Mūsu grupa, kas ir vairāk nekā 40 cilvēku, bija apmierināta ar viesnīcu

Rakstīts: 13 marta 2021
Ceļošanas laiks: 4 — 12 marta 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
2021. gada martā mū su tū risma kompā nija "SITA" organizē ja Ņ inas Radzievskas 6. Fitnesa nedē ļ u Sunrise Arabian Beach Resort. Iepriekš esam organizē juš i pasā kumus, jo ī paš i Aldemar Royal Mare 5* Grieķ ijā , Lujo Bodrum 5* Turcijā , Steigenberger Alcazar Sharm El Sheikh 5* Ē ģ iptē un Radisson Blu Resort Bukovel 5* Ukrainā . Tā pē c prasī bas norises vietai un apkalpoš anai bija augstas.

PERSONĀ LS
Viņ i tieš ā m cenš as! Bija daudzi aspekti, kas bija jā atrisina pat pirms grupas ieraš anā s un ī paš i jā uzrauga turē š anas periodā . Neviens no mū su pieprasī jumiem vai lū gumiem nepalika bez atbildes, un pats galvenais, ar pozitī vu rezultā tu!

TERITORIJA

Skaists, iekopts dā rzs, kas kaskā di lepojas lī dz jū rai, ir sadalī ts vairā kā s zonā s ar daudzā m panorā mas platformā m un fotogrā fiju vietā m. Ē rtī bas labad elektriskais autobuss kursē ik pē c 10-15 minū tē m.

IZMITINĀ Š ANA
Vienkā rš ā kā s kategorijas numuri ir ē rti gan izmē ra, gan funkcionalitā tes ziņ ā . Istabā s, kurā s var peldē ties, ziemā ir apsildā ms baseins.
Istabā s ir peldmē teļ i, č ī bas, svari, gludeklis.
Katru dienu mini bā rs tiek papildinā ts ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem, tē jas/kafijas pagatavoš anas iekā rtā m, higiē nas precē m. Tī rī š ana ir rū pī ga un savlaicī ga.

PLUDMA ir plaš a ar pietiekami daudz sauļ oš anā s krē sliem, labā stā voklī esoš iem pludmales dvieļ iem, neuzkrī toš u papildu pakalpojumu reklā mu. Ē rts stacionā rs pontons ar š ū puļ tī kliem virs ū dens. Pie ieejas jū rā ir koraļ ļ u spraudnis, saulrieta no krasta nav.

KOPĀ
Mū su grupa, kas ir vairā k nekā.40 cilvē ku, bija apmierinā ta ar viesnī cu.

Pateicamies vadī bai un visam personā lam par sirsnī go uzņ emš anu, sirsnī bu, patiesu austrumniecisku dā snumu un viesmī lī bu! Atpū tai un visa veida pasā kumiem iesakā m Sunrise Arabian Beach Resort - Grand Select 5 *!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu