Lieliska viesnīca :)

Rakstīts: 7 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 30 septembris — 6 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā un š odien atgriezā mies mā jā s.

Izvē lē jā mies, jo vē lē jā mies 1) skaistu koraļ ļ u rifu tieš i pie viesnī cas, jo ļ oti vē lē jā mies atklā t Sarkanā s jū ras zemū dens pasauli 2) teritorijā daudz zaļ umu, jo manam vī ram nepatī k atrasties saule, 3) klusa relaksē još a atpū ta 5 zvaigž ņ u viesnī cā


Mē s to dabū jā m; ))) 1) Pludmale ir lieliska, no pantones ir ļ oti ē rti nokā pt snorkelē tā jiem un visa piekrastes zona ir attī rī ta no koraļ ļ iem, kas ir patī kami tiem, kam patī k mē rcē t viļ ņ us vai ģ imenē m ar bē rniem. Es personī gi 2-3 stundas apmeklē ju ar masku - sajū smu un emocijas nevar izteikt vā rdos! Lī dz š im zivis sapņ o; )))
2) Teritorijā , kas pati par sevi ir ļ oti liela, ir daudz palmu, krū mu, ziedoš u krū mu, zaļ u arku, zaļ u pļ avu. Nav drū zmē š anā s, jo ir daudz daž ā du vietu: 5 pieauguš o un vairā ki bē rnu baseini, ļ oti liela pludmale (salī dzinot ar daudzā m citā m piekrastes viesnī cā m).
Ir arī trenaž ieru zā le un, manuprā t, 2 spa, bet mē s tur netikā m (7 dienas mums izrā dī jā s ļ oti maz)
3) dabū jā m 462. istabu, standarta ar skatu uz jū ru - š o skatu neaizmirsī š u ļ oti ilgi. Numurā bija viss, kam vajadzē tu bū t 5 zvaigznē m. Ē diens - visa pā rpilnī ba: pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir 2-3 zivju veidi, 4-5 gaļ as ē dieni, deserti - jū ra un gandrī z vienmē r kaut kas no jū ras veltē m. Mē s ar vī ru esam itā ļ u virtuves cienī tā ji, esmu arī jū ras velš u cienī tā ja, te virtuve ir cita, te jū ras veltes tiek gatavotas savā dā k (katram gadī jumam, rakstu gardē ž iem vai tiem, kas iepriekš atpū tuš ies Itā lijā , Spā nijā , utt. ). Bet mē s vienmē r varē jā m brokastī s-pusdienā s-vakariņ ā s atrast to, kas mums patika. Alkohols - ne Eiropas kvalitā tes programmā viss iekļ auts, bet atradu sev pā ris iecienī tā kos dzē rienus: pē cpusdienā sindarela b/a, vakarā tas pats, bet ar rumu; ) Man ļ oti garš oja mango saldē jums; )

Kā ds raksta, ka viesnī ca nav jauna, bet tā ir. Bet to sedz tū kstotis plusu.

Pirmkā rt, reģ istratū ras zonā , restorā nā , pludmalē s, pie baseiniem - viss jauns un ē rts, arī istaba noteikti ir izremontē ta ne tik sen. Otrkā rt - č akls personā ls, reģ istratū ra, bā rmeņ i, viesmī ļ i - patiesī bā visi zina krievu valodu. Treš kā rt: š ī s zaļ ā s arkas un parks jaunā viesnī cā ā tri neizaugs. Un daudz sī kumu pā rdomā ts un sakā rtots.

Mums nebija laika reģ istratū rā uzrakstī t atsauksmi: mums ļ oti patika bā rmenis pludmales bā rā (kas atrodas netā lu no Scorpio nirš anas centra) - Ahmeds Nour. Ļ oti draudzī gs, pozitī vs - blaktis, 2 stundas izklaidē ja vī ru, iedeva visu padzerties; )

Paldies viesnī cai un tā s darbiniekiem par patī kamo uzturē š anos!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu