nav viesnī cā , bet viņ a klā tbū tne ir jū tama visur, kā matrica, tas ir pā rsteidzoš s.

Mums visur un vienmē r jautā ja, vai tev viss patī k, vai esi ar visu apmierinā ts, ko vē lies mainī t, neuzkrī toš i, ļ oti maigi. Tač u mazā kā kaprī ze un vē lme tika pā rvē rstas realitā tē . Ī sts konsjerž a pakalpojums. Tas nav tikai bizness, ir skaidrs, ka uzņ ē mums var pastā vē t tikai tad, kad tas nes peļ ņ u. Bet tas ir savā dā k, tas ir dvē seles bezdibenī gs dā snums, kura mē rķ is ir radī t nelielu paradī zi cilvē ces labā . Viņ š vē las, lai viesi Sunrise Montemare Resort atceras ar smaidu...Tieš i tā , es smaidu un saku jums, Sunrise Montemare Resort, nevis Ardievu, bet tikai Uz drī zu tikš anos!!! ! .. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu