Izcila viesnīca

Rakstīts: 10 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 28 decembris 2020 — 7 janvārī 2021
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tuš ā s ģ imenes ar lielā kiem bē rniem, bija patī kami pā rsteigtas par izcilo viesnī cas lī meni! Man patika viss, daž reiz viņ i pat aizmirsa, ka š ī ir ē ģ iptieš u, nevis turku viesnī ca.
Ē ģ iptei tas ir vienkā rš i super, noteikti atgrieztos vē l, bet ir mī nuss, kas neatsvē rs visus plusus - nav volejbola laukuma (vī ri slepus gā ja spē lē t sultā nā ) un vispā r nav sporta animā cijas standartu. (ir trenaž ieru zā le, bet pilnī bā noslogotā netiek galā ar kondicionē tā ju, bet tā ir problē ma daudzā s viesnī cā s, tā pē c labā m viesnī cā m teritorijā ir sporta animā cija, te tā das nav), un vispā r tur viss ir ļ oti slikti ar animā ciju š ā da lī meņ a viesnī cā m, bet tas mums ir visi mī nusi.
Lasī ju, ka 3 2 gultā m kā dam bija. Bijā m 3 cilvē ki, viņ i ienesa istabā vē l vienu dī vā ngultu, telpā pietika vietas.

Odi bija, tiesa, tie tika izglā bti, ieslē dzot kondicionieri un fumigatorus.
Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, bija ļ oti silts. Jū ra arī ļ oti silta, vienī gais, kas tur kož , bija sarkanas svī tras, kā pē c mazā m medū zā m. Bet tomē r tas mums netraucē ja baudī t jū ru. Attiecī bā uz koraļ ļ iem un zivī m jums jā saprot, ka viņ iem š is laiks ir ziema, nav daudzveidī bas un krā su.
Pati viesnī ca ļ oti skaista, liela teritorija, priecē tī rī ba un klusums. Vienī gais, ka tā ir ā ķ u jeda, mums tas bija pluss, ļ oti skaisti skati).
Ja kā dam bū s grū ti iet pa kā pnē m, ir autobuss, bija gan cilvē ki ar ratiem, gan veci cilvē ki.
Teritorijā ir daudz apsildā mu baseinu pieauguš ajiem un bē rniem. 2 mazi ū dens slidkalniņ i. Ja svarī ga ir jū ra un smilš aina ieeja, tad jā dodas uz Sultā nas pludmali, arā bijai nav smilš u ieejas. Bet ļ oti labs pontons, ar 3 ieejā m.
Esam ļ oti pateicī gi personā lam, bā ru un restorā nu darbiniekiem par draudzī gumu un lielisko darbu, neskatoties uz situā ciju ar viesmī ļ u preč u izsniegš anu, viņ iem kaut kā izdevā s neizveidot lielas rindas. Normā ls ē diens. Visi bā ri bija atvē rti, un atkal nebija rindu!
Svē tku vakariņ as bija bez maksas, bet vienalga viesnī ca uztaisī ja skaistu dekorā ciju, bija dzī vā mū zika un svē tku ē dienkarte. Kopumā arī bijā m patī kami pā rsteigti.
Vietu pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz, nebija nepiecieš ams lidot, lai ieņ emtu vietas. Blakus baseiniem nebija, mē s nezinā m.

Katru rī tu devā mies uz pludmali un nevarē jā m beigt apbrī not skaistumu, bet vakarā – saulrietu. Apbrī nojami skaista vieta, ļ oti jauka viesnī ca un lielisks personā ls. Bijā m ļ oti apmierinā ti (nu, izņ emot sportu un volejbolu, bet tas jau cits stā sts). Ieteicams.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu