Sol Y Mar Naama Bay 4*– Atsauksmes

41
Novērtējums 5.410
pamatā
41 atsaukt
№174 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
4.9 Numurs
5.7 apkalpošana
5.4 Tīrība
7.3 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Mūsdienīga skaista viesnīca ar ļoti iekoptu zaļo zonu, labu virtuvi, omulīgu, mājīgu atmosfēru un uzmanīgu personālu. Atvērts 1999.gadā, pēdējais renovācija veikts 2014.gadā, kosmētiskais remonts tiek veikts pēc nepieciešamības. Tas sastāv no divstāvu pieņemšanas ēkas un trīsstāvu dzīvojamo ēku kompleksa (galvenā, ap baseinu un 11 mazām trīsstāvu ēkām). Viesnīca atrodas kalnā, no tās teritorijas paveras lielisks panorāmas skats uz Naama līci. Pastaigas attālumā viesus gaida daudzi suvenīru veikali, bāri, restorāni, ūdenspīpes. Viesnīca ir piemērota aktīvai atpūtai draugu lokā, kā arī mērenām, relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар kornusha21
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tā bija gandrī z ideā la viesnī ca, spriež ot pē c jaunā kajā m atsauksmē m daž ā dā s vietnē s, tostarp tū roperatora vietnē s, tač u patiesī bā mē s saņ ē mā m š ā du informā ciju: 1) Iebraucā m vē lā vakarā ap 22:00, jo krieviem vē l nebija atvē rti č arteri uz kū rortiem, tā pē c braucā m no Kairas 10 stundas cauri daudziem kontrolpunktiem. … Tomēr ▾ Tā bija gandrī z ideā la viesnī ca, spriež ot pē c jaunā kajā m atsauksmē m daž ā dā s vietnē s, tostarp tū roperatora vietnē s, tač u patiesī bā mē s saņ ē mā m š ā du informā ciju:

1) Iebraucā m vē lā vakarā ap 22:00, jo krieviem vē l nebija atvē rti č arteri uz kū rortiem, tā pē c braucā m no Kairas 10 stundas cauri daudziem kontrolpunktiem...(Neticiet gidiem un tū roperatori, ceļ š ir nogurdinoš s un garš , neviens nepaskaidroja, kā pē c un cik ilgi mē s stā vē sim)
Naktī reģ istratū rā kļ uva skaidrs, ka nekas ī paš i labs mū s nesagaida. Darbiniece ar skā bu seju negribī gi iedeva mums atslē gas, ā tri izskaidroja daž us noteikumus, ielika izdruku ar nepiecieš amo informā ciju un sē dā mies gaidī t, kad mū s pavadī s uz istabu. Sā kumā domā ju, ka puika vienkā rš i noguris vakarā , bet vē lā k izrā dī jā s, ka reģ istratū ra š ajā viesnī cā bū tī bā bija nogurusi, tā pat kā paš i numuriņ i...

2) Istabas ir tikai kā rtē jā dziesma...Gaidī jā m, ka pē c ceļ a nomazgā simies un atpū tī simies, bet tā nebija.
Kā ds reģ istratū ras darbinieks mū s ieveda istabā , pastā stī ja kur, kas ir un, protams, prasī ja "dā vanu" par viņ a "izcilo darbu", un mums bija jā dod nauda, ​ ​ jo gribē jā m, lai viss pē c iespē jas ā trā k tiktu izgā zts. un mē s varē jā m atpū sties. Lai gan arī š is brī dis ir saspringts. Bet tie joprojā m bija ziedi, salī dzinot ar to, kas mū s gaidī ja nā kamajos...Istabu pā rsteidza briesmī gi netī rumi: mē beles ir diezgan vecas un nobruž ā tas, ar š ķ embā m, plaisā m, slikti aizveramā s durvis uz verandu (veranda - maigi sakot, tie ir 2 krē sli un galds ar skatu uz sienu, 1 stā vs), duš as paliktnis ar plaisu, un tajā izž uvusi koka utis (atvainojiet, mē s to nenofiksē jā m bildē ), sarū sē jusi noteka iekš ā . tualete, aizkari izskatā s pē c grī das lupatā m, visi notraipī ti ar kaut kā diem veciem vē mekļ iem, vannas piederumu vietā , 2 š ķ idro ziepju dozatori, kas acī mredzot kalpoja kā š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja, un varbū t pat zobu pasta ...Vienkā rš i š oks priekš.1k dolā ru vienai personai...
Nevarē ju novaldī t asaras, vainoju sevi par to, ka neesmu rū pī gi izlasī jis atsauksmes, kā izrā dī jā s, ne tikai mē s uz š o triku iekritā m.

3) No rī ta nomierinā jā mies, nolē mā m mainī t istabu par katru cenu bez papildus maksā jumiem (arā bi to tikai no tevis gaida), informē ja mū su ceļ ojumu aģ ents. Un istaba tika mainī ta, tikai tagad iepriekš ē jā s aplodas mainī juš ā s uz: saplī sis katls, tā pati sarū sē jusi noteka tualetē un netī ri aizkari, saburzī ta miskaste, kurai vajadzē tu bū t tikai poligonā , saplī sis ledusskapis, notraipī ts spogulis , gultas veļ a nav nomainī ta no iepriekš ē jiem viesiem un putekļ ainā s stā vlampas. Radā s iespaids, ka neko labā ku te neredzē sim...Bet pie tā neapstā jā mies. Turklā t lū gums nomainī t veļ u reģ istratū rā palika ignorē ts, lī dz sataisī ju skandā lu. Tad mē s saņ ē mā m fē nu.

4) Tagad par š ī s viesnī cas "brī niš ķ ī go" personā lu...
Uzņ emš ana - tas ir tikai audzē ts, blē ž i un meļ i. Viņ i darī ja visu iespē jamo, lai padarī tu uzturē š anos viesnī cā nepanesamu viesiem. Neviens no mū su lū gumiem netika uzklausī ts. Atbildē ja bubuli, meta atslē gas, kad viņ iem tas nebija izdevī gi, izlikā s, ka nesaprot ne krievu, ne angļ u valodu. un lū gums piezvanī t viesnī cas gidam tika ievadī ts nepareizs numurs ...Vienkā rš i f.......

5) Arī viesnī cas ceļ vedis un transfē ra ceļ vež i nav labā ki. Bija sajū ta, ka "roka roku mazgā ", uz visā m pretenzijā m un jautā jumiem saņ ē mā m tikai daž us neskaidrus attaisnojumus. Starp citu, devā mies ar Anex Tour kompā niju, acī mredzot kvalitā tes kontrole viņ u organizā cijā lī dz Ē ģ iptei nesasniedza...Viesnī cas gids Magids uzmā cī gi, gandrī z kā rtī gā tonī , lika doties ekskursijā s tikai ar tū roperatoru, pretē jā gadī jumā viņ i mū s nozagtu, nogalinā tu utt.
Lai gan mē s devā mies ekskursijā s ar citā m aģ entū rā m tieš i Ē ģ iptē un neatradā m nekā das atš ķ irī bas no ekskursijā m ar Anex, izņ emot, protams, cenu, kas bija divas vai pat trī s reizes lielā ka))) Pē c mū su lū guma padomā t par ekskursijā m, mū su brī niš ķ ī gais viesnī cas gids teica, ka mē s "nesaprotam cilvē kus" un vē l kaut kas, bet tas izklausī jā s diezgan aizvainojoš i. Jā , viņ š it kā palī dzē ja mū su nā kamajā numura maiņ ā , un, pateicoties viņ am, mē s it kā "uzlabojā m" mū s uz absolū ti identisku, bet tī ru telpu)))) Izrā dā s, ka elementā rā s higiē nas prasī bas Ē ģ iptē tiek lē stas trī s reizes vairā k nekā izmē rs, vai arī mums ir tik paveicies ? ! Visbeidzot, mē s gribē jā m apiet š o braucienu no Š rmas uz Kairu un lidot ar lidmaš ī nu, tač u mū su lieliskais gids iznī cinā ja mū su plā nus jau paš ā sā kumā , jo viņ š mums paziņ oja mū su pā rsē š anā s laiku tikai ap pulksten 21:00, savukā rt citu pā rsē š anā s laiku. pie informā cijas stenda jau karā jā s tū risma firmas.
Pē c ilgiem un nervoziem precizē jumiem, izsaukumiem pie gides, aicinā jumiem uz uzņ emš anu, kas hroniski neko nezinā ja un nezinā ja, mums kaut ko pateica. Paldies Dievam!

P. S. Un tas vē l nav viss))))) Kā jau varē ja nojaust, tik greznā viesnī cā varē ja bū t zā dzī ba, tā pē c nauda tika nē sā ta lī dzi visu atvaļ inā juma laiku. Seifs tika atvē rts ar mehā nisko atslē gu mū su prombū tnes laikā divas reizes. Un viss bū tu labi, briesmas bija beiguš ā s, lī dz pē dē jā dienā ceļ ā uz lidostu atklā ju sava Guess rokas pulksteņ a nozaudē š anu (nu, sasodī ts, kam gan tie varē tu bū t vajadzī gi!!! ) Pē c tū rista sazvanī š anas atbalsta dienests, ceļ ojumu aģ ents, viesnī cas gids (kurš neatbildē ja, pilnī bā ignorē ja), viņ i pē kš ņ i atradā s istabā , tač u viņ i nevarē ja tos atdot mū su draugiem, iespē jams, uz pusi dienas, un viņ i atgriezā s ne pilnī bā neskarti. . . Nu ko tur vē l domā t ?!

6) Pludmale.
Ak jā , tas ir tas, par ko es sā kotnē ji uztraucos, un, protams, š eit bija arī kopī gs))) No divā m deklarē tajā m pludmalē m lī dz ieraš anā s brī dim tikai viena palika 1.5 km attā lumā no viesnī cas, kurp mū s veda autobuss. . Citā di uz jū ru par velti nekur nevar aizbraukt, pat ja esi gatavs vienkā rš i ar dvieli pagulē t smiltī s...Ar autobusu gandrī z neizmantojā m, jo ​ ​ lielā koties tajā iekā pt vienkā rš i nebija iespē jams . Un, kad viesnī cā atveda jaunu arā bu partiju, tā vienkā rš i kļ uva par "neiespē jamo misiju" =D Autobuss brauca pē c sava grafika, neskatoties uz grafiku, kas bija reģ istratū rā , labi, ka mums nav bē rnu un esam jauni un pietiekami sportisks, lai staigā tu karstumā , bet es neapskaustu ģ imenes ar bē rniem un veciem cilvē kiem, tā pē c visu atvaļ inā jumu nekad nevar redzē t jū ru))) Vispā r pilna sajū tu palete, gluž i kā sastrē gumstundā sabiedriskais transports, ja vē laties asas sajū tas, tad laipni lū gti Sol Y Mar)))))))
Kopumā tas nav pat viss pā rsteidzoš o un biedē još o lietu saraksts, ar kurā m mē s sastapā mies š ajā brī numviesnī cā , tač u nav ne laika, ne enerģ ijas, lai to visu aprakstī tu)))

Lai gan ar visu š o viesnī cai ir pat 2 plusi, tikai par 2 zvaigznē m! =))))
1) Restorā ns ir kā atseviš ķ a struktū ra, kas darbojas netieš i no visas viesnī cas. Ē diens vienmē r ir garš ī gs, svaigs un diezgan daudzveidī gs. Viesmī ļ i draudzī gi un strā dī gi, š efpavā rs un zā les vadī tā js vienkā rš i super, it kā no paralē lā s realitā tes! Liela cieņ a!
2) Ļ oti skaista teritorija, ir 2 baseini, viss tī rs un sakopts. (Tiesa, kad viesu bija vairā k, viņ i viesnī cā pē kš ņ i sā ka stā dī t ziedus un š paktelē t sienas, agrā k tas nebija redzams)))
Rezumē jot, doties uz Sol Y Mar Naama Bay 4 * ir tā vē rts tikai divos gadī jumos, ja esat miskastes mī ļ otā js un jums nav ž ē l nekā das naudas pikantu kā rš u dē ļ vai pē c 5 gadiem, kad puiš i sakā rtojiet savas iekš ē jā s problē mas, viņ i beigs bū t slinki, alkatī gi ē zeļ i un beigs skatī ties uz visiem, izņ emot arā bus, kā uz r... ) Un, nu, bū tu jauki č aļ iem pamā cī t sakopt! ))) Š ķ iet, ka pē c pandē mijas jā rā da augstā kā klase, bet nesanā ca, nesanā ca, š oreiz ne ...eh.. .
Холодильничег, как новенький, не правда ли?!))) Слив в туалете Стены после реновации 1960 года Мусорка, все лучшее для гостей))) Ат души! Пристанище мокриц Половая тряпка, она же занавеска) Чистота превыше всего! Кстати, вода из крана иногда бежала ржавая, иногда не бежала вообще. Тоже попахивает новизной тридцатилетней давности
аватар nat06ali
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cu apmeklē jā m 2021. gada jū lijā . Tā pat kā daudzus, viņ us vadī ja labas atsauksmes, tač u ar labu vien nepietiek. No plusiem es atzī mē ju tikai ē dienu un teritoriju. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs un diezgan ē stgribu. … Tomēr ▾ Viesnī cu apmeklē jā m 2021. gada jū lijā . Tā pat kā daudzus, viņ us vadī ja labas atsauksmes, tač u ar labu vien nepietiek.
No plusiem es atzī mē ju tikai ē dienu un teritoriju. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs un diezgan ē stgribu. Un teritorija ir zaļ a, skaista, katrs koks un krū ms tiek laistī ts katru dienu. Š eit plusi beidzas.
Un tagad pie mī nusiem! Viņ iem pietiek.
Viesnī cas atraš anā s vieta. Š eit parasti ir neitrā li. Lī dz jū rai apmē ram 7-8 minū tes ar kā jā m, bet NE UZ SAVU PLUDMU!
Pludmale. Lielā kais satraukums. Viņ š ir ļ oti tā lu. 20-25 minū tes kā jā m. Un, ja jū s dodaties ar transfē ru no viesnī cas, tad jū s pat nevarē jā t tur iekļ ū t. Cilvē ku daudz, un mikroautobusā ir sē dvietas 15. Vadī ba neko nedarī ja, lai gan mē s un citi sū dzē jā mies. No tā izriet nā kamais punkts.
Personā ls. Izņ emot š efpavā rus un viesmī ļ us, neviens cits jums neš ķ itī s patiesi pretimnā koš s un sirsnī gs. Reģ istratū ra ir briesmī ga. Bā rs-50/50, atkarī bā no tā , kurš strā dā . Animatori – arī strī dī gi. Ir patī kami un ne tik labi.
Pat nedomā jiet par taksometra ņ emš anu no viesnī cas. Noteikti maksā si divreiz.
Istabas un uzkopš ana. Telpas ir vecas un sagrautas. Arī tī rī š anas nav. Tā da sajū ta, ka viņ i tikko saklā ja gultu, salocī ja dvieļ us un aizkarus. 2 reizes tika mainī ts numurs un vē l daž as.
Peldbaseins. Cilvē ku bars, mati, netī rumi. Ū dens nav atdzesē ts un vakarā tikai svaigs piens. Gultas nepietiek visiem.
Bezvadu internets. Aizmirstiet par to, vieglā k ir uzreiz nopirkt vietē jo SIM karti, nekā sē dē t un mocī ties un 5 reizes sū tī t fotogrā fijas radiniekiem.
Kopumā viesnī ca noteikti nav tā s naudas vē rta. Labā k ir izvē lē ties citu iespē ju.
аватар Timon16
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir pilnī ga vilš anā s! Mē s, tā pat kā daudzi citi, kritā m par augstu novē rtē jumu, tač u tas ir ļ oti mā nī gi. Tā tad, punkts pa punktam. 1. Viesnī cas atraš anā s vieta. 2 krasta lī nija. Ja pludmale bija tuvumā , tad 7-8 minū tes ar kā jā m, pretē jā gadī jumā skatī t zemā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pilnī ga vilš anā s! Mē s, tā pat kā daudzi citi, kritā m par augstu novē rtē jumu, tač u tas ir ļ oti mā nī gi. Tā tad, punkts pa punktam.
1. Viesnī cas atraš anā s vieta. 2 krasta lī nija. Ja pludmale bija tuvumā , tad 7-8 minū tes ar kā jā m, pretē jā gadī jumā skatī t zemā k. Lī dz galvenajai ielai ejiet 12 minū tes.
2. Teritorija. Viesnī ca pē c Ē ģ iptes standartiem nav ī paš i liela. Teritorija ir apzaļ umota un sakopta.
3. Izskats. Uzreiz "kvalitā te" nedod uztverš anu. Nav pat nosaukuma "recepcija", nav pulksteņ a, ir tikai skaitī tā js. Mū zika nogalina nož ē lu par atpū tu. Vē los pasū tī t apbedī š anas pakalpojumu. Pati viesnī ca no tā lienes izskatā s normā la, bet iekš ā var redzē t, ka viss ir tā lu no pirmā svaiguma.
4. Norē ķ ins. Viņ i atdeva pases un sē dē ja apmē ram stundu. Neviens mums pat nepievē rsa uzmanī bu. Piegā ja klā t, jautā ja "cik ilgi jā gaida. " Teica, ka mums ir check-in 14.00 (un pulkstenis bija 7.00), bet, ja izdosies, tad bū s ā trā k. Un tas, ka viņ i ieradā s izsalkuš i un noguruš i, nevienu neinteresē . Viņ i man iedeva tikai (un pē c zvana) dzert ū deni bā rā . Un rokassprā dzes tiek speciā li dā vinā tas pē c brokastī m, lai jū s vienkā rš i sā ktu visu no pusdienā m. Par laimi, 2 stundu laikā tikā m nosē dinā ti. Bet tas nav pakalpojums.
5. Skaitļ i. Mainī ti 2 cipari. Es nevaru teikt, ka tie ir galī gi briesmī gi, bet visur ir sē kļ i. Vienā istabā starp slē ģ iem mē s vienkā rš i dzī vojā m zvirbuļ i. Bija vairā kas problē mas ar ū deni. Starp citu, jā , tas ir svarī gi! TELPĀ NAV MATA! Divreiz prasī ja atnest, nesaņ ē ma. Mā jturī ba atstā j daudz vē lamo. Pē dē jā dienā nolē mā m istabu netī rī t vispā r.
6. Personā ls. Kafejnī cā strā dā jauki cilvē ki. Un animatori ir lieliski puiš i, paldies viņ iem par darbu. Pie baseina arī labs personā ls, ī paš i jauks jauns puisis (parasti strā dā ja pie bē rnu baseina). Pā rē jie ir nepatika. Uzņ emš ana - lē ni un bez vē lē š anā s. Bā rmeņ i - atkarī bā no tā , kurš . Bija viens "vienmē r smaidoš s", kuram biež i patika izbī ties. Viņ š ne tikai gandrī z varē ja mest brilles, bet arī gandrī z nestrā dā .
7. Baseins. Š ķ iet, ka viņ š nav mazs. Bet cilvē ku ir tik daudz, ka tu vienkā rš i ej pa dibenu, jo. peldē š ana nav ē rta. Atkritumu kaudze, mati. Tā ir slikta atraš anā s vieta. Un bē rnu baseins ir gandrī z tā da paš a izmē ra, bet gandrī z vienmē r bija tukš s. Baseina bā rs. Arī š eit nav daudz. Daudz cilvē ku un viens bā rmenis. Jū s varē tu sē dē t 10 minū tes, gaidot pasū tī jumu.
8. Ē diens. Vienī gais punkts bez asa negatī va. Ē diens nav ī paš i tieš s, bet pietiekams, daudzveidī gs un garš ī gs, ī paš i daudz saldumu. Bet 11 dienu laikā kļ ū st garlaicī gi, jo. dienu no dienas gandrī z viss ir vienā ds. Nav daudz augļ u. Dzē rieni ir ok. Tā pat kā visur citur, lē ts vietē jais alkohols, bet viņ i negaidī ja vairā k. Bet Fanta un Cola ir oriģ inā las. (saldumu foto zemā k)
9. Pludmale. TAS IR SVARĪ GI IZLASĪ T. Es rakstu tā , kā bija. Mū su pirmā s 2 dienas pludmale bija 8 minū š u gā jiena attā lumā . Jū s paņ emat biļ eti reģ istratū rā un stopojat. Pludmale maza, vairā kā m viesnī cā m! Varē ja nā kt un palikt bez sauļ oš anā s krē sla. Jū ra - nav pietiekami daudz vietas, cilvē ks uz cilvē ka, jū s nevarat daudz peldē t, tas ir pretī gi. Tā pē c viņ i gulē ja savā pludmalē un devā s peldē ties uz citu. 3. dienā izrā dī jā s, ka pludmale ir savā dā ka. Rezultā tā , ja iet ar kā jā m, tas aizņ em apmē ram 20 minū tes, kurš ir lē nā ks -25! ! ! Karstumā - tā ds prieks. Bija pā rsē š anā s, bet viņ i kopumā sajuka prā tā . Ne tikai pirmais bija 9.30, bet arī mazs mikroautobuss, uz 12 cilvē kiem. . Cilvē ki vienkā rš i neiekļ uva visā s agrā s un pē cpusdienas sesijā s (pievienoju foto ar reā liem cilvē kiem, kuri mikroautobusā neiekā pa daž ā dā s dienā s). Gā jā m lamā ties, bet tas ne pie kā nenoveda. Cū kgaļ as attieksme. Starp citu, pē c pusdienā m, ja 15.00 neietilpst mikroautobusā (tas ir pirmais), tad nav jē gas braukt par daudz, jo. pē dē jais no pludmales pulksten 5. Un viņ i iet reizi stundā pē c pusdienā m. Tas atstā j divas iespē jas. Vai nu ar kā jā m karstumā , vai stā vus, vai caur lamā š anos (ja paveicas) mikroautobusā . Es pievienoju otrā s pludmales fotoattē lu. Pati pludmale bija parasta, bet maza un ieeja ū denī bija pa pakā pieniem, jū rā nebū tu iespē jams ieskriet.
10. Kopē jais iespaids. Viesnī cā ir daudz vietē jo iedzī votā ju, tā pē c viss ir priekš viņ iem. Ļ oti biež i arā bu mū zika, nu, tieš ā m noguruš i no š iem motī viem. Arī darbinieki var redzē t, kā viņ i labā k izturas pret viņ iem. Mē s devā mies uz jū ru, un rezultā tā tas izrā dī jā s visnepatī kamā kais ar jū ru. Viesnī ca nepavisam neatbilst atzī mei. Ja š eit ir 2-3 zvaigznes un cena ir par 40 procentiem mazā ka, tad tas ir pieļ aujams, pretē jā gadī jumā es to vispā r neiesaku. Lū dzu, nepaļ aujieties uz atsauksmē m. Visiem krievvalodī gajiem, kurus tur satikā m, par viesnī cu bija vienā ds viedoklis. Neviens cilvē ks neslavē ja š o viesnī cu, visi ir neapmierinā ti. Daž i pat pā rcē lā s uz citā m viesnī cā m. Š O VIETU NEAPMEKLĒ JIET!
аватар nastya.kochmarska
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaista mā jī ga teritorija, tā du dā rzu nekur krastmalā pirmā s rindas viesnī cā s neredz. Atrodas kalnā , viens no tuvā kajiem lidostai. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, teritorija ir sakopta lī dz mirdzumam. Smieklī gi animatori, aicinoš i, bet ne uzspiesti. … Tomēr ▾ Skaista mā jī ga teritorija, tā du dā rzu nekur krastmalā pirmā s rindas viesnī cā s neredz. Atrodas kalnā , viens no tuvā kajiem lidostai. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, teritorija ir sakopta lī dz mirdzumam. Smieklī gi animatori, aicinoš i, bet ne uzspiesti.
Restorā ns pā rsteidza ar ē dienu izvē li, desertiem, augļ iem katru dienu un daudz ko citu)) Š efpavā rs Mohammeds Mustafa ļ oti cenš as, pastā vī gi atrodas zā lē , pievē rš ot uzmanī bu viesiem.
Aizņ emtas divas istabas, nekā du sū dzī bu, katru dienu labi iztī rī ju, katru dienu pudele ū dens lī dz istabai.
Numuros nav fē na, un Wi-Fi praktiski nav.
Lī dz tuvā kajai pludmalei jā dodas 10 minū tes, tā ir maza, bet pa kaimiņ u var peldē ties vai staigā t. Ieeja klī ringa ū denī , bet, lai sasniegtu zivis, ir nepiecieš ami apavi. Uz tā lā ko pludmali no viesnī cas un atpakaļ brauc autobuss, tur ir pilnī gi slē gts lī cis, zivju gandrī z nav, bet tas ir lielā ks.
Viesnī ca Solimar mums patika, iesakā m kā ļ oti kvalitatī vu č etrinieku.
Шеф повар і адміністратор ресторану ближній пляж десерти
аватар yuliya.sklyar25
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atsauksme objektī va: vienī gais viesnī cas pluss ir ē diens - garš ī gs, apmierinoš s, daudzveidī gs - bija paipalas, kalmā ri, zivis, liellopa gaļ a, vista, burgeri. Pati viesnī ca neliela, teritorija sakopta un zaļ a. Viens neapsildī ts baseins. … Tomēr ▾ Atsauksme objektī va: vienī gais viesnī cas pluss ir ē diens - garš ī gs, apmierinoš s, daudzveidī gs - bija paipalas, kalmā ri, zivis, liellopa gaļ a, vista, burgeri.
Pati viesnī ca neliela, teritorija sakopta un zaļ a. Viens neapsildī ts baseins.
Telpas ir vecas, bet viss ir darba kā rtī bā , ik pa laikam vannasistabā bija kanalizā cijas smaka. Nav matu ž ā vē tā ja.
Interesentiem ir animā cija.
Pludmale - 5 min. gā jiena attā lumā no viesnī cas, ļ oti, ļ oti mazs, sauļ oš anā s krē sli atrodas tuvu viens otram, daudz cilvē ku, dzē rieni tiek maksā ti, jo. viesnī ca ī rē š o pludmali no citas viesnī cas. Rifs labs, zivju daudz, gluda smilš aina ieeja.
Номер Вид из номера
аватар annushca1375
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Labs č etrinieks, ē diens izcils, personā ls labi apmā cī ts, ne visi 5* tā di. Š efpavā rs Mohammeds Mustafa ir vienkā rš i super, pastā vī gi atrodas zā lē , palī dz jaunpienā cē jiem orientē ties, interesē jas, kā ir ar ē dienu! ! ! Animatori ir lieliski: Anyuta, Ramah, Zizo, Johnny ir gudri, dejo, izklaidē , izklaidē jas. … Tomēr ▾ Mē s devā mies pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Labs č etrinieks, ē diens izcils, personā ls labi apmā cī ts, ne visi 5* tā di. Š efpavā rs Mohammeds Mustafa ir vienkā rš i super, pastā vī gi atrodas zā lē , palī dz jaunpienā cē jiem orientē ties, interesē jas, kā ir ar ē dienu! ! ! Animatori ir lieliski: Anyuta, Ramah, Zizo, Johnny ir gudri, dejo, izklaidē , izklaidē jas. Istaba ir nogurusi, bet ar svaigu krā sojumu, tī rī š anas standartiem, dvieļ u un veļ as nomaiņ u arī . Uz pludmali labā k doties ar viesnī cas autobusu, tur ir tikai š ī s viesnī cas viesi. 7 minū š u gā jiens lī dz Naama Bay, staigā ts katru dienu. Jā , viesnī ca ar nelielu teritoriju, bet ļ oti mā jī ga, klusa un ar lielisku ainavu.
аватар maruzenko
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi. Kā pē c? Jo tū roperatori nepasaka visu patiesī bu, kad piedā vā ju viesnī cu. Man tika piedā vā ta š ī viesnī ca kā pirmā rinda. Pirms izvē les paskatī jos foto, patika, komentā rus nelasī ju. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi. Kā pē c? Jo tū roperatori nepasaka visu patiesī bu, kad piedā vā ju viesnī cu. Man tika piedā vā ta š ī viesnī ca kā pirmā rinda. Pirms izvē les paskatī jos foto, patika, komentā rus nelasī ju. Sanā ca. Izrā dī jā s, otrā lī nija, nav savas pludmales. Reģ istratū rā viņ i saka, ka ir divas pludmales. Uz pirmo viņ i aizved ar autobusu, bet par pludmali to grū ti nosaukt. Publisks, netī rs, turklā t tas ir lī cis, kurā atrodas batiskafi. Otrā pludmale maza, sauļ oš anā s krē sli cieš i blakus, viens pie otra, matrač i briesmī gi, un pat kuponus nedod. Reģ istratū rā jums pastā vī gi jā zvē r un jā lū dz uzņ emš ana tur. Par seš ā m atpū tas dienā m kupons tika dots tikai divas reizes. Vienī gais, kas patika paš as viesnī cas teritorija, kompakta, viss koncentrē ts ap baseinu. Ē diens nav slikts, ē dienos nebija daudz garš vielu. Visiem pietika, kurā laikā uz restorā nu neieradī sies. Animā cija arī lieliska, ī paš s paldies Vikai. Esiet uzmanī gi, izvē loties š o viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas netā lu no jū ras, 7 minū š u gā jiena attā lumā un netā lu no pilsē tas, kur vakarā var pastaigā ties. Skaists rifs, ar daudzveidī gu jū ras faunu. Iereģ istrē š anā s noritē ja labi, ļ oti ā tri, atbraucā m un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, pusdienā s netikā m. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas netā lu no jū ras, 7 minū š u gā jiena attā lumā un netā lu no pilsē tas, kur vakarā var pastaigā ties. Skaists rifs, ar daudzveidī gu jū ras faunu. Iereģ istrē š anā s noritē ja labi, ļ oti ā tri, atbraucā m un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, pusdienā s netikā m. Istabā bija boileris, pastā vī gi karsts ū dens, ē rtas gultas, labi matrač i, pirmā s nepiecieš amī bas lietas bija normā las. Lai gan bijā m pirmo reizi, bijā m apmierinā ti.
аватар shot.stefa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, man rodas š aubas par tā objektivitā ti. Tas viss ir pā rā k labi aprakstī ts. Personī gi apmeklē jot š o viesnī cu, es sapratu, ka atsauksmes ir vairā k kā pielā gotas. Tā tad, mans iespaids par SOLYMAR NAAMA BAY 4 * viesnī cu Sā kš u ar nepatī kamā ko atgadī jumu, kas notika dienu pirms atvaļ inā juma beigā m. … Tomēr ▾ Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, man rodas š aubas par tā objektivitā ti. Tas viss ir pā rā k labi aprakstī ts. Personī gi apmeklē jot š o viesnī cu, es sapratu, ka atsauksmes ir vairā k kā pielā gotas. Tā tad, mans iespaids par SOLYMAR NAAMA BAY 4 * viesnī cu
Sā kš u ar nepatī kamā ko atgadī jumu, kas notika dienu pirms atvaļ inā juma beigā m. Istabā nauda tika nozagta no somas (100 USD), kuru es atstā ju tajā paš ā vietā , pā rbaudot pieejamī bu pē c katras telpas izieš anas. Un pē dē jā dienā , kad viņ i plā noja doties uz Vecrī gu, lai kaut ko nopirktu sev un dā vanas radiem, viņ i tos neatrada. Pē c ziņ ojuma reģ istratū rā , telpā tika uztaisī ts cirks 5 darbinieku sastā vā , pierā dot, ka apkopē ja viņ us nav paņ ē musi, un nevienam citam nebija atslē gas un viņ i skatī jā s zem bildē m, spoguļ a, televizora. Viņ i mani apsū dzē ja, ka seifā nav naudas!
Pats galvenais, seifs nebija labā darba kā rtī bā un jau no pirmā s koda instalē š anas dienas sapratā m, ka ar to kaut kas nav kā rtī bā.
Viņ i atteicā s saukt tū ristu policiju, viņ i arī neļ ā va man rakstī t paziņ ojumu viesnī cas vadī tā jai. Pē c 2 stundu pavadī š anas. reģ istratū rā visi gā ja man garā m, un neviens pat negribē ja runā t. Pē c tam, kad sazinā jos ar gidu, es biju pilnī bā vī lies. Mū su viesnī cas gids Valids pat necentā s atrisinā t mū su problē mu, viņ š bija rupjš un nojauca telefona zvanus.
UZŅ EMŠ ANAS DARBINIEKI, DROŠ Ī BAS VADĪ TĀ JS, GADS, TĪ RĪ TĀ JS - kā viņ i rakstī ja zemā k apskatā , JŪ S VISI DEDEDZAT ELLĒ . Viņ i tev smaida, bet neviens neatrisinā s tavu problē mu.

Ī si par viesnī cu
Norē ķ ins. Istabu iedeva pirmajā stā vā ar neaizveramu balkonu, kas grib iekš ā , ar skatu uz krū miem. Par piemaksu 20 USD viņ i pā rcē lā s uz citu standarta numuru ar skatu uz baseinu un jū ras malu. Istaba bija tī ra, no pirmā acu uzmetiena viss bija kā rtī bā - tas mani iepriecinā ja.
Kondicionieris tika atstā ts ieslē gts pa dienu un miegu, jo saulainā puse un bez kondicioniera istabā nebija ko elpot. Š ampū ns, matu kondicionieris kā tā ds istabā netiek nodroš inā ts, duš as ž eleja tika uzlieta tikai vienu reizi reģ istrē joties. Bet man nebija jā iet un jā jautā , jo viņ i visu atnesa lī dzi.
Fē na NAV nevienā istabā , nā cā s aizņ emties no blakus dzī vojoš ajā m meitenē m, jo ​ ​ reģ istratū rā atbilde bija: fē ns ir personī ga lieta, tā pē c jā ņ em lī dzi.
Gludekļ i netika doti pē c pieprasī juma, tikai par maksu, lai nodotu lietas mazgā š anai un gludinā š anai (bet mē s zinā jā m š o informā ciju, jo Š armas viesnī cā s tā nav pirmā reize, mē s ņ emam lī dzi ceļ ojumu gludekli. )
Visas istabas SERVISS - 1.5 litri ū dens dienā! ! ! Un tas netiek tī rī ts 4 * istabā s.
Wi-Fi uztver slikti, tā pē c cilvē ki vakaros sē ž reģ istratū rā un pie baseina, cerot uzķ ert internetu.
Labā k ir nopirkt septiņ u tieš i lidostā un par to neuztraukties.
Baseins ir viens. Atdalī ts bē rniem (50cm) un pieauguš ajiem, bet dē ļ bā ra baseinā praktiski nebija pieejams. Gā ja tikai skatī ties, nekad nepeldē jā s. Kā pē c, ja tā da jū ra ir blakus?

2. Uzturs. Kafija, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i un daudz kas cits. Bū tī bā tas ir labi. Cik salā tu, daudz gaļ as. Bez vietē jā m garš vielā m. Mū su cilvē kam viss ir ē dams. Gaļ as bija ļ oti daudz daž ā dā s tā s izpausmē s, no jū ras veltē m tikai zivis un kalmā ri. Ar ē dienu š eit viss ir labi. Vienī gais, kas ir pelnī jis augstu novē rtē jumu.

3. Jū ra un pludmale. Viesnī ca ir liela. Pludmales nav (lai gan tā ir paredzē ta divā m viesnī cā m). Arī š ī s pludmales kvadrā tmetrā ierodas daudzi vietē jie. Un te ir brī dis, kas arī nav tas patī kamā kais, es ļ oti labi izturos pret visiem cilvē kiem, neatkarī gi no rases un tautī bas, bet te tā s bija kaut kā das š ausmas.
Arā bi š eit bija 75% no visiem atpū tniekiem un lielā kā daļ a no tiem ir trokš ņ aini un augstprā tī gi cilvē ki.
4. Teritorija ir tī ra, pastā vī gi uzkopta.
5. Animā cija ir visizplatī tā kā : bē rniem 20 minū tes diskotē ka, pieauguš ajiem arī nav nekā ī paš a, vispā r normā li, kā visur citur.
6. Izlikš ana. Pē c standarta 11:55 jau klauvē un ielauž as, lai izņ emtu lietas.
Rokassprā dze tiek nogriezta uzreiz, lai gan š ī diena ir iekļ auta arī apmaksā tajā biļ etē , bet jums nav tiesī bu ē st, dzert ū deni, doties uz pludmali. Viss par maksu. 8 stundas reģ istratū rā , lai uzraudzī tu, vai koferi netiek zagti.
аватар Oleg277668
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vē los padalī ties ar savu atsauksmi, reģ istrē š anā s bija laba, bet izbraukš ana vienkā rš i briesmī ga, cilvē ki sevi parā dī ja no otras puses. Š o viesnī cu mums ieteica, bet mē s tur vairs nebrauksim. Ar ē dinā š anu un apkalpoš anu viss bija labi, lī dz pat izlikš anas brī dim. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar savu atsauksmi, reģ istrē š anā s bija laba, bet izbraukš ana vienkā rš i briesmī ga, cilvē ki sevi parā dī ja no otras puses. Š o viesnī cu mums ieteica, bet mē s tur vairs nebrauksim. Ar ē dinā š anu un apkalpoš anu viss bija labi, lī dz pat izlikš anas brī dim. Nebrī dinā jā m, ka pulksten 12 ir jā izņ em no istabas mantas, lai gan tā s savā cā m un koferus nolikā m istabā pie ieejas. Mums teica, ka jā piemaksā un jā pagarina istabiņ a, jo tur bija mū su mantas, bet es nepiemaksā ju, sastrī dē jos ar viņ iem. Ja vē l runā jam par viesnī cu, tad teritorija mums patika, animā cija mums nav interesanta, nesekojā m lī dzi. Veikali, kafejnī cas, tirgi nebija tā lu. Viens cē liens maina visu, es vairs neieš u uz š o viesnī cu.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Современный красивый отель с очень ухоженной зеленой территорией, хорошей кухней, уютной домашней атмосферой и внимательным персоналом. Был открыт в 1999 году, последняя реновация проводилась в 2014 году, по мере необходимости проводится косметический ремонт. Состоит из двухэтажного здания рецепции и комплекса трехэтажных жилых корпусов (основного, вокруг бассейна и 11 небольших трехэтажных корпусов). Отель находится на возвышенности, с его территории открывается великолепный панорамный вид на залив Naama Bay. В шаговой доступности гостей ждут многочисленные сувенирные магазины, бары, рестораны, кальянные. Отель подходит как для активного отпуска с друзьями, так и для размеренного спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в центре залива Наама Бей на второй береговой линии, в 12 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, в 1,2 км от Naama Bay, в 7,6 км от Старого города и 9 км от Soho Square.
Pludmales apraksts Гости могут пользоваться двумя пляжами: пляж Wind Beach и пляж отеля Delta Sharm. Пляжные полотенца предоставляются в отеле около бассейна. Зонтики и шезлонги бесплатно на обоих пляжах. На пляже не действует система «Все включено» и туристы оплачивают напитки и питание дополнительно. Песчаный пляж отеля Delta Sharm находится рядом с отелем, до которого можно дойти пешком — бесплатно, протяженность около 30 м. Расположен между пляжами отелей Novotel Beach и Hilton Fayrouz. Вход на пляж по билетам, которые туристы берут стойке регистрации отеля — бесплатно. Трансфер не предоставляется. Песчаный пляж Wind Beach в заливе Наама Бей — бесплатно, пляж находится возле пляжа отеля Lido, трансфер до и от пляжа, по графику (бесплатно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (бесплатно), услуги консьержа, услуги такси и лимузины, услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в лобби, лобби баре и у бассейна 150 MB — бесплатно (дополнительные 250 MB платно), 1 открытый бассейн для взрослых 350 м2 (с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно. Рядом с отелем: магазины, аптека, салон красоты и парикмахерская, банкомат, обмен валют. В отеле предоставляется инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (по запросу, бесплатно).

Рестораны и бары:

Главный ресторан Corals на 200 мест (с большой крытой террасой), сервирует шведский стол на завтрак 07:00-10:00, обед 12:30-14:00 и ужин 19:00-21:00, интернациональная кухня и тематические вечера. Поздний завтрак на террасе основного ресторана 11:00-12:00 (легкие закуски).

Z Bar — лаунж-бар, сервис напитков 24 часа, по Al 09:00-00:00, после 00:00 до 09:00 платно / чай, кофе выпечка 16:00-17:00.

Blu Blu — бар у бассейна, сервис напитков 09:00 — до заката / мороженое 12:00-17:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Бассейн с подогревом в зимний период (50 см глубина), детская дискотека, детская анимация, детская кроватка (по запросу и при наличии).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — амфитеатр, анимация, аквааэробика, водное поло, мини-футбол, уроки танцев, караоке, дартс. Платно — дайвинг центр, центр водных видов спорта рядом с отелем, верховая езда, тренажерный зал рядом с отелем, салон красоты и парикмахерская рядом с отелем, массаж.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 195 номеров: 83 standard rooms (20- 30 кв. м, макс. 2 чел.), 60 superior rooms (30-38 кв. м, макс. 2 чел.), 22 family rooms (38-45 кв. м, 1 комната с раскладной кроватью, макс. 3 чел.), 30 superior family rooms (40-70 кв. м, 2 отдельные спальни, макс. 3-5 чел.).

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), телефон, мини-бар (платно), одна большая бутылка минеральной воды (ежедневное пополнение), набор для приготовления чая/кофе (платно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), ванная комната с душевой кабиной, фен (по запросу на ресепшен, бесплатно), туалетные принадлежности, халаты и тапочки только для VIP гостей, балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец: ежедневно, смена белья: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts $
  • balkons/terase
Adrese Naama Bay, Sharm El Sheikh, South Sinai, P.O.Box 312
Tālruņi: +2 (069) 3604 501
Tīmekļa vietne: Sol Y Mar Naama Bay
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.