Laba viesnīca, bet reģistratūras darbinieki nav īpaši labi!

Rakstīts: 18 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 9 — 18 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Mē s bijā m trī s pieauguš u cilvē ku ģ imene (vecmā miņ a, meita, mazmeita). Kopumā iespaids bija divē jā ds. Pats pirmais mī nuss bija pie izrē ķ inā š anā s (pat apvainojos par uzņ emš anu). Arā bi vai ē ģ iptieš i ieradā s mums lī dzi, un tā visa uzmanī ba un serviss tika sniegts vispirms viņ iem. Restorā nā apkalpojoš ais personā ls tā dā paš ā veidā vispirms apkalpoja savē jos, tad mū s. Otrais mī nuss. Neesam izvē lī gi istabas izvē les ziņ ā (ejam uz jū ru, nevis sē ž am istabā ). Mums bija standarta istaba. Bet, uz ielas gaitenī ļ oti stipri dungoja liels kondicionieris, pa nakti nevarē ja gulē t istabā .
Es palū dzu nā kamajā dienā mainī t istabu. Man piedā vā ja citu istabu, tad man to parā dī ja un es piekritu, turklā t man lika sagatavot savas lietas lī dz 12.00 pā rveš anai uz citu istabu. Tā tad ne 12.00, ne 13.00 neviens nenā ca. Es vairā kkā rt zvanī ju uz reģ istratū ru un jautā ju, kad nā ks un pā rvedī s lietas, uz ko viņ i atbildē ja, ka pē c 10 minū tē m kā ds no personā la atbrauks un pā rvedī s koferus, un tad vispā r, kā nesaprotot krievu valodu, viņ i sā ka nolikt klausuli. . Tā nu negaidot palī dzī bu, mē s paš i pā rcē lā m mantas uz jaunā s istabas durvī m, un tad (es dusmojos) atnā cā m uz reģ istratū ru, sā kā m skaļ i aizvainoties un paņ ē mā m atslē gas.
Treš ais mī nuss, 3dien mū su vecmā miņ ai bija slikta dū š a, letarģ ija, sā ka griezt vē deru, un 4dien man sā kā s problē mas ar zarnā m ar tā diem paš iem simptomiem kā vecmā miņ ai. Turklā t cilvē ki pludmalē sū dzē jā s arī par tā diem paš iem simptomiem. Tač u ir arī labas priekš rocī bas. Teritorija liela, skaista un kopta. Labs, skaists rifs. Ē diens kopumā ir labs. Turklā t Karims (Abd) tī rī š anu veica ļ oti apzinī gi un efektī vi. Milzī gs paldies viņ am! ! ! Vai mē s vē l nā ksim š eit uz š o viesnī cu, es nezinu, visticamā k, nē !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu