Izcila viesnīca!!!

Rakstīts: 16 janvārī 2023
Ceļošanas laiks: 9 — 17 janvārī 2023
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un tā , ka ziemā bija maz vē ja, jo pagā juš ajā gadā mums bija nepatī kama pieredze laikapstā kļ u dē ļ.
Tā tad, mē s reģ istrē jā mies pē c 22.00 Reģ istrā cija bija ā tra, viņ i iedeva istabu bez balkona, logi pavē rā s uz blakus istabas terasi, gultas bija atseviš ķ as. Viņ i lū dza pā rģ ē rbties, viņ i piedā vā ja istabu citā ē kā ar iekš pagalmu. Jautā jumu par numuru nebija, te viss bija sakā rtots. Uzkopš ana ir visu laiku labā kā . Puika ir ļ oti draudzī gs, taisī ja gulbjus, kaisī ja gultu ar rož u ziedlapiņ ā m un pilnī gi bez maksas. Mums ar vī ru pē c tam kļ uva neē rti, devā mies samainī t dolā rus un sā kā m atstā t dzeramnaudu. Istabā bija viss nepiecieš amais: tē ja, kafija, tē jkanna, fē ns, š ampū ni, ž elejas, ķ ermeņ a losjoni, cepures utt. Viss tika papildinā ts laicī gi. Zinu, ka pē c pieprasī juma tika nodroš inā ti peldmē teļ i un č ī bas. Mē s nejautā jā m.
Reģ istratū ra mums paskaidroja, kur viss atrodas, kur atrodas Hakuna Matata restorā ns, kā nokļ ū t Soho.

Tā kā ieraš anā s bija vē la, vakariņ as tika piedā vā tas Hakuna Matata restorā nā . Principā tur paē dā m vakariņ as un vairs negā jā m. Man patika galvenais restorā ns, un nebija vē lmes atkal doties uz Hakuna Matata, lai gan mums patika tas, ko mē s tur ē dā m.
Ierodoties piedā vā vauč erus, bet mē s devā mies tikai uz boulingu. Spē lē jā m kopā ar vī ru, spē le aizņ ē ma 20 minū tes. Bija interesanti. Pirtī un dž akuzi negā jā m, iepirkš anā s centrs bija no 9 lī dz 12. Tas nav ī paš i ē rti, un es varu iet uz pirti mā jā s.
Š ai viesnī cai ir ļ oti kompakts, bet brī niš ķ ī gs rajons. Viss ir zaļ š , un var redzē t, ka viss ir kopts. Pievē rsā m uzmanī bu, lai baseini tiktu regulā ri tī rī ti, vakaros veicā m ū dens mē rī jumus. Ē dienu ē damistabā pā rbaudī ja arī ī paš a Higiē nas brigā de. Mums nebija nekā du ē š anas traucē jumu. Ē diens kā dam var š ķ ist vienmuļ š , bet mums ne reizi nedē ļ ā nav bijis garlaicī gi: paipalas, pī le, liellopa gaļ a, vista, tī tars, zivis, jū ras veltes.
Un gardi kokteiļ i bā rā!
Man ļ oti patika pakalpojums. Ļ oti laipns un izpalī dzī gs personā ls, kas strā dā tū ristu ē rtī bā m. Viss ļ oti neuzbā zī gi, ar smaidu, draudzī gi. Ir ar ko salī dzinā t, personā ls vienkā rš i lielisks.

Vienī gā piezī me ir par animā ciju. Š ajā gadī jumā pat ne piezī me, bet vē lme. Puiš i ir ļ oti dzī vespriecī gi un pozitī vi, priecē ja viesus no rī ta lī dz vakaram. Bet vakara programma ir kaut kas...Mē s esam pieraduš i, ka ir daž i numuri, priekš nesumi, š ovi. Ir arī mā jas ballī te, kurā vienmē r piedalī jā s vieni un tie paš i cilvē ki. Nē , bija ļ oti jautri, jo sanā ca laba kompā nija. Tač u tieš i vakara izrā de nesasniedza viesnī cas bā ru. Pa dienu viss bija lieliski. Un es gribē tu diskotē ku, vismaz vienu stundu pieauguš ajiem.
Mē s janvā rī ceļ ojā m ar baž ā m, ņ ē mā m siltas drē bes. Bet mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Nebija karsti, bet ē rti. Peldbaseini ar tik labu apkuri, pirkti no sirds. Viņ i pat devā s uz jū ru.
Un es, neģ ē lis, arī tajā iekā pu. Vē jš brī ž iem bija, bet ne stiprs un no tā varē ja paslē pties
Kopumā pā rē jais un viesnī ca atstā ja tikai pozitī vus iespaidus, drosmī gi lieku 10 no 10. Ieteikš u viesnī cu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu