Siva Sharm Resort & Spa 4*– Atsauksmes

572
Novērtējums 5.910
№135 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.8 Numurs
5.6 apkalpošana
5.7 Tīrība
5.4 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sharks Bay, un tai ir liels skaits bāru, veikalu, kafejnīcu un dziedošu strūklaku, gleznainajā Sarkanās jūras piekrastē. Uzcelta 2006. gadā. Lieliski piemērots jauniešiem un snorkelētājiem. Kopš 2013. gada viesnīca pieder Red Sea Hotels ķēdei, kurā ietilpst viesnīcas Hurgadā, Makadi un Šarm eš Šeihā, kuras izceļas ar garām pludmalēm un perfekti koptām zaļajām zonām ar dārziem un figūrveida baseiniem.Vairāk →
аватар garkavenkol
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c salī dzinoš i lē tā s cenas un atsauksmē m par rifu, jo lidojā m galvenokā rt uz jū ru. Rifs vairā k nekā attaisnoja uz sevi liktā s cerī bas, redzē jā m daudz zivju, murē nas, stintes, lauvu zivis utt. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c salī dzinoš i lē tā s cenas un atsauksmē m par rifu, jo lidojā m galvenokā rt uz jū ru. Rifs vairā k nekā attaisnoja uz sevi liktā s cerī bas, redzē jā m daudz zivju, murē nas, stintes, lauvu zivis utt. Un pat paspē jā m nopeldē ties ar bruņ urupuci un paglaudī t)
Nu lū k, cena... mē s krietni pā rmaksā jā m. Viesnī ca knapi savelk galus kopā . Lai gan potenciā ls ir labs (atraš anā s vieta un arhitektū ra, skats uz jū ru), mē s maksā jā m kā "viss iekļ auts", un viņ i mū s vienkā rš i pabaroja "nekā dā veidā ".
No dā rzeņ iem - kā posti, no augļ iem - kubiņ os sagriezta saldē ta melone un negatavas dateles. Divas reizes 10 dienu laikā (pē c skandā la) man pusdienā s iedeva apelsī nus!
Pē c sazinā š anā s ar menedž eri viņ i man personī gi atveda gurķ us un tomā tus pē c manas uzstā jī bas, bet kopumā nekas nemainī jā s. Gaļ a vienā vai otrā veidā , parasti pā ris gabaliņ i sautē jumā , lula vai vistas gaļ a. nav izvē le, bet viena lieta
Tiesa, zivis bija visu laiku, bet visas 10 dienas tas pats.
Dzē rieni ir vienā di. Kamē r vī ns nebija atš ķ aidī ts, viņ i teica, ka tā da nav.
Bija skandā ls, lē ja pa taisno no pudeles, slikta kvalitā te.
No animatoriem strā dā ja tikai Mikijs, viņ š vismaz mē ģ inā ja, un meitenes bija tikai slinkas, miegainas vistiņ as
(Istabas ar skatu uz jū ru, ļ oti skaistas. Kondicionieris strā dā ja kā ventilators, nedzesē ja, par laimi nebija ļ oti karsts. Nu bija nelielas problē mas ar atslē gā m, kuras katru dienu tika atmagnetizē tas, ar valū tas maiņ u plkst. uzņ emš ana par netaisnī gu cenu, bet lī dz tam laikam mē s jau esam pieraduš i pie sliktajā m lietā m š ajā viesnī cā un esam noguruš i uztraukties)
Kopumā es to neiesaku, izņ emot par pusi no cenas, lai gan tas nebū s aizskaroš i)
Ожидаем ключ,который опять размагнитился(( Все напитки только в пластике,о бокалах даже не мечтайте)) То что закончилось что-то на раздаче никто из персонала не замечает,приходится все выпрашивать и ждать.А то и вовсе ,говорят:»Финищ????‍♀️» Это «изобилие» фруктов???? Неспелые финики или замороженный виноград Все что может предложить Вам этот отель И замороженная дыня,иногда даже до конца не растаявшая(( Ну и помидоры с огурцами тоже все время попрошайничать нужно было????‍♀️
аватар vadimkas
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ieradā mies viesnī cā.6 no rī ta, mums un vairā kiem citiem pā riem tika prasī ts samaksā t 20 USD par iekā rtoš anos pulksten 11.00, nevis pulksten 14:00 un labā istabiņ ā , lai gan esmu vairā k nekā pā rliecinā ts, ka viņ i bū tu varē juš i iekā rtoties. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā.6 no rī ta, mums un vairā kiem citiem pā riem tika prasī ts samaksā t 20 USD par iekā rtoš anos pulksten 11.00, nevis pulksten 14:00 un labā istabiņ ā , lai gan esmu vairā k nekā pā rliecinā ts, ka viņ i bū tu varē juš i iekā rtoties. uzreiz, nevis marinē ja mū s 5os vestibilā.... Un. . . Ejam! Viņ i iekā rtojā s istabiņ ā.6. stā vā - standarts pē c ē ģ iptieš u standartiem, vizuā li viss kā rtī bā , ledusskapis (baumoja, ka tas š ajā viesnī cā ir retums), vecs televizors un divas atseviš ķ as gultas ar pretī giem spilveniem un veļ u nevis pirmais svaigums, bet skats no istabas ir krā š ņ s. Vē lā k, kā izrā dī jā s, nedarbojā s kondicionieris, nedegā s puse no istabā esoš ajā m lampā m, un no tualetes tvertnes tecē ja, appludinot visu vannu. Es devos uz reģ istratū ru, lai izsauktu santehniķ i - vietē jais zvannieks gaidī ja, un viņ š bija lī dz puņ ķ iem aizvainots, ka viņ i viņ am netuvojā s, nomurminā ja, ka tā dā gadī jumā jā vē rš as pie viņ a. Bet attieksme ir tā da, it kā viņ i izdara jums labu, iedodot tualetes papī ru (un jums tas ir jā saņ em, piemē ram, kaujā ) un izmetot atkritumus. Lai iztī rī tu istabā , jā meklē arī uz grī das un jā prasa. Viņ š ieceļ tī rī š anas laiku – un viss. Kamē r nepavilksi aiz apkakles, nekas nenotiks. Viņ am nav istabas atslē gu, tā pē c tā vietā , lai gulē tu pludmalē , jā gaida š is slinkais ķ ermenis, kā arī lī dz tas iztī rī s istabu. Uz nedē ļ u vienu reizi noņ ē mu, vairā k nervi nepietika.
Ē dnī ca - ē dinā š ana standarta "troikas" lī menī . Izvē les nav vispā r. Brokastis ir "murkš ķ a diena" - mī zali konditorejas izstrā dā jumi, ceptas olas, falafels, pupiņ as, kartupeļ u siers/siers/desa un pankū kas uz ū dens. Nav nekā cita ē st, un tā katru dienu. Un vē l viena lieta - ņ emiet lī dzi savu kafiju, jo tas, ko viņ i tur lej, ir š vaka. Viņ i ielej nedaudz kafijas milzī gā verdoš ā ū dens krū zē , un TĀ IR muļ ķ ī gi caurspī dī ga. Visas brī vdienas dzē ra tikai tē ju. Bā rā atrodas Deshman ragveida kafijas automā ts, kura cena ir 700 UAH, par tasi š ā das "kafijas" bū s jā maksā.2 USD. Pā rē jam ē dienam - viss standarta. Jū s nepaliksit izsalkuš i, bet negaidiet arī frills. Vakarā tiek gatavots bā rbekjū , kū kas un mini picas. Ir liellopu gaļ a, vista un zivis. Pludmalē pusdienā s varat paķ ert hamburgeru un kartupeļ us, ja nevē laties doties uz ē dnī cu. Un, gandrī z aizmirsu - ē damistaba ir ļ oti beigta un tur dzī vo zvirbuļ u bars, ar kuriem tas viss ir stulbi. Un, protams, viņ i ē d visur, kur vien var paē st – no plauktiem, no konteineriem izdalī š anas laikā , no viesu š ķ ī vjiem – viņ i nebaidā s no cilvē kiem, viņ i lien barā un ē d. Tas pats stā sts ir ā rpusē . Un pirms tam personā lam vienalga! Tā pē c es neiesaku jums atstā t ē diena š ķ ī vjus bez uzraudzī bas.
Stieņ i - vienai personai dodiet tikai divas mazas glā zes. Alu lej pusglā zē putu. Jū s prasā t vairā k - viņ š spiež vai ubago naudu, periodiski rupjš arā bu valodā . Viņ i nereaģ ē ja, uzreiz izaicinoš i nostā jā s rindas galā un ielē ja vē l divus, tad ielē ja savā konteinerā , jo bā rs ir nevis pludmalē , bet gan augš ā , un jā skrien š urpu turpu, kas ir ļ oti nogurdinoš s. Alus pludmalē vienmē r ir silts. Klavierbā rā viss ir labā k.
Pludmale laba, vietas pietika. Speciā li iekā rtojies otrajā lī menī , lai nemelotu kā š protes. Pludmale tiek noņ emta. Pantone ir ī sa un ē rta. Rifs ir skaists.
Vispā r, ko lai saka - viesnī ca ar lielu potenciā lu, bet nogā dā ta "uz roktura". Daba daļ ē ji kompensē viesnī cas nepilnī bas, bet ne tiktā l, lai te atbrauktu vē lreiz. Par š o cenu jū s varat izvē lē ties daudz vairā k interesantu iespē ju. Š ī ir mana sliktā kā pieredze Ē ģ iptē .
аватар Kesha22
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s spontā ni devā mies uz Ē ģ ipti un paņ ē mā m pirmo lietu, kas izrā dī jā s nedā rga. Nu kā da "nav dā rga", tā da viesnī ca. Vienī gais, kas palicis no 5 *, ir pirmā lī nija, koraļ ļ u rifs un skati. … Tomēr ▾ Mē s spontā ni devā mies uz Ē ģ ipti un paņ ē mā m pirmo lietu, kas izrā dī jā s nedā rga. Nu kā da "nav dā rga", tā da viesnī ca. Vienī gais, kas palicis no 5 *, ir pirmā lī nija, koraļ ļ u rifs un skati. Nu, es jums pastā stī š u visu pē c kā rtas:
1. Lidojā m uz Š armu ap 4 no rī ta, viesnī cā ieradā mies ap 6. . . Un mums lika reģ istrē ties no 14. Ko darī t? Lai atrisinā tu problē mu. Par 20 naudiņ ā m mums solī ja istabu lī dz 11:00, bet aproces ir arī š ajā laikā (brokastis beidzas 10:30, viss ir padomā ts)))). Man nā cā s izdarī t spiedienu uz reģ istratū ru, un viņ i no citiem tū ristiem viltī gi izdalī ja rokassprā dzes no grī das. Tā tad vismaz paē dā m brokastis. Cik redzē jā m daudzus tū ristus tik lī dz 14:00 un gulē jā m vestibilā .
2. Ko lai saka par istabiņ u: spriež ot pē c atsauksmē m, lī dz 11:00 mums tieš ā m pē c viesnī cas standartiem iedeva ļ oti labu istabiņ u, jo bija samē rā tī rs, bija pludmales un duš as dvieļ i, ziepes un š ampū ns. , plakanā ekrā na televizors , un, pats galvenais, LEUSSkapis un KARSTĀ Ū DENS. Acī mredzot tas ir milzī gs retums. Pē c viesnī cas ceļ vež a 10 procenti numuru ar ledusskapjiem! Bet viss ir tik vecs un nolietots. Bet, ja jū s tam nepievē rš at uzmanī bu - viss strā dā ja, nesabruka. Vispā r mums ar numuru paveicā s.
3. Ē dnī ca: jā , š ī ir ē dnī ca, jo Grū ti nosaukt restorā nu. Netī ri, darbinieki liek dakš iņ as un naž us (tas nozī mē.2 lietas: pirmkā rt, galds ir brī vs, otrkā rt, kur š ie naž i un dakš iņ as bija agrā k). Galdi, krē sli nogalinā ti lī dz nā vei. Ē diens tā ds-tā ds, izsalkuš i nebijā m, bet arī nekā da bauda. Kartupeļ i, rī si, liellopu gaļ a, vista, olas, makaroni, zupas, dā rzeņ i, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, dzē rieni jebkurā daudzumā . Bet personā ls izdodas. Visu neairē jā m, ņ ē mā m to, ko zinā jā m. Ir daudz apš aubā mu salā tu, piemē ram, vermicelli-desa-tomā ts-kā posti)))) Š ķ iet, ka viņ i sajauc to, ko viņ i neē da pagā juš ajā reizē . Feta ļ oti garš ī ga, konditorejas izstrā dā jumi arī . Un, atseviš ķ a cieņ a mangaļ š č ikam, viņ š to nav izdarī jis ļ oti slikti! Bet bez frillē m. Gardē ž iem viesnī cā nav ko darī t.
4. Pati viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , ir daudz terases, foto zonas, 3 lī meņ u pludmale. Ē ka kā dreiz bija pompoza, skaidrs, kad cē la vē l domā ja par 5*. . . Bet kopš tā laika liekas, ka nekas nav remontē ts, un jau ir 15 gadi. Viss ļ oti vecs, nobruž ā ts . Akū ts personā la trū kums ir visā s lī nijā s, sā kot no apkopē jā m un beidzot ar pavā riem ar bā rmeņ iem. Vajag kā rtī gi izmazgā t, nomainī t mē beles vismaz vestibilā , bā ros un ē dnī cā - un bū s saldais, bet acī mredzot vadī ba ir banā la spā rna. Tā pē c nav kam remontē t, kvalitatī vi sakopt. Istaba ne reizi netika tī rī ta 7 dienas, gulta netika mainī ta, dvieļ i arī . Tualetes papī rs tika ņ emts tieš i no tī rī tā jiem (un tas prasī s daudz, jo ū dens tur kardinā li atš ķ iras no mums). Bet pats personā ls, kas ir pieejams, ir ļ oti pozitī vs, pozitī vs un atsaucī gs ! ! ! Komplimenti, joki. Vispā r personā ls super, lai gan ar 14h diennaktī .
5. Pludmale ir atseviš ķ s jautā jums. Tū ristu alkatī ba ir vienkā rš i apbrī nojama, jo viņ i no rī tiem izklā j dvieļ us uz sauļ oš anā s krē sliem, uz daž iem neskarti guļ lī dz vakaram. Ja nebū tu š ī blē ņ a, tad vietas pietiktu visiem. Ne visi visu laiku guļ pludmalē , kā ds aiziet, kā ds atnā k. Tas bija kaitinoš i. Arī sauļ oš anā s krē sli ir no viesnī cas celtniecī bas laika. Bet!! ! ! Pati jū ra brī niš ķ ī ga, rifs skaists, zivis forš as! ! ! Mums bija ļ oti jautri ar š o! Tā pē c neaizmirstiet maskas, snorkeles un citas spuras! Nav vē ja, nav viļ ņ u, š ajā ziņ ā viesnī ca atrodas š iki!
HACKS:
- netā lu no SOHO laukuma, 15 min gā jienā . Ir daudz diskotē ku, restorā nu, dziedoš a strū klaka, un pats galvenais, ir beznodokļ u pakalpojums, kuram jums ir vē l 48
stundas pē c ieraš anā s taupī t. Vienā pasē var nopirkt 1 pudeli alkohola un 2 paciņ as cigareš u. Atvē rts lī dz 23:00.
- alkohols viesnī cā ir reti sastopams G, tā pē c ņ emiet to lī dzi vai iegā dā jieties beznodokļ u rež ī mā .
- noteikti vajag fumigatoru un aerosolus no odiem, tie tos aprī s stundas laikā !! !
- Vecrī gā var nokļ ū t ar mikroautobusu par 1 dolā ru diviem. Ja viņ i uzlido par dolā ru vienai personai, viņ iem vē jstikla augš ē jā labajā stū rī ir cenrā dis, pabā ž viņ am degunu, un viņ š nomierinā s.
аватар dmitry.kovalchuk.30
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tikko atbraucu no š ī s viesnī cas. Viesnī ca ir š ausmī ga. Remonts jau sen nav veikts, jaunais saimnieks vienkā rš i izpumpē peļ ņ u un neko neiegulda viesnī cā . Manā istabā viss ir pilnī bā iznī cinā ts. Viss vannas istabas spogulī , pilnī gi viss ir izsmē rē ts ar melniem plankumiem. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no š ī s viesnī cas. Viesnī ca ir š ausmī ga. Remonts jau sen nav veikts, jaunais saimnieks vienkā rš i izpumpē peļ ņ u un neko neiegulda viesnī cā . Manā istabā viss ir pilnī bā iznī cinā ts. Viss vannas istabas spogulī , pilnī gi viss ir izsmē rē ts ar melniem plankumiem. Protams, nav otas skaloš anai. Duš a nestrā dā , vannas istabā korķ is norauts, karstā ū dens nav. Numuru uzkopš ana netika veikta reizi nedē ļ ā . Ē damistaba - to nevar saukt par restorā nu, rindas uz visu. Olu kultenim - 20 minū tes jā stā v, pamatē dienam vē l 5-10 min, saldumiem vē l 10 min. Jā skraida pa ē damistabu, lai paspē tu viesmī li, lai atnes galda piederumus un salveti, citā di ir nekas. Vē l jā pagaida, un jā atgā dina, ka bl. kur ir dakš iņ a un karote.
Pludmale. Lai dabū tu vietu pludmalē , jā ceļ as 6:00 vai 6:30, jo vē lā k visi sauļ oš anā s krē sli jau ir aizņ emti. Gulē t tikai uz akmeņ iem vai zā lienā , un tā vairs nav jū ra. Milzī gs cilvē ku skaits. Ir tikai viens pontons. Lai nokā ptu no pontona, ir aptuveni 20 cilvē ku rinda, bet vē l 10 cilvē ki no apakš as pludina cerī bā tikt uz pontona. Vienī gais pluss ir skaistā kais rifs, viens no labā kajiem, bet tas nav viesnī cas nopelns, rifu radī jusi daba. Viesnī ca ir pilnī ga miskaste. Tas ir ne vairā k kā.3 zvaigznes. Arī pie ieejas viesnī cā ir vienkā rš i briesmī ga smirdoņ a, jo zā liens tiek laistī ts ar ū deni no kanalizā cijas. Ja brauksi uz š ejieni, tad tikai rifa dē ļ . Pā rē jais ir tikai apgrū tinā jums.
аватар coreyunder
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Neiesaku š o viesnī cu un citas no Red Sea Hotels, viss ir baigā stagnā cijā . Visas jaunā s atsauksmes ir patiesas. Jū ras un rifa dē ļ nevar tā ciest, siltā ū dens nebija istabā viss noplucis, vienu reizi iztī rī ja, visus dvieļ us neatnesa, tad aizveda. … Tomēr ▾ Neiesaku š o viesnī cu un citas no Red Sea Hotels, viss ir baigā stagnā cijā . Visas jaunā s atsauksmes ir patiesas. Jū ras un rifa dē ļ nevar tā ciest, siltā ū dens nebija istabā viss noplucis, vienu reizi iztī rī ja, visus dvieļ us neatnesa, tad aizveda. un nenesa jaunas, kamē r paš i "nozagā m" tos un tualetes papī ru tikai darbiniekiem. Viesnī ca ir kā sabrukusi impē rija, skaidrs, ka kā dreiz bija krā š ņ s, bet tagad nav pat pults no televizora (telefonu izmantoja kā pulti, bet ir 4 kanā li), ledusskapji un kā jau minē ts birstes, rezultā tā visur ir č erkas, maz darbinieku, ē damistabā rinda un vispirms vajag nosist galdiņ u, atrast dakš iņ as un tikai tad stā vē t rindā s. Ē diens ir vā jš , tā pat kā viss pā rē jais.
Jū ras normas bet viens pontons ar rindā m. Grū ti iesist sauļ oš anā s krē slus, gā jā m š ortos tieš i no istabas, jo tā bija tuvu, kondicionieris un seifs darbojā s labi, kad tuvumā laistī ja zā lienu, smirdē ja pē c kanalizā cijas. Cilvē ki mainī ja piekļ uves kartes 10 reizes 7 dienu laikā , jo tā s gandrī z nedarbojā s, es vienkā rš i neaizvē ru sā nu durvis. Krē sli skatam uz jū ru vienu iedeva ar č ī kstē š anu, otru paņ ē mā m paš i. Ekskursija sā kā s ar 25 gabaliem, nokrita nedē ļ u pirms izlidoš anas uz 21, tik daudz paņ ē ma, tad bija 19, bet tas nav tā vē rts mocī ties bez karstā ū dens, par to paš u naudu atpū tā mies Hurgadā maijā . Slikti arī tas, ka lidostā izlidojot ir spē cī gs shmons. Dzē rieni 100 gramu krū zē s. Tū risti: Krievijas Federā cijas un Ukrainas pamats mijas ar citiem. Animā cija ir lī dz 23:00. NEIZMANTOJIET TURĒ JU Š EIT un citā s Sarkanā s jū ras grupas viesnī cā s, tā s samazinā s!
ВайФай не очень возле одного кафе, когда наплыв даже вайбер это трудность
аватар shevvva1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tū rists nav izvē lī gs, bet š ī viesnī ca ir uzstā dī jusi antirekordu starp visā m vietā m, kur esmu bijis. No 14:00 reģ istratū rā bija cilvē ku rinda, lai reģ istrē tos. Istabas netika nodroš inā tas, atsaucoties uz to, ka tā s tiek uzkoptas - pagaidiet 10 minū tes. … Tomēr ▾ Tū rists nav izvē lī gs, bet š ī viesnī ca ir uzstā dī jusi antirekordu starp visā m vietā m, kur esmu bijis.
No 14:00 reģ istratū rā bija cilvē ku rinda, lai reģ istrē tos. Istabas netika nodroš inā tas, atsaucoties uz to, ka tā s tiek uzkoptas - pagaidiet 10 minū tes. Pē c daž ā m stundā m cilvē ki sā ka gatavot. Uz jautā jumu “kad mū s nokā rtot? ” jau tika atbildē ts – nezinu. Lū dza piezvanī t kā dam, kurš zina, ko reģ istratū rā saka - "Zvanī ju menedž erim, bet viņ š pie jums nenā ks, jo nevē las ar jums runā t. " Piebilstot, ka pie visa vainī gs tū roperators, zvani un sū dzies viņ am.
Tikā m reģ istrē ti 17:00, reģ istratū rā vē l gaidī ja cilvē ki. Istaba plaš a, ar skatu uz jū ru, divas gultas, bet ļ oti "noguruš as", nav normā li tī rī tas, visi dvieļ i bija slapji. Tā lā kā s sarunā s ar atpū tniekiem izrā dī jā s, ka mū su istaba nav tā sliktā kā.
Salikā m 2 gultas č upā , bet dzirdot, ka viens matracis smird pē c kā da "kaķ a urī na", visi pagriezā mies atpakaļ un gulē jā m uz vienas (mums pietika ar 2. ). Arī pludmalē dzirdē tas runas par smirdoš u matraci.
Jū ra, zivis, koraļ ļ i - skaisti. Saulriets no pontona. Pontons ir viens un kā pnes uz tā ir viena, visu laiku bija rindas, lai nā ktu un izietu no ū dens. Solā riju visiem nepietiek, aizņ emties vajag no 5:00 lī dz 6:00.6:30 jau viss ir aizņ emts (tas attiecas arī uz baseinu).
Viesnī cas teritorija ir liela, tač u tai nepiecieš ama aprū pe. Notiek bū vniecī ba, mē s neesam dzirdē juš i nekā du troksni no tā s.
Ē damistaba - liela ē damzā le ar pastā vī gā m rindā m. Nepietika galdu, trauku, salveš u. Skaidrs, ka darbinieki cenš as, bet viņ u ir maz. Ē dienu izvē le nav liela, ē diens ir vienā ds, visas 7 dienas vienā das. Problē mas ar augļ iem, bet deserti un maize ir garš ī gi. Ar dzeramo ū deni problē mu nebija, bā rā var ņ emt pudelē s 0.65 litrus.
Visas atpū tas dienas nedzirdē ju nekā das pozitī vas atsauksmes, tikai sū dzī bas.
Istaba iztī rī ta vienu reizi, dvieļ i un gultas veļ a netika mainī ta. Tie, kas te bijuš i agrā k, ir teikuš i, ka kā dreiz bijis labā k.
Ar bē rniem tur nav ko darī t.
аватар julia.voronkova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ausmī gā kā viesnī ca Š armā . Sā kot no personā la, agresī viem eiropieš iem un beidzot ar ē dienu! Pludmalē neapgulsies - jo nav normā las sistē mas - kam nebija laika, tas kavē ! Visiem nepietiek gultas. Ja uz sauļ oš anā s krē sla atrodas dvielis un tā ī paš nieku nav - vienkā rš i pamē ģ ini to noņ emt un apgulties uz š ī s vietas, viņ i uzreiz sakaujas un tevi norauj, izmetot visas mantas! Atbildot uz to, pludmales darbinieks tikai stā v un klusi skatā s ! ! ! Vadī tā ji ir lī dzī gi, viņ i neatrisina problē mu, visiem nerū p jū su atvaļ inā juma komforts! Tā tad jū s varat aizmirst par atpū tu pie jū ras viesnī cas teritorijā . … Tomēr ▾ Š ausmī gā kā viesnī ca Š armā . Sā kot no personā la, agresī viem eiropieš iem un beidzot ar ē dienu!
Pludmalē neapgulsies - jo nav normā las sistē mas - kam nebija laika, tas kavē ! Visiem nepietiek gultas. Ja uz sauļ oš anā s krē sla atrodas dvielis un tā ī paš nieku nav - vienkā rš i pamē ģ ini to noņ emt un apgulties uz š ī s vietas, viņ i uzreiz sakaujas un tevi norauj, izmetot visas mantas! Atbildot uz to, pludmales darbinieks tikai stā v un klusi skatā s ! ! ! Vadī tā ji ir lī dzī gi, viņ i neatrisina problē mu, visiem nerū p jū su atvaļ inā juma komforts! Tā tad jū s varat aizmirst par atpū tu pie jū ras viesnī cas teritorijā . Mums jā dodas uz kaimiņ u pludmalē m, lai atpū stos nepiespiestā atmosfē rā .
Uzturs: atseviš ķ a tē ma, ja esat pieauguš ais - varat “iztikt” ar dā rzeņ iem un rullī š iem. Ja nā ksi ar bē rnu - viņ am no vā rda vispā r nebū s ko ē st! (Uzkrā j tabletes vē deram, treš ajā š ā da “uztura” dienā sā k sā pē t!
Istabas: lai sā ktu spē li "atver istabu", visas istabas durvis ir grū ti atvē rt, to vecuma un remonta trū kuma dē ļ ! Var aizmirst arī par karsto ū deni, tā š eit NAV! Piecas dienas lū dzā m atrisinā t š o jautā jumu, beigā s paš i animatori teica, ka tas ir bezjē dzī gi. Jū s saprotat, jā , visu attē la skaistumu. Vispā r rakstī t detalizē ti ir daudz un ilgs laiks. Es ceru, ka mans pā rskats palī dzē s jums izvē lē ties pareizo viesnī cu — un noteikti NE Š O!
аватар Legenda9310
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Man nekad nav tik ļ oti gribē jies doties mā jā s. No mī nusiem: Istabas Par agrā kiem norē ķ iniem vienai personai 10 dolā ri. Un nebū tu ž ē l tos atdot, jo tas ir starptautisks noteikums un jums nevajadzē tu norē ķ inā ties pirms 14:00 BET istabas ir slikti tī rī tas, gulta netiek mainī ta starp apmeklē tā jiem, vannas istabā tek krā ni un mati gulstas, dvieļ i it kā normā li, bet no daudziem atpū tniekiem dzirdē ju, ka tie bija notraipī ti un smird, kad prasī ja mainī t viņ i dod mazliet tī rā ku. … Tomēr ▾ Man nekad nav tik ļ oti gribē jies doties mā jā s.
No mī nusiem:
Istabas
Par agrā kiem norē ķ iniem vienai personai 10 dolā ri. Un nebū tu ž ē l tos atdot, jo tas ir starptautisks noteikums un jums nevajadzē tu norē ķ inā ties pirms 14:00
BET istabas ir slikti tī rī tas, gulta netiek mainī ta starp apmeklē tā jiem, vannas istabā tek krā ni un mati gulstas, dvieļ i it kā normā li, bet no daudziem atpū tniekiem dzirdē ju, ka tie bija notraipī ti un smird, kad prasī ja mainī t viņ i dod mazliet tī rā ku.
Bā rs
Jauktu shmurdyak ielej pē c garš as kā ū dens, kas pastā vī gi izraisa grē mas.
Bet ir cilvē ku kategorija, kuriem ielej labu alkoholu, tie ir eiropieš i un arā bi, viņ us var atš ķ irt pē c sarkanajā m rokassprā dzē m (krieviem un ukraiņ iem rokassprā dzes ir zilas).
Pie mums atpū tā s kā ds gados vecs pā ris, kurš par to nemitī gi izteica komentā rus, viņ us sauca par dzē rā jiem un mantkā rī giem, bet beigā s sā ka normā li lī t.
Uzturs
Man te gribas raudā t.
Tā das š ausmas nebiju redzē jis. 8 dienu atvaļ inā jumā viņ i tika saindē ti divas reizes. Ē dieni nav svaigi, smirdī gi vai vispā r nav sā ļ i, vai pā rsā lī ti. Saindē jā s otrajā atpū tas dienā .
Pā ris ē dienus var izvē lē ties tikai vakariņ ā s.
Gaļ as un zivju praktiski nav, cilvē ki, kas bija ar bē rniem, vispā r nesaprata, ar ko viņ us barot.
Atgriezī simies pie sarkanā s rokassprā dzes.
Bija viena diena ar "jū ras veltē m" uz grila, mū sē jiem iedeva mencas fileju, bet ā rzemnieki saņ ē ma garneles un kalmā rus.
Gan smieklī gi, gan apkaunojoš i.
Pludmale
Nav ē rti, ieeja no pontona, uz kura vienmē r ir cilvē ku pū lis.
Solā riji ir veci un salū zuš i, to skaits nav paredzē ts atpū tnieku skaitam.
plusi
Viņ u š eit nav.
Laba jū ra, labs koraļ ļ u rifs, bet dabu neuzskatu par viesnī cas nopelnu.
Ī sā k sakot, ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, es jums neiesaku š eit doties.
аватар nataliiakislyak
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es ceru, ka pā rskats bū s noderī gs daudziem atpū tniekiem, kuri apsvē rs š o viesnī cu. Pirmais, ko gribu uzrakstī t, NEKĀ DĀ GADĪ JUMĀ NEIZVĒ LĒ TIES Š O VIESNĪ CU! ! ! Mē s to izvē lē jā mies, varē tu teikt, pē dē jā brī dī , mums pat nebija laika lasī t atsauksmes. … Tomēr ▾ Es ceru, ka pā rskats bū s noderī gs daudziem atpū tniekiem, kuri apsvē rs š o viesnī cu. Pirmais, ko gribu uzrakstī t, NEKĀ DĀ GADĪ JUMĀ NEIZVĒ LĒ TIES Š O VIESNĪ CU! ! ! Mē s to izvē lē jā mies, varē tu teikt, pē dē jā brī dī , mums pat nebija laika lasī t atsauksmes. Mē s cerē jā m, ka deklarē tā s 5 zvaigznes nevar bū t tik š ausmas. Mē s lidojā m atpū sties trī s no mums, mana meita un mana mā sa. Ar meitu pirmo reizi, mā su piekto. Dabiski, ka par Š armu kopumā man nebija pā rā k labs viedoklis, un mana mā sa, protams, ir š ausmā s par viesnī cu. Ieradā mies agri no rī ta, viesnī cā bijā m 4.45. Mums piedā vā ja maksā t USD 20 par personu, lai norē ķ inā tos agrā k, kam mē s nepiekritā m un ļ oti labi...
Ē st varam tikai pusdienā s, ū deni varē jā m dzert tikai pē c 10.30, kad mums iedeva rokassprā dzes (gaidī jā m, kad beigsies brokastis, lai netiktu brokastī s). 12.00 teica, ka iedosim jums greznu istabiņ u ar skatu uz jū ru. . . (un visas istabas ar skatu uz jū ru). Kad iegā jā m istabā , bijā m vienkā rš i apmulsuš i, tā das š ausmas nebiju redzē jusi nevienā viesnī cā . Aizkari un tills norauts no dzegas, ļ oti netī rs un notraipī ts. Gultas veļ a pelē ka, nav tī ra, uz tā s kā ds gulē ja, tikai nemainī ja, viss spolē s un saburzī ts. . . Uz galda ir putekļ i, TV, grī da netī ra, 2 lieli dvieļ i un viens priekš kā jas ir notraipī tas. Aizgā jā m uz reģ istratū ru, teica, lai dod citu numuru. 14.00 tika iedota vē l viena istabiņ a, kurā situā ciju varē tu izstā stī t mazliet labā k, bet paš i uzkopā m istabu, aiznesā m uz apkopē ju spilvendrā nu un visur noslaucā m putekļ us.
Gulta bija tikpat netī ra, nesvaiga un saburzī ta viss spolē s, tā ka tika mainī ta, tad no ceturtā mē ģ inā juma mainī t veļ u bija tī ra. . . un tas bija 21.00. Wifi tikai bā rā un tas vispā r nedarbojā s. Ē diens ir atseviš ķ s jautā jums! TIKAI Š AUSMĪ GI! ! ! Ū deni pudelē s varē ja paņ emt tikai 7. stā vā pie bā ra, un tad iedeva 2 pudeles pa 0.5 uz rokas, reizē m vajadzē ja ubagot. 3. atpū tas dienā bija zarnu darbī bas traucē jumi ar temperatū ru. Izbraukš anas dienā mums ar meitu bija vemš ana un drudzis. Kas pats interesantā kais, viesnī ca liela ar milzī gu teritoriju un laikam jau kā dreiz bija laba, bet kā pē c tā tika palaists. . . ? Secinā jums, š ī viesnī ca ir pilnī ga utopija! ! ! Viens pluss ir jū ra, NEKAS vairā k. . .
Тюль в номере Розетка в номере Сам отель, выглядит достаточно красивым Шторы в номере Так выглядят шторы и тюль Бар в отеле с изобилием Красивейшее море Постельное белье
аватар sheremetanatoliy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar sievu, kā arī ar bē rniem un mazbē rniem š ajā viesnī cā esam bijuš i apmē ram 20 reizes. Vē rts lieliska vieta un super rifi. Pa kreisi nav nevienas viesnī cas, tā pē c aizpeldē ju gandrī z lī dz viesnī cai Baron. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu, kā arī ar bē rniem un mazbē rniem š ajā viesnī cā esam bijuš i apmē ram 20 reizes. Vē rts lieliska vieta un super rifi. Pa kreisi nav nevienas viesnī cas, tā pē c aizpeldē ju gandrī z lī dz viesnī cai Baron. Lielisks personā ls, ļ oti ciena atpū tniekus, ī paš i bē rnus. Visi animatori un darbinieki ir viņ u draugi. Kad jautā ju bē rniem, kur mē s lidojam, vienī gā atbilde ir Š iva. Jū ties kā mā jā s. Virtuve mums ir piemē rota. Dodamies uz Vecrī gu ē st krabjus un garneles. 2021. gada maijā bija 6 cilvē ki; Esmu kopā ar sievu, meitu un 3 mazbē rniem nepilnus 1.8 mē neš us vecus (viņ ai maza pludmalī te pie krasta). Lieliski atpū tā s. Iepriekš mū s pat ar bē rniem lidostā sagaidī ja ar maš ī nu un aizveda. Tagad nekā tā da nav. Mums kā pastā vī gajiem klientiem nav ī paš u privilē ģ iju. Par visiem gadiem varu teikt tikai vienu mī nusu ir uzņ emš ana. Tas ir bijis lieliski jau daudzus gadus. Tikai 2020. gada septembrī bija OK, un novembrī ieradā mies 8 00 un iekā rtojā mies 15.00. TV, ledusskapis un kondicionieris nedarbojā s. Reģ istratū ra uz sū dzī bā m nereaģ ē ja. Vienojā s ar puiš iem uz grī das un paš i salabojā s. Tikai 5. dienā viņ i mainī ja manu istabu, kad naktī bija nepanesams karstums. Es domā ju, ka tas varē ja bū t liels skrē jiens. Tā pē c, kad 24. maijā atbraucā m 6 cilvē ki un apskatī jā m, ko viņ i mums piedā vā . Es saprotu, ka jums ir jā maksā . Un visi zina problē mas. Labi cipari. Bet š is ir viens no š ā diem gadī jumiem daudzos mū su brī vdienu gados Siwa Sharm. Mē s mī lam š o viesnī cu un personā lu. Š eit ir skaista aura. Esam apmetuš ies daudzā s labā s viesnī cā s, bet te jū tamies kā mā jā s. Es nevaru atcerē ties vairā k sliktu lietu, tikai labas. Viesnī ca ir ieteicama ģ imenē m. Lieliski. Un mē s turpinā sim nā kt.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель находится в бухте Sharks Bay и располагает большим количеством баров, магазинов, кафе и поющими фонтанами, на живописном берегу Красного моря. Построен в 2006 году. Прекрасно подходит для молодежи и любителей снорклинга. Отель с 2013 года принадлежит цепочке Red Sea Hotels, включающую отели в Хургаде, Макади и Шарм Эль Шейхе, отличительной чертой которых являются большие по протяженности пляжи и идеально ухоженная зеленая территория с садами и фигурными бассейнами.

Atrašanās vieta В 2 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха.
Pludmales apraksts Собственный каскадный 3-х уровневый пляж протяженностью 350 м, 2 пластиковых понтона по 10 м, заход в море только с понтона.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Wi-fi — бесплатно в лобби отеля в «Piano Bar» (в номерах интернета нет), 3 ресторана: 1 основной ресторан: меню «шведский стол» и 2 ресторана a la carte: итальянской и китайской кухни, 7 баров, 4 бассейна (1 с подогревом), 2 конференц-зала на 400 и 150 мест, уголок чай/кофе (по запросу, платно), услуги такси, магазины, аптека.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Maxi Kinder Club (с 4 до 12 лет), детский бассейн (без подогрева).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Вечерние развлекательные программы проходят в амфитеатре (400 мест), дайвинг центр и центр водных видов спорта — платно (на пляже), теннисный корт (освещение в вечернее время платно, аренда ракеток и мячей — депозит), дартс, бочче, водное поло, волейбольная площадка на пляже.
  • biljards  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 542 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), телевизор, телефон, мини-бар (не во всех номерах), набор для кофе и чая (по запросу, платно), сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Al Sheikh Zayed Street, Sharks Bay, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: + 20 69 367 0801
Tīmekļa vietne: Siva Sharm Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.