Super svētki

Rakstīts: 22 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 6 — 13 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmo reizi atpū tā mies Sultā nā , pirms tam bijā m budž eta pieciniekā . Nu ko lai saka, tā dai laikam jā bū t pieczvaigž ņ u viesnī cai tā s klasiskajā veidolā . Viss, kas iepriekš bija ne vairā k kā.3, bet š eit cena ir daudz augstā ka, "jums ir jā maksā par prieku")))). Protams, viesnī ca man patika, tā ir super, nav par ko sū dzē ties, un mē s neuzdevā m sev tā du uzdevumu, mē s vienkā rš i izbaudī jā m atvaļ inā jumu, bet viesnī cā ir viss. Pieklā jī gs un uzmanī gs personā ls, lieliska istabiņ a, kvalitatī va uzkopš ana, telpa tika papildinā ta ar visu nepiecieš amo bez atgā dinā jumiem, ietilpī gs seifs, labi dzesē još s ledusskapis. Odi netraucē ja.
Liela un skaista teritorija, daudz zaļ o zonu, daudz vietu skaistā m fotogrā fijā m. Ir atpū tas zonas, t. sk. relaksā cijas baseins un ballī š u zonas, katrs viesis atradī s sev ē rtu zonu. Lai gan viesnī ca bija pilna, nebija pū ļ u, visi bija izklī duš i pa teritoriju, tas, protams, ir pluss lielajā m viesnī cā m. Ir animā cija, bet mē s neesam tā das atpū tas cienī tā ji, nepiedalī jā mies, bet vakara izrā dē s bijā m vairā kas reizes, patika. Bijā m arī ekskursijā s, izvē lē jā mies Tibatur com mā jaslapā Ras Mohammed rezervā tu un safari ar beduī nu ciematu. Man viss ļ oti patika, daudz iespaidu. Paldies organizatoram, viss ir kompetenti un saprā tī gi, un cenas ir saprā tī gas.
Jū ra…. tā ir lieliska kā vienmē r, skaista pludmale, savs rifs ar daudzā m dzī vā m bū tnē m, pontoniem, no kuriem izvē lē ties. Pludmales brī vdienas Sultā nā ir lieliskas. Pati pludmale liela, aprī kota ar visu nepiecieš amo, agri no rī ta neskrē ja aizņ emties, tomē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.

Nu, ē diens. Arī ar š o problē mu nav. Izvē les ir liela, kaut kas bija pē c jū su gaumes, kaut kas nē , par gaumē m nav jā strī das. Galvenais, ka ē dienu ir daudz un katrs var izvē lē ties sev piemē rotā ko, produkti ir svaigi, tas ir galvenais, š efpavā rs vienmē r ir redzeslokā , var papļ ā pā t. Kopumā ē diens bija diezgan apmierinoš s, un ir uzkodas, un a la carte pē c pieraksta katrā pa reizei, bija abā s, patika katrs savā veidā (labā k pierakstī ties pirmajā vai otrajā dienā pē c ieraš anā s, mē s tik tikko iespiedā mies, pē dē jā s dienā s tikai notika).
Viesnī ca ir forš a, ieteiksim, viens mī nuss ir cena ((, nezinu vai vē l bū s iespē jams š eit nokļ ū t, bet mē s centī simies! Paldies Sultā n par mū su atvaļ inā jumu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu