Laba viesnīca ar skaistu rifu joslu

Rakstīts: 26 janvārī 2023
Ceļošanas laiks: 20 — 27 februāris 2022
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirmo reizi kopā ar ģ imeni lidojā m uz Ē ģ ipti 2022. gada februā rī . Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, balstoties uz atsauksmē m, fotogrā fijā m, atraš anā s vietu un blogeru ieteikumiem ziemas brī vdienā m.
Bija prieks pavadī t brī vdienas š ajā viesnī cā , jo tā ir slē gta no vē ja! Kad tur garā m gā ja citas viesnī cas, tieš ā m pū ta stiprs vē jš . Š eit mē s nedē ļ u pavadī jā m ē rti (protams, ja Sinajā nav slikti laikapstā kļ i). Katru dienu peldē jā mies jū rā (arī bē rni).
Viesnī cas teritorija kompakta, skaista, kopta, daudz ziedu. Baseini ir tī ri un apsildā mi. Personā ls ir draudzī gs. Centī gs.

Ar ē dienu viss ir lieliski. Deserta ē dieni mums patika vairā k nekā jebkur citur! Un tas ir atseviš ķ s +. Bija jū ras veltes, garneles, zivis, gaļ a bija garš ī ga. Ī sā k sakot, ē diens ir ok.
Pludmale ir maza, bet aizsargā ta no vē ja! (liels +) Bija neē rti spē lē t volejbolu augš ē jā kortā , tur bija vē jš . Starp citu, pontoni ir ī si - vē l viens liels +! . Rifs ir skaists, daudz zivju un veseli koraļ ļ i!
Jū rā bija 22-24 grā di. Numuri bija labi ar skatu uz zā lienu un jū ru. Regulā ri noņ emts.
Vakara animā cija bija dziesmu un deju veidā . Pa dienu bija volejbols un š autriņ as.
Mums ļ oti patika!
Iesakā m ģ imenē m ar bē rniem un pā riem!
Mē s devā mies ekskursijā uz balto salu – tā bija piedzī vojumiem bagā ta, bet mums patika. Mē s redzē jā m skaistas vietas. Bijā m uz Dž ordž a Klū nija iepirkš anā s veikalu (iesaku cenu, sortimentu un neuzbā zī bas dē ļ ), atpakaļ ceļ š bez maksas, arī gida pavadī bā . Eļ ļ as rū pnī cā - š ķ irš anā s, bet ja nevē lies, tad nepē rc.
Kopumā vissvarī gā kais: brī vdienā m ziemā tas ir ļ oti labs risinā jums! Kad citā s viesnī cā s vē jš meitenē m nopū š cepures un ciemiņ iem uzspridzina T-kreklus, š eit ir ē rti atpū sties. Un pati viesnī ca ir ļ oti laba.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu