Labākā viesnīca Šarm eš Šeihā!

Rakstīts: 29 janvārī 2023
Ceļošanas laiks: 15 — 26 janvārī 2023
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Pē dē jos 15 gadus mē s ar ģ imeni atpū š amies Sjerrā katru gadu. Ir ko salī dzinā t, un ar pā rliecī bu varu teikt, ka š ī ir labā kā viesnī ca Š arm eš Š eihā ! Es nerunā š u par skaisto iekopto viesnī cas teritoriju, par lieliskiem peldbaseiniem ar ziemā uzsildī tu ū deni, par izcilajiem ē dieniem un dzē rieniem...Galvenais viesnī cā ir draudzī gais personā ls, kas lieliski pilda savus pienā kumus . Katrs darbinieks ir gatavs palī dzē t, ja nepiecieš ams. Viesnī cā ir ko darī t gan jaunieš iem, gan pā riem ar bē rniem, gan pusmū ž a viesiem. Nevienam nav garlaicī gi. Un lieliskā animā cijas komanda vienmē r piedā vā s izklaidi. Ī paš i gribu atzī mē t, ka ģ imenē m ar maziem bē rniem viss ir nodroš inā ts. Bē rnu gultiņ a, daudzveidī ga ē dinā š ana, bē rnu rotaļ u istaba, rotaļ u laukums, bē rnu baseins.
Liels viesnī cas pluss ir blakus esoš ais SOHO laukums, kur vakarā ir daudz daž ā du izklaiž u, sā kot no “dziedoš ā s” strū klakas lī dz mū zikas š oviem. Jaunā kiem organizē ballī tes, diskotē kas. Visa viesnī cas teritorija un teritorija ir noklā ta ar wi-fi, kas ir ļ oti ē rti. Savienojuma problē mu nav. Viesnī cai ir ļ oti jauka smilš u pludmale ar krā š ņ u rifu. Mē s atradā m savu viesnī cu! Un katru gadu esam priecī gi atgriezties mū su mī ļ ajā Sjerrā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu