Super

Rakstīts: 23 janvārī 2023
Ceļošanas laiks: 15 — 22 janvārī 2023
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki. Sā kotnē ji paš i meklē ja viesnī cu, tā bija Š armā (mazā vē ja dē ļ ) un pē c daudzu video apskatu apskatī š anas izvē le krita uz Sjerru! Uzreiz atzī mē ju, ka neesmu nirš anas, zivju un tā tā lā k cienī tā js. un orientieris bija: vispā rē js dizains/atraš anā s vieta.

Reģ istrē š anā s bija no rī ta, reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti pieklā jī gi un, neskatoties uz agro reģ istrē š anos, uzreiz tikā m iekā rtoti 6. korpusā , Garden View istabiņ ā ar balkonu. Istabā ir viss nepiecieš amais, viss darbojas, un galvenais - skats uz dā rzu ir tikai pasaka!
Istabu uzkopš ana augstā kā lī menī!


Es izcelš u atseviš ķ u rindkopu par visa noformē jumu - viss ir tik š iki un skaisti nostrā dā ts, ka katru dienu apgriezā m vairā kus apļ us, lai fotografē tu/video, katru viesnī cas stū ri, katru palmu, katru augu - viss ir tik harmoniski uz daudzkrā sainu ē ku fona, ka es vienkā rš i gribu tur staigā t un staigā t! Kā pasakā ! Teritorija diezgan liela, gribē jā s bū t visur vienlaicī gi! ! (((((((

Uzturs.
Galvenajā restorā nā - pieklā jī gi daudzveidī gi ē dieni, katrs atradā m ko sev tī kamu un bija ļ oti garš ī gi! Uz Hakuna Matata izdevā s aizbraukt tikai vienu reizi, jo vairs nebija laika un nevaru to objektī vi novē rtē t. Bā ri - vietē jais alkohols, bā rmeņ i gatavo kokteiļ us gan no ē dienkartes, gan pē c Jū su personī gā pasū tī juma! Arī - galvenais un uz Soho strā dā lī dz vieniem naktī , lai var pastaigā ties ilgā k)

Personā ls. Visi ir ļ oti forš i (un tieš ā m ir ar ko salī dzinā t) !! ! Visi visu zina, visi visu stā sta un stā sta, un es runā ju ne tikai par viesu attiecī bā m, bet par katru darbinieku, ar kuru man varē tu bū t jā sazinā s. Animatori ir ļ oti forš i puiš i, bija patī kami sazinā ties un izklaidē ties ar visiem))

Jū ra - zivju un koraļ ļ u cienī tā jiem, manuprā t, tā ir ļ oti piemē rota, jo bija pietiekami daudz cilvē ku ar maskā m / akvalangu)

Baseini bija apsildā mi! Mē s bijā m patieš ā m pā rsteigti! Wi-fi aptver visu viesnī cas teritoriju + pludmali, tā pē c sim karte nav nepiecieš ama.
Starp citu, neskatoties uz to, ka viesnī ca ir ģ imenes viesnī ca - katru vakaru animatori pulcē ballī tes klubos ne tikai Soho, bet arī citā s pilsē tas vietā s.

Izbraukš anas dienā viņ i lū dza vē lo izrakstī š anos un mums iedeva vē l vienu istabu 7. korpusa pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu, viss bija arī labi kopts, viss bija kā nā kas, un skats bija ī paš i ī paš s. daž ā di un š iki!


Kopumā esmu pā rliecinā ts, ka mē s vē l atgriezī simies! Paldies Sierra!

P. S. Ja tev patī k kaķ i, š ī ir ī stā vieta tev!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu