Laba viesnīca, iesaku

Rakstīts: 26 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 14 — 21 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
Es paliku pie savas 7 gadus vecā s mazmeitas 2020.  gada janvā rī . Ieradā mies vakarā , 17:00, bet reģ istrē š anā s bija ā tra un vienkā rš a. Tā kā mazmeita ir jau otro reizi š ajā viesnī cā , man bija drosme lū gt istabu ar skatu uz jū ru. Bija tumš s, un sā kumā man nepatika istaba un atraš anā s vieta. Mē s nolē mā m pagaidī t lī dz rī tam un izdarī jā m pareizo izvē li. Lielisks skats!
Ar internetu viss nebija slikti, tikai katru reizi, kad vajag pieslē gties.
Pludmale pie jū ras ir patieš ā m milzī ga. Zivis aizpeldē ja uz krastu. Laimei nebija gala
Ļ oti liela teritorija. Sā kumā izmantojā m taf-tafu, jo augš stā vā ir reģ istratū ra un restorā ns, un tad gā jā m, saprotot, ka nav tik tā lu.

Ir daudz baseinu. Pieejams ar apkuri. Viena lieta ir slikta (salī dzinoš i), ka ū denī ir daudz balinā tā ju! (Bet kur iet). Bē rnam bija alerģ ija, sā kā m izslē gt iespē jamos alergē nus, bet izrā dī jā s - balinā tā js!
Jū ra visu ir izlabojusi.
Ē diens. Daudz, daudz kvalitā tes. Protams, ir pretenzijas, tač u izvē le ir ļ oti liela, un jū s varat to atrast pē c savas gaumes.
Man ļ oti nepatika meitenes animatores (piedod meitenes par patiesī bu), likā s, ka uz skatuves ir roboti. Nav droš inā tā ja. Un programma atkā rtojas. Nedaudz vī lies. Bet pē c bē rnu diskotē kas vienmē r bija interesanti koncerti.
Tī rī š anas kvalitā te, bez sū dzī bā m!
Vienī gais nepatī kamais iespaids radā s paš ā s brī vdienu beigā s, kad palū dzu man palī dzē t aptī t koferi ar lenti noliktavas telpā , un darbiniece atteicā s, likā s aizņ emta un stā vē ja un skatī jā s. (varbū t vajadzē ja dot dolā rs? ))))
Teritorija ir sakopta.
Vē l viens nepatī kams brī dis: es tur nokritu un smagi sasitu ceļ galu, devos uz pirmā s palī dzī bas punktu.... un tur bija kaut kā ds remonts, jums nav ā rsta, neviens...
Pie mums ciemos ieradā s mū su draugi no citas viesnī cas, viņ iem mū sē jā patika vairā k nekā tā , kurā viņ i bija
Bet bū tī bā , ja mē s atkal sanā kam kopā , tad š eit))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu