Kopumā viesnīca ir laba, bet nav savas cenas vērta.

Rakstīts: 10 augusts 2020
Ceļošanas laiks: 25 jūlijā — 1 augusts 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca nav slikta, liela sakopta teritorija, personā ls ļ oti pieklā jī gs, telpas regulā ri uzkoptas. Par ē dienu - ierodoties bija viens š efpavā rs, ē diens bija izcils, tad mainī jā s š efpavā rs un visi tie paš i ē dieni kļ uva pretī gi. Ē dienu izvē le ir ļ oti ierobež ota. Alkohols – kā visur citur Ē ģ iptē . Viesnī cā bijā m, kad noslogojums bija 200 cilvē ki un tas bija jū tams, ī paš i bā ros, kur dod saldē jumu, un uz pontoniem pie ieejas izejai no jū ras, bet kopumā viesnī ca ir paredzē ta 1200 atpū tniekiem. , kā tur iet ar tā du noslogojumu, pat es nepā rstā vu.
Vecā kiem cilvē kiem ar kā ju problē mā m un cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem š ī viesnī ca nav izvē le, jo ieeja ū denī ir tikai no pontoniem, divus metrus no krasta ir izstieptas bojas, bet ir 30-40 cm dziļ ums, deklarē tā ieeja jū rā pa betona celiņ iem ir iznī cinā ta un glā bē ji aizliedz pa tā m staigā t. Saprotu, ka ziemā š ajā viesnī cā bū s auksti, jo mū su uzturē š anā s laikā vasarā nemitī gi pū ta stiprs vē jš , no rī ta (5:00-6:00) gribē jā m peldē ties, bet nevarē jā m, tad laikam bija ļ oti stiprs vē jš un liels vilnis, kas met tevi uz rifa. Rifs ir pusdzī vs C pakā pei. Zivju ir daudz, bet š ķ irņ u maz. Pie pontoniem peldvietas iež ogotas ar bojā m, aptuveni 3x5 m 1200 atpū tniekiem.
Nokā pš ana un uzkā pš ana lī dz jū rai kopumā ir pā rbaudī jums, lejā vē l normā li, bet kā pš ana pa stā vu nogā zi karstumā nav gluž i patī kama. Periodiski kursē vietē jais autobuss Taf-taf, pat ir grafiks, bet viņ i to neievē ro, stā v pie reģ istratū ras un gaida pildī jumu, tikai tad dodas, tas ir, ceļ ā no jū ras uz istabu, jū s varat gaidī t ļ oti ilgu laiku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu