Sultan Gardens Resort 5*– Atsauksmes

389
Novērtējums 8.310
№12 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.5 Numurs
8.6 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.5 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1999. gadā, pēdējais remonts veikts 2019. gadā (villas tika pabeigtas un atvērtas, katrā villā ir 3 guļamistabas, privāts baseins). Atrodas vienā no gleznainākajiem Sarkanās jūras līčiem, kas padara to par ideālu vietu niršanas un snorkelēšanas entuziastiem. Tā piedāvā viesiem plašu sakoptu teritoriju, plašas telpas, gardus un daudzveidīgus ēdienus. Viesnīca ir saņēmusi vairākus apbalvojumus par ainavu un arhitektūras izcilību. Viesnīcā ir lielisks bērnu mini klubs ar rotaļu laukumu, kas aprīkots ar nojumi. Piemērots ģimenes un āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар OlPt1991
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Un tā , sā kš u kā visi, ģ imene novembrī ceturto reizi atpū tā s Ē ģ iptē . Es lasī ju atsauksmes, diemž ē l tikai purvos esoš ā s vietas sniedza lielu skaitu atsauksmju, tā pē c nolē mu tā s pievienot š eit. … Tomēr ▾ Un tā , sā kš u kā visi, ģ imene novembrī ceturto reizi atpū tā s Ē ģ iptē . Es lasī ju atsauksmes, diemž ē l tikai purvos esoš ā s vietas sniedza lielu skaitu atsauksmju, tā pē c nolē mu tā s pievienot š eit. Izbraucā m caur Palanku (kontroli izgā jā m uz stundu), nopirkā m vinjeti tuvā kajā veikalā aiz robež as. Lai to iegā dā tos, ir jā bū t Moldovas valū tai vai vienkā rš i jā iegā dā jas iepriekš internetā , jā pē rk, tā kā atgrieš anas laikā muitā uzreiz par to jautā ja, un ja ne, tad bū tu sods. Kas attiecas uz viesnī cu, tad ieradā mies 11:00 un reģ istrē š anā s tikā m 12:00, istabiņ a vē l nebija gluž i gatava, un gandrī z uzreiz pē c lū guma bē rniem tika atnesta gulta un gultiņ a. Viesnī ca ir liela, bet ne milzī ga, kā visi rakstī ja. Vislabā k piemē roti ģ imenes atpū tai, rati ceļ o visur, tā pē c par to nav jā uztraucas. Istabu tī rī ja katru dienu, mums patika. Istaba svaiga un patī kama, halā ti, č ī bas utt.
Ē diens izcils, krabji, garneles, mango, ananā si, vā rdu sakot, viss bija izcilā lī menī , ē diens tieš ā m izcils. Daudzus bā rus, uzkodas, pusdienas var pavadī t restorā nā pie jū ras. Apsildā mi baseini, slidkalniņ i bē rniem. Jū ra, kā da jū ra)) Viens mols, viens pontons. Ir koraļ ļ i, ir zivis. Milzī gs pluss atpū tai ar bē rniem ir smilš aina pludmale un iespē ja no pludmales iekļ ū t jū rā . Dziļ ums ir atkarī gs no paisuma. Atš ķ irī ba ir no 0.5 m lī dz 1.5 m Mū su princese no ū dens netika ā rā . Animā cija, ja salī dzina tikai ar Sunrise, ir vā ja. Wi-Fi ir visur viesnī cā , karte pirkta velti. Iesakā m tiem, kas vē las normā lu un ne pā rā k dā rgu Velkom. Ak, jū s droš i vien interesē , kā klā jas orkiem. Orki tieš ā m bija, tur bija eiropieš i, kazahi un mū su mī ļ ie ukraiņ i) Mū su valsts simboli noteikti labi sadedzinā ja mokshanu, bet viņ i nediž ojā s, tikai skatī jā s viens uz otru. Bā rmeņ i zina pā ris frā zes ukraiņ u valodā , jū s bū siet apmierinā ti.
Lai visiem jauka atpū ta un mē s š urp nā ksim vē l.
аватар Svetlana-kochier
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nedē ļ u atpū tā mies ar draugiem š ajā viesnī cā , patika, ierodoties pirms grafika iedeva istabiņ as ar skatu uz jū ru (345.346) ē diens daudzveidī gs, krabji katru dienu), ļ oti patika Ala carte restorā ni (franč u val. un indieš u) garš ī gi ē dieni, skaista prezentā cija) uz pludmali nes dzē rienus (ja jums ir slinkums doties uz bā ru))), bē rni var peldē ties netā lu no krasta, ir divi piestā tnes, silti baseini, aukstie, teniss , katru vakaru programma, š onedē ļ mums visvairā k patika austrumu dejas. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tā mies ar draugiem š ajā viesnī cā , patika, ierodoties pirms grafika iedeva istabiņ as ar skatu uz jū ru (345.346) ē diens daudzveidī gs, krabji katru dienu), ļ oti patika Ala carte restorā ni (franč u val. un indieš u) garš ī gi ē dieni, skaista prezentā cija) uz pludmali nes dzē rienus (ja jums ir slinkums doties uz bā ru))), bē rni var peldē ties netā lu no krasta, ir divi piestā tnes, silti baseini, aukstie, teniss , katru vakaru programma, š onedē ļ mums visvairā k patika austrumu dejas. Vē los pateikt paldies bā rmenim pludmalē Abdurakhman, bā rmenis Ahmeds (amfiteā tra bā rā ) ir pozitī vs, vienmē r draudzī gs, kopumā viesnī cas personā ls strā dā lieliski, visi ir draudzī gi, pieklā jī gi) iesaku))
аватар 7traumel
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
1) Nolaidī ga attieksme pret viesu atpū tas organizē š anu. Ne š ī s viesnī cas administratori, ne ceļ vedis no Biblio Globus neiesniedza sanatorijas karti, kas ir milzī ga izmē ra. Viņ i pat neteica, ka š ā da shē ma pastā v. Rezultā tā vairā kas reizes apmaldī jā mies viesnī cā un tikai 3. … Tomēr ▾ 1) Nolaidī ga attieksme pret viesu atpū tas organizē š anu.
Ne š ī s viesnī cas administratori, ne ceļ vedis no Biblio Globus neiesniedza sanatorijas karti, kas ir milzī ga izmē ra. Viņ i pat neteica, ka š ā da shē ma pastā v. Rezultā tā vairā kas reizes apmaldī jā mies viesnī cā un tikai 3. dienā atradā m labā ko ceļ u uz ē damistabu. Iedomā jieties: pusdienu laiks, karstums un divu vecā ka gadagā juma cilvē ku meklē jumi pē c ē damistabas. Par esoš ajiem autobusiem un to kustī bas sarakstiem informā cija netika sniegta.
2) Slikta komunikā cijas organizā cija starp numuru un viesnī cas centru. 351. kabinetā trū kst tā lruņ u grā matas ar reģ istratū ras numuriem un citiem pakalpojumiem. Rezultā tā , kad nodzisa gaismas, viņ i nezinā ja, kur zvanī t un ko darī t. Ja cilvē ks saslimst vai notiktu ā rkā rtas situā cija, viņ š bū tu viens ar savā m problē mā m.
3) Slikts internets.
Pē c ieraš anā s Wi-Fi nedarbojā s, viņ i to salaboja tikai pē c 3 dienā m, un pat pē c tam Wi-Fi palē ninā jā s un periodiski pā rtrauca vairā kas stundas.
4) Izsmejoš a attieksme apkalpoš anā pasū tot ē dienu istabā . 351. istabā nebija ē dienkartes visu mū su uzturē š anā s laiku, un brokastu pasū tī jums, izmantojot apkalpoš anu numurā , tika realizē ts tikai stundu pē c pieprasī juma. Ī stu brokastu vietā diviem cilvē kiem tika atvesti 20 daž ā du veidu miltu izstrā dā jumi no baltmaizes: cepta maize, kū kas, maizī tes u. c. Par š ā du vienmuļ a ē diena daudzumu prasī ja 11 dolā rus. Sū dzī bas reģ istratū rā par brokastu vienmuļ ī bu (tikai miltu izstrā dā jumi) ne pie kā nenoveda. Turklā t reģ istratū ras darbinieki izrā dī ja vienaldzī bu un pat dusmas par izteiktajiem komentā riem. Izrakstoties bijā m spiesti samaksā t par š ī m “brokastī m” (mē s tā s nekavē joties atgriezā m), lai gan mums tika sniegtas garantijas, ka par to no mums naudu neiekasē s.
5) Pilsē tas apskate (atskats) bija uzspiests daž ā du mazumtirdzniecī bas vietu apmeklē jums. Gide Yana no Biblio Globus uzreiz mū s atveda uz eļ ļ as veikalu, kur cenas bija 2 reizes augstā kas par aptieku cenā m. Tad viņ a mū s aizveda uz apģ ē rbu veikalu, kur atkal cenas bija 2 reizes augstā kas nekā parasti. Š ie apmeklē jumi aizņ ē ma lielā ko ekskursijas daļ u. Tā vietā , lai parā dī tu Soho rajonu un labi pavakariņ otu, bijā m spiesti apmeklē t sliktu zivju restorā nu. Beidzot gids nenorā dī ja autobusa atraš anā s vietu, ar kuru mums jā atgriež as viesnī cā , nā cā s to meklē t stundu. Pati Yana viena pati aizskrē ja uz autobusu, neuztraucoties par pā rē jo grupu.
6) Labas animā cijas trū kums.
Animā cija viesnī cā ir garlaicī ga un vienmuļ a.
7) Remonts viesnī cā brī vdienā s.
Kopš mū su ieraš anā s viesnī cā visu laiku notiek remontdarbi, un atpū tnieki bija spiesti elpot putekļ us un apcerē t netī rumus blakus ē damistabai.
Secinā jums.
Viesnī ca neatbilst tā s piecu zvaigž ņ u statusam un cenai, ko tā iekasē par uzturē š anos. Atpū tas organizā cija nav cieņ pilna, bet vietā m noraidoš a attiecī bā pret kuponu pircē jiem. Darbinieki pienā kumus pilda nolaidī gi.
аватар Annakonst79
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ierados ar vī ru dzimš anas dienā.16. janvā rī , par istabu bija samaksā ts ar skatu uz dā rzu! Viņ i man sagā dā ja patī kamu pā rsteigumu, un par pateicī bu 10 USD mums tika pieš ķ irta istabiņ a ar skaistu skatu uz jū ru! 371. … Tomēr ▾ Ierados ar vī ru dzimš anas dienā.16. janvā rī , par istabu bija samaksā ts ar skatu uz dā rzu! Viņ i man sagā dā ja patī kamu pā rsteigumu, un par pateicī bu 10 USD mums tika pieš ķ irta istabiņ a ar skaistu skatu uz jū ru! 371. istaba otrajā stā vā (kā visi iesaka) ar skatu uz skaisto Shark Bay un Tirā nas salu! Kad pirmo reizi atvē rā m istabu, mani gaidī ja kū ka ar sveci un sulā m! Tas bija ļ oti jauki! Par uzturu: š ie ir atseviš ķ i vē dera svē tki ! ! ! Divi galvenie restorā ni ir Lina un Dana - mums patika pirmais stā vs ar terasi! Krabji, kalmā ri, garneles, astoņ kā ji, sarkanā s un visa veida zivis, jauni jē ri, pī les, tī tari, paipalas, grilē ta teļ a gaļ a, bombardē ti konditorejas izstrā dā jumi - pankū kas, Vī nes vafeles, kruasā ni, pankū kas. . . , augļ i: nogatavojuš ā s zemenes, hurma, apelsī ni , vī nogas, melone, dateles, granā tā boli, gvajaves, daž ā da veida vī nogas. . . visu nevaru uzskaitī t!
Lielais š efpavā rs bija personī gi klā t pusdienā s un vakariņ ā s - viņ š jautā ja - kā jums garš o? Vai viss ir garš ī gi? Dakš iņ as un naž i speciā lā slē gtas pakas, marmora galdi tiek nekavē joties apstrā dā ti, tiklī dz ciemiņ i pieceļ as, jaunu viesu priekš ā ! Gardā kā kafija vestibila bā rā ! Kafija ir diezgan laba! Kokteiļ i - mohito un dž ins - toniks - ok! Mans vī rs dzē ra alu, rumu un konjaku - viņ š ļ oti neko neteica! Personā ls atsaucī gs, neskrien - lido! Dodiet man dolā ru - jums ir galds un jū su dzē rieni - tie jau stā v! Visi gudrie!! !
Animā cijas ziņ ā - mū su meitenes - Olya, Anya, Kiwi, zē ni - Koko, Shbl - super forš i, smieklī gi! ! ! Pludmalē arī personā ls lielisks - pā rkā rtos sauļ oš anā s krē slus, ja vajadzē s sē tu no vē ja, saldē jums - 4 veidi (zemeņ u, mango, vaniļ as, š okolā des) no 10 lī dz 17, visi dzē rieni un kafija tiks atvests pie pirmā zvana! Pludmale gara, tī ra, rifs skaists - divi moli! Itā ļ u a la carte restorā ns Casa Mia ir vienī gā vilš anā s - lasis ir sauss, jū ras velš u zupa sliktā ka nekā galvenajos restorā nos! Panna cotta gumija un tiramisu vienkā rš i zhah! Vispā r atstā jā m TO un devā mies ē st uz galvenajiem restorā niem Lina un Dana - mums patika! Tā tad, ja jū s kā dreiz esat bijis pieklā jī gā itā ļ u restorā nā - NEtē rē jiet savu laiku!! !
Arī sportā - mans vī rs mī l volejbolu, paldies Sergejam Anatoļ jevič am no Zaporož jes - viņ š organizē ja cilvē kus volejbola laukumā - katrā pa 3 komandā m! Visi ir prom! ! ! Viesnī ca ar milzī gu skaistu, zaļ u zonu - gā rņ i staigā , putni dzied - tieš ā m Sultā na dā rzi! Ar laikapstā kļ iem mums pirmajā dienā nepaveicā s, tikai plus 18 (laika ziņ as nevar nopirkt), bet tad 20-21, jū ra 23-24, nopeldē jā mies un izdevā s iedegties! No otrā viesnī cas apmeklē juma - patī kami bonusi - individuā ls transfē rs (obligā ts pē c tū risma aģ entū ras pieprasī juma), augstā kā s klases istabiņ a (ja jums ir dā rzs, jū rā iedos bez piemaksas), atlaides ekskursijā . ! Mē s gribam nā kt š eit otro, treš o un piekto reizi! Cilvē ku daudz un piektā un devī tā reize - mē s ar vī ru bijā m patī kami pā rsteigti!
NOTEIKTI IESAKAM! LABA SERVISS UN AUGSTS LĪ MENIS par saprā tī gu naudu! PALDIES SULTĀ NIEM PAR SVĒ TKIEM! ! !
Пляж длинный и чистый! Утки с апельстновым соусом( подавали соус отдельно)
аватар Katerina1311
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vilš anā s un vilš anā s Mē s lasī jā m atsauksmes, ļ oti gribē jā m nokļ ū t jū su viesnī cā , un tagad ir pienā kusi X-stunda, bet diemž ē l sajū smas un prieka vietā saņ ē mā m pilnī gu vilš anos. … Tomēr ▾ Vilš anā s un vilš anā s
Mē s lasī jā m atsauksmes, ļ oti gribē jā m nokļ ū t jū su viesnī cā , un tagad ir pienā kusi X-stunda, bet diemž ē l sajū smas un prieka vietā saņ ē mā m pilnī gu vilš anos...
Un tagad konkrē ti un faktiski:
1. Istabas
Nopirkā m istabiņ as ar skatu uz dā rzu, ierodoties mums svinī gi iedeva istabiņ u ar skatu uz bū vlaukumu, manuprā t ir loģ iski pieņ emt tā brī ž a laimes lī meni, protams prasī jā m nomainī t istabu, un gavilē , paldies uz viesnī cu, viņ š gā ja mums pretī , un viņ i mums iedeva jauku istabiņ u ar skatu uz basketbola laukumu un gabaliņ u no jū ras. BET es gribē ju atzī mē t paš u faktu, ka viesnī ca, kas sevi pozicionē kā eliti / premium (pamatojoties uz cenu zī mi un ceļ ojumu vadī tā ju atsauksmē m), ATĻ AUJAS piedā vā t viesiem š ā dus numurus? Tas ir, tips var dot braukt un kā ds ar to bū s apmierinā ts?
2. Uzturs

Tā ir galvenā sā pe, izlasot atsauksmes par jū ras veltē m, garnelē m, visdaž ā dā kajiem augļ iem, arī par mango klā tbū tni, atbraucā m un bijā m š ausmā s.
Fetas siera brokastī s nebija, man bija jā iet ubagot, jo pē c lū gumiem viņ š parā dī jā s un visu pā rē jo laiku no galda nepameta. Atkal, tas ir, administrā cija to izspieda cerī bā , ka tas izdosies braukt ? ? ? viesnī cā s pastā vī ga sastā vdaļ a ir lē tā ka nekā jū su feta, bet jums tā s nav, tā nav norma
Mango, sezonas Ē ģ iptes novembra auglis, viesnī ca atkal saspieda un nelika to bufetē , paskaidrojot, ka sezona ir beigusies...Vai jū s to domā jat nopietni?
Kairā mango ir vairumā , aiz viesnī cas veikalos ir tonnas mango, un tas maksā.1-2 USD, lai jū s tos dā rgi nopirktu? Pē c tam noņ emiet zvaigznes un pā rdodiet viesnī cu par mazā ku naudu
Par jū ras veltē m ir atseviš ķ a saruna, garneles tika dotas tikai reizi nedē ļ ā , un man nā cā s izlū gties š efpavā ram š ī s paš as garneles, jo viņ š ielika 2-3 gabalus un ziņ oja ar lielu neapmierinā tī bu.
Nedē ļ as laikā bija pā rcepti krabji, gumijas astoņ kā ji, jā , bet neproti garš ī gi pagatavot.
Kalmā ru gredzeni bija pā rcepti, paldies par vē dergraizē m, bija lieliski
Š is ir objektī vs viedoklis, ir ar ko salī dzinā t. Š o rakstu, pamatojoties uz vismaz 8 viesnī cu apmeklē jumu Ē ģ iptē , aptuveni vienā cenu kategorijā , tā pē c jū su jū ras veltes ir bezgarš ī gas.
Tavi konditorejas izstrā dā jumi, kruasā ni ar pretī gu margarī na smarž u, vispā r, konditorejas izstrā dā jumi tie ir no kura letiņ a?
Kā das problē mas ir izveidot maizes ceptuvi, kurā cep svaigu maizi, nevis tā s pū kainā s š ķ ebinoš ā s maizī tes. . .
Starp citu, viesnī cā s par cenu, kas ir zemā ka par jums, tas ir pieejams, tiek cepta brī niš ķ ī ga maize, kruasā ni, atceros ar smaidu.
Jū s gatavojat pusdienā s sviestmaizes, apš aubā mu ē dienu 5 * viesnī cai ar savu cenu (parasti uzkodas pludmales bā rā ), bet tā kā sagadī jā s, ka š is gardums ieņ ē ma lepnumu jau tā pieticī gajā bufetē , tad lū dzu pagatavojiet tā s ne saldā s maizī tes, tā ir ņ irgā š anā s
Desiņ as brokastī s viena veida, bezgarš ī gs, aizvē sturisks cannelone, un pati bufete ļ oti, ļ oti MAZA, acī mredzot pasniegta pē c principa - taupī t vajadzē tu ekonomiski.
Vispā r tas ir pilnī gs š oks, tik stulbs ē diens viesnī cā ar tā du cenu zī mi, atkā rtoju, ir ko salī dzinā t ar viesnī cā m tavā cenu kategorijā , un viesnī cā m nedaudz lē tā k, kurā s ē diens bija DAUDZ GARŠ Ī GĀ KS, diemž ē l nevaru nosaukt viesnī cas, jo. mana atsauksme izklausī sies pē c sludinā juma un tiks noņ emta.
BET ar visā m š ī m jū su viesnī cas š ausmā m š eit ir pā rsteidzoš i brī niš ķ ī gs personā ls, puiš i ir viesmī ļ i Azizs, Mahmuds, palī gs ar bagā ž u Saids, š efpavā rs, kas taisa makaronus, ir jauns smaidī gs puisis (diemž ē l viņ i to nedarī ja atcerieties viņ a vā rdu, starp citu, makaroni ir ļ oti garš ī gi, tas ir vienī gais prieks uz š uvju galda) liels paldies, jū s esat lieliski.
Kopumā kopā :
Viesnī ca nav tā s naudas vē rta, ē diens trijniekam, pacelieties no sā kuma cenas 350-400 eiro un tā bū s tava Sarkanā cena, neatbilsti deklarē tajā m zvaigznē m un cenai, pretī gs atvaļ inā jums, paldies priekš š ī .
Ja jums ir kā di jautā jumi, es uz katru atbildē š u pamatoti.
аватар pokup.el15
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kā atzī mē ja mū su jaunais draugs no Dņ epras (Svetlana, sveiks! ), tas ir LĪ MENIS. Mē s skatī jā mies atsauksmes, bet, kā vienmē r, es neticē ju, ka viss ir tik forš i. Tā tad, tas ir patieš ā m pā rsteidzoš s! Virtuve ir izcila, koraļ ļ u rifs pā rsniedz cerī bas, liela platī ba, ē rtas telpas utt. … Tomēr ▾ Kā atzī mē ja mū su jaunais draugs no Dņ epras (Svetlana, sveiks! ), tas ir LĪ MENIS.
Mē s skatī jā mies atsauksmes, bet, kā vienmē r, es neticē ju, ka viss ir tik forš i. Tā tad, tas ir patieš ā m pā rsteidzoš s! Virtuve ir izcila, koraļ ļ u rifs pā rsniedz cerī bas, liela platī ba, ē rtas telpas utt. Vienpadsmit no desmit visos gadī jumos.
Vienī gais - nemē ģ iniet peldē ties pē c saulrieta ne jū rā , ne (nav skaidrs kā pē c? ) baseinos. Bet to ir viegli izdzī vot, lī dz mū su Samaras laikam ir mī nus divas stundas, tā pē c mē s negaidī ti kļ uvā m par agriem putniem.
аватар lesya241986
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi, apmetnei bija jā bū t 14, ieradā s 8 no rī ta, iekā rtojā s bez problē mā m un piemaksā m, istabiņ a tī ra un mā jī ga, ē diens ir ne tikai 10 bet par visiem 100, plus visu diennakti salā ti, jū ras veltes daž ā dā m gaumē m, izsalcis nebū s, š ovprogrammas ne tikai vakarā , bet arī pa dienu, personā ls pret visiem draudzī gs un cieņ ā , viesnī ca tī ra un zaļ a, baseinu ī paš i neapmeklē tikai bē rns, pa kreisi viņ ai tur (11 gadi) ā das kopš ana bija ļ oti laba peldē t š o viesnī cu tieš i man, jo gandrī z vienmē r sē dē ju pludmalē ū denī (apmē ram dziļ ums lī dz vē deram) bē rniem arī ir lieliski, divi moli apmē ram 70-100 m garš . … Tomēr ▾ Mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi, apmetnei bija jā bū t 14, ieradā s 8 no rī ta, iekā rtojā s bez problē mā m un piemaksā m, istabiņ a tī ra un mā jī ga, ē diens ir ne tikai 10 bet par visiem 100, plus visu diennakti salā ti, jū ras veltes daž ā dā m gaumē m, izsalcis nebū s, š ovprogrammas ne tikai vakarā , bet arī pa dienu, personā ls pret visiem draudzī gs un cieņ ā , viesnī ca tī ra un zaļ a, baseinu ī paš i neapmeklē tikai bē rns, pa kreisi viņ ai tur (11 gadi) ā das kopš ana bija ļ oti laba peldē t š o viesnī cu tieš i man, jo gandrī z vienmē r sē dē ju pludmalē ū denī (apmē ram dziļ ums lī dz vē deram) bē rniem arī ir lieliski, divi moli apmē ram 70-100 m garš .
аватар GriNat
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā bijā m ap 16:00. Bagā ž ai piekar birkas, noliek un jā gaida, kamē r to nogā dā s tavā numurā , un mums piedā vā ja doties taf-tafā (autobuss, kas kursē pa viesnī cu). Es sastrī dē jos “ko man darī t istabā bez kofera”, un mē s tikā m iekrauti taf-tafā ar mū su koferiem. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m ap 16:00. Bagā ž ai piekar birkas, noliek un jā gaida, kamē r to nogā dā s tavā numurā , un mums piedā vā ja doties taf-tafā (autobuss, kas kursē pa viesnī cu). Es sastrī dē jos “ko man darī t istabā bez kofera”, un mē s tikā m iekrauti taf-tafā ar mū su koferiem. Pateicoties tam, 17.05 steidzā mies pie jū ras un paspē jā m nopeldē ties lī dz 18h (jū ra un baseins slē gti pē c saulrieta). Taf-taf staigā ar 15 minū š u intervā lu lī dz 19.30, bet siesta stundā s ar pusstundas intervā lu (jo pusdienas karstumā un pē c saulrieta nav laika klaiņ ot! ; -))
Apmetā s 4. korpusā (skaitļ i sā kas no 4). Š ī ir tuvā kā ē ka pludmalei/jū rai - 3 minū š u gā jiens, bet vistā lā k no baseiniem, ē damzā les un reģ istratū ras. Un tas viss ir kalnup! !
Istaba ļ oti laba: viss tī rs, izremontē ts, viss ir duš ā (ž eleja, š ampū ns, kondicionieris, losjons), papildinā ts, tiklī dz paņ em. Ir peldmē telis, č ī bas un citi aksesuā ri. Vispā r manā praksē š is ir labā kais istabu piepildī jums š ā da tipa viesnī cā s (bija pelnutrauks un pat ziepju trauks : )). Puiš i prasī ja zobu birsti, uzreiz atnesa. Veļ u ž ā vē tā ju visiem nepietiek, bet mū s (pē c mana lū guma) uzvilka nā kamajā rī tā .
Gultas labas (spilvens gan ciets, bet pierod), bet nā cā s sastrī dē ties, lai gulē tu uz lielas gultas (istabā biju vienī gais) - redz, dzī vot var tikai pā ri. istabā s ar lielu gultu. Turklā t administratore acī mredzot zaudē ja visas naudas izspieš anas prasmes, tk. viņ a nož ē lojamie mē ģ inā jumi mani nobiedē t (es atradu tev istabu ar lielu gultu, bet tā nav pirmajā rindā un tā lu no taviem draugiem) ne pie kā nenoveda, un es dzī voju lieliskā istabā blakus savē jai un uz vietas. pirmā lī nija (pirmā bija tikai nirš anas centrs : ))
Trī svietī gā istabā es redzē ju 3 pilnas gultas, un tā bija vistuvā k jū rai, tā pē c š ai telpai ir arī savas priekš rocī bas))).
Viesnī cai ir klusa zona (nav mū zikas, animā cijas, bē rnu) pludmalē un baseinā . Ē damistabā ir tikai pieauguš ajiem paredzē ta zona. No animā cijas man patika ballī tes pludmalē.11. 30 - putas un holija (Indijas krā su festivā ls). Baseinā grī da ir š ķ ī ba un raupja ar plikā m kā jā m, uz tā s stā vē t nav ī paš i patī kami - pusstundas ū dens aerobikas laikā ī kš ķ us un papē ž us saberzē ju.
Uzturs
Ē dieni ir daudzveidī gi, un jū s vienmē r varat atrast kaut ko pē c savas gaumes. Vienmē r bijis grils un jū ras veltes. No augļ iem: arbū zs, vī ģ es, melone (zaļ a ir saldā ka, š ķ iet vietē ja, un apelsī ns it kā imports), gvajava, pā ris reizes deva mango.
Jū ras pludmale
Ir neliela smilš u josla, kur apgulties/sē dē t ū denī . Kreisajā pusē koka mols, labajā pusē plastmasas pontons. Pontons atrodas tuvā k ū denim, tā pē c no tā zivis var labā k redzē t, tač u iekā pš ana un izkā pš ana no ū dens ir neē rta. Pie mola koraļ ļ i un zivis ir daudzveidī gā kas un skaistā kas. Starp molu un pontonu atrodas liels koraļ lis, tajā ir tū kstoš iem daž ā du veidu, krā su un izmē ru zivju. Izrā dā s milzī gs akvā rijs. Jo ilgā k karā jaties pie lielā ka koraļ ļ a, jo vairā k zivju varat redzē t.
территория отеля. Вид из ресторанчика у бассейна обычное времяпрепровождение на море. пляж отеля из воды не хочется выходить. Совсем! даже отсюда видны кораллы и рыбы территория отеля. Территория отеля. Дорога к корпусу 4 (ближайшему к морю)
аватар soulrymar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m daž ā dā s vietnē s. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar apkalpoš anu numurā , pā rtiku, teritoriju, uzmanī go personā lu. Viesnī cas teritorijā ir daudz skaistu gleznainu skatu un vietu fotosesijā m. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m daž ā dā s vietnē s.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar apkalpoš anu numurā , pā rtiku, teritoriju, uzmanī go personā lu.
Viesnī cas teritorijā ir daudz skaistu gleznainu skatu un vietu fotosesijā m.
Jū ra brī niš ķ ī ga, milzī ga tī ra pludmale, daudz zaļ umu (Ē ģ iptei neraksturī gi).
Ā rpus viesnī cas beidzas skaisti skati, ielas netī ras, daudz atkritumu.
аватар expertiza_98
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s devā mies atpū sties caur jū su ceļ ojumu aģ entū ru Ļ vovā . Izlī gums notika bez aizķ erš anā s un naudas. Reģ istratū rā mums uzreiz iedeva 418. istabu ar skatu uz jū ru. Istaba tī ra, liela, sakopta, starp citu, tī rī ta katru dienu, Kultū ra un cieņ a no personā la. … Tomēr ▾ Mē s devā mies atpū sties caur jū su ceļ ojumu aģ entū ru Ļ vovā . Izlī gums notika bez aizķ erš anā s un naudas. Reģ istratū rā mums uzreiz iedeva 418. istabu ar skatu uz jū ru. Istaba tī ra, liela, sakopta, starp citu, tī rī ta katru dienu, Kultū ra un cieņ a no personā la. Kad plī sa televizors, pē c pā rbaudes uzreiz nomainī ja pret citu, starp citu, bez naudas un aizķ erš anā s. Katru dienu pie reģ istratū ras zvanī ja no numura 1050 un jautā ja, kas vē l mums traucē . Plaš a zaļ ā zona, pa visu teritoriju kursē divi autobusi, kas ved atpū tniekus uz jū ru un uz restorā nu.
Ī paš s paldies gidam vā rdā Galals, kurš par gidu strā dā apmē ram 20 gadus. Gudrs, audzinā ts, izglī tots, lieliski pā rzina savu darbu. Ir skaidrs, ka viņ š patieš ā m mī l savu darbu. Viņ š tik skaisti, daudzveidī gi un prasmī gi stā sta par visiem braucieniem, ka viņ am neviļ us gribas to visu redzē t un piedalī ties. Nebija š aubu, ka viņ š nezinā ja. Vispā r radā s iespaids, ka cilvē ks atrodas savā mī ļ ā kajā vietā . Labi padarī ts. Ja bū s iespē ja doties uz Ē ģ ipti, noteikti dosimies atpū sties Sultan Gardens Resort 5*. Paldies!
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель был открыт в 1999 году, последняя реновация проводилась в 2019 году (достроены и открыты виллы, у каждой виллы 3 спальни, частный бассейн). Расположен в одной из самых живописных бухт Красного моря, что делает его идеальным местом для любителей дайвинга и снорклинга. К услугам отдыхающих большая ухоженная территория, просторные номера, вкусное и разнообразное питание. Отель был удостоен нескольких наград за ландшафтный дизайн и великолепные архитектурные решения. На территории отеля имеется отличный детский мини-клуб с городком, оборудованным навесом. Подходит для семейного и активного отдыха.

Atrašanās vieta В 5 км от аэропорта Шарм-эль-Шейх, в 7 км от бухты Naama Bay, в районе Sharks Bay, на берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж, протяженностью 220 метров, рядом коралловый риф, есть 2 понтона и небольшой песчаный заход. Курсирует бесплатный автобус до пляжа каждые 15 минут с 08:00 до 20:00.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, room service круглосуточно (платно), Wi-Fi в лобби, у бассейна, на пляже и в номерах (высокоскоростной интернет 7GB платно), 5 бассейнов (3 с подогревом в зимний период), 6 ресторанов (4 a la carte, платно), 10 баров, терраса для загара, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Одна водная горка для детей от 4 до 14 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, дартс, аквааэробика, мини гольф (бесплатно). Кальянная. Анимация активная. Водная горка для детей до 14 лет.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 520 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Shark's Bay, Sharm El Sheikh
Tālruņi: +2 069 360 2130
Tīmekļa vietne: Sultan Gardens Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.