Visiem patika!!! Pieklājīgi 5*

Rakstīts: 24 novembris 2016
Ceļošanas laiks: 9 — 16 novembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s atpū tā mies tajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā ar diviem pā riem no 2016. gada 9. novembra lī dz 16. novembrim. Viesnī ca ir lieliska. Spriež ot pē c situā cijas Ē ģ iptē , proti, atpū tnieku ir maz, apkalpoš ana ir augstā lī menī . Ir ar ko salī dzinā t, jo š ajā Ē ģ iptei grū tajā periodā iepriekš atpū tā mies divā s citā s viesnī cā s un arī Š armā - protams, atš ķ irī ba ir ļ oti jū tama, lai gan arī piecā s. Viesnī ca ir itā ļ u valoda – un tas izsaka visu: no ē diena lī dz apkalpoš anai. Numuri ir ļ oti labi un tikko izremontē ti, ļ oti jauks vestibils. Dzī vojā m 8. stā vā ar skatu uz jū ru, lai gan maksā jā m kā parasti. Katru vakaru gā jā m pirtī (bez maksas), tad lī dz 20.00 brī vdabas dž akuzi. Ļ oti pieklā jī ga sporta zā le. Man patika virtuve: gan augļ i, gan saldumi, katru dienu galvenajā restorā nā pica un makaroni ir ļ oooooti garš ī gi!!! ! , pasniedza arī trusis, pī les, tunci, paipalas, jē ru, vistu. . . ļ oti garš ī gi gatavo gaļ u, ī paš i teļ a gaļ a! Un kā da lazanja..... Es vienkā rš i neē du jē ru, nu, š is.... ir vē rts pamē ģ inā t! Garda kafija, un, starp citu, arī itā ļ u! Pludmalē vienmē r interesē , ko paņ emt lī dzi. . . kā palī dzē t. . . A la carte restorā ni – nestrā dā . Bet pē c tava pasū tī juma - ir viens restorā ns - apmaksā ts, var jums uzklā t galdiņ u, bet mē s tur nebijā m. Pludmales bā rā ir maksas ē dienkarte - jū ras veltes un gaļ a pē c ī paš as receptes - ir no kā izvē lē ties! Garš ī gs sarkanais rums!
Skaists rifs, vē ja š ajā lī cī tikpat kā nav. Ū dens lī dz +27. Gaiss lī dz 30 karstumam. Viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, kas liecina par tā s apkalpoš anas lī meni.
Ir nirš anas centrs. Dodieties tur, jū s to nenož ē losit! Ir instruktors Mihails - mē s ar viņ u nirā m trī s reizes, ļ oti kompetenti un cienī gi! Vispirms izbraucā m ekskursijā uz jahtas ar nirš anu caur tū roperatoru, solī jā m 20-22 cilvē kus - un melojā m. Bija 40 cilvē ki! Un viņ i nira 3 minū tes. Mē s bijā m š okē ti, un tas ir par 40 dolā riem. no cilvē ka! Pie Maikla samaksā jā m 90 dolā rus. vienai personai 2 nirš anas pa 40 min. Kā jū s salī dzinā t? Viņ š noteikti ir lielisks profesionā lis! Un kopā ar viņ u mē s izgā jā m apmā cī bu kursu, vispirms baseinā un pē c tam nirš anas. Ja vē laties cienī gu nirš anu un spilgtas emocijas - neņ emiet to no gida, sazinieties ar Mihaila nirš anas centru - jū s to nenož ē losit!

Es pat nezinu, ko attiecinā t uz mī nusiem š ajā atvaļ inā jumā...Navenoe nekas. Ja cilvē ks ir apņ ē mī bas pilns atpū sties un viņ am ir laba kompā nija, maz ticams, ka viņ š var kaut ko sabojā t. Un ja meklē mī nusus un slikts garastā voklis - tad sē di mā jā s! Visur un ikvienā var atrast nepilnī bas - pat savā s mā jā s!! ! ! Tā pē c esiet mierī gi un neuztraucieties par neiztī rī tu telpu vai odiem. Lai tas ir vissliktā kais tavā dzī vē , kas sabojā s tavu garastā vokli.
Uz Ē ģ ipti braucam atkal pē c jaunā gada, un uzminiet kur - protams, uz Stella da Mare viesnī cu!
Liels paldies š ī s viesnī cas vadī tā jiem un visam personā lam par cienī gu apkalpoš anu un lielisko noskaņ ojumu pā rē jā laikā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu