Laba ģimenes viesnīca

Rakstīts: 9 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 27 aprīlis — 4 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Uzraksti pā ris teikumus:
1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu un kā noritē ja reģ istrē š anā s?
2. Kas jums patika viesnī cā , viesnī cas teritorijā ?
3. Skaitļ a priekš rocī bas un trū kumi
4. Kā ar ē dienu, apkalpoš anu?

5. Kas nepatika? Tā mē s atpū tā mies pie Sarkanā s jū ras, proti, Sultan Gardens viesnī cā . Iespaidi par atvaļ inā jumu ir labi, braucā m uz 6 dienā m, 7 naktī m: 3 pieauguš ie un bē rns 1 gads 8 mē neš i. Lidojā m caur Penguin tū res aģ entū ru (Harkovas pilsē ta), tū ri organizē ja Jū lija, ī paš s paldies viņ ai! Visas mū su vē lmes tika ņ emtas vē rā ! Mums bija forš ā kā istaba, 1. lī nijā ar skatu uz jū ru, paldies Jū lijai par to! Vienkā rš i maģ iski!
Un tagad par viesnī cu, kas patika, kas nē . Teritorija liela, skaista, zaļ a un kopta, daudz pakā pienu un stā vu kā pumu. Ratus lī dzi neņ ē mā m, un ar mazu bē rnu joprojā m ir grū ti bez tiem pā rvietoties. Mū s izglā ba autobuss, kas kursē ik pē c 15 minū tē m. Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir pludmale un rifs, kā jau man! Š eit ir lieliski!
Ē diens labs, katrs var atrast kaut ko savai gaumei. Bet, mū su rū gtajā pieredzē , jums rū pī gi jā skatā s uz pā rtiku! Izvē lieties kaut ko, kas ir nepā rprotami svaigs un kas nebija iepriekš ē jā ē dienreizē . Mē s ieradā mies vakarā un skrē jā m vakariņ ā s, lai bū tu laiks paē st. Tur mans vī rs un vē l viens puisis, kurš lidoja kopā ar mums, ē da krabjus, pateicoties kuriem viņ iem bija 5 dienas atpū ta gultā , ar temperatū ru 40 un caureju. Mē s pieteicā mies apdroš inā š anai medicī nas centrā , kur mums iedeva bezmaksas tabletes. Tas, protams, ir mū su svē tku lielā kais mī nuss. Visi pā rē jie, arī mazs bē rns, ē da restorā nā un viss bija kā rtī bā . Kopumā ar krabjiem jā bū t uzmanī giem.
Pat viesnī cā gā jā m uz spa, paņ ē mā m programmu 2 dienas: 1 diena skrubis, pī lings, ķ ermeņ a ietī š ana 2 diena 50 minū tes masā ž a. Man patika viss, izmaksas ir 100 USD 2 personā m 2 dienas.

Autobuss mū s atveda 12.30, tajā laikā restorā nā sā kā s pusdienas, protams, visiem nebija laika pusdienot, bijā m pā rliecinā ti, ka iedos lī dzi ē st, bet nē . Tas it kā nebija paredzē ts, nā cā s mazliet izdomā t, par ko mums lī dzi iedeva 2 pusdienu kastī tes uz 4 personā m. Kas nesaprata neko nedeva.
Iespaidi no pā rē jiem labi, visur plusi un mī nusi, paldies par mū su svē tku organizē š anu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu