Stella Di Mare Beach Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

115
Novērtējums 7.510
№43 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.7 Numurs
8.0 apkalpošana
8.1 Tīrība
6.8 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Mūsdienīgā viesnīca atrodas pirmajā piekrastē, gandrīz Naama Bay centrā. Viesnīcas teritorija vidēja izmēra, diezgan zaļa, kopta. Atvērts 2009. gadā, pēdējo reizi renovēts 2016. gadā. Tā sastāv no vienas 8 stāvu ēkas un trīspadsmit 2 stāvu villām. Baseins ir veidots lagūnas formā, un to ieskauj ūdenskritums un tropiskais dārzs. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар TanaV25
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Personā ls labi saprot un runā krieviski, puiš i reģ istratū rā jauki, vadī tā ja Jū lija lieliska meitene, viss ir lieliski, nav ko sū dzē ties, ē diens super!! ! Uzkopš ana un apkalpoš ana arī ļ oti laba, a la card restorā … Tomēr ▾ Personā ls labi saprot un runā krieviski, puiš i reģ istratū rā jauki, vadī tā ja Jū lija lieliska meitene, viss ir lieliski, nav ko sū dzē ties, ē diens super!! ! Uzkopš ana un apkalpoš ana arī ļ oti laba, a la card restorā ns ir apmeklē š anas vē rts!!! ! ES iesaku! !
аватар storm221.76
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī nav pirmā reize, kad paliekam viesnī cā , tač u tā pat kā iepriekš ē jā s reģ istrē š anā s reizes, arī reģ istratū rā sastopaties ar diviem š ī s viesnī cas "karaļ iem". Viņ i izspiež naudu, pat ja esat iegā dā jies labu numuru no sava tū roperatora, viņ i noteikti jums sā kumā iedos sliktā ko numuru un apliecinā s, ka viņ i ir tik laipni un labi, dā vanu brā lis, kā saka. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad paliekam viesnī cā , tač u tā pat kā iepriekš ē jā s reģ istrē š anā s reizes, arī reģ istratū rā sastopaties ar diviem š ī s viesnī cas "karaļ iem". Viņ i izspiež naudu, pat ja esat iegā dā jies labu numuru no sava tū roperatora, viņ i noteikti jums sā kumā iedos sliktā ko numuru un apliecinā s, ka viņ i ir tik laipni un labi, dā vanu brā lis, kā saka. Viņ i gaida jū s atpakaļ , lai jū s varē tu dot naudu par citu numuru. Ē diens un tī rī š ana ir lieliska. Viesnī ca ir skaista un labi uzturē ta.
аватар o.changli
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī bija mana treš ā uzturē š anā s š ajā viesnī cā un pē dē jā . Agrā k tā tieš ā m bija superviesnī ca, kur tu ienā ci kā paradī zē . Š odien Stella ir pasliktinā jusies lī dz neiespē jamī bai. … Tomēr ▾ Š ī bija mana treš ā uzturē š anā s š ajā viesnī cā un pē dē jā . Agrā k tā tieš ā m bija superviesnī ca, kur tu ienā ci kā paradī zē . Š odien Stella ir pasliktinā jusies lī dz neiespē jamī bai. Mū s ielika neiztī rī tā istabā , kur vannasistabā bija pelē jums un kā da mati, caura vannas istaba un kukaiņ i gultā , kas grauza mani un bē rnu. Mē beles ir beigtas!! ! Dvieļ i ir pelē ki. Pē c dienas š ajā ellē istaba tika nomainī ta uz tī ru. Tomē r arī jaunā telpa nebija ī paš i jauna. Pusi no otrā s dienas tur labojā m Kondicionieri, pusi nā kamā s dienas - labojā m kā rtē jo tvertni tualetē . Viesnī ca ir mirusi. Personā ls bez dzeramnaudas ir rupjš vai vienkā rš i jū s nepamana. Bet, uzliekot dzeramnaudu, jū s uzreiz kļ ū stat par gaidī tu viesi. Es neiebilstu pret dzeramnaudu un vienmē r atstā ju tos diezgan dā sni. Bet es gribu viņ us atstā t par labu servisu, nevis "piemaksā jot" personā lam!
Ceturtajā dienā saņ ē mā m atseviš ķ u pā rsteigumu no viesnī cas - briesmī ga saindē š anā s! Neskatoties uz to, ka nekur citur, izņ emot viesnī cu, neē dā m un nedzē rā m. Lai gan, spriež ot pē c sapuvuš ā s gaļ as smakas, kas tiek izplatī ta no virtuves ieejas, kurai garā m bija ceļ š uz mū su š odienas piekto dienu. Un atkal, tas nav bez pā rsteigumiem. Viesnī cā tika ieviesta pludmales dvieļ u karš u sistē ma, kuras agrā k nebija. Sods par kartes nozaudē š anu - 20 dolā ri par gabalu. Tomē r, ja attā linā sities no sava dvieļ a, lai peldē tos, piemē ram, jū rā , esiet gatavs, ka atgriež oties jū s to neatradī sit. Un apsargs jums pateiks, ka kamerā s nekas nav redzams un jū su naudas sods ir jū su problē ma. Iepriekš š eit atpū tos kopā ar draugiem, dievinā ju š o viesnī cu, un tagad, kad radā s jautā jums par ģ imenes brī vdienā m, es ar satraukumu gaidī ju, lai parā dī tu savai ģ imenei š o kā dreiz maģ isko vietu. Un jo lielā ks ir ī gnums un vilš anā s. Kamē r viesnī cas saimnieki to neatgriezī s normā lā stā voklī - š o vietu nevienam neiesaku!
Насекомые в кровати Чьи-то волосы в ванной, что ждали нас прямо к заезду «Идеальная чистота» на пляже Слой пыли в номере Опять чьи-то волосы, на этот раз - лобковые Плесень Состояние ремонта Чистота в ваноой
аватар RimulaX
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi kopā ar ģ imeni lidojā m uz Ē ģ ipti 2022. gada februā rī . Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, balstoties uz atsauksmē m, fotogrā fijā m, atraš anā s vietu un blogeru ieteikumiem ziemas brī vdienā m. Bija prieks pavadī t brī vdienas š ajā viesnī cā , jo tā ir slē gta no vē ja! Kad tur garā m gā ja citas viesnī cas, tieš ā m pū ta stiprs vē jš . … Tomēr ▾ Pirmo reizi kopā ar ģ imeni lidojā m uz Ē ģ ipti 2022. gada februā rī . Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, balstoties uz atsauksmē m, fotogrā fijā m, atraš anā s vietu un blogeru ieteikumiem ziemas brī vdienā m.
Bija prieks pavadī t brī vdienas š ajā viesnī cā , jo tā ir slē gta no vē ja! Kad tur garā m gā ja citas viesnī cas, tieš ā m pū ta stiprs vē jš . Š eit mē s nedē ļ u pavadī jā m ē rti (protams, ja Sinajā nav slikti laikapstā kļ i). Katru dienu peldē jā mies jū rā (arī bē rni).
Viesnī cas teritorija kompakta, skaista, kopta, daudz ziedu. Baseini ir tī ri un apsildā mi. Personā ls ir draudzī gs. Centī gs.
Ar ē dienu viss ir lieliski. Deserta ē dieni mums patika vairā k nekā jebkur citur! Un tas ir atseviš ķ s +. Bija jū ras veltes, garneles, zivis, gaļ a bija garš ī ga. Ī sā k sakot, ē diens ir ok.
Pludmale ir maza, bet aizsargā ta no vē ja! (liels +) Bija neē rti spē lē t volejbolu augš ē jā kortā , tur bija vē jš . Starp citu, pontoni ir ī si - vē l viens liels +! . Rifs ir skaists, daudz zivju un veseli koraļ ļ i!
Jū rā bija 22-24 grā di. Numuri bija labi ar skatu uz zā lienu un jū ru. Regulā ri noņ emts.
Vakara animā cija bija dziesmu un deju veidā . Pa dienu bija volejbols un š autriņ as.
Mums ļ oti patika!
Iesakā m ģ imenē m ar bē rniem un pā riem!
Mē s devā mies ekskursijā uz balto salu – tā bija piedzī vojumiem bagā ta, bet mums patika. Mē s redzē jā m skaistas vietas. Bijā m uz Dž ordž a Klū nija iepirkš anā s veikalu (iesaku cenu, sortimentu un neuzbā zī bas dē ļ ), atpakaļ ceļ š bez maksas, arī gida pavadī bā . Eļ ļ as rū pnī cā - š ķ irš anā s, bet ja nevē lies, tad nepē rc.
Kopumā vissvarī gā kais: brī vdienā m ziemā tas ir ļ oti labs risinā jums! Kad citā s viesnī cā s vē jš meitenē m nopū š cepures un ciemiņ iem uzspridzina T-kreklus, š eit ir ē rti atpū sties. Un pati viesnī ca ir ļ oti laba.
аватар dmitrii_tyan
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Plā nos bija mierī gi un labi atpū sties Š arm eš Š eihā un ciest ar viesnī cas izvē li, tač u viņ i mums palī dzē ja un pamudinā ja izdarī t izvē li, kā rezultā tā aizlidojā m uz chair di mare pludmali. Izvē lē jā mies Š armu, jo novembrī bijā m Hurgadā , mums bija auksti. … Tomēr ▾ Plā nos bija mierī gi un labi atpū sties Š arm eš Š eihā un ciest ar viesnī cas izvē li, tač u viņ i mums palī dzē ja un pamudinā ja izdarī t izvē li, kā rezultā tā aizlidojā m uz chair di mare pludmali. Izvē lē jā mies Š armu, jo novembrī bijā m Hurgadā , mums bija auksti.
Viesnī cu sagaidī ja gleznainā rajona spilgtas krā sas, personā la smaidi un atsvaidzinoš s kokteilis, kas jau ir kalpojis kā lielisks svē tku sā kums!
Diemž ē l mums nebija laika brokastī s, bet ieejot istabā atkal smaids bija sejā , tur mū s gaidī ja dā vana no tū risma firmas, kurā braucā m ekskursijā , augļ u bļ oda, saldumi, a ziedu puš ķ is, š ampanieš a pudele un kū ka! Ļ oti jauki, veldzē jā mies, padzē rā m š ampanieti uz svē tku sā kumu, veldzē jā mies, apskatī jā m istabas saturu, viss ir pieklā jī gi, vannasistabā tualetes piederumi, dvieļ i, halā ti un č ī bas, pilns minibā rs, daudz plaš ums, skaists skats uz jū ru, nezinu kā izskatā s tie vienkā rš ā kie numuriņ i, tā kā mums uzdā vinā ja deluxe, un mums ļ oti patika istaba, iesaku!
Pludmale, tie kam patī k gluda ieeja bū s vī luš ies, jo ir pā ris pontoni, bet brī niš ķ ī gs rifs, peldē jā mies ar masku, redzē jā m milzī gu zivju daudzveidī bu
Viesnī cas teritorija ļ oti gleznaina, zaļ i zā lieni, puķ es, koki, eksotiski augi, vienkā rš i dzī ve skaistajos dž ungļ os! Hurgada bija tikai plika viesnī ca salī dzinā jumā ar š o!
Sieva aizgā ja uz spa, atgriezā s apmierinā ta, neko nevarē ju pateikt.
Ē diens mums patika, lasī ju, ka bija maz augļ u un jū ras velš u, varbū t cilvē ki atpū š as citā viesnī cā , mums KATRU DIENU bija DAUDZ augļ u, ē dā m garneles, kalmā rus, krabjus, mī dijas, nu, krabji varbū t nē ļ oti patī k, pā rē jais ir labi! Daudz gaļ as, zivju, vistas, un kā di deserti, laizī si pirkstus!
Personā ls ir draudzī gā kais no visā m viesnī cā m, kuras apmeklē jā m, vienmē r ar smaidu, vienmē r skrien palī gā , pievē rš lielu uzmanī bu, uzkopj pē c grafika, istabiņ a spī d, un galvenais, dvieļ i VIENMĒ R savā s vietā s, tī rs un nevis 2 lī dz 3, un 4 katram.
Paldies par lieliskajā m brī vdienā m! Ļ oti iesaku viesnī cu!
аватар dai-711
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Augsts apkalpoš anas lī menis, skaists koraļ ļ u rifs, Naama Bay dē ļ u takas un Genena City iepirkš anā s un izklaides kompleksa tuvums - ideā li piemē rots relaksē još ā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Augsts apkalpoš anas lī menis, skaists koraļ ļ u rifs, Naama Bay dē ļ u takas un Genena City iepirkš anā s un izklaides kompleksa tuvums - ideā li piemē rots relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cai ir sava divu lī meņ u pludmale. Pludmales joslas garums ap 400 m, ir 2 mazi moli. Visā viesnī cā bez maksas ir wi-fi, arī numuriņ os, kas ir ļ oti ē rti, daudzi baseini, vakara programmas, bē rniem ir atseviš ķ a zona, ē dieni garš ī gi un daudzveidī gi. Dzī vojā m Villa Room - vienistabas suite ar divguļ amo gultu, istabā tika nodroš inā ti pludmales dvieļ i, katru dienu tika piegā dā ts ū dens pudelē s (2 mazā s pudeles). Bija pat halā ti/č ī bas. No uzturē š anā s viesnī cā bija tikai pozitī vas emocijas. Es iesaku Stella Di Mare Beach Hotel 5 *.
аватар Lysychenko1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Liela teritorija, laba telpu uzkopš ana, Ē ģ iptes virtuve ļ oti pā rsteidza ar savu daudzveidī bu un viss ir ļ oti garš ī gs. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Vī ram, spē lē jot volejbolu, pā rrā va Ahileja cī pslu, tad uztraucā s viesnī cas vadī tā ji, palī dzē ja it visā . … Tomēr ▾ Liela teritorija, laba telpu uzkopš ana, Ē ģ iptes virtuve ļ oti pā rsteidza ar savu daudzveidī bu un viss ir ļ oti garš ī gs. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Vī ram, spē lē jot volejbolu, pā rrā va Ahileja cī pslu, tad uztraucā s viesnī cas vadī tā ji, palī dzē ja it visā . Animā cija ir laba, un vingrinā jumi un vakara š ovi.
аватар tori88.gavrilova
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
No priekš rocī bā m: Labi numuriņ i, iekā rtoti pirms norunā tā laika, deva labu istabiņ u ar skatu uz jū ru bez papildus maksas, ikdienas uzkopš ana un kvalitatī vs, daudzveidī gs ē diens - vienmē r ir izvē le un ļ oti garš ī gi ! ! ! paldies š efpavā riem! Teritorijā ir nirš anas centrs, iesaku instruktoru Hazem - viņ š ir labā kais! No trū kumiem: Viesnī ca neatbilst "cenas kvalitā tei", tā s izmaksas ir pā rspī lē tas par 30%. … Tomēr ▾ No priekš rocī bā m:
Labi numuriņ i, iekā rtoti pirms norunā tā laika, deva labu istabiņ u ar skatu uz jū ru bez papildus maksas, ikdienas uzkopš ana un kvalitatī vs, daudzveidī gs ē diens - vienmē r ir izvē le un ļ oti garš ī gi ! ! ! paldies š efpavā riem!
Teritorijā ir nirš anas centrs, iesaku instruktoru Hazem - viņ š ir labā kais!
No trū kumiem:
Viesnī ca neatbilst "cenas kvalitā tei", tā s izmaksas ir pā rspī lē tas par 30%. Nav animā cijas, baseini ir mazi, nav smilš ainas ieejas, bā rmeņ us pludmalē s nesastapsiet - pastā vī gi jā iet pē c ū dens un dzē rieniem. Pirms saulrieta jū ra ir slē gta, baseini tiek slē gti pē c stundas.
аватар daranezemceva
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta tū risma operatora vietnē . Viņ i to uzņ ē ma, pamatojoties tikai uz attē liem un vadī tā ja stā stu. Nenož ē loju, ka ieklausī jos vī rā . Lieliska viesnī ca ar skatu uz jū ru. Istaba atradā s tieš i pludmalē . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta tū risma operatora vietnē . Viņ i to uzņ ē ma, pamatojoties tikai uz attē liem un vadī tā ja stā stu. Nenož ē loju, ka ieklausī jos vī rā . Lieliska viesnī ca ar skatu uz jū ru. Istaba atradā s tieš i pludmalē . Jū ras gaisu nevar ne ar ko salī dzinā t. Laikapstā kļ i priecē ja. pat izdevā s nopirkt. ļ oti pieklā jī gs personā ls. Ir pat krievvalodī gie, tā pē c mums nebija nekā du problē mu ar saziņ u. Viesnī cā ir izcils restorā ns, mums nebija jā meklē daž as kafejnī cas, lai garš ī gi paē stu. Telpas ir tī ras. Tī rī ts katru dienu. Telpas skaistas, stilī gas, es teiktu. Nedomā ju, ka mē s te vē l nā ksim, jo. Vienmē r cenš amies paskatī ties un ieraudzī t ko jaunu. Bet esmu apmierinā ts.
аватар Dikli55
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca par savu cenu. Labs serviss. Nekā ds frills ē diens. Bet jū s vienmē r varat atrast kaut ko pē c savas gaumes, jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i) Jū rā pastā vī gi ir paisums. Peldē š anā s tikai no pontona. Jū ra bija auksta. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca par savu cenu. Labs serviss. Nekā ds frills ē diens. Bet jū s vienmē r varat atrast kaut ko pē c savas gaumes, jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i) Jū rā pastā vī gi ir paisums. Peldē š anā s tikai no pontona. Jū ra bija auksta. Bet ū dens ir ļ oti tī rs. Jū ras krā sa ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Jauks rifs. Mazliet uzbā zī gs viesnī cas personā la spa un nirš anas centros. Trī s reizes dienā viņ i nā k pie jums un piedā vā kaut ko. Tas jau kaitinā ja uz svē tku beigā m. Istabas uzkopš ana ir lieliska! Uzmanī gi viesnī cu vadī tā ji. Cenš as noturē t lī meni. Kopumā viesnī ca ir stabils č etrinieks.
Parādīt vairāk »


iemiesojums oksanadoshchyn
Mēs būsim viesnīcā decembrī, puspansija.
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums jyli1503sidorenko
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Valery_ukr
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Современный отель расположен на первой береговой линии, практически в центре Наама Бэй. Территория отеля средняя по площади, довольно зеленая, ухоженная. Открыт в 2009 году, последняя реновация прошла в 2016 году. Состоит из одного 8-этажного корпуса и тринадцати 2-этажных вилл. Бассейн построен в форме лагуны и окружен водопадом и тропическим садом. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на первой береговой линии в районе Наама Бей, в 17 км от аэропорта города Шарм Эль Шейх.
Pludmales apraksts На территории отеля 2 пляжа. Кораллы, вход только с понтона.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, заказ такси, круглосуточное обслуживание номеров (платно), утюг по запросу (бесплатно), Wi-Fi в лобби, общественных местах и главном ресторане — бесплатно, 3 ресторана (2 A la Carte), 5 баров, 2 конференц-зала (макс. 360 чел., платно), 2 открытых бассейна (с подогревом в зимний период), терраса для загара, магазины, автобус до центра города.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн с подогревом в зимний период. Мини-диско в 20:00, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Теннисный корт (с жестким покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, центр талассотерапии, игрвоая комната, настольный футбол, дартс, библиотека, аквааэробика, бочче, водное поло, мини-футбол (песчаное покрытие), вечернее шоу.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 298 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Naama Bay, Sharm El Sheikh, P.O Box 309
Tālruņi: +20 1280 43 43 41
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.