Visu laiku labākā viesnīca!

Rakstīts: 19 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 16 novembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Š ī mums ir otrā atvaļ inā juma Š armā , pē c pirmā s neveiksmī gā s pieredzes zvē rē jā m uz visiem laikiem aizmirst par Ē ģ ipti, tač u Sarkanā jū ra tika uzzī mē ta un nolē mā m izmantot vē l vienu iespē ju, bet viesnī cu izvē lē ties rū pī gā k. Rezultā tā , izsijā jot visas viesnī cas un miljons atsauksmju ar ceļ ojumu aģ enta palī dzī bu, viņ i izvē lē jā s Sunrise Montemare, ko uzpirka informā cija, ka viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem un klusai, relaksē još ai atpū tai. Jau no pirmā s uzturē š anā s minū tes sapratā m, ka esam izdarī juš i pareizo izvē li, tikā m ļ oti mī ļ i sagaidī ti, tika pasniegti slapji dvieļ i, auksti kokteiļ i, un ne vē lā k kā.10 minū tes bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā ar brī niš ķ ī gu skatu.
Viss personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Viss ir izveidots tā , lai atpū tnieki justos svarī gi neatkarī gi no tā , vai esat arā bs, itā lis vai ukrainis, nav rasu izvē les, kas Ē ģ iptei ir ļ oti reti.
Atpū tu tieš ā m var pavadī t mierī gi, jo visi atpū tnieki, kas mū s ieskauj bija ļ oti inteliģ enti, ī paš i laimī gi bija gados vecā ki iemī lē juš ies pā ri))) bet garlaicī gi nebū s, jo viesnī cā strā dā labā kā animā cijas komanda!!! ! !!!!!

Alena, Diā na, Rambo un Alekss ir dzī vespriecī bas un pozitī vas emocijas, paldies par jautrī bu, ko sniedzā t. Paldies par OLIMPIĀ DI, bija ļ oti forš i un jautri!!!
Kopumā viss pā rē jais viesnī cā ē diens, pludmale, tī rī ba, viss ir 100%.
Liels paldies visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos, jutā mies kā mā jā s.

P. S. paldies Sunrise par jauniem draugiem!!! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu