Otrā viesnīca Ēģiptē, bet Rixos Seagate ir nedaudz labāka

Rakstīts: 15 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 4 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Sā kumā š ai viesnī cai ir trū kumi, tač u tos var saukt tikai par trū kumiem salī dzinā jumā ar Dubaijas vai Turcijas augstā kā s klases viesnī cā m.
Un uz Ē ģ iptes viesnī cu fona ir tikai plusi. Ikdienā garneles, sieri, mango svaigas sulas, labi audzinā ts personā ls - nav pazī stama no personā la tā dā stilā : - "hei draugs kā dila" un viņ i nelū dz dzeramnaudu. Lielais teniss, sauna, spa, mini futbols, viss ir bez maksas, iekļ auts.
Ieieš ana jū rā ir tikai caur pontonu, lī dz tam ir gandrī z kilometrs, un piekrastes tuvumā nav jū ras, viļ ņ u. Nav paredzē ts jū ras mī ļ otā jiem), ir daudz baseinu. Tas ir nopietns mī nuss, bet Nabkas lī cī tas ir gandrī z visur, un paš ā Š armā , tuvā k vecpilsē tai, kur ieeja jū rā ir tuvā k, nav labu viesnī cu. Tajā s paš ā s divā s Rixos viesnī cā s viena un tā pati problē ma - jo tā s atrodas netā lu uz Nabq

Labā k par š o viesnī cu Ē ģ iptē , manuprā t, tikai Rixos Premium Seagate, tur viss kaut kā lielā ks, ar to varu salī dzinā t.
Alkohols ir galvenais trū kums salī dzinā jumā ar Rixos. Ja Rixos var dzert 12 vai 18 gadus vecu stilī gā ko zī molu viskiju, Sheridans un Baileys liķ ierus un viss ir bez maksas, tad š eit ne tikai elite, tikai importa alkohols netiks liets par brī vu. Tikai vietē jais, bet tā ds, protams, nav, lai gan pē c ē ģ iptieš u standartiem tiek uzskatī ts par labu. No 150-200 gramiem ruma visu nakti biju sauss, it kā puslitru bū tu izdzē ris : )).
Pā rē jie trū kumi ir relatī vi, ne visiem svarī gi:
- pā rtraukums daž ā s viesnī cas vietā s ar Wi-Fi autorizā ciju (bet tas joprojā m ir atkarī gs no tā lruņ a),
- ē diens, kā jau teicu, izcils, bet augļ i bija negatavi, izņ emot vī nogas un ā bolus, no augļ iem neko neē da, bet varbū t tā pē c, ka ir ziema un nesezona. . . centrā lajā restorā nā cepti steiki tā , labā k pusdienot alacarte restorā nos, tur garš o labā k.
- automaš ī nas brauc ik pē c 15 minū tē m, jū s negaidī sit (Rixos ik pē c 2 minū tē m, karstumā tā s negā ja kā jā m),
- nav tā da ū dens atrakciju parka kā Rixos (un tas ir ar ekstrē miem slidkalniņ iem un bez rindā m),
- bē rnu istaba š eit ir maza un nož ē lojama.
Plusi:
- jaunā ka viesnī ca, numuriņ i, modernā ks dizains, Rixos daž as ē kas ir nedaudz nobruž ā tas, te viss jauns.

- tieš ā m ir jē ga vakaros š eit apmeklē t a la carte restorā nus, nevis vakariņ ot centrā lajā restorā nā . Ē dieni ir garš ī gā ki, ekskluzī vā ki, nevis stulbi atnes tos paš us ē dienus no centrā lā restorā na, tos nedaudz izpuš ķ ojot. bija Rixos, kad apmeklē jā m vienu no alacarte restorā niem. Tikai esiet uzmanī gi, pā rbaudiet š ajos restorā nos vai par atseviš ķ iem ē dieniem nav jā piemaksā , pretē jā gadī jumā es muļ ķ ī gi pasū tī ju omā ru (izrā dī jā s, ka omā rs ir omā rs) salā tos ar ananā siem, man bija jā piemaksā.20 USD, kas bū tī bā ir lē ts, bet tomē r nepatī kams pā rsteigums, ī paš i ņ emot vē rā , ka š ī s jū ras veltes š eit jau pā rē das par velti. Un jū s vienkā rš i nevarat atpū sties - jums ir jā domā , ko pasū tī t, nevis viss iekļ auts. Bet š ī ir Ē ģ ipte, jū s nevarat pilnī bā atpū sties pat š ā dā viesnī cā...
- š eit viss ir kluss un mierī gs, amfiteā tris ar kustī bā m un mū ziku viesnī cas malā , lai netraucē iemī tniekiem, un nav trokš ņ oš ana un diskotē ka pie baseina kā citā s viesnī cā s pie iemī tnieku numuriņ iem.
Apmeklē jā m SPA - viss ļ oti stilī gi, pilnī gi jauns, moderns dizains, 3 lielas dž akuzi, 2 pirtis un viena romieš u tvaika pirts. Tiesa, tie silda ļ oti vā ji, tvaika pirti ī paš i neņ emsi, drī zā k tī ri atpū tai.
Tenisa korti un futbola laukums vienmē r ir bez maksas - spē lē jiet bez maksas, cik vē laties, bet, kad saule noriet, jums ir jā piemaksā par apgaismojumu, un Ē ģ iptē saule riet ļ oti agri.
Lai bū tu pilnī gi objektī vi, jā ņ em vē rā , ka š o divu viesnī cu izmaksu atš ķ irī ba ir aptuveni 400 USD par iknedē ļ as atvaļ inā jumu par labu Alcazar. Vismaz tagad tā ir.

Un vē l viena svarī ga piezī me - viņ i š eit nepraktizē moskī tu tī klu uzstā dī š anu uz logiem, š ķ iet, ka tas ir sī kums, bet naktī viņ i tā pē c negulē ja normā li. Tas drī zā k attiecas uz tiem, kurus "mī l" odi. Manai sievai viņ i netraucē ja, bet sakoda mani un bē rnu, no kā viņ š slikti gulē ja un pamodinā ja mū s. Fumigators tika atvests, bet tas piepilda istabu ar ne pā rā k patī kamu smaku un vē l nakts vidū ir jā vē dina istaba, tā pē c vienmē r ielidoja vē l pā ris jauni odi, tad ieslē dz gaismu un meklē , kur viņ us var nogalinā t, pē c tam jau grū ti nakts vidū aizmigt. No rī ta tu pamosties noguris. Viesnī ca ir iztē rē jusi miljonus izskatam un ē rtī bā m, bet š ā ds trū kums neļ auj tū ristam labi izgulē ties, kur pietiekami gulē t, ja ne atvaļ inā jumā ?
Tā tad, ja izvē laties starp š ī m viesnī cā m un neesat dā rgā alkohola pazinē js, jums nebū s lī dzi bē rni 4-5 gadus veci un vecā ki, tad neredzu iemeslu pā rmaksā t par Rixos Premium Seagate, varat izvē lē ties š o
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu